Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από guardian4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!! :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αφου διαβασα με προσοχη την συνεντευξη τυπου του προπονητη μας - ολα πηγαινουν καλα και εχουν εμαφανιστει σημαδια βελτιωσης - κρατησα μια προταση του προπονητη μας που με αγχωσε λιγο.... Την παραθετω πιο κατω και οποιο πεφωτισμενο μελος του φορουμ , μπορει ας με διαφωτισει και εμενα .... :?
Ειδικα αυτος ο συνδυασμος χρονικου προσδιορισμου και α' πληθυντικου , μου εχει εξαψει τη φαντασια... :?:

" Νομίζω ότι την επόμενη σεζόνσε κάποια κομμάτια θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους».
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Σε περιπτωση που συμβει κατι τετοιο,καρχαρια....προβλεπω λιποθυμιες στο Paokmania και οχι μονο!

:lol: :lol: :lol:

Ασε που πρεπει να ψαχνεσαι καθημερινα για .......φωτογραφιες......! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οταν ερθει η Μονικα στο κρεββατι μου τοτε θα συνεχισει κι ο Δωνης στον ΠΑΟΚ. :D
giapas

Δημοσίευση από giapas »

shark4 έγραψε:Αφου διαβασα με προσοχη την συνεντευξη τυπου του προπονητη μας - ολα πηγαινουν καλα και εχουν εμαφανιστει σημαδια βελτιωσης - κρατησα μια προταση του προπονητη μας που με αγχωσε λιγο.... Την παραθετω πιο κατω και οποιο πεφωτισμενο μελος του φορουμ , μπορει ας με διαφωτισει και εμενα .... :?
Ειδικα αυτος ο συνδυασμος χρονικου προσδιορισμου και α' πληθυντικου , μου εχει εξαψει τη φαντασια... :?:

" Νομίζω ότι την επόμενη σεζόνσε κάποια κομμάτια θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους».
Ο σωστός ο προπονητής που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τη δουλειά του , εμφανίζει και αντίστοιχη σιγουριά στις δηλώσεις του!

Νομίζω ότι η φαντασία σου θα οργιάσει μελλοντικά , αν με τέτοιες απλές δηλώσεις εξάπτεται ;)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

shark4 έγραψε:Αφου διαβασα με προσοχη την συνεντευξη τυπου του προπονητη μας - ολα πηγαινουν καλα και εχουν εμαφανιστει σημαδια βελτιωσης - κρατησα μια προταση του προπονητη μας που με αγχωσε λιγο.... Την παραθετω πιο κατω και οποιο πεφωτισμενο μελος του φορουμ , μπορει ας με διαφωτισει και εμενα .... :?

Καρχαρία ... Αυτό μου χάλασε τη μέρα..... Να μην πω το ΣΚ!!!!!!!!
Στο μόνο που ποντάρω τώρα είναι η ποντιακή καπατσοσήνη του ΙΒΑΝ!!!! Δεν μπορεί ρε γμτ, δεν έκανε τόσα λεφτά έτσι;;;;; ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Rizla έγραψε:Οταν ερθει η Μονικα στο κρεββατι μου τοτε θα συνεχισει κι ο Δωνης στον ΠΑΟΚ. :D
Ποτέ μη λέτε ποτέ. Τα είδαμε όλα σε αυτή την ομάδα. Τίποτα δε με παραξενεύει πλέον.
:pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Ο ΔΩΝΗΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

shark4 έγραψε: " Νομίζω ότι την επόμενη σεζόνσε κάποια κομμάτια θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους».
Πεφωτισμένος δεν είμαι αλλά λέω ότι μπορεί μαζί με την μείωση της αποζημίωσης ίσως να συμφώνησαν ότι θα ξεκινήσει ο σερ την νέα χρονιά. :oops:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ευχαριστω για την ευγενικη συνδρομη σας αλλα αγχωθηκα περισσοτερο....

Παω να το σκεφτω πιο ψυχραιμα και πιο νηφαλια.... :?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Τον κρατάει μέχρι τα μέσα της επόμενης σεζόν, κάνει απίστευτους τζίρους η ΣΕΚΑΠ, Γενάρη παίρνει κανονικό προπονητή και με σερί παίρνουμε πρωτάθλημα. Κέρδος και για ΣΕΚΑΠ και για ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Λίγοι τα πιάνουν τα νοήματα..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και εμεις παμε για βρογχοσκοπηση και μεταμοσχευση ηπατος.....
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ιβάν πάρε και το Παπαγεωργίου!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πλάκα ..πλάκα καρντάσια θα χρειαστούμε και οφθαλμίατρο!!!!!!! :geek: :geek: :geek: :shock: :shock: :shock: :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”