Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- hasio_john
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Δεν δέχονται την πρόταση οι σύνδεσμοι
Αρνητικοί στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη φαίνονται πως είναι οι οργανωμένοι οπαδοί.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως θα ήθελε στο διοικητικό συμβούλιο να βρίσκονται και δύο εκπρόσωποι των οργανωμένων.
Οι σύνδεσμοι σήμερα στην συνέλευση που είχαν συζήτησαν το θέμα και φαίνεται ότι είναι αρνητικοί σ΄ αυτό το ενδεχόμενο. Αναμένεται σύντομα και επίσημη ανακοίνωση από τους συνδέσμους.
Οι οργανωμένοι βέβαια περιμένουν το ραντεβού με τον Σαββίδη που θα γίνει μέτα το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
http://www.paokweb.gr/syndesmoi/item/15 ... 2QV9ChdDcU
Αρνητικοί στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη φαίνονται πως είναι οι οργανωμένοι οπαδοί.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως θα ήθελε στο διοικητικό συμβούλιο να βρίσκονται και δύο εκπρόσωποι των οργανωμένων.
Οι σύνδεσμοι σήμερα στην συνέλευση που είχαν συζήτησαν το θέμα και φαίνεται ότι είναι αρνητικοί σ΄ αυτό το ενδεχόμενο. Αναμένεται σύντομα και επίσημη ανακοίνωση από τους συνδέσμους.
Οι οργανωμένοι βέβαια περιμένουν το ραντεβού με τον Σαββίδη που θα γίνει μέτα το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
http://www.paokweb.gr/syndesmoi/item/15 ... 2QV9ChdDcU
Μα εδω χθες τον κραζανε οι μιζεροκολκαδες γιατι λεει δεν προχωράει ουτε η θερμη ουτε τα χρέη και δεν βοηθάει τον ΑΣ και ειμαι σίγουρος αν βοηθήσει τον ερασιτέχνη ο μιζερογλου θα λιβάνιζει τον τεράστιο παράγοντα Κατσαρή που τον εχει και αδυναμία και κανένα ευχαριστώ δεν θα πει στον Ιβαν....εχουν καταντήσει αηδία και οι δυο .......desperando έγραψε:δηλαδη φιλε μου αν ο ΠΑΟΚ δε ηταν 2 (και οχι 3) χρονια αγωνιστικα στασιμος θα εγκρινονταν το θεμα της Θερμης?chrisg4 έγραψε:Πια διαιτησία και ποιος Μαρινακης και ΕΠΟ και λακαμιες. Τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ στάσιμος. Τα ίδια λάθη απο τους ίδιους ανθρώπους και δεν αλλάζει τίποτα. Αν δεν διώξει ο Σαββιδης όλους όσους ασχολήθηκαν με την ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια δύσκολα θα αλλάξει κατι. Εδώ την ομάδα μας δε μπορούμε να φτιάξουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο θέλετε να φτιάξουμε; Και στο κατω κατω ποιος να πάρει και στα σοβαρά μια ΠΑΕ που τα στελέχη της σφάζονται μεταξύ τους ποιος θα πρωτο γαντζωθεί στη καρέκλα. Όταν θα σοβαρευτούμε σαν ομάδα όταν οργανωθούμε σαν ΠΑΕ θα ασχοληθούμε και με τους άλλους. Μέχρι τότε βρίσκουν και κάνουν...
Sent from my iPhone using Tapatalk
δηλαδης αν προεδρος δεν ηταν ο ζησης (που ολοι ξερουν την αποψη μου γι αυτον) η κυβερνηση θα ειχε τακτοποιησει το θεμα των χρεων?
δηλαδη αν καποιοι μεσα στην ΠΑΕ δεν σφαζονταν για την καρεκλα θα ειχε ξεκινησει το χτυσιμο της νεας Τουμπας?
συγνωμη αλλα καποιοι βλεπετε πολυ επιφανιακα τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο οι 11-18-25 ποδοσφαιριστες που απαρτηζουν το αγωνιστικο.
δηλαδη για σενα αν ο ΠΑΟΚ ηταν σημερα πρωταθλητης θα σου αρκουσε ή πιστευεις οτι θα ειχε λυσει και ολα τα αλλα προβληματα του?
υγ ο Τσορμπατζόγλου στο τσοντοσαιτ του τις δυο τελευταιες μερες στο ΄΄σχολιο της ημερας΄΄ εχει βγαλει τον Ιβαν χειροτερο απο τον μπατμαν και τον γουμενο μαζι.
αλλα εμεις τα γελαδια αυτα τα αποβλητα τα δεινουμε μεγαλυτερη αξια απ οτι τον μεγαλομετοχο μας.
ειδικα αν διαβασεις και τα σχολια ΠΑΟΚτσιδων πανω στα αρθρα του τοτε ειναι που θα χασεις και την τελευταια τριχα απο το κεφαλι σου
Κανε συναντηση και ανανεωσε ΟΛΑ τα συμβολαια εως το 2017-18 με τους παικτες. Κρατα τους ΟΛΟΥΣ. Εαν κανεις ενιωσε θιγμενος ασχετα που σε αφησε ατιτλο ΞΑΝΑ , αμεσα ραντεβου μαζι του αφου πρωτα ολοι οι αρδ γραψουν ενα αρθρο αναγνωριζοντας τη μεγαλη προσφορα του και ηρεμησε τον.
ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥ...ΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ?!?!
Δυστυχως ΔΕΝ περιμενω προκοπη πλεον και το δηλωνω ανοικτα απο κανεναν Ιβαν Σαββιδη. Δε τον πολεμαω, τον στηριζω, αλλα ειμαι βεβαιος οτι δε θα δουμε καμια προκοπη. Προσωπικη αποψη και λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο.
ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥ...ΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ?!?!
Δυστυχως ΔΕΝ περιμενω προκοπη πλεον και το δηλωνω ανοικτα απο κανεναν Ιβαν Σαββιδη. Δε τον πολεμαω, τον στηριζω, αλλα ειμαι βεβαιος οτι δε θα δουμε καμια προκοπη. Προσωπικη αποψη και λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο.
Συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα αν ο ιβαν εδινε ολα αυτα τα χρηματα στο μπασκετ, τωρα θα ετοιμαζαμε βαλιτσες για μιλανο.Τουλαχιστον εκει δε χρειαζεται να εχεις και τρομερες γνωσεις και οι περισσοτεροι προπονητες ξερουν να κανουν τακτικη 

Το ότι δε μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα από όλα αυτά που κυνηγάμε εδώ και δυο χρονια δεν είναι αποτέλεσμα της ανοργανωσιάς που διακρίνει τη ΠΑΕ μονο, αλλα το ότι δε μπορούμε να φτιάξουμε μια οργανωμένη παε και μια ομάδα της προκοπης που είναι τα πρώτα που πρέπει να φτιάξεις δείχνουν και για πιο λόγο δε μπορείς να κανεις και τίποτα από τα υπόλοιπα.desperando έγραψε:
δηλαδη φιλε μου αν ο ΠΑΟΚ δε ηταν 2 (και οχι 3) χρονια αγωνιστικα στασιμος θα εγκρινονταν το θεμα της Θερμης?
δηλαδης αν προεδρος δεν ηταν ο ζησης (που ολοι ξερουν την αποψη μου γι αυτον) η κυβερνηση θα ειχε τακτοποιησει το θεμα των χρεων?
δηλαδη αν καποιοι μεσα στην ΠΑΕ δεν σφαζονταν για την καρεκλα θα ειχε ξεκινησει το χτυσιμο της νεας Τουμπας?
δηλαδη για σενα αν ο ΠΑΟΚ ηταν σημερα πρωταθλητης θα σου αρκουσε ή πιστευεις οτι θα ειχε λυσει και ολα τα αλλα προβληματα του?
υγ ο Τσορμπατζόγλου στο τσοντοσαιτ του τις δυο τελευταιες μερες στο ΄΄σχολιο της ημερας΄΄ εχει βγαλει τον Ιβαν χειροτερο απο τον μπατμαν και τον γουμενο μαζι.
αλλα εμεις τα γελαδια αυτα τα αποβλητα τα δεινουμε μεγαλυτερη αξια απ οτι τον μεγαλομετοχο μας.
ειδικα αν διαβασεις και τα σχολια ΠΑΟΚτσιδων πανω στα αρθρα του τοτε ειναι που θα χασεις και την τελευταια τριχα απο το κεφαλι σου
Αν ο ΠΑΟΚ σήμερα έπαιρνε πρωτάθλημα όπως λες δε θα είχε λύσει όλα του τα προβλήματα αλλα θα έδειχνε ότι έχει την ικανότητα να τα λύσει. Όταν εδώ και δυο χρονια δε μπορείς να λύσεις κανένα πρόβλημα έχοντας ρίξει και τόσα λεφτά τότε πάει πει ότι δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα σωστά και τα αλλάζεις όλα.
Έχουμε μια ΠΑΕ που υποτίθεται ότι ξέρει από ποδόσφαιρο αφου αποτελείται σχεδόν εξ ολοκληρου από πρώην ποδοσφαιριστές και δε μπορούν 3 χρονια να κάνουν ένα βήμα μπροστά στο αγωνιστικό κομμάτι. E είναι δυνατόν να έχω εγώ απαίτηση από αυτούς να τα καταφέρουν στο έξω αγωνιστικό? Δεν έχει λογική...
Για να υπάρξει πίεση από το κόσμο για χρέη και προπονητικό πρέπει ο κόσμος να είναι συσπειρωμένος γύρο από την ομάδα. Καλός η κακός για να γίνει αυτό πρέπει να δει πρώτα αποτελέσματα στο πιο απλό απ όλα. Στο αγωνιστικό. Αυτοί έχουν καταφέρει να ξενερώσουν τον κόσμο. Γι αυτό λέω τα βήματα είναι πρώτα οργανώνεις τη ΠΑΕ, μετά φτιάχνεις την ομάδα, μαζεύεις το κόσμο και τον κάνει να συσπειρωθεί γύρο από διοίκηση και ομάδα και μετά ασχολείσαι και με όλα τα αλλα μιας και πλέον θα δείξεις ότι και αποτελεσματικός είσαι και τη δύναμη του κόσμου έχεις.
Αυτή λοιπόν κάθε άλλο παρα επιφανειακή προσέγγιση είναι.
- desperando
- Επικοινωνία:
ιμομαστε ....ορθοι κιολας[/quote]desperando έγραψε:φιλε μου εχεις δικιο στο σκεπτικο σου αλλα πολλες φορες ο τροπος που λες καποια πραγματα φερνουν την αντιδραση και οχι τα επιθυμητα αποτελεσματα.abg12d34 έγραψε:guardian4 έγραψε:
δεν καταλαβαινω τι λες ρε φιλε....
ουτε κραζω ουτε κατηγορω καποιον...
και εαν δεν βγει ποτε ο ιβαν να πει κατι τετοιο εμεις θα φτανουμε μεχρι την.....μεσημβρια ....
και δεν γαμεις χρεη και αποκεντρωμενη???
ο βρεντζος πηρε θεση για τον ιβαν...ποιος???... ο βρεντζος
οσο ειδες εσυ ανακοινωση κατα του βρεντζου σε ολα τα μμε απο τους συνδεσμους του ΠΑΟΚ αλλο τοσο ειδα και εγω
ο βρεντζος περασε το μηνυμα που ηθελε εμεις κοιταμε με μισο ματι ο ενας τον αλλον......παραδειγμα εσυ χωρις να δεις καλα αυτο που εγραψα εβγαλες πορισμα.....και στο τελος αυτο που μενει ειναι οτι .....
ο ιβαν κοιματε και πρεπει να ξυπνησει....
εμεις κοιμομαστε ....ορθοι κιολας
ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε...και οι συνδεσμοι και αυτοι που δεν ειναι συνδεσμητες και οι μικροι και οι μεγαλοι.
Αφού ειναι τόσο χαλια οπως λεει και ο κόλκας και ο μιζερογλου ο Ιβαν τι φοβάτε ο Βρέντζος ; Γιατι πρώτη φορά ευχετε αντιπρόεδρος του γαβρου να φύγει το γρηγορότερο απο το ελληνικο ποδοσφαιρο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ; Εγω δεν θυμαμε να εχει ξαναγίνει αυτο ......
Καθόλου πανηγυρτζιδες. Ο κόσμος εχει δείξει οτι στηρίζει την ομάδα αρκεί να του δίνει όραμα η διοίκηση άσχετα με τα αγωνιστικά αποτελέσματα . Η σημερινή διοίκηση δε δίνει όραμα στο κόσμο. Εχει κάνει τραγικά λάθη και εχει αποδείξει πολλάκις οτι ανίκανη. Γι αυτο λέω οτι το πρώτο βήμα πρέπει να ειναι η ολοκληρωτική αλλαγή της συγκεκριμένης διοίκησης απο τον Σαββιδη...desperando έγραψε:γι αυτό λέω ότι είμαστε πανηγυρζιδες
οι αλλοι στο 24 τα χασαν τελειως προτείνανε το φραγκο για προεδρο...για να παρουμε πρωτσθλημσ βεβαια με άλλο φρανκο πρεπει να παμε..τεσπα....γελοιότητες αρδ...που νομιζουν για μια ακομα φορα ότι επηρεαζουν αποψεις μεσα στην παε και εξω από αυτην...μπορει καιι να το κανουν βεβαια
++++++++++++++++++++++++++chrisg4 έγραψε:Καθόλου πανηγυρτζιδες. Ο κόσμος εχει δείξει οτι στηρίζει την ομάδα αρκεί να του δίνει όραμα η διοίκηση άσχετα με τα αγωνιστικά αποτελέσματα . Η σημερινή διοίκηση δε δίνει όραμα στο κόσμο. Εχει κάνει τραγικά λάθη και εχει αποδείξει πολλάκις οτι ανίκανη. Γι αυτο λέω οτι το πρώτο βήμα πρέπει να ειναι η ολοκληρωτική αλλαγή της συγκεκριμένης διοίκησης απο τον Σαββιδη...desperando έγραψε:γι αυτό λέω ότι είμαστε πανηγυρζιδες
chrisg4 έγραψε:Το ότι δε μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα από όλα αυτά που κυνηγάμε εδώ και δυο χρονια δεν είναι αποτέλεσμα της ανοργανωσιάς που διακρίνει τη ΠΑΕ μονο, αλλα το ότι δε μπορούμε να φτιάξουμε μια οργανωμένη παε και μια ομάδα της προκοπης που είναι τα πρώτα που πρέπει να φτιάξεις δείχνουν και για πιο λόγο δε μπορείς να κανεις και τίποτα από τα υπόλοιπα.desperando έγραψε:
δηλαδη φιλε μου αν ο ΠΑΟΚ δε ηταν 2 (και οχι 3) χρονια αγωνιστικα στασιμος θα εγκρινονταν το θεμα της Θερμης?
Αν ο ΠΑΟΚ σήμερα έπαιρνε πρωτάθλημα όπως λες δε θα είχε λύσει όλα του τα προβλήματα αλλα θα έδειχνε ότι έχει την ικανότητα να τα λύσει. Όταν εδώ και δυο χρονια δε μπορείς να λύσεις κανένα πρόβλημα έχοντας ρίξει και τόσα λεφτά τότε πάει πει ότι δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα σωστά και τα αλλάζεις όλα.
Έχουμε μια ΠΑΕ που υποτίθεται ότι ξέρει από ποδόσφαιρο αφου αποτελείται σχεδόν εξ ολοκληρου από πρώην ποδοσφαιριστές και δε μπορούν 3 χρονια να κάνουν ένα βήμα μπροστά στο αγωνιστικό κομμάτι. E είναι δυνατόν να έχω εγώ απαίτηση από αυτούς να τα καταφέρουν στο έξω αγωνιστικό? Δεν έχει λογική...
Για να υπάρξει πίεση από το κόσμο για χρέη και προπονητικό πρέπει ο κόσμος να είναι συσπειρωμένος γύρο από την ομάδα. Καλός η κακός για να γίνει αυτό πρέπει να δει πρώτα αποτελέσματα στο πιο απλό απ όλα. Στο αγωνιστικό. Αυτοί έχουν καταφέρει να ξενερώσουν τον κόσμο. Γι αυτό λέω τα βήματα είναι πρώτα οργανώνεις τη ΠΑΕ, μετά φτιάχνεις την ομάδα, μαζεύεις το κόσμο και τον κάνει να συσπειρωθεί γύρο από διοίκηση και ομάδα και μετά ασχολείσαι και με όλα τα αλλα μιας και πλέον θα δείξεις ότι και αποτελεσματικός είσαι και τη δύναμη του κόσμου έχεις.
Αυτή λοιπόν κάθε άλλο παρα επιφανειακή προσέγγιση είναι.
ακριβως αυτα chris...+1926chrisg4 έγραψε:Καθόλου πανηγυρτζιδες. Ο κόσμος εχει δείξει οτι στηρίζει την ομάδα αρκεί να του δίνει όραμα η διοίκηση άσχετα με τα αγωνιστικά αποτελέσματα . Η σημερινή διοίκηση δε δίνει όραμα στο κόσμο. Εχει κάνει τραγικά λάθη και εχει αποδείξει πολλάκις οτι ανίκανη. Γι αυτο λέω οτι το πρώτο βήμα πρέπει να ειναι η ολοκληρωτική αλλαγή της συγκεκριμένης διοίκησης απο τον Σαββιδη...desperando έγραψε:γι αυτό λέω ότι είμαστε πανηγυρζιδες
δυστυχως Ιβαν μυαλλο δεν φαινεται να αλλαζεις... αν δεν δεις τα λαθη σου ,δεν προκειται να αλλαξει τιποτα! το κραξιμο σε ολους δειχνει οτι δεν μαθαινεις παντως..κ αλλοι να ερθουν ,οσο τους καπελωνεις δεν θα παραγουν εργο... τζαμπα πετας τα χρηματα σου .. κ απο οτι ακουστηκε δεν μιλησες για την επομενη χρονια καθολου,αρα ολα στον ΑΕΡΑ παλι... ψωνια απο πανερι,χωρις σκαουτινκ,ανοργανωσια κ πεταμενο καθε ευρω.. κρατα καλυτερα στοχ-ινσαουραλδε(ο νατχο δεν προκειται να μεινει) ,φερε πισω δανεικα πιτσιρικια μας κ παρε 2 παικτες... με μπατζετ 13-14 μυρια...καθε σεντ παραπανω ,πεταμενο ειναι!!
- abc_o_ karpouzas
ευκαιρια ειναι ....
τωρα πανε στον ιβαν και παρουσιασε το προγραμμα
αυτος δεν ξερει τιποτα
εσυ -εγω- εμεις ξερουμε καλυτερα
θες και μπατζετ 13-14 εκατομυρια
εγω λεω 20 ποιο καλα ειναι....δικα μου ειναι???
τωρα πανε στον ιβαν και παρουσιασε το προγραμμα
αυτος δεν ξερει τιποτα
εσυ -εγω- εμεις ξερουμε καλυτερα
θες και μπατζετ 13-14 εκατομυρια
εγω λεω 20 ποιο καλα ειναι....δικα μου ειναι???