Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ε πως δεν θα έρθει ο Μιρτσεα σ'αυτό το παιχνίδι;
Δεν υπάρχει περίπτωση νομίζω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

«Θα πεθάνουμε για την πρόκριση!»

ινπαοκ - 28. Αυγούστου 2018 12:43 Πάνος Γεωργογιάννης

Για την κρισιμότητα του ματς με την Μπενφίκα, την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και τις προσδοκίες των οπαδών του Δικεφάλου, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση-ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, για τα play off του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 49χρονος τεχνικός του Δικεφάλου:

Για το αν η σημασία του ματς με την Μπενφίκα θα δημιουργήσει άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας από την πρώτη ημέρα με τον στόχο να παίξουμε στους ομίλους του Champions League, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μετά από όλα αυτά μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φτάσει σε μια πολύ καλή νοοτροπία.

Δεν κάνουμε αναλύσεις για το τι θα μας φέρει αυτή η νίκη. Το μόνο που θέλουμε είναι να προκριθούμε. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχουμε ένα παιχνίδι στα χέρια μας. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα εδώ. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Για το ποια θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά: «Με βάζετε υπό πίεση τώρα. Δεν θέλω να σχολιάσω ή να προβλέψω κάτι για το παιχνίδι τώρα. Ξέρουμε ότι απέναντι μας είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και αν κάτι δεν πάει καλά στο γήπεδο, έχουμε την νοοτροπία να αλλάξουμε την κατάσταση. Η μόνη ομάδα που δημιούργησε προβλήματα στην Μπενφίκα είναι ο ΠΑΟΚ. Η πίεση είναι στην Μπενφίκα».

Για το αν έχει ετοιμάσει τον ΠΑΟΚ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του: «Ποτέ δεν προετοιμάσαμε κάποιο ματς για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα. Κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Κάποιες φορές το κάνουμε και κάποιες όχι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Υπάρχει το παράδειγμα της Σπαρτάκ Μόσχας, που βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Η κατάσταση επίσης στη Λισαβόνα, που η Μπενφίκα μας άσκησε πίεση και η δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Άλλη ομάδα δεν θα άντεχε στην πίεση. Εμείς ισοφαρίσαμε και φέραμε το ματς στα μέτρα μας».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και τι μεσολάβησε σε έναν χρόνο: «Εδώ είναι παραπάνω από ποδοσφαιρική συζήτηση. Εδώ είναι τρόπος ζωής. Ζω κάθε ημέρα ξεχωριστά. Ξέραμε πολύ καλά ότι πέρσι η αρχή θα είναι δύσκολη. Ξέραμε ότι αυτό που θα φέρει την επιτυχία ήταν η ισορροπία και η δουλειά. Το κάναμε με ένα γκρουπ παικτών και συνεχίζουμε το ίδιο και φέτος. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να έχουμε μια δυνατή νοοτροπία, γιατί η καλή νοοτροπία μας πηγαίνει σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει ένα γκρουπ παικτών και δουλεύει να συνεχίζεται και φέτος αυτή η επιτυχία. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα πεθάνουμε για την πρόκριση αύριο και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την προσδοκία των οπαδών του ΠΑΟΚ και το μέγεθος της Μπενφίκα: «Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερο, γιατί δεν κερδίζουν πάντα οι πιο πλούσιες ομάδες. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νοοτροπία της ομάδας μας και η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Για το τι σημαίνει η επέκταση του συμβολαίου του: «Έχω ζήσει φανταστικές στιγμές με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είναι τεράστια απόλαυση να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες που έχουμε. Η ανανέωση σημαίνει ότι υπάρχει μια συνέχεια».
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σπάσε την κατάρα, Razvan!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:Αν περασουμε και τη Βασιλεια ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο σας θα ορκιζεστε πως τον ειδατε να περπαταει πανω στο νερο. :lol:

Αν εχω δικιο σ αυτα που λεω εδω και καποια χρονια, νυχτα θα φυγει κι αυτος . Με καποιο...".μαγικο" τροπο αυτο το υλικο κι αυτος ο προπονητης θα αποτυχουν οπως μονο στον ΠΑΟΚ συμβαινει.
Αν οχι σημαινει οτι η αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ εχει αρχισει να παιζει επικίνδυνα παιχνιδια στο μυαλο μας και στο τελος(μαζι με καποιους αλλους γραφικους) θα καταντησουμε να ψαχνουμε τις μετοχες στα... συρταρια οπως καποιοι αλλοι παλαιότεροι .
Ευχομαι να βγω ρομπα ξεκουμπωτη (και μισοτρελη)

Τα γραφω τωρα, θυμηθειτε τα σε λιγους μηνες να κανουμε ταμειο.
2 ισοπαλιες εμειναν. Τοση ειναι η αποσταση που χωριζει τον τυπο που ..περπαταει στο νερο απ τον ανεπιθυμητο ρουμανο του περσινου καλοκαιριου.Ο καιρος γαρ εγγυς.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πολλά μπράβο για όλη την πορεία μέχρι τώρα. Το πώς κατέβασε σήμερα την ομάδα απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο δείχνει πόσο πιστεύει σ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν μαθαίνει την ομάδα να κλέβει ματς αλλά να τα παίρνει. Δυστυχώς ποτέ δε θα μάθουμε τι θα γινόταν αν δεν έκανε το λάθος ο Πασχάλακης.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό θα είναι υποτιμητικό για όσους μπούνε σε μια τέτοια "λογική". Να μην αποδειχθούν, λοιπόν, ηλίθιοι. Ξέρω, δε φαντάζει ιδιαίτερα απλό αλλά ας καταβληθεί μια προσπάθεια.

Επίσης, επίτρεψέ μου να σου πω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσο σκασμένοι κι αν είμαστε ΟΛΟΙ, δεν κατανοώ σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό που κάνεις τώρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οταν διαβασεις στις αυριανες φυλλαδες για τα ...λαθη του Λουτσεσκου ισως καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

τον προδωσε η κακη μερα καποιων παικτων,η ελλειψη ενος βασικου χαφ στο κεντρο καθως και η ποιοτητα της Μπενφικα.

Φαγαμε 4 γκολ,αλλα δεν νομιζω να εχω να του επισυναψω κατι για το ματς. Μπραβο και για την εξαιρετικη πορεια.

Απλα σε παρακαλω για ονομα του θεου,3 μερες μενουν μεχρι να κλεισει η μεταγραφικη περιοδος. Πιεσε να φερουν ενα τριτο βασικο χαφ και μην μεινουμε με Κανιας Σακχοφ για ρεζερβες γιατι θα χουμε γιγαντιο θεμα. Σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχει και αυτος μια εστω μικρη ευθυνη,επρεπε να απαιτησει αμυντικο χαφ χθες,επρεπε να ειχε γινει η προεργασια για αυτην την κομβικη θεση
αλλωστε ειχε και μια νευρικοτητα μετα την πωληση τσιμιροτ.
βεβαια ο τελικος κουκουλωσε το ζητημα

τελος παντων μην ξεχναμε το ουσιαστικο η μπενφικα παιδια και στα δυο ματς φανηκε πως ειναι καλυτερη ομαδα και με καλυτερους παιχτες
απλα ειναι τα πργαματα στο ποδοσφαιρο...παιζουμε με Αεκ βλεπεις πως εισαι μια κλαση καλυτερος παιρνεις για πλακα κυπελο
παιζουμε με σπαρτακ το παλευεις
παιζουμε με μπενφικα ο πηχυς ανεβηκε πολυ ψηλα για τα κυβικα μας.αυτο φανηκε...δεν φταιει κανεις
βεβαιως θα μπορουσαμε να το παλεψουμε περισσοτερο,γιναν καποια λαθη...αλλα πιστευω το τελος θα ηταν πιθανοτατα το ιδιο..
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το χειρότερο που άκουσα σμρ.
Πήγε να παίξει λέει στα ίσια τη Μπενφικα για αυτό έφαγε 4.
Τη βλέπουν όλοι στρογγυλή τη μπάλα;
Για 3-0 πήγαινε τ ματς, τους είχαμε καταπιεί.
Δεν θέλω να αναλύσω τις 3 φάσεις που αν δεν γινόταν θα είχαμε περάσει αλλά έτσι πως μπήκες μόνο σου μπορούσες μονο να αποκλειστείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 29 Αύγ 2018, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αστοχο σχολιο κατ εμε.

Δε χανεις σημερα για κανενα αμυντικο χαφ.

3 γκολ δωρο....
Και λεμε για αμ.χαφ???

Ολη η ομαδα εχασε...

υγ.ισχυει τζοκερ.απλα οταν βγαινεις τετ-α-τετ στο 1-0 και δεν το καθαριζεις, αυτα παθαινεις.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

το ειπα σε αλλο νημα,συνολικα χασαμε απο μια καλυτερη ομαδα δεν φεριε ευθυνη ουτε ο πασχαλακης ουτε κανεις

αλλα πιστευω κιολας με εναν γρηγορο αμυντικο χαφ,ακομα και με τσιμιροτ θα ειχαμε βελτιωμενες αντιδρασεις,αν και στις πλευρες που οργωναν τα πραγματα θα ηταν εξισου δυσκολα
η μπενφικα ηταν καλυτερη μας,απλα.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Για μένα όσο περίεργο και να φαίνεται η φάση του Λημνιου ήταν ίσως η πιο σημαντική. Με 2-0 με το κουράγιο θα γυρνούσαν.
Αυτό είναι που λέμε θέλουμε εξτρεμ βαρόμετρο.
Δεν είναι έτοιμοι ν πάρουν παιχνίδια ούτε ο Λημνιός ούτε ο Ουαρντα ούτε ο Ζάμπα.
Τεσπα, ο Λουτσεσκου έστησε άριστα την ομάδα με βάση τ υλικό που έχει. Τώρα με 1-2 σε 5 λεπτά τι ν πεις για τον υπόλοιπο αγώνα

Edit. Ποιο αμυντικό χαφ έφταιξε ρε παιδιά τώρα. Το ότι ο Κανιας έχει ταβάνι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αδιαμφισβητητο, αλλά σε ποιο γκολ έφταιξε. Απαράδεκτος ήταν αλλά δν σε κρέμασε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 29 Αύγ 2018, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ο ρολος του χαφ ειναι κομβικος και για την επιθεση και για την αμυνα της ομαδας. Αν εχω ενα παραπανο,ειναι πως δεν ζηταει επιμονα για καποιες συγκεκριμενες θεσεις παικτες. Μπορει να ναι καλα παιδια Κανιας-Σακχοφ,αλλα δεν....

Δεν γινεται να χουμε 6 εξτρεμ και να μην υπαρχει σοβαρη αλλαγη στα χαφ και μετα την φυγη Λεοβατς να εγινε ο Βιερινια μονιμος μπακ...δηλαδη ειναι καποια πραγματα που δεν τα χωραει ο νους.

Και νομιζω ο Κανιας συγκεκριμενα εδωσε παρα πολλες επιθεσεις στην Μπενφικα και μαλιστα αυτοι δεν συγχωρουνε με το που κλεψουν την μπαλα στο κεντρο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φταις και εσυ γιατι δεν πας να πατησεις την μπενφικα. ΑΠλα. Ποιος σ ειπε να αλλαξεις πλανο??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”