Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Μια βόλτα στις σελίδες τον ερπετοσαιτ και σου φτιάχνει η μέρα.
Πολύ γκρίνια για Κάρι, ειδικά αυτός ο ψυχολογική υποστήριξη οπαδών αρη.
Φοβούνται ότι ο ατρόμητος θα βγει 5. Το κορυφαίο το διάβασα εχθές, το περιστέρι λένε είναι παράρτημα δικό μας και του γαύρου 50-50.
Πολύ γκρίνια για Κάρι, ειδικά αυτός ο ψυχολογική υποστήριξη οπαδών αρη.
Φοβούνται ότι ο ατρόμητος θα βγει 5. Το κορυφαίο το διάβασα εχθές, το περιστέρι λένε είναι παράρτημα δικό μας και του γαύρου 50-50.
Έχω την εντύπωση ότι τον Αλμέιδα ο Παπαδημητρίου τον πρότεινε, σωστά;aivas19 έγραψε:Ο Παπαδημητριου εβαλε στο φιλτρο: «Θελω εναν σαν τον Αλμειδα οταν ηρθε αλλα πιο φθηνό» και του βγηκε αυτό το πουλί. Βέβαια, όλα στο γήπεδο, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλα αν πηγαινεις απο Σαρι σε αυτον, ε κατι παει λαθος
Μελισσανίδης: Παραδίδω την ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο και θα είμαι στρατιώτης της ΑΕΚ
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη! Τώρα είναι που πρέπει να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στους ομίλους και να ξεφύγουμε από τους ανταγωνιστές μας!
μας τα είχαν κάνει αερόστατα με τον Ivan που τα μαζεύει και φεύγει εδώ και 10 χρονια. Για δες που τελικά άλλοι "φοβεροί και τρομεροί και μπαλαδόφατσες και πετυχημένοι κλπ κλπ" παίρνουν τον πούλο
Δεν νομίζω πως θα επηρεαστεί στο οικονομικό κομμάτι, γιατί κι ο Ηλιόπουλος μόνο τυχαίος δεν είναι.
Στα υπόλοιπα θα δείξει.
Στα υπόλοιπα θα δείξει.
- potamda
- Bet Guru 2023
Καλά δεν ντρέπεστε να πιστεύετε άρθρα από τα parapolitika.
Πολύ θα θέλατε ν' αποχωρήσει ο Τίγρης....

Πολύ θα θέλατε ν' αποχωρήσει ο Τίγρης....

- PAOKevolution
Όση οικονομική επιφάνεια και να έχει ο νέος, θα αργήσει πολύ να μπει (κι αν μπει) στα πράγματα. Η κούλα στα δικά μου μάτια, που είναι και άμπαλα, θα πέσει πολύ τα ερχόμενα χρόνια.
Όσο και να έκραζαν τον καβούρια, είχαν τη σιγουριά του. Ότι είναι μέσα στα πράγματα. Ο Ηλιόπουλος ίσως ανοίξει την κάνουλα, αλλά μάλλον θα πάνε στο βρόντο.
Όσο και να έκραζαν τον καβούρια, είχαν τη σιγουριά του. Ότι είναι μέσα στα πράγματα. Ο Ηλιόπουλος ίσως ανοίξει την κάνουλα, αλλά μάλλον θα πάνε στο βρόντο.
Θα γαμηθεί και αυτός όπως ο προηγούμενος, από τον μεγάλο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.
Μη το λες PAOKevolution, αυτά τα πράγματα "κληρονομούνται" συνήθως.
Ηθελε να αποχωρησει με δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα, γι αυτο και οι επισκεψεις στην θεσ/νικη, το ταξιμο πριμ και η μετατροπη του εβραιου ελιτ, σε Σπαθα.
Ο Ιβαναρος ομως τον κερασε μπουλκουμε...
.

Ο Ιβαναρος ομως τον κερασε μπουλκουμε...
.