Υ.γ.: Άσχετο, ντεσπε, αλλά μόλις πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου έχεις ΚΟΙΜΟΥΝΑΙ αντί για ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

χαχαχα δεν το ειχα προσεξει...ακομακαι στην υπογραφη μου λαθος εκαναAle έγραψε:Είναι να μη σε τύχει... Τί να πει κανείς...
Υ.γ.: Άσχετο, ντεσπε, αλλά μόλις πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου έχεις ΚΟΙΜΟΥΝΑΙ αντί για ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...
paoki19 έγραψε:Τον παμπλο τον θαυμαζα κ τον θαυμαζω οσο τιποτα για την ποδοσφαιρικη του αξια...
Απλα αλλη μια φορα φαινεται ο προβληματικος του χαρακτηρα... τι να πω μετα σπο τοσα καλα ποδοσφαιρικα χρονια στον ΠΑΟΚ απλα ξεφτυλιζεται...
Φίλε μου μάλλον άλλοι ξεφτιλίζονται και όχι ο Παύλος. Ο Παύλος ίδιος είναι και τώρα όπως ήταν και πριν 5 χρόνια που ήρθε σε μας.
Angelheart
desperando έγραψε:χαχαχα δεν το ειχα προσεξει...ακομακαι στην υπογραφη μου λαθος εκαναAle έγραψε:Είναι να μη σε τύχει... Τί να πει κανείς...
angelheart έγραψε:Για όποιον ενδιαφέρεται. Ο Ιεζεκιήλ Γκαράι μάλλον καταλήγει στη Ζένιτ Αγ. Πετρούπολης τις επόμενες ώρες. Δεν είναι 100% ακόμα, αλλά υποτίθεται ότι είναι τελειωμένο με τους Ρώσους (το πιθανότερο) να καλύπτουν το buy out του παίκτη (~20 εκ).
Να είσαι προσεκτικός οταν μιλάς για τον Παμπλο. Δεν σου κάνω παρατήρηση το λέω φιλικά και απο προσωπική εμπειρία. Μετά το μάτς με τον βάζελο στα πρώτα πλευ-οφ, οπου ο Γκαρσία εριχνε καντήλια τις μπάλες και κοπανούσε την φυσουνα, ημουν ενας απο τους πολλούς που τον αναθεματιζε και ζητούσε να τον διώξουν.paoki19 έγραψε:paoki19 έγραψε:Τον παμπλο τον θαυμαζα κ τον θαυμαζω οσο τιποτα για την ποδοσφαιρικη του αξια...
Απλα αλλη μια φορα φαινεται ο προβληματικος του χαρακτηρα... τι να πω μετα σπο τοσα καλα ποδοσφαιρικα χρονια στον ΠΑΟΚ απλα ξεφτυλιζεται...
Φίλε μου μάλλον άλλοι ξεφτιλίζονται και όχι ο Παύλος. Ο Παύλος ίδιος είναι και τώρα όπως ήταν και πριν 5 χρόνια που ήρθε σε μας.
Angelheart
Παντως για το τελευταιο συμβαν ξεφτυλιζεται και λεγε οτι θες... Εσυ αν τον επαιρνες αποστολη μετα απο αυτο που εκανε τοτε τι να πω...
Δεν παίρνουν κ κανά Rodrigo που θέλανε ,πακέτο.......efthimis_paok έγραψε:angelheart έγραψε:Για όποιον ενδιαφέρεται. Ο Ιεζεκιήλ Γκαράι μάλλον καταλήγει στη Ζένιτ Αγ. Πετρούπολης τις επόμενες ώρες. Δεν είναι 100% ακόμα, αλλά υποτίθεται ότι είναι τελειωμένο με τους Ρώσους (το πιθανότερο) να καλύπτουν το buy out του παίκτη (~20 εκ).
Ακόμη ένα καλο νέο.