Vladan Ivic
- navigator11
Re: Vladan Ivic
Στα αρχίδια μας! Σιγά τον τρομερό ... πόνο και την απογοήτευση τη δυσθεώρητη. Εδώ ήμασταν, εδώ είμαστε, εδώ θα είμαστε. Οι ναρκέμποροι και τα τσιράκια τους ας πανηγυρίζουν. Αν ο Σαββίδης έχει πείσμα να βάλει μια κάποια τάξη σε αυτό το μπορντέλο, οφείλουμε να τον συνδράμουμε με τις δυνάμεις του ο καθένας μας. Όποιος είναι απογοητευμένος, ξενερωμένος ή ο,τι άλλο, δικαίωμά του να απέχει.
- kataramenos5
Κουρασμενος νιωθω Ναβι.Απιστευτα κουρασμενος .Γυρισα σπιτι μετα το ματς και δε μπορουσα ν α παρω τα ποδια μου απ τα νευρα και το στρες.Σκεφτηκα αξιζει ολο αυτο?Τοσα χρονια κοπανω την κεφαλα μου σ ενα τσιμεντενιο τοιχο 10 μηνες με την ελπιδα οτι θα σπασει καποτε (ο τοιχος) και καταληγω παντα μ ανοιγμενο κεφαλι.Σταματω λιγο τ καλοκαιρι κι οταν γιανουν οι πληγες ξαναξεκιναω απ την αρχη.Ποιο το νοημα ?Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ο τοιχος δε πεφτει με τιποτα.
ΥΓ Να μη ξεχασουμε κατα Ιουλιο μερια, μετα τις πρωτες μεταγραφες ,να πουμε παλι "Παμε για πρωταθλημα φετος" .Μεχρι τοτε ποιος θα τα θυμαται ολα αυτα?
ΥΓ Να μη ξεχασουμε κατα Ιουλιο μερια, μετα τις πρωτες μεταγραφες ,να πουμε παλι "Παμε για πρωταθλημα φετος" .Μεχρι τοτε ποιος θα τα θυμαται ολα αυτα?
Ειναι αληθεια ρε Αποστολη οτι δεν μας φταιει η διαιτησια για τα po, αλλα οταν συμβαινουν αυτα που περιγραφει ο navi και στην ουσια σου εχουν κλεψει το πρωταθλημα, σε εχουν σφαξει στα γηπεδα και στις αποφασεις, δεν δικαιολογεισαι να εχεις ψυχολογικη καταπτωση; Νομιζω οτι αδικουμε την ομαδα οταν δεν λαμβανουμε υπ οψιν ολες αυτες τις παραμετρους στην κριτικη μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην πει κανείς ότι ξεκινήσαμε με +2 βαθμούς στα p.o. αλλά τα χάσαμε λόγω διαιτησίας. Μπορεί η διαιτησία να μην ήταν καθόλου καλή (που δεν ήταν), αλλά ένας λίγο σοβαρός ΠΑΟΚ θα τερμάτιζε πρώτος με περίπατο.
Ούτε το ανέλπιστο δώρο του κουτιού της μπύρας δεν εκμεταλλευτήκαμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ενα ακομα πισωγυρισμα και ενα ακομα χτισιμο θεωρω πως θα ειναι η αποπομπη ιβιτς.
Δηλαδη αν χθες επαιρνες το ματς,θα ελεγες ολα οκ;;;
Ο ιδιος ο ιβιτς ειπε οτι η ομαδα δεν απεδωσε στα π.ο.
Το ζητηνα ειναι οτι βρεθηκε ενας καλος κορμος παικτων,βρεθηκε χημεια μεταξυ προπονητη και τδ και σχεδιαζονται σωστα καποια ζητηματα.
Αν πας σε νεα επιλογη ολα αυτα θα καταρευσουν.
Το ζητηνα ειναι οτι βρεθηκε ενας καλος κορμος παικτων,βρεθηκε χημεια μεταξυ προπονητη και τδ και σχεδιαζονται σωστα καποια ζητηματα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++navigator11 έγραψε:Στα αρχίδια μας! Σιγά τον τρομερό ... πόνο και την απογοήτευση τη δυσθεώρητη. Εδώ ήμασταν, εδώ είμαστε, εδώ θα είμαστε. Οι ναρκέμποροι και τα τσιράκια τους ας πανηγυρίζουν. Αν ο Σαββίδης έχει πείσμα να βάλει μια κάποια τάξη σε αυτό το μπορντέλο, οφείλουμε να τον συνδράμουμε με τις δυνάμεις του ο καθένας μας. Όποιος είναι απογοητευμένος, ξενερωμένος ή ο,τι άλλο, δικαίωμά του να απέχει.

- navigator11
Σε νιώθω. Λες να μην ρε συ κατ; Σαρανταρίζω σε 2-3 χρονάκια. Κατανοείς τι έχουν προλάβει να δουν τα μάτια μου! Αλλά είναι ζήτημα τιμής! Αυτόν το χώρο ή θα τον εξυγιάνουμε για όσο χρόνο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, εμείς ή κανένας άλλος ποτέ των ποτών! Εμείς και μόνο εμείς!! Θέλει γερό στομάχι και γαϊδουρινό πείσμα. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας γύρω από την ομάδα και τον Σαββίδη, όσο μας δείχνει ότι ηθικά δεν έχει την παραμικρή σχέση εν συγκρίσει με τους απατεώνες των τριών άλλων. Ούτως ή άλλως αυτό το σαράκι του ΠΑΟΚ δεν αποβάλλεται με τίποτα! Οπότε αυτήν μας την "αρρώστια" είναι μονόδρομος να συνεχίσουμε να τη διοχετεύουμε προς ένα και μόνο σκοπό. Να τους πολεμήσουμε μέχρις τελικής πτώσης.kataramenos5 έγραψε:Κουρασμενος νιωθω Ναβι.Απιστευτα κουρασμενος .Γυρισα σπιτι μετα το ματς και δε μπορουσα ν α παρω τα ποδια μου απ τα νευρα και το στρες.Σκεφτηκα αξιζει ολο αυτο?Τοσα χρονια κοπανω την κεφαλα μου σ ενα τσιμεντενιο τοιχο 10 μηνες με την ελπιδα οτι θα σπασει καποτε (ο τοιχος) και καταληγω παντα μ ανοιγμενο κεφαλι.Σταματω λιγο τ καλοκαιρι κι οταν γιανουν οι πληγες ξαναξεκιναω απ την αρχη.Ποιο το νοημα ?Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ο τοιχος δε πεφτει με τιποτα.
Πρεπει επιτελους να ολοκληρωθει μια προσπαθεια και ενα χτησιμο και να κριθει στο τελος ο προπονητης. Τι ωραια που θα ειναι στο τελος της επομενης χρονιας να κατσουμε και να κρινουμε τον Ιβιτς ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ασε που αν αποτυχει του χρονου απλα θα παραιτηθεί.sourmenetes έγραψε:Ενα ακομα πισωγυρισμα και ενα ακομα χτισιμο θεωρω πως θα ειναι η αποπομπη ιβιτς.
Εγω αυτο που περιμενω ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ολοκληρωθει το χτησιμο μιας κανονικης ομαδας η οποια ΠΑΝΟΠΛΗ θα κατεβει την πρωτη αγωνιστικη του πρωταθληματος να πει οτι κανει πραγματικο πρωταθλητισμο οχι στα λογια αλλα στην πραγματικοτητα. Εχω φτασει στο σημειο μονο αυτο να θελω και ουτε καν να κατακτησει στο τελος και το πρωταθλημα. Μια χροννια κανονικου πρωταθλητισμου ρε πουστη να δω τον ΠΑΟΚ να κανει. Αχτι οχι μονο τοσων ετων, αχτι μονο απο τα χρονια Σαββιδη και τις ομαδες γιαπια που βλεπουμε καθε χρονο.
- buffalobill4
Το αυτο και στους 2.CCCP έγραψε:Πρεπει επιτελους να ολοκληρωθει μια προσπαθεια και ενα χτησιμο και να κριθει στο τελος ο προπονητης. Τι ωραια που θα ειναι στο τελος της επομενης χρονιας να κατσουμε και να κρινουμε τον Ιβιτς ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ασε που αν αποτυχει του χρονου απλα θα παραιτηθεί.sourmenetes έγραψε:Ενα ακομα πισωγυρισμα και ενα ακομα χτισιμο θεωρω πως θα ειναι η αποπομπη ιβιτς.
Εγω αυτο που περιμενω ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ολοκληρωθει το χτησιμο μιας κανονικης ομαδας η οποια ΠΑΝΟΠΛΗ θα κατεβει την πρωτη αγωνιστικη του πρωταθληματος να πει οτι κανει πραγματικο πρωταθλητισμο οχι στα λογια αλλα στην πραγματικοτητα. Εχω φτασει στο σημειο μονο αυτο να θελω και ουτε καν να κατακτησει στο τελος και το πρωταθλημα. Μια χροννια κανονικου πρωταθλητισμου ρε πουστη να δω τον ΠΑΟΚ να κανει. Αχτι οχι μονο τοσων ετων, αχτι μονο απο τα χρονια Σαββιδη και τις ομαδες γιαπια που βλεπουμε καθε χρονο.
Να ειστε σιγουροι ότι θα επικρατησει η λογική και οχι οι λογικοι τριγμοι που υπάρχουν αυτη τη στιγμη.
- ΑποστόληςΑ
Άλλο η ΕΠΟ, η SL οι διαιτητές και οι δικαστές και άλλο το αγωνιστικό κομμάτι. Για το πρώτο είμαστε όλοι μαζί. Στο δεύτερο όμως έχω διαφωνίες. Δεν ανέχομαι να χάνεις με άθλια εμφάνιση από την ΑΕΚ. Παίξε μπάλα και ανάγκασέ τους να κερδίσουν ακυρώνοντάς σου κανονικά γκολ. Γιατί έτσι ο οπαδός θα συζητάει όντας ένα σκαλί πιο πάνω.sic-4 έγραψε:Ειναι αληθεια ρε Αποστολη οτι δεν μας φταιει η διαιτησια για τα po, αλλα οταν συμβαινουν αυτα που περιγραφει ο navi και στην ουσια σου εχουν κλεψει το πρωταθλημα, σε εχουν σφαξει στα γηπεδα και στις αποφασεις, δεν δικαιολογεισαι να εχεις ψυχολογικη καταπτωση; Νομιζω οτι αδικουμε την ομαδα οταν δεν λαμβανουμε υπ οψιν ολες αυτες τις παραμετρους στην κριτικη μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην πει κανείς ότι ξεκινήσαμε με +2 βαθμούς στα p.o. αλλά τα χάσαμε λόγω διαιτησίας. Μπορεί η διαιτησία να μην ήταν καθόλου καλή (που δεν ήταν), αλλά ένας λίγο σοβαρός ΠΑΟΚ θα τερμάτιζε πρώτος με περίπατο.
Ούτε το ανέλπιστο δώρο του κουτιού της μπύρας δεν εκμεταλλευτήκαμε.
Το να παίζεις σαν τον Αστέρα Ραχούλας, όπως χθες και να δικαιολογείσαι ότι έτσι κι αλλιώς θα μας αφάνιζαν, δεν το δέχομαι. Τουλάχιστον ας σεβαστούν τους οπαδούς που ήρθαν στο γήπεδο.
- ΑποστόληςΑ
Το γιατί δεν μας είπε.sourmenetes έγραψε:Ο ιδιος ο ιβιτς ειπε οτι η ομαδα δεν απεδωσε στα π.ο.
Γιατί άραγε επιμένετε κάποιοι να πιστεύετε ότι το ΠρωΚτάθλημα δεν μας το έκλεψε φέτος η ΕΠΟ ή η διατησία?Mapogo έγραψε:Πολύ σωστός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά να το παλέψεις το πρωτάθλημα και να λες ότι χάσαμε λόγω ΕΠΟ ή διαιτησίας. Με την εικόνα της ομάδας στα p.o. τίποτε δεν μπορείς να πεις.
1...Μετρήσαμε αντικειμενικά πόσους βαθμούς μας έκλεψαν τα κοράκια στις 30 αγωνιστικές του ΠρωΚταθλήματος...
2...Είδαμε και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον γ@ύρο και ξέρουμε ποια θα πρεπε να ναι...
3...Είδαμε σήμερα πλέον και την εξοντωτική όσο και άδικη-βρώμικη απόφαση κατά του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ε τι άλλο ακόμα θέλετε ρε παιδιά να δείτε-μετρήσετε για να φτάσετε να το παραδεχτείτε επιτέλους ότι φέτος φάγαμε συνολικά την μεγαλύτερη σφαγή της Ιστορίας μας?
Πάτε να μας σκάσετε δηλαδή κάποιους που σκεφτόμαστε λογικά?
Με ποια λογική γράφετε όσα γράφετε λοιπόν, εφ όσον η ομάδα δεν έπρεπε καν να παίξει play off?
Μ αυτήν της πλήρους βρώμικης και διαπλεκόμενης μεταξύ ομάδων, κορακιών, εγκληματιών-(δήθεν νόμιμων επιχειρηματιών)-δικαστών που βλέπετε πεντακάθαρα, με τόσα παραδείγματα καθημερινά γύρω σας μήπως?

-Η ομαδα πηρε το Κυπελλο. Γεγονος. Πηρε τιτλο. Το αν αυτο ηρθε τυχαια, που διαβαζω απο χθες, επειδη ηταν οφσαιντ ο Ενρικε δεν θελω να το σχολιασω καν. Εφτασες στον τελικο μετα απο μια σειρα αγωνων και μετα απο εναν επικο ημιτελικο. Τυχη ολα; Δεν κερδιζει μια ομαδα εναν τιτλο μονο και καθαρα απο τυχη, οπως και δεν τον χανει.
-Η ομαδα τερματισε (αγωνιστικα) 3 βαθμους κατω απο τον πρωτο. Γεγονος. Επαιξε σαν συνολο την πιο ομορφη μπαλα στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος, εχοντας, ειδικα στο πρωτο μισο μεγαλο θεμα στο σκοραρισμα, χανοντας βαθμους. Αποψη μου. Διαιτητικα λαθη που επισης χαθηκαν καποιοι βαθμοι.
-Η ομαδα για καποιους μηνες μας εκανε να φωναζουμε το γνωστο συνθημα. Να παιζει πολυ ομορφο ποδοσφαιρο και να το συνδυαζει με νικες. Γεγονος. Δεν ειχε την διαρκεια ολο αυτο που σιγουρα ηθελε ο προπονητης και ολοι μας.
-Απο χθες, χωρις να θελω να θιξω την κριτικη που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να γινεται σε μια μεγαλη ομαδα που θελει και πρεπει να εχει στοχο παντα την νικη, διαβαζω για αποδομηση του ροστερ και 10 μεταγραφες, για αλλαγη προπονητη. Χαθηκε ενας στοχος στο τελος με την ομαδα να μην ειναι καλη αγωνιστικα.
Ειναι ικανο αυτο να διαγραψει ολα τα παραπανω; Ελπιζω για τον Σαββιδη και τον ιδιο τον Βλανταν να μην ειναι.
Δεν πρεπει να φυγει.-
Υ.Γ. Μεσα στα θετικα που εχω γραψει εννοειται οτι υπαρχουν μπορει και αλλα τοσα αρνητικα, αλλα επειδη απο χθες διαβαζω συνεχως αρνητικα ειπα να γραψω τα θετικα
-Η ομαδα τερματισε (αγωνιστικα) 3 βαθμους κατω απο τον πρωτο. Γεγονος. Επαιξε σαν συνολο την πιο ομορφη μπαλα στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος, εχοντας, ειδικα στο πρωτο μισο μεγαλο θεμα στο σκοραρισμα, χανοντας βαθμους. Αποψη μου. Διαιτητικα λαθη που επισης χαθηκαν καποιοι βαθμοι.
-Η ομαδα για καποιους μηνες μας εκανε να φωναζουμε το γνωστο συνθημα. Να παιζει πολυ ομορφο ποδοσφαιρο και να το συνδυαζει με νικες. Γεγονος. Δεν ειχε την διαρκεια ολο αυτο που σιγουρα ηθελε ο προπονητης και ολοι μας.
-Απο χθες, χωρις να θελω να θιξω την κριτικη που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να γινεται σε μια μεγαλη ομαδα που θελει και πρεπει να εχει στοχο παντα την νικη, διαβαζω για αποδομηση του ροστερ και 10 μεταγραφες, για αλλαγη προπονητη. Χαθηκε ενας στοχος στο τελος με την ομαδα να μην ειναι καλη αγωνιστικα.
Ειναι ικανο αυτο να διαγραψει ολα τα παραπανω; Ελπιζω για τον Σαββιδη και τον ιδιο τον Βλανταν να μην ειναι.
Δεν πρεπει να φυγει.-
Υ.Γ. Μεσα στα θετικα που εχω γραψει εννοειται οτι υπαρχουν μπορει και αλλα τοσα αρνητικα, αλλα επειδη απο χθες διαβαζω συνεχως αρνητικα ειπα να γραψω τα θετικα
- hasio_john
Νομίζω πως έχετε δίκιο ΚΑΙ οι 2...
Από την μια τα κοράκια έκαναν το καθήκον τους εναντίον μας, αλλά και από την άλλη εμείς σαν ΠΑΟΚ κάναμε το καθιερωμένο καθήκον μας να παρουσιάσουμε στο τέλος (κλασσικά) το γνωστό μας πρόσωπο και να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Το έχω άχτι να φτάσουμε μια φορά στην πηγή και να πιούμε νερό με ψηλά το κεφάλι.
Από την μια τα κοράκια έκαναν το καθήκον τους εναντίον μας, αλλά και από την άλλη εμείς σαν ΠΑΟΚ κάναμε το καθιερωμένο καθήκον μας να παρουσιάσουμε στο τέλος (κλασσικά) το γνωστό μας πρόσωπο και να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Το έχω άχτι να φτάσουμε μια φορά στην πηγή και να πιούμε νερό με ψηλά το κεφάλι.

Η τονισμένη πρόταση θυμίζει την έκφραση :goran 64 έγραψε:Γιατί άραγε επιμένετε κάποιοι να πιστεύετε ότι το ΠρωΚτάθλημα δεν μας το έκλεψε φέτος η ΕΠΟ ή η διατησία?Mapogo έγραψε:Πολύ σωστός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά να το παλέψεις το πρωτάθλημα και να λες ότι χάσαμε λόγω ΕΠΟ ή διαιτησίας. Με την εικόνα της ομάδας στα p.o. τίποτε δεν μπορείς να πεις.
1...Μετρήσαμε αντικειμενικά πόσους βαθμούς μας έκλεψαν τα κοράκια στις 30 αγωνιστικές του ΠρωΚταθλήματος...
2...Είδαμε και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον γ@ύρο και ξέρουμε ποια θα πρεπε να ναι...
3...Είδαμε σήμερα πλέον και την εξοντωτική όσο και άδικη-βρώμικη απόφαση κατά του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ε τι άλλο ακόμα θέλετε ρε παιδιά να δείτε-μετρήσετε για να φτάσετε να το παραδεχτείτε επιτέλους ότι φέτος φάγαμε συνολικά την μεγαλύτερη σφαγή της Ιστορίας μας?
Πάτε να μας σκάσετε δηλαδή κάποιους που σκεφτόμαστε λογικά?
Με ποια λογική γράφετε όσα γράφετε λοιπόν, εφ όσον η ομάδα δεν έπρεπε καν να παίξει play off?
Μ αυτήν της πλήρους βρώμικης και διαπλεκόμενης μεταξύ ομάδων, κορακιών, εγκληματιών-(δήθεν νόμιμων επιχειρηματιών)-δικαστών που βλέπετε πεντακάθαρα, με τόσα παραδείγματα καθημερινά γύρω σας μήπως?
--Υπάρχουν δύο απόψεις. Η δική μου κ η λάθος.
Αρα δε με βλέπω να μπαίνω σε διάλογο.
- Kostomanolis
Για μενα παρα την κακιστη εικονα στα πλευ οφ, κρινεται επιτυχημενος που με αποχωρηαη Γκαρι στα μεσα της χρονιας, με ασφαιρο Κλαους και με παικτες συνηθισμενους σε χαμηλες απαιτησεις και λιγους αγωνες, κερδισε δικαια τιτλο μετα απο το 2003, επαιξε μπαλαρα να παραμιλαει ολη η Ελλαδα και σε μια φυσιολογικη χωρα με νομους θα ειχε σηκωσει πρωταθλημα. Για μενα πρεπει να στηριχτει, να ενισχυθει και να μεινει. Επισης μηνυσεις παντου για τον ανηθικο και πουστικο τροπο ολων εναντιων μας. Σε ολα τα πουστρακια που εχουν καταντησει προπαγανδιστες και φερεφωνα του χοντρου και του Τουιτι. Σε οκους αυτους που το παιζουν αδεκαστοι δικαστες. Σε ολους τους πολιτικαντηδες. Κοντρα σε ολους και σε ολα, με νομιμα μεσα γιατι το δικαιο ειναι με μας!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ