Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Προλαμβάνω καταστάσεις!
Αφήνεις το ένα αφήνεις το άλλο ....πάει ξεφυγε η κατάσταση.Οτι έχει έστω και υποψία συκοφαντίας για οποιοδήποτε πρόσωπο μελος ή μη μελος του ΠΑΟΚ ...........χρήστη του φόρουμ η mod δε θα μενει ποσταρισμένο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

D.A.A.T. έγραψε:η πλευρα των επενδυτων σε οποιον γνωριζαν.Οποιος ηξερε οποιονδηποτε γυρω απο τους επενδυτες ,μαθαινε και οτι συμφωνια ειχε γινει(??)Και φυσικα και σε δημοσιογραφους.
Και πως ανάμεσα σε όλα τα απίθανα που ακούστηκαν γίαυτους το προηγούμενο διάστημα δεν διέρρευσαν προς τα έξω παρα κάτι ελάχιστα με τη μορφή φημών απο τα πλέον αναξιοπιστα sites και γιατί πρέπει να θεωρούμε τις συγκεκριμένες, αξιόπιστες διαρροές, μεταξύ τόσων που αποδείχτηκαν το αντίθετο;
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν καταλαβαινω που το πας.

Απλα ειναι τα πραγματα.Εαν δεν αφηναν καμια διαρροη ,δεν θα ηξερε κανενας τιποτα,και δεν θα υπηρχαν και μεταγραφικες προσδοκιες.

Αυτοι επελεξαν αλλον δρομο.

Αυτα που ειπανε σε μεταγραφικο επιπεδο ,δεν εγιναν.Δικαιωμα σου να μην πιστευεις οτι τα διεδιδαν αλλα δεν με νοιαζει κιολας.Το θεμα ειναι τι εγινε στην πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

@joshua
Να σου πω ενα παραδειγμα. Ζω στη Κατερινη, το πατρικο μου ειναι ενα 4γωνο πισω απο του Σαχπα. Επισης γνωριζω και ενα κουμπαρο του. Αν εγραφα εδω μεσα το τι εχω ακουσει θα ειχατε σαλταρει ολοι.
Καλως η κακως βγαινουν προς τα εξω αυτα που λεει ο D.A.A.T. Κακως για μενα.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

rainmaker έγραψε:Εγώ πάλι ρε παιδιά διαφωνώ..

Μπορεί να ακούγονται χαζοί οι λόγοι, αλλά νομικά δεν βλέπω να είναι και τόσο εύκολο να ξεπεράσεις κάποια τυπικά και διαδικαστικά προβλήματα, σε ένα κράτος τόσο ελεεινά δυσκίνητο όπως το ελληνικό.
Μπορεί να είναι χαζό, μπορεί να είναι γελοίο, αλλά αν είναι αλήθεια, είναι αρκετός λόγος για να σε καθυστερήσει κάμποσο διάστημα..

Απο την άλλη, εφόσον και με τη σημερινή τους ανακοίνωση πιστοποιούν τη θέληση τους να βάλουν λευτά, δεν νομίζω οτι είναι πιθανό ένας απλός διαδικαστικός λόγος να χαλάσει εν τέλει τη δουλειά. Να την καθυστερήσει, ίσως. Οχι να τη χαλάσει όμως.
Άσε που για μένα αν βάλουν λεφτά για μεταγραφές, τελειώνει το ζήτημα. Κανείς δεν θα μπορεί να τους αποτρέψει έπειτα κυρίως γιατί θα τους στηρίζει ο κόσμος. Ιδωμεν..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ανακοινωση χωρις νοημα για μας.....απλα λενε οτι κποι κακοι τους βαζουν εμποδια γι α να μην κανουμε μεταγγραφες......παιζουν πολυ επικοινωνιακα//////εγω θα τους στηριξω οταν παραουν μτχες και οταν κανουν μεταγγραφες....μεχρι τοτε...τπτ///////

εχουμε αγωνα αυριο και αν δεν ηταν το 2 0....εγκεφαλικο.......
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Περναμε σημερα.... και ολα καλα....
Αν ομως γινει στραβη....λογω της μεταγραφικης ''γυμνιας'' της ομαδας....
...καλο θα ηταν μερικοι να ''καθυστερισουν'' την επιστροφη τους στα ''πατρια εδαφη''...
....και καποιοι να ξανασκεφτουν να ερθουν στην Τουμπα παριστανοντας τους ''μπρουκληδες'' -''επενδυτες''......
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Παλι τα ίδια......!

Αμα γίνει αυτό .............μη γυρίσετε στη Τούμπα....Αμα γίνει το άλλο μη γυρισετε στη Θεσσαλονίκη κτλ.

Ρε μην χολοσκάτε και μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας προκαταβολικά......ας γίνει το ματσάκι και αμα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ .....αποκλειστούμε......το συζητάμε στο ΤΟΠΙΚ που πρέπει.

Πωπω τι γκρίνια ειναι αυτη.....!
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Άποψη μου ότι πριν τέτοιο ματς το τελευταίο που πρέπει να ασχολούμαστε είναι αυτά.. Πάτα το ένα λουκέτο το γ....ιδι και ανοιξτο αύριο... Γλυτώσαμε τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά αλλου και αλλού, μην στραβοστομιάσουμε εδω μεσα... Ο Θεός να βάλει το χέρι του αύριο να λέμε στους μύες των παικτών μας... Είμαστε νέοι για εμφράγματα...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Αδερφέ μου τα εγκεφαλίκα και τα εμφράγματα εδώ θα τα πάθουμε. ;)
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Το μόνο που έμεινε να ακούσω για να μπω στην ΜΕΘ είναι κανα τρελο του τυπου "προσωρινη τύφλωση έπαθε ο λαζλο μπολονι μετα απο κεφαλιά στον τοίχο λόγω απογνωσης για τους τραυματισμούς και το ματς θα κοουτσαρει ο γιασερ..."
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ΜΕΘ ????????

Άστο το έπιασα ( μονάδα εντατικής θεραπείας ) :lol: :lol: :lol: :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Μην μασας περάσαμε στους ομίλους :nairepaok:

Αλλού είναι πλέον το άνχως ;)
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ναι να μαζεψουμε τα χαρτια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Να σου πω την αλλήθεια για μένα η υπόθεση "επενδυτών" -ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ- δεν μου δημιουργεί άγχος. Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Αν μπουν καλώς αν δεν μπουν πάλι καλώς, εγώ εδώ θα είμαι, αιώνιος αιμοδότης, σαν εσενα και άλλους πολλούς...

Και να σου πω την αλλήθεια, πιο πολύ άγχος μου δημιουργεί το να κάτσω να το ξεψιρίσω το θέμα... Γιαυτό απλά παρακολουθώ και όταν/αν γινει κάτι επίσημο θα την ψάξω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”