Ο σωστός ο προπονητής που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τη δουλειά του , εμφανίζει και αντίστοιχη σιγουριά στις δηλώσεις του!shark4 έγραψε:Αφου διαβασα με προσοχη την συνεντευξη τυπου του προπονητη μας - ολα πηγαινουν καλα και εχουν εμαφανιστει σημαδια βελτιωσης - κρατησα μια προταση του προπονητη μας που με αγχωσε λιγο.... Την παραθετω πιο κατω και οποιο πεφωτισμενο μελος του φορουμ , μπορει ας με διαφωτισει και εμενα ....![]()
Ειδικα αυτος ο συνδυασμος χρονικου προσδιορισμου και α' πληθυντικου , μου εχει εξαψει τη φαντασια...![]()
" Νομίζω ότι την επόμενη σεζόνσε κάποια κομμάτια θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους».
Καρχαρία ... Αυτό μου χάλασε τη μέρα..... Να μην πω το ΣΚ!!!!!!!!shark4 έγραψε:Αφου διαβασα με προσοχη την συνεντευξη τυπου του προπονητη μας - ολα πηγαινουν καλα και εχουν εμαφανιστει σημαδια βελτιωσης - κρατησα μια προταση του προπονητη μας που με αγχωσε λιγο.... Την παραθετω πιο κατω και οποιο πεφωτισμενο μελος του φορουμ , μπορει ας με διαφωτισει και εμενα ....![]()
Ειδικα αυτος ο συνδυασμος χρονικου προσδιορισμου και α' πληθυντικου , μου εχει εξαψει τη φαντασια...![]()
" Νομίζω ότι την επόμενη σεζόνσε κάποια κομμάτια θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους».
Ποτέ μη λέτε ποτέ. Τα είδαμε όλα σε αυτή την ομάδα. Τίποτα δε με παραξενεύει πλέον.Rizla έγραψε:Οταν ερθει η Μονικα στο κρεββατι μου τοτε θα συνεχισει κι ο Δωνης στον ΠΑΟΚ.
Πεφωτισμένος δεν είμαι αλλά λέω ότι μπορεί μαζί με την μείωση της αποζημίωσης ίσως να συμφώνησαν ότι θα ξεκινήσει ο σερ την νέα χρονιά.shark4 έγραψε: " Νομίζω ότι την επόμενη σεζόνσε κάποια κομμάτια θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους».