9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DC έγραψε:Γίνεται να παστελώνει και ας να μην πανηγυρίζει; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Το αν και πόσο ΠΑΟΚι είναι ο Σάλπι το έχει αποδείξει.
Για μένα η αντίδρασή του ήταν φυσιολογικότατη. Στον βάζελο έφαγε γλυκό ψωμί. Εμάς πως θα μας φαινόταν αν μας εβαζε γκολ ο Βιτόλο και πανηγύριζε σαν τρελλός; Που δεν έχει δηλώσει και βάζελος.
+1
Και να μην ξεχνάμε ότι ούτε τα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ πανηγύριζε, όσο έπαιζε στον Παναθηναϊκό.
Είναι άνθρωπος με συναισθήματα και δεν του είναι ωραίο να στερεί από την πρώην ομάδα του τον τίτλο, ιδιαίτερα κόντυρα στον μισητό αντίπαλο. Τον καταλαβαίνω απόλυτα.
Όπως έγραψε και ο DC "συνέχισε να σκοράρεις Δημήτρη και ας μην πανηγυρίζεις κανένα γκολ"!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ε εναλλακτικα "Είναι άνθρωπος με συναισθήματα και δεν του είναι ωραίο να στερεί από την πρώην ομάδα του τον τίτλο, που στερησε απο την τωρινη του ομαδα, ιδιαίτερα κόντυρα στον μισητό αντίπαλο. Τον καταλαβαίνω απόλυτα"

ΕΛΕΟΣ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η διαφορά είναι ότι ο Μήτσος δεν συμμετείχε στην σφαγή του ΠΑΟΚ πριν από 2 χρόνια, ενώ χθες συμμετείχε.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Ωραια επειδη ομως εγω, εσυ, ο παραδιπλα ηταν στην σφαγη του ΠΑΟΚ πλαι στην ομαδα του ΠΑΟΚ προσεχε τι γραφεις.

Μερικες φορες αφηστε τον και εσεις,οι υπερασπιστες του, στην ησυχια του.Πατε να πειτε ενα καλο,και πατατε επι πτωματων.

Δεν πανηγυρισε λεει επειδη τους εκοβε το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχεις την άποψή σου, έχω τη δική μου.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δε με ενδιαφέρει αν πανηγύρισε ή όχι.
Το θέμα μας είναι ότι η ΠΑΕ ξοδεύει 1,5 χαρτί το χρόνο για έναν παίκτη ο οποίος δεν κάνει τη διαφορά στην ομάδα. 1,5 χαρτί δίνεις σε παίκτη κλάσης Βιειρίνια και πάνω, όχι σε δεξί μπακ πολυτελείας.
Επιβάλεται η πώλησή του το καλοκαίρι. Και θα γλιτώσουμε ένα τεράστιο ποσό και αγωνιστικά δε θα χάσουμε και τίποτα.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Όσοι χαλαστηκαν που δεν πανυγήρισε ας σκεφτούν που θα φερόντουσαν σε ένα παλιό αφεντικό τους που τους είχει φερθεί καλύτερα απ τον καθένα
Άβαταρ μέλους
city_boy

οπου παλιο αφεντικο ισον βαζελος ισον σπαθας ισον πρωταθλημα

αφηστε ρε τον ανθρωπο.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Όσο κακό έχει κάνει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης με την συνολική στάση του άλλο τόσο κακό έχουν κάνει οι xxxxxxxx με την αντισαλπιγγιδική στάση τους. Κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει για δικαίωση κλπ.
Ακόμα μια φορά το καθαρόαιμος και έφυγες.Προσβολές και ειρωνείες για κανέναν!Φώτης.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Σελίδες στο τόπικ του Σάλπι 444
Σελίδες στο τόπικ Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ (που είναι το πιο σημαντικό) 150.

Λαλαλα λαλα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αυτό και μόνο δείχνει την εμπάθεια μας προς τον παίκτη.Εδώ το καράβι βουλιάζει και εμείς ασχολούμαστε με τον Σαλπιγγίδη.Νομίζω υπάρχει άλλος πλέον για να ασχοληθείτε όλοι!
:pano:
Άβαταρ μέλους
city_boy

ποια εμπαθεια ρε φωτη?

δηλαδη πρεπει οπως και δηποτε να γραφω οτι καλα εκανε γιατι ο βαζελος ο καλος ειναι πρωην αφεντικο οποτε κανω τουμπεκι για να μην φανω εμπαθης?

μηπως τα βλεπεις/βλεπετε οπως σας βολευουν?

το ειπα και θα το ξαναπω,το μεγαλυτερο κακο στον παιχτη το εκαναν οι υπερασπιστες του και καλα.

τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μήπως δεν κατάλαβες τι έγραψα????Το να γράφω για τον Σαλπιγγίδη ενώ ο άλλος μου μάμησε το μαγαζί και την ιδέα που λατρεύω νομίζω είναι λίγο οξύμορο γενικά δεν συμφωνείς???Το τέλος από σένα πρέπει να είναι για όλους τέλος.Οι παίκτες είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,πότε θα το καταλάβετε αυτό???Όπως και η διοίκηση ΠΡΕΠΕΙ να είναι επαγγελματίες αν θέλουμε να πάμε μπροστά.
:pano:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

με το σκεπτικό σας μερικοί θα μας πείτε ότι αν βάζει γκολ ο κοντός να μην τα πανηγυρίζουμε,ρε είστε καλά?όπως τιμάω εγώ τον δικέφαλο έτσι πρέπει να το κάνει και αυτός όπως και να λέγεται...αλλά να μου πεις κάποιοι βάζελοι στο μεταξύ μας παιχνίδι στα επίσημα και όχι μόνο φώναζαν το όνομα του σε παιχνίδι που φορούσε φανέλα ομάδας του ποκ τι να λέμε παραπάνω!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

[quote="city_boy"]Ωραια επειδη ομως εγω, εσυ, ο παραδιπλα ηταν στην σφαγη του ΠΑΟΚ πλαι στην ομαδα του ΠΑΟΚ προσεχε τι γραφεις.

Μερικες φορες αφηστε τον και εσεις,οι υπερασπιστες του, στην ησυχια του.Πατε να πειτε ενα καλο,και πατατε επι πτωματων.

Δεν πανηγυρισε λεει επειδη τους εκοβε το πρωταθλημα.[/quote]

Τι εκανε λεει?

Επειδη και παλι εμφανιστηκαν καποιοι για να κραξουν, ειπε και ο ιδιος οτι δε χρειαζεται να αποδειξει αν ειναι ΠΑΟΚ. Το δεν πανηγυριζω σημαινει σεβασμος στο ψωμι που του εδωσαν οπως και δεν το εκανε εναντιον μας. Ετσι ειναι ο χαρακτηρας του και δεν αλλαζεις αρχες για να ικανοποιησεις καποιους που στοχος ζωης ειναι να κραζουν.

Και να ι πες με υπερασπιστη και οτι αλλο θες, η αληθεια ειναι οτι θετω την αποψη μου με επιχειρημα και υπερασπιζομαι τον παικτη του ΠΑΟΚ. Εσυ συνεχισε το τροπαριο μετα απο καθε ματς με 10000 ποστ στο τοπικ του μονο για κραξιμο και ειρωνειες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”