Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Και οι δυο κιτρινομαυρες σημερα αξιζαν 100% τη νικη, οσο για τους κλαψιαρηδες και τους ζηλιαρηδες μαλον δεν ξερουν πια ομαδα υποστηριζουν.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΠΑΟΚ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
Μετά την τελευταία μεγάλη νίκη του αρη (μέσα στην Τούμπα ήταν) πέρασαν 2 μήνες για να κερδίσουν άλλη ομάδα (αν και κέρδισαν και τον Ατρόμητο νομίζω).
Γενικά είναι πολύ πιο τυχεροί και από πέρσυ στην Ελλάδα έχουν και τα σφυριγματάκια τους.
Δεν βρίσκω όμως κάτι ωραίο και όμορφο σε αυτή την ομάδα, που η μόνη τους ασχολία, είμαστε εμείς!
Δυστυχώς πέφτουμε (και εγώ) πολύ συχνά στη φάκα και επομένως και στο επίπεδό τους.
Αλλά τι κατάφεραν σήμερα???Μια νίκη απέναντι σε μια θεωρητικά καλύτερη ομάδα, που αν είδατε και τις άδειες κερκίδες δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον και υποτίμησαν τον αρη.
Εμείς υποτιμήσαμε τον Ατρόμητο και γειά σας...Μεγάλο πράγμα στο μυαλό των παικτών.
Από Ναύπλιο που είμαι τώρα για δουλειά, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα προλάβω (γυρνάω αύριο) το ματς στην Τούμπα!!!
Για να γελάσουν λίγο και οι γνωστοί μας (γιατί ΟΛΟΙ λογικά έχουμε φίλουε αρειανούς) μπορούμε να τους δείξουμε την πίστη μας ότι στην πόλη του θεού ΜΟΝΟ (εδώ γελάμε εμείς) ο αρης μπορεί να πάει σε ευρωπαϊκό τελικό...Και φυσικά εκεί επεμβαίνει μια ανώτερα δύναμη που έχει να κάνει με "αρη & τελικό"
Συγχαρητήρια στην Ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης λοιπόν!!!!!!!!!!!
Γενικά είναι πολύ πιο τυχεροί και από πέρσυ στην Ελλάδα έχουν και τα σφυριγματάκια τους.
Δεν βρίσκω όμως κάτι ωραίο και όμορφο σε αυτή την ομάδα, που η μόνη τους ασχολία, είμαστε εμείς!
Δυστυχώς πέφτουμε (και εγώ) πολύ συχνά στη φάκα και επομένως και στο επίπεδό τους.
Αλλά τι κατάφεραν σήμερα???Μια νίκη απέναντι σε μια θεωρητικά καλύτερη ομάδα, που αν είδατε και τις άδειες κερκίδες δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον και υποτίμησαν τον αρη.
Εμείς υποτιμήσαμε τον Ατρόμητο και γειά σας...Μεγάλο πράγμα στο μυαλό των παικτών.
Από Ναύπλιο που είμαι τώρα για δουλειά, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα προλάβω (γυρνάω αύριο) το ματς στην Τούμπα!!!
Για να γελάσουν λίγο και οι γνωστοί μας (γιατί ΟΛΟΙ λογικά έχουμε φίλουε αρειανούς) μπορούμε να τους δείξουμε την πίστη μας ότι στην πόλη του θεού ΜΟΝΟ (εδώ γελάμε εμείς) ο αρης μπορεί να πάει σε ευρωπαϊκό τελικό...Και φυσικά εκεί επεμβαίνει μια ανώτερα δύναμη που έχει να κάνει με "αρη & τελικό"
Συγχαρητήρια στην Ατιτλέτικο Θεσσαλονίκης λοιπόν!!!!!!!!!!!
Βγάλτε κόμπλεξ... ναι δεν είναι προπονητής.. για αυτό πήρε νίκη σε μας και 2 νίκες με την Αθλέτικο.. εμείς μια μπερέτα μια δερμι μια χαβο.... ρε φούστη μου έναν καλό προπονητή θέλει μια ομάδα για να ΕΙΝΑΙ ομάδα!
Μπραβο στον Αρη για τη δευτερη νικη του επι της κατοχου του Γιουροπα Λιγκ. Εμεις ομως εχουμε καλυτερη ομαδα απο τον Αρη οποτε αν δεν κανουμε βλακειες σκεφτειτε που μπορουμε να φτασουμε...
Συμφωνώ μαζί σου Ηλία.Σήμερα αποκλείστηκε η Γιουβέντους...Αν αποκλειστεί και η Ατλέτικο που είναι πλέον πιθανό είναι σαν να σου λένε μπορείς να κάνεις τα πάντα..Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους...Απλά περιμένω να δω τι ομάδες θα έρθουν από το Τσαμπί Λίγκ...

Η αληθεια, για να μιλησουμε καθαρα ποδοσφαιρικα λοιπον κ να αφησουμε τα χαζα, ειναι οτι ο Αρης εχει εναν προπονητη που ειναι οντως εκπληκτικος στο να οργανωνει μια ομαδα. Κυριως αμυντικα. Απο εκει και περα ομως και αυτο δεν το λεω εγω που δεν ξερω τιποτα αλλα οσοι εχουν μελετησει το στυλ του Κουπερ, ειναι ενας προπονητης που λιγα θα δωσει επιθετικα σε μια ομαδα περαν ισως των στημμενων που βαση αποτελεσματων φαινεται να κανει καλα!D.A.A.T. έγραψε: ο Αρης εχει εναν εκπληκτικο προπονητη που τον εχει αρτια δουλεμενο να κανει τα παντα.Απλα το υλικο του ειναι τοσο ασχημο που κατραπακιες ειναι αδυνατον να μην ερθουν.
Εμενα μου θυμιζει εντονα ο Κουπερ το Σαντος στη γενικη φιλοσοφια του και ας παιζουν διαφορετικο συστημα εντελως.
Η μονη διαφορα Αρη και ΠΑΟΚ ειναι οτι ο ΠΑΟΚ με σοβαρη διοικηση και καλο κορμο πηρε απο τον σαντος το μεγιστο (πιθανον) ενω ο αρρωστος ποδοσφαιρικος οργανισμος Αρης (παρα τα οσα προσπαθουν να περασουν κανεις σοβαρος δεν το αμφισβητει αυτο) απο τον Κουπερ παιρνει μονο περιστασιακα η τυχαια αποτελεσματα ακριβως επειδη δεν εχει τις βασεις για κατι παραπανω.
Και πολυ ασχοληθηκα με αλλες ομαδες....το οτι ομως κανεις δεν ασχοληθηκε με τη νικη της ΑΕΚ αλλα ολοι ξυπνησαν μετα το 2πλο του ρουλεως μου δειχνει οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δυσκολευεται να αλλαξει με τη σειρα του επιπεδο και παραμενει στις εποχες που ελλειψη στοχων ασχολουνταν με το γαιδαρο του γειτονα!! και ειναι κριμα γιατι κακο στον ιδιο κ την ομαδα κανει. Και ειναι υποτιμητικο για τον σημερινο ΠΑΟΚ που ουτε την ΑΕΚ δε θα πρεπε να εχει αντιπαλο αλλα μονο τους 2, να προτιμα απο αυτη......τον Αρη!!!!
Και τελος απο μενα.
Ευτυχώς έχει αποκλειστεί ο βάζελος.....................Photis έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου Ηλία.Σήμερα αποκλείστηκε η Γιουβέντους...Αν αποκλειστεί και η Ατλέτικο που είναι πλέον πιθανό είναι σαν να σου λένε μπορείς να κάνεις τα πάντα..Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους...Απλά περιμένω να δω τι ομάδες θα έρθουν από το Τσαμπί Λίγκ...
-
black death
Ποιο κόμπλεξ ρε φίλε, είναι ένας καλός προπονητής και τέλος. Δεν τον βγάζω άχρηστο.novitok έγραψε:Βγάλτε κόμπλεξ... ναι δεν είναι προπονητής.. για αυτό πήρε νίκη σε μας και 2 νίκες με την Αθλέτικο.. εμείς μια μπερέτα μια δερμι μια χαβο.... ρε φούστη μου έναν καλό προπονητή θέλει μια ομάδα για να ΕΙΝΑΙ ομάδα!
Κι ο Χάβος σου κέρδισε Βιγιαρεάλ (που είναι μία κλάση πάνω από Ατλέτικο), τι σημαίνει αυτό, ότι είναι τεράστιος κόουτς; Η σταθερότητα μετράει και ο Κούπερ δεν την έχει δείξει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό που μετά τη Βαλένθια πήγαινε απ' το κακό στο χειρότερο... Έστω αυτό που έκανε ο Σάντος πέρσι μπορεί να το κάνει, να χτυπήσει γαυροβάζελους; Τόσο μεγάλη διαφορά μπάτζετ έχει δηλαδή ο Άρης με τον ΠΑΟΚ; Αν κάνει κάτι παρόμοιο θα τον παραδεχτώ...
- PAOKfanAthens
Εγω βλεπω απο τη θετικη πλευρα τα πραγματα...Νομιζω οτι αυτες οι νικες των 2 κιτρινομαυρων θα ωθησουν περισσοτερο κοσμο να παει αυριο στο γηπεδο(μετα τις τελευταιες ξενερες που φαγαμε και μερικοι παραιτηθηκαν
)για να σπρωξει την ομαδα να κανει αν ειναι δυνατον κι απο αυριο,αυτο που οι αλλοι 2 περιμενουν να κανουν σε 2 βδομαδες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Πέμ 02 Δεκ 2010, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είπα πως είναι καλύτερος από τον Σάντος ( για την ώρα δεν το έχει δείξει..) αλλά σε σχέση με χάβους χίλιες φορές... εδώ χάνουμε και κάνει την μια λαλακία μετά την άλλη στις αλλαγές.. αλλά τι φταίει και αυτός.. αφού ακόμη δεν έχει γίνει βοηθός προπονητή... πάντα να περιμένουμε την μεγάλη σφαλιάρα για να πράξουμε σωστά .. 
- Federacion
μεγάλη εκπληξη δατς ολ.
η κουλα44 εχει ενα πάτο τετραπέρατο κ λόγω κληρώσεως..
ο ρούλης επαιξε 2 καλά παιχνίδια όλη τη χρονιά
του κατσε κ η πρόκριση απέναντι στη μεγάλη γιαγκουλόνια
εκανε 2 τεραστιες νικες κι αυτό είναι αλήθεια.
τωρα τα περι προκρίσεως εγω θα ευχηθω να συναντηθούμε στους 16 που η κλήρωση είναι ελέυθερη
υγ. γίνεται αγιε μου βασίλη να μου φέρεις ενα προπονητη κ ενα σχέδιο ωστε κ του χρόνου να παίζω ομίλους;
η κουλα44 εχει ενα πάτο τετραπέρατο κ λόγω κληρώσεως..
ο ρούλης επαιξε 2 καλά παιχνίδια όλη τη χρονιά
του κατσε κ η πρόκριση απέναντι στη μεγάλη γιαγκουλόνια
εκανε 2 τεραστιες νικες κι αυτό είναι αλήθεια.
τωρα τα περι προκρίσεως εγω θα ευχηθω να συναντηθούμε στους 16 που η κλήρωση είναι ελέυθερη
υγ. γίνεται αγιε μου βασίλη να μου φέρεις ενα προπονητη κ ενα σχέδιο ωστε κ του χρόνου να παίζω ομίλους;
Εγω κατανοώ κάπως τον ariskatiforos παραπάνω. Εγω πατέρα ΠΑΟΚτσή δεν είχα να με κάνει ΠΑΟΚ, ούτε ξαδέρφια, ούτε θείους, ούτε γείτονες ΠΑΟΚτσήδες ειχα. Κατα κάποιο τρόπο, οι αρειανοί με έκαναν ΠΑΟΚ! Ήταν οι εποχές που ο Άρης του Γκάλη μεσουρανούσε και μέχρι και η κουτσή Μαρία δήλωνε αρειανάρα! (μπρρρρρ!!!). Ήταν τόσο σιχαμεροί όλοι τους που το να ακολουθήσω τον ΠΑΟΚ (έστω κι αν δεν γνώριζα ούτε εναν ΠΑΟκτσή) ηταν η μόνη διέξοδος. Οπότε κατα κάποιο τρόπο πρώτα έγινα αντιαρειανός (όπως κατηγορήθηκε ο ariskatiforos) και μετά ΠΑΟΚ. Δεν υποστηρίζω οτι ενήργησα σωστά. Απλά κατανοώ το αντι-αρειανό μένος του ariskatiforos γιατί το νιώθω κι εγω.
Ας μη γελιόμαστε κι ας μη το παίζουμε υπεράνω. Το να προκριθούν κούλα και ρούλης και να αποκλειστούμε εμείς, θα είναι μεγάλη ηττα. Σε αυτό που διαφωνώ είναι στο οτι μια τέτοια συζήτηση είναι πολύ πρόωρη.
Ας μη γελιόμαστε κι ας μη το παίζουμε υπεράνω. Το να προκριθούν κούλα και ρούλης και να αποκλειστούμε εμείς, θα είναι μεγάλη ηττα. Σε αυτό που διαφωνώ είναι στο οτι μια τέτοια συζήτηση είναι πολύ πρόωρη.
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ....
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ...
Τ0 ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 0Ι ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ...
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΑΥΡΙΟ Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ....
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....
ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ...
Τ0 ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 0Ι ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ...
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΑΥΡΙΟ Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ....
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....
ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Πέμ 02 Δεκ 2010, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Federacion
να περάσουμε κ να μην συγκρινόμαστε.
να περασουμε ακόμη κι αν είχε όλη η ελλαδα αποκλειστει με 0 γκολ
ακόμη κι αν όλοι οι αλλοι ειχαν ήδη περασει πρώτοι.
να περάσουμε κ να μη φορτώνουμε βάρη στην ομαδα λόγω της καζούρας που μπορεί ν μας κάνει ο γείτονας
να περασουμε ακόμη κι αν είχε όλη η ελλαδα αποκλειστει με 0 γκολ
ακόμη κι αν όλοι οι αλλοι ειχαν ήδη περασει πρώτοι.
να περάσουμε κ να μη φορτώνουμε βάρη στην ομαδα λόγω της καζούρας που μπορεί ν μας κάνει ο γείτονας
είστε όλοι για τοv peppermint αλλα μάλλον θα πίνει κάνα τσαγάκι με τον maximus οποτε χάνει γούστα....
είπα να γράψω μπράβο στο συμπολίτη αλλα με πρόλαβαν 2-3 , σκέφτομαι του π@ύστη ΠΑΟΚτσιδικο site είμαστε 1-2 μπράβο είναι αρκετά....
μετά βλέπω να υπάρχει διαξιφισμός για το αν ο κούπερ είναι μεγάλος προπονητής που κάνει οργανωμένες ομάδες η μάπα προπονητής που κάνει οργανωμένες ομάδες. λέω να γράψω τι γνώμη μου μετά σκέφτομαι που πας ρε ΠΑΟΚτσιδικο site είμαστε αν αρχίσουμε να αναλύουμε τα του κούπερ τότε καλύτερα φέρτε πίσω το "ότι νάνaι"....
μετά βλέπω να μαλώνουμε για αυτά που λέει ο κατήφορος του συμπολίτη. λέω να του πω καμια κουβέντα αλλα μετά λέω αστο , μονο αυτός είναι έτσι? πολλοί , μα παρα πολλοί είναι έτσι......
οποτε με αυτά και με αυτά καμια 20aria ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την μεγάλη ομάδα τhς πολhs τις σοκολάτας εμείς οι υπεράνω οπαδοί γεμίσαμε καμια 5-6 σελίδες με τους κατά τα αλλα ανύπαρκτους, πήρα μια μπιρίτσα και σκέφτομαι ποσο όμορφο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο για οποιον ξέρει να το ευχαριστηθεί....
είπα να γράψω μπράβο στο συμπολίτη αλλα με πρόλαβαν 2-3 , σκέφτομαι του π@ύστη ΠΑΟΚτσιδικο site είμαστε 1-2 μπράβο είναι αρκετά....
μετά βλέπω να υπάρχει διαξιφισμός για το αν ο κούπερ είναι μεγάλος προπονητής που κάνει οργανωμένες ομάδες η μάπα προπονητής που κάνει οργανωμένες ομάδες. λέω να γράψω τι γνώμη μου μετά σκέφτομαι που πας ρε ΠΑΟΚτσιδικο site είμαστε αν αρχίσουμε να αναλύουμε τα του κούπερ τότε καλύτερα φέρτε πίσω το "ότι νάνaι"....
μετά βλέπω να μαλώνουμε για αυτά που λέει ο κατήφορος του συμπολίτη. λέω να του πω καμια κουβέντα αλλα μετά λέω αστο , μονο αυτός είναι έτσι? πολλοί , μα παρα πολλοί είναι έτσι......
οποτε με αυτά και με αυτά καμια 20aria ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την μεγάλη ομάδα τhς πολhs τις σοκολάτας εμείς οι υπεράνω οπαδοί γεμίσαμε καμια 5-6 σελίδες με τους κατά τα αλλα ανύπαρκτους, πήρα μια μπιρίτσα και σκέφτομαι ποσο όμορφο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο για οποιον ξέρει να το ευχαριστηθεί....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Πέμ 02 Δεκ 2010, 01:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.