Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Πολύ καλές και οι 2 περιπτώσεις αν κλείσουν και σε θέσεις που πονάμε.
By the way ο Αστερας μολις ανακοινωσε τον Κρασο με το συμβολαιο σχεδον του Μπραντον (600.000)
Τι μεγαλη αναβαθμιση θα ηταν να τον παιρναμε σαν αντιΜπραντον...

Τι μεγαλη αναβαθμιση θα ηταν να τον παιρναμε σαν αντιΜπραντον...
Σουτάρει κιόλας, δεν πλασάρει από τα δέκα-δεκαπέντε μέτρα. Φανερά δεν κάνει.ron-swanson έγραψε:[youtube]8FiYs7iVZp8[/youtube]
Ωραιος φαινεται. Τα εχει και τα γκολακια του.
για να ευλογησω τα γενια μουdev έγραψε:κολκας ειπε οτι για φορ ασχολειται ο ιδιος ο Ιβαν ο Γιωργης και με γνωση Λουτσε.
συνεπως θα ρωτησουν σιγουρα Μιρτσεα και ισως δουν καποιον Ρωσο η απο ρωσικη ομαδα
10 σελίδες πριν και μια μερα νωριτερα απο ολους τους Αρδ Τοσκιτση Τσορμπα και μονο απο μια φραση του κολκα που κατι θα ακουσε και αυτος απο την παε συμπερανα ΕΥΛΟΓΑ και ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ τι ακριβως συμβαινει σημερα.
- Σουριναμέζος
Με Οζντοεβ, Μισιτζαν και Μπαμπα μέχρι την Κυριακή είμαι άκρως ικανοποιημένος
-
Υπαρχουν κελεπουρια στην Ρωσία σε ξένους παίκτες και όχι μόνο Ρώσσους . Οι οποίοι δίνονται δανεικοί σε ομάδες της πατρίδας τους . Αντε πάμε ... !!!
Η αμήχανη στιγμή που ο μεσήλικας-άμπαλος-παρεμβατικός ιδιοκτήτης βρίσκει σε δυο μέρες χαφ πολύ πιο ταιριαστό και εφικτό για την ομάδα, απ οτι οι τεχνικοί διευθυντές και σκαουτερ επί δυο μήνες
Λέμε τώρα
Άποψή μου είναι οτι ο Τσετσένος είναι πολύ ταιριαστή περίπτωση, έχει τρία χρόνια που φωνάζω οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να φέρει έναν καλύτερο Μαουρίτσιο (γι αυτό ήθελα πολύ τον Αντριεν Σιλβα που προσπαθουσαμε να κλείσουμε το 21).
Όντως πιστεύω οτι είναι νέος Μαου ο Οζντοεφ και έχω το κακό συνήθεια να κρίνω σωματότυπους παρότι δεν είμαι ούτε ειδικός ουτε ξέρω όλους τους παίκτες
Δεν χρειαζόμαστε γομάρι, δεν χρειαζόμαστε ντελικάτη λουλου στα χαφ. Θέλουμε παίκτη να καλύπτει ΕΠΑΡΚΩΣ, με σύνεση, με μυαλό και με κάποιο δυναμισμό τη θέση του 8, ώστε να απελευθερώσει τον Αουγκούστο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεν με καίει να γράφει αβέρτα νούμερα το 8 μας αρκεί να είναι επαρκής σε πάσες και σουτ όταν προκύπτουν.
Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια παίζει χωρίς μυαλό στα χαφ. Και επειδή παραδοασιακά επηρεάζεται από ψυχολογία αλλά ΚΑΙ λόγω τωρινού προπονητή θέλει ΜΠΑΛΑΝΣ, όσο παίζει χωρίς εγκέφαλο-μετρονόμο, τόσο θα άγεται και θα φέρεται.
Καλός ο Νταντας, αλλά πολύ αδύναμος και μικρούλης, άψητος
Δεν θέλουμε γομάρι.
Ο Τσετσένος ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ είναι μισό εως ένα κλικ πάνω απ΄ το Μαουρίσιο του 2018 και αυτό μου αρκεί.
Άσχετα με όμως με το ΠΟΙΟΣ, προσωπικά πιστεύω οτι είναι πολύ κρίσιμο να έρθει χαφ ΑΜΕΣΑ
Λέμε τώρα
Άποψή μου είναι οτι ο Τσετσένος είναι πολύ ταιριαστή περίπτωση, έχει τρία χρόνια που φωνάζω οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να φέρει έναν καλύτερο Μαουρίτσιο (γι αυτό ήθελα πολύ τον Αντριεν Σιλβα που προσπαθουσαμε να κλείσουμε το 21).
Όντως πιστεύω οτι είναι νέος Μαου ο Οζντοεφ και έχω το κακό συνήθεια να κρίνω σωματότυπους παρότι δεν είμαι ούτε ειδικός ουτε ξέρω όλους τους παίκτες
Δεν χρειαζόμαστε γομάρι, δεν χρειαζόμαστε ντελικάτη λουλου στα χαφ. Θέλουμε παίκτη να καλύπτει ΕΠΑΡΚΩΣ, με σύνεση, με μυαλό και με κάποιο δυναμισμό τη θέση του 8, ώστε να απελευθερώσει τον Αουγκούστο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεν με καίει να γράφει αβέρτα νούμερα το 8 μας αρκεί να είναι επαρκής σε πάσες και σουτ όταν προκύπτουν.
Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια παίζει χωρίς μυαλό στα χαφ. Και επειδή παραδοασιακά επηρεάζεται από ψυχολογία αλλά ΚΑΙ λόγω τωρινού προπονητή θέλει ΜΠΑΛΑΝΣ, όσο παίζει χωρίς εγκέφαλο-μετρονόμο, τόσο θα άγεται και θα φέρεται.
Καλός ο Νταντας, αλλά πολύ αδύναμος και μικρούλης, άψητος
Δεν θέλουμε γομάρι.
Ο Τσετσένος ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ είναι μισό εως ένα κλικ πάνω απ΄ το Μαουρίσιο του 2018 και αυτό μου αρκεί.
Άσχετα με όμως με το ΠΟΙΟΣ, προσωπικά πιστεύω οτι είναι πολύ κρίσιμο να έρθει χαφ ΑΜΕΣΑ
- Dimitris_L4
Το μεγαλυτερο μας θέμα είναι στον ΦΟΡ...
Ο οζντοεφ που πολλοι τν δίνουν κλεισμενο δεν είναι αυτός που τον θέλαμε και πριν κανα 2-3 χρόνια??? Και τον κοιτουσαμε σαν ξερολουκουμο όλοι εδώ??
Ο οζντοεφ που πολλοι τν δίνουν κλεισμενο δεν είναι αυτός που τον θέλαμε και πριν κανα 2-3 χρόνια??? Και τον κοιτουσαμε σαν ξερολουκουμο όλοι εδώ??
-
Της Σπαρτάκ Μόσχας τον παίκτη θέλαμε .
https://www.transfermarkt.co.uk/roman-z ... ler/166277
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Πέμ 22 Ιουν 2023, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Και εγω συμφωνω οτι φαινεται να ταιριαζει απολυτα σε αυτα που θελουμε στο κεντρο.
-
Τον κουζίαεφ λες επίσης έπαιζε Ζενίτ …Dimitris_L4 έγραψε:Το μεγαλυτερο μας θέμα είναι στον ΦΟΡ...
-
- Επικοινωνία:
Τον μπέρδεψες με αυτόν μάλλον https://www.transfermarkt.com/roman-zob ... ler/166277panpangr77 έγραψε:Της Σπαρτάκ Μόσχας τον παίκτη θέλαμε .
- john4serres
Ποντάρω σε σταδιακή χρήση του Τσιγγάρα
Το εξάμηνο δεν βγαίνει με Αουγκουστο, Σβάμπ και Φελίπε
Οπότε ίσως πάμε και για απόκτηση δύο χαφ
Ένας τύπου Οζντοεφ (δυναμικός 28-31) και ένας τύπου Βιγιαρ (τεχνίτης 22-25)
Το εξάμηνο δεν βγαίνει με Αουγκουστο, Σβάμπ και Φελίπε
Οπότε ίσως πάμε και για απόκτηση δύο χαφ
Ένας τύπου Οζντοεφ (δυναμικός 28-31) και ένας τύπου Βιγιαρ (τεχνίτης 22-25)
- Dimitris_L4