Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- bersekeros
- abc_o_ karpouzas
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
ο δε Ευάγγελος Μαρινάκης και του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος (4-2-2015), ενεργώντας κατά τρόπο που βλάπτει την ακεραιότητα αυτών των αγώνων, αλλά και της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας έκαστος αγώνας έλαβε χώρα, αντιαθλητικά, ανήθικα και διεφθαρμένα, με τον επιπρόσθετο σκοπό να προσπορίσουν στον εαυτό τους και σε τρίτους περιουσιακά οφέλη μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό, σκοπό τον οποίο εν τέλει πέτυχαν, καθώς επιμέρους αγώνας είχε την επιδιωκόμενη έκβαση,...
εγω απο αυτα που καταλαβαινω ειναι οτι τους στελνει να δικαστουν για ...τελεσμενα...αδικηματα και οχι να δικαστουν για να δουμε εαν οι ενδείξεις ειναι αξιοποινες
εγω απο αυτα που καταλαβαινω ειναι οτι τους στελνει να δικαστουν για ...τελεσμενα...αδικηματα και οχι να δικαστουν για να δουμε εαν οι ενδείξεις ειναι αξιοποινες
Έχουν κι άλλη δική αυτοί;
Ναι ε;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ε;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η υπόθεση είναι προκαθορισμένη ..
Θα φάει -7 ο γαύρος (μην τους πουν κ αδικημένους) και μετά θα έχουμε λήξη του πρωταθλήματος όπου είτε δικαιωθουμε είτε όχι αυτοί θα είναι πρώτοι..
Το καλύτερο τώρα που έχουμε να κάνουμε είναι μέσω των ΜΜΕ μας να προβάλουμε ακατάπαυστα το θέμα και κυνηγήσουμε την υπόθεση όσο πάει.
Εδώ υπάρχει πολύ περισσότερο ψωμί από συνιδιοκτησίες.
Επίσης ενδιαφέρον έχει και η στάση της ουεφα όταν στο παρελθόν έχει αποκλείσει ομάδες για τον ίδιο λόγο..
Θα φάει -7 ο γαύρος (μην τους πουν κ αδικημένους) και μετά θα έχουμε λήξη του πρωταθλήματος όπου είτε δικαιωθουμε είτε όχι αυτοί θα είναι πρώτοι..
Το καλύτερο τώρα που έχουμε να κάνουμε είναι μέσω των ΜΜΕ μας να προβάλουμε ακατάπαυστα το θέμα και κυνηγήσουμε την υπόθεση όσο πάει.
Εδώ υπάρχει πολύ περισσότερο ψωμί από συνιδιοκτησίες.
Επίσης ενδιαφέρον έχει και η στάση της ουεφα όταν στο παρελθόν έχει αποκλείσει ομάδες για τον ίδιο λόγο..
ναι, το υφος της εισηγησης δειχνει κατι παραπανω απο comfortable satisfaction. τι τυπακι αυτη η Σπανου πραγματικαabc_o_ karpouzas έγραψε:ο δε Ευάγγελος Μαρινάκης και του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος (4-2-2015), ενεργώντας κατά τρόπο που βλάπτει την ακεραιότητα αυτών των αγώνων, αλλά και της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας έκαστος αγώνας έλαβε χώρα, αντιαθλητικά, ανήθικα και διεφθαρμένα, με τον επιπρόσθετο σκοπό να προσπορίσουν στον εαυτό τους και σε τρίτους περιουσιακά οφέλη μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό, σκοπό τον οποίο εν τέλει πέτυχαν, καθώς επιμέρους αγώνας είχε την επιδιωκόμενη έκβαση,...

Σκέψου τί έχει βρει η γυναίκα.
Γυναίκα ήταν κι αυτή που τον έστειλε μέσα για το νοορ1...
Γυναίκα ήταν κι αυτή που τον έστειλε μέσα για το νοορ1...
Για βρείτε κάποιος που μπορεί τα βίντεο αυτών των αγώνων, στιγμιότυπα κλπ...
Θα έχουν ενδιαφέρον
Σαν το φετινό με τον Ατρόμητο θα είναι που είχαν μπει όλοι στην εστία και ας έπαιζε το αφεντικό με 10... Θυμάστε;
Θα έχουν ενδιαφέρον
Σαν το φετινό με τον Ατρόμητο θα είναι που είχαν μπει όλοι στην εστία και ας έπαιζε το αφεντικό με 10... Θυμάστε;
- rade paprica
- navigator11
Θατησφάξιουν, το βλέπω να 'ρχεται ...jibbie έγραψε:ναι, το υφος της εισηγησης δειχνει κατι παραπανω απο comfortable satisfaction. τι τυπακι αυτη η Σπανου πραγματικαabc_o_ karpouzas έγραψε:ο δε Ευάγγελος Μαρινάκης και του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος (4-2-2015), ενεργώντας κατά τρόπο που βλάπτει την ακεραιότητα αυτών των αγώνων, αλλά και της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας έκαστος αγώνας έλαβε χώρα, αντιαθλητικά, ανήθικα και διεφθαρμένα, με τον επιπρόσθετο σκοπό να προσπορίσουν στον εαυτό τους και σε τρίτους περιουσιακά οφέλη μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό, σκοπό τον οποίο εν τέλει πέτυχαν, καθώς επιμέρους αγώνας είχε την επιδιωκόμενη έκβαση,...
Ωραία υπερασπιστική γραμμή διάλεξαν... Να πέσει ο ΠΑΟΚ
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
Οι τύποι δεν υπάρχουν
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
Οι τύποι δεν υπάρχουν
- bersekeros
ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!!!
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!!!
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
γ@μώ το βοθρολιμάνι σας και τον €κτο στόλο
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!!!
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
γ@μώ το βοθρολιμάνι σας και τον €κτο στόλο
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Δευ 27 Απρ 2020, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Αν δεν κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ακούγεται και να ανακινείται το θέμα συνεχώς, είμαστε μεγάλα βόδια.
Προφανώς θα βάλεις Έθνος, OPEN και SDNA να ασχολούνται με αυτό συνέχεια (Το ΟΠΕΝ χθες ντρεπόταν να πει τη λέξη "γκέι")
Θα σκάσεις πακτωλό χρημάτων σε δικά ΤΟΥΣ (πχ γαυρέτα) σάιτ να το αναδείξουν.
Θα βάλεις όλους τους δικούς σου, από Γκαγκάτσηδες μέχρι Κόλκες να βγάζουν συνεντεύξεις και ανακοινώσεις όπου θα πιέζουν για αίσθημα δικαιοσύνης.
Θα ανακοινώσεις πως θα καταφύγεις στην ΟΥΕΦΑ και θα επικοινωνήσεις με Γουλβς.
Θα βάλεις ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς που είναι δικοί σου να κάνουν ερωτήσεις στη Βουλή.
Θα απευθύνεσαι κάθε μέρα δημοσίως στον Αυγενάκη μέχρι να βγει από την τρύπα του.
Θα κάνεις ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να παρίστασαι στις διαδικασίες.
Και μετά ξύπνησα.
Το πολύ πολύ να "έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη".
Προφανώς θα βάλεις Έθνος, OPEN και SDNA να ασχολούνται με αυτό συνέχεια (Το ΟΠΕΝ χθες ντρεπόταν να πει τη λέξη "γκέι")
Θα σκάσεις πακτωλό χρημάτων σε δικά ΤΟΥΣ (πχ γαυρέτα) σάιτ να το αναδείξουν.
Θα βάλεις όλους τους δικούς σου, από Γκαγκάτσηδες μέχρι Κόλκες να βγάζουν συνεντεύξεις και ανακοινώσεις όπου θα πιέζουν για αίσθημα δικαιοσύνης.
Θα ανακοινώσεις πως θα καταφύγεις στην ΟΥΕΦΑ και θα επικοινωνήσεις με Γουλβς.
Θα βάλεις ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς που είναι δικοί σου να κάνουν ερωτήσεις στη Βουλή.
Θα απευθύνεσαι κάθε μέρα δημοσίως στον Αυγενάκη μέχρι να βγει από την τρύπα του.
Θα κάνεις ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να παρίστασαι στις διαδικασίες.
Και μετά ξύπνησα.
Το πολύ πολύ να "έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη".
- PAOK_Antarctica
Επίσης, οπωσδήποτε ανάδειξη επίμαχων φάσεων από τα εν λόγω παιχνίδια.
- navigator11
Περιμένω σε λίγο πύρινο ρεπορτάζ από αdickειμενικά μμε ότι η Σπανού κατέλυσε το περασμένο φθινόπωρο κάποια στιγμή για ΠΣΚ στο le chalet στην Ξάνθη και μάλιστα ήταν όλα πληρωμένα από τον ... σερβιτόρο Καλπαζίδη.