Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Αν η κόντρα του Ιβάν με τον Μαρινακη είχε σαν αποτέλεσμα να απειλείται η οικογένεια του αδερφού του Βλανταν, τότε είναι φυσιολογικό ο Ιβιτς να μην έχει καθαρό μυαλό για να δουλέψει. Το κακό είναι ότι αυτή η Ε.Ο. στηρίζεται από δυνατά πολιτικά στελέχη και το τραγικοτερο όλων, οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα είναι τομαρια.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Πολλες φορες το ειπε αποστολη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γιατί δεν μας είπε.sourmenetes έγραψε:Ο ιδιος ο ιβιτς ειπε οτι η ομαδα δεν απεδωσε στα π.ο.
Ειπε οτι η ομαδα μας ειναι πολυ κουρασμενη.
Τωρα γιατι ειναι τοσο ωστε να χανει απο ομαδες με μικροτερο ροστερ δε νομιζω οτι θα το απαντουσε καποιος προπονητης γενικα.
Κλασικο ποστ εν βρασμω ψυχης.Λιγο η ντροπιαστικη ηττα απ την κ20 του πουστοβαζελου,λιγο η αλλαγη του Πριγιοβιτς με τον .....ΚουλουρηSekeris4 έγραψε:Σ ευχαριστουμε για οσα προσφερες και καλη συνεχεια στην καριερα σου

Ελπιζω να μεινει και να ολοκληρωσει τη 2η χρονιά.Δεν αντεχουμε παλι καινουριο προπονητη,καινουρια πιστωση χρονου μεχρι να μαθει το ροστερ και να διαπιστωσει οτι τα αγωνιστικα βαριδια ειναι βαριδια,αλλαγη φιλοσοφιας να κανουμε υπομονη και ξυσταρκιντιαςμεγκασμα και στο τελος -20 απ την κορυφη.
- sourmenetes
- Moderator
- pisakaipoupoula
Δεν είναι τόσο κακός ο Ίβιτς, απλά οι προπονητές των αντιπάλων μας είναι καλύτεροι, πως να το κάνουμε τώρα, από όπου κι αν το δεις με το μισό μπάτζετ τον κάνανε του κουτιού μέσα έξω.
Έχει κάποια στοιχεία και μπορεί να γίνει καλύτερος στο μέλλον, και αν είναι ν αλλάξουμε προπονητή μόνο με κάποιον τύπου Μπόλονι ή Μάκρο Σίλβα που να ξέρουμε ότι κάποια στάνταρ πράγματα θα τα πετύχει.
Και παλιά ο Χιμένεθ τον Χάβο τον είχε ξεφτιλίσει, ήρθε ο Μπόλονι με τους ίδιους παίκτες κ την έκανε την αεκ μια χαψιά όποτε την έβρισκε μέσα έξω...ΑΥΤΟ θέλω εγώ και με τον Ιβιτς δε βλέπω να το πετυχαίνουμε ανεξαρτήτως μπάτζετ
Έχει κάποια στοιχεία και μπορεί να γίνει καλύτερος στο μέλλον, και αν είναι ν αλλάξουμε προπονητή μόνο με κάποιον τύπου Μπόλονι ή Μάκρο Σίλβα που να ξέρουμε ότι κάποια στάνταρ πράγματα θα τα πετύχει.
Και παλιά ο Χιμένεθ τον Χάβο τον είχε ξεφτιλίσει, ήρθε ο Μπόλονι με τους ίδιους παίκτες κ την έκανε την αεκ μια χαψιά όποτε την έβρισκε μέσα έξω...ΑΥΤΟ θέλω εγώ και με τον Ιβιτς δε βλέπω να το πετυχαίνουμε ανεξαρτήτως μπάτζετ
Το ότι το έγραψα στο τόπικ του Ίβιτς, είναι τυχαίο. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα τόπικς. Κάνω αναφορά σε αυτούς που εμφανίζονται μόνο τέτοιες ώρες. Το ξεκαθάρισα και σε επόμενο post, άλλο αυτός που βγάζει πίκρα και άλλο αυτός που ψάχνεται. Γράφω ότι "η πίκρα όλων μας είναι μεγάλη". Κι εγώ στην Αθήνα ζω και επειδή δεν κρύβομαι και ξέρουν όλοι ποιος είμαι, στην δουλειά μου ψάχνουν να με βρουν κάθε φορά για να μου κάνουν bullying.1. Δεν ήταν καθόλου έτσι. Έκανες μια γενική αναφορά για όλους όσους έγραψαν εναντίον του Ivic. Λες και γράφουμε σε προσωπολατρικό φόρουμ του Σέρβου και δεν πρέπει να πειράξουμε τον ήρωά μας. Λες κι εμείς δεν πονάμε με το χθεσινό ρεζιλίκι. Λες κι εμείς που ζούμε στην Αθήνα δεν τρώμε το bullying, όπως υπέροχα το περιέγραψε ο joshua.
Με βάση και το προηγούμενο, νομίζω θα συμφωνήσεις ότι δεν προσφέρουν κάτι αυτοί οι συγκεκριμένοι.2. Οι κουβέντες του τύπου "τέτοιες ώρες εμφανίζεστε μόνο", "Κάντε μας τη χάρη και κλείστε την πόρτα πίσω σας", "Μην ξαναγυρίσετε" και "μια χαρά είμαστε χωρίς εσάς" είναι απαράδεκτες. Λες και είσαι ο ιδιοκτήτης του φόρουμ.
Δεκτό.3. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Κόσμια. Αυτή είναι η αρχή του φόρουμ. Εάν δεν το ανέχεσαι αυτό, μάλλον δεν είμαστε εμείς που πρέπει να κλείσουμε την πόρτα πίσω μας.
Τέλος από μένα.
- PAOK_Antarctica
Να υπενθυμίσω πάλι, σχετικά με την κούραση, πως ο βάζελος είχε μόλις τρία ματς λιγότερα. Ουσιαστικά τον τελικό και τα 2 με Σάλκε. Δεν γίνεται να βάζουμε την κούραση ως δικαιολογία για το χθεσινό στραπάτσο γιατί απλά δεν στέκει.
Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας, εγώ δεν θυμάμαι μια ομάδα καλή όλη τη χρονιά που τα χάλασε στο τέλος.
Θυμάμαι την ομάδα να ξεκινά με κακή εικόνα μέχρι τον Δεκέμβριο (Τρίπολη, Ξάνθη, Βέροια, Σλόβαν, Καραμπάχ, ΑΕΚ, Πανιώνιος), να φορμάρεται για ένα διάστημα κάπου στη μέση, και να ξαναπέφτει στο τέλος.
Στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Απλά το διάστημα που παίξαμε καλά (Δεκέμβριο - Φεβρουάριο), παίξαμε πολύ καλά.
Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας, εγώ δεν θυμάμαι μια ομάδα καλή όλη τη χρονιά που τα χάλασε στο τέλος.
Θυμάμαι την ομάδα να ξεκινά με κακή εικόνα μέχρι τον Δεκέμβριο (Τρίπολη, Ξάνθη, Βέροια, Σλόβαν, Καραμπάχ, ΑΕΚ, Πανιώνιος), να φορμάρεται για ένα διάστημα κάπου στη μέση, και να ξαναπέφτει στο τέλος.
Στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Απλά το διάστημα που παίξαμε καλά (Δεκέμβριο - Φεβρουάριο), παίξαμε πολύ καλά.
Για να αποφευγουμε τις παρεξηγησεις, μην μπερδεύετε αυτους που πανω στον εκνευρισμο τα αποθεματιζουν ολα με αυτους που θελουν να κανουν ποδοσφαιρικη κριτικη και να μην μιλήσουν για μπαλα. Μην μπερδευεται αυτον που αδικος ισως κρινει τον Ιβιτς απο το αποτελεσμα με αυτον που τον κρινει προπονητικα ασχετος αποτελεσματος.
Ολες αυτες οι δικαιολογιες και περι διαιτησιας κτλ, στεκουν ως απαντηση μονο σε καποιον που παει να κρινει τον Ιβιτς απο το αποτελεσμα και μονο. ΠΧ δεν πειρες πρωταθλημαε αρα απετηχες κτλ. Το να απαντας ετσι σε ΟΛΟΥΣ ειναι εκνευριστικο σε καποιον που θελει να ασχοληθει μονο ποδοσφαιρικα.
Επίσης κατανταει κουραστικο αυτο το "ρε δε βλεπετε τι γινετε και καθεστε και κανετε ποδσφαιρικη αναλυση". E να το κλησουμε το μαγαζι, το φρουμ δηλ, αν ειναι ρε παιδια. Το ξερω οτι ειναι μια πρωτόγονη μαφιοζικη τιτοκοσμικη μπανανια η Ελλαδα, ενας λογος που δε ζω και εκει, εξου και δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω με τα εξωαγωνιστικα και πολυ. Αμα δε μπορουμε να μηλισουμε για μπαλα ποιο το νοημα.
Ολες αυτες οι δικαιολογιες και περι διαιτησιας κτλ, στεκουν ως απαντηση μονο σε καποιον που παει να κρινει τον Ιβιτς απο το αποτελεσμα και μονο. ΠΧ δεν πειρες πρωταθλημαε αρα απετηχες κτλ. Το να απαντας ετσι σε ΟΛΟΥΣ ειναι εκνευριστικο σε καποιον που θελει να ασχοληθει μονο ποδοσφαιρικα.
Επίσης κατανταει κουραστικο αυτο το "ρε δε βλεπετε τι γινετε και καθεστε και κανετε ποδσφαιρικη αναλυση". E να το κλησουμε το μαγαζι, το φρουμ δηλ, αν ειναι ρε παιδια. Το ξερω οτι ειναι μια πρωτόγονη μαφιοζικη τιτοκοσμικη μπανανια η Ελλαδα, ενας λογος που δε ζω και εκει, εξου και δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω με τα εξωαγωνιστικα και πολυ. Αμα δε μπορουμε να μηλισουμε για μπαλα ποιο το νοημα.
Έχεις δίκαιο αδερφέ και συμπάθα με που εκφράστηκα άστοχα...Mapogo έγραψε:Η τονισμένη πρόταση θυμίζει την έκφραση :goran 64 έγραψε:Γιατί άραγε επιμένετε κάποιοι να πιστεύετε ότι το ΠρωΚτάθλημα δεν μας το έκλεψε φέτος η ΕΠΟ ή η διατησία?Mapogo έγραψε:
Πολύ σωστός.
1...Μετρήσαμε αντικειμενικά πόσους βαθμούς μας έκλεψαν τα κοράκια στις 30 αγωνιστικές του ΠρωΚταθλήματος...
2...Είδαμε και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον γ@ύρο και ξέρουμε ποια θα πρεπε να ναι...
3...Είδαμε σήμερα πλέον και την εξοντωτική όσο και άδικη-βρώμικη απόφαση κατά του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ε τι άλλο ακόμα θέλετε ρε παιδιά να δείτε-μετρήσετε για να φτάσετε να το παραδεχτείτε επιτέλους ότι φέτος φάγαμε συνολικά την μεγαλύτερη σφαγή της Ιστορίας μας?
Πάτε να μας σκάσετε δηλαδή κάποιους που σκεφτόμαστε λογικά?
Με ποια λογική γράφετε όσα γράφετε λοιπόν, εφ όσον η ομάδα δεν έπρεπε καν να παίξει play off?
Μ αυτήν της πλήρους βρώμικης και διαπλεκόμενης μεταξύ ομάδων, κορακιών, εγκληματιών-(δήθεν νόμιμων επιχειρηματιών)-δικαστών που βλέπετε πεντακάθαρα, με τόσα παραδείγματα καθημερινά γύρω σας μήπως?
--Υπάρχουν δύο απόψεις. Η δική μου κ η λάθος.
Αρα δε με βλέπω να μπαίνω σε διάλογο.
Έπρεπε καλύτερα πριν την φράση που υπερτόνισες να γράψω: "Απαντήστε αν θέλετε σας παρακαλώ γιατί αλλιώς..." και να τελειώσω αλλάζοντας το "λογικά" με το "μ αυτήν την λογική", μιας και ρωτάω να μάθω ποια είναι η δική σας που σας ωθεί να σκέφτεστε-γράφετε τοιουτοτρόπως...Ας με συμπαθάει κι ο Απόστολος επίσης για το ίδιο θέμα...
Ελπίζω μετά απ αυτήν την ειλικρινή μου διόρθωση των άστοχων λόγων μου, να θελήσεις να μπεις πλέον σε έναν υγιή διάλογο, είτε εσύ, είτε ο Απόστολος...
Σωστός, φέτος μας "καθάρισαν" εν ψυχρώ.goran 64 έγραψε:Γιατί άραγε επιμένετε κάποιοι να πιστεύετε ότι το ΠρωΚτάθλημα δεν μας το έκλεψε φέτος η ΕΠΟ ή η διατησία?Mapogo έγραψε:Πολύ σωστός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά να το παλέψεις το πρωτάθλημα και να λες ότι χάσαμε λόγω ΕΠΟ ή διαιτησίας. Με την εικόνα της ομάδας στα p.o. τίποτε δεν μπορείς να πεις.
1...Μετρήσαμε αντικειμενικά πόσους βαθμούς μας έκλεψαν τα κοράκια στις 30 αγωνιστικές του ΠρωΚταθλήματος...
2...Είδαμε και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον γ@ύρο και ξέρουμε ποια θα πρεπε να ναι...
3...Είδαμε σήμερα πλέον και την εξοντωτική όσο και άδικη-βρώμικη απόφαση κατά του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ε τι άλλο ακόμα θέλετε ρε παιδιά να δείτε-μετρήσετε για να φτάσετε να το παραδεχτείτε επιτέλους ότι φέτος φάγαμε συνολικά την μεγαλύτερη σφαγή της Ιστορίας μας?
Πάτε να μας σκάσετε δηλαδή κάποιους που σκεφτόμαστε λογικά?
Με ποια λογική γράφετε όσα γράφετε λοιπόν, εφ όσον η ομάδα δεν έπρεπε καν να παίξει play off?
Μ αυτήν της πλήρους βρώμικης και διαπλεκόμενης μεταξύ ομάδων, κορακιών, εγκληματιών-(δήθεν νόμιμων επιχειρηματιών)-δικαστών που βλέπετε πεντακάθαρα, με τόσα παραδείγματα καθημερινά γύρω σας μήπως?
Θέλω όμως στην περίοδο που μας έρχεται, να ενισχυθεί και ο Ίβιτς με τουλάχιστον έναν αναλυτή ακόμα δίπλα του και έναν που θα παρακολουθεί τα ματς απο την εξέδρα και θα έχει πλήρη εικόνα του παιχνιδιού.
Αυτό κάνουν πολλές μεγάλες ομάδες.
Τις μετεγγραφές έτσι κι αλλιώς τις έχουν μάλλον προγραμματίσει με τον Μίχελ.
Το ροστερ που διαχειρισθηκε φετος ο Ιβιτς,
με τον ιδιο αριθμο παιχνιδιων,εαν φορουσε την φανελα της κουλας και κουμανταδορο τον "τιγρη"
ανετα και χαλαρα σηκωνε πρωταθλημα.
το ροστερ της κουλας με Ιβαν προεδρο και φανελα δικης μας δεν θα επαιζε ουτε πλεη οφ.
Στα μεταξυ τους παιχνιδια το ροστερ της κουλας θα τελειωνε τα ματς με 1-2 κοκκινες καρτες μινιμουμ.
Ο νοών νοείτω.
με τον ιδιο αριθμο παιχνιδιων,εαν φορουσε την φανελα της κουλας και κουμανταδορο τον "τιγρη"
ανετα και χαλαρα σηκωνε πρωταθλημα.
το ροστερ της κουλας με Ιβαν προεδρο και φανελα δικης μας δεν θα επαιζε ουτε πλεη οφ.
Στα μεταξυ τους παιχνιδια το ροστερ της κουλας θα τελειωνε τα ματς με 1-2 κοκκινες καρτες μινιμουμ.
Ο νοών νοείτω.
Ρε συ παπά δε βοηθάει σε κάτι αυτό που γράφεις,μιλάμε για την υποτίμηση ω υποτίμηση της ομάδας και του Ιβάν.
Δε γίνεται να υποστηρίζουμε μια ομάδα,πόσο μάλλον να είμαστε οπαδοί και να γράφουμε αυτά τα πράγματα.
Δε γίνεται να υποστηρίζουμε μια ομάδα,πόσο μάλλον να είμαστε οπαδοί και να γράφουμε αυτά τα πράγματα.
- Petros1988
Μια χαρά θέμα υπάρχει, όταν στην αρχή των πλέι οφ πάει στον πρόεδρο και του λέει, θέλω να φύγω
SM-G935F
SM-G935F
Αυτο ειναι μεγαλο θεμα btw και δε ξερω γιατι δε συζητιεται ποιο πολυ.
Επισης, τι ειναι αυτα περι απειλων στον Ιβιτς? Απο ποιους και για ποιο θεμα?
Επισης, τι ειναι αυτα περι απειλων στον Ιβιτς? Απο ποιους και για ποιο θεμα?