astral έγραψε:Σε λίγο θα ξεθάψουν και τον Μπράνταριτς

Απόστολε μας μ@μησες !ΑποστόληςΑ έγραψε:OFF-TOPIC η παρατήρησή μου, αλλά δεν υπάρχει έκφραση: "ο πάτερ". 'Η θα το πείτε στη καθομιλουμένη: "ο πατέρας", ή στην καθαρεύουσα: "ο πατήρ". Στη συγκεκριμένη περίπτωση "ο prist64".mbison έγραψε:Ο Πραετ είναι αναγραμματισμος του ΠατερMinority4 έγραψε:Ο Τ Τ είναι επιθετικός, νομίζω δηλαδή και τον βρήκαμε.
Για μέσο έχει δώσει Πραετ σίγουρα.
Νταξ δεν έπαιζε Ιταλία πέρυσι, αλλά έχει παιξει παλιότερα, όπως και CHL.
Ε αυτά κάνει και εξαφανίζεται μετά ο πάτερ.
Μπορείς ρε αγορίνα μου να πεις και σε μας τους χαζούς τι εννοείς;Taseos έγραψε:Ε τι εμπιστοσύνη να υπάρχει. Αλίμονο. Σάμπως κάνουν και τίποτα της προκοπής;
Off topic και εγώ αλλά άλλο prist και άλλο priest.ΑποστόληςΑ έγραψε:OFF-TOPIC η παρατήρησή μου, αλλά δεν υπάρχει έκφραση: "ο πάτερ". 'Η θα το πείτε στη καθομιλουμένη: "ο πατέρας", ή στην καθαρεύουσα: "ο πατήρ". Στη συγκεκριμένη περίπτωση "ο prist64".mbison έγραψε:Ο Πραετ είναι αναγραμματισμος του ΠατερMinority4 έγραψε:Ο Τ Τ είναι επιθετικός, νομίζω δηλαδή και τον βρήκαμε.
Για μέσο έχει δώσει Πραετ σίγουρα.
Νταξ δεν έπαιζε Ιταλία πέρυσι, αλλά έχει παιξει παλιότερα, όπως και CHL.
Ε αυτά κάνει και εξαφανίζεται μετά ο πάτερ.
Τον Μείτε τον έφερε άλλο τμήμα;samatta έγραψε:παρολο που ο μειτε σιγα σιγα ξεπερναει τα ορια, καλο ειναι να περιμενουμε λιγο γτ δεν υπαρχει καμια εμπιστοσύνη στο τμημα σκαουτινγκ οτι θα φερει κατι αξιολογο σαν αντι-μειτε
Καμια απλα μου φαινεται παικταρα με καλες παραστασειςrenegade έγραψε:Τι σχέση έχει ο πραετ με το αμυντικό χαφ που ψάχνουμε?
Πάντως και εγώ χαν αλούσε του Γάλλου θα πήγαινα στην περίπτωση του Πολωνού ο οποίος από αυτούς που έως τώρα έχουν ακουστεί είναι ο μόνος που σε βάθος τριμήνου τετραμήνου μπορεί να δώσει όσα έδωσε ο μεϊτέ
Λαθος. Ο Μειτε παρακολουθειται απο το τμημα σκαουτιγκ απο το 2017 οταν επαιζε στο Βελγιο!zarathustra79 έγραψε:O Meite ήταν εισήγηση του Boto. Δεν τον έφερε όσο ήταν στην ομάδα, τον κράτησε όμως το τμήμα scouting στα τεφτέρια του.