Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dalas10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από dalas10 »

στο μετροπολις εδωσε συνεντευξη ο κολιτσιδακης.
συγκρατηστε αυτα που λεει:
Αρχικά ανέφερε: «Ένας πρόεδρος όταν αναλαμβάνει μία ομάδα , μπορεί να πάρει παίκτες και για κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο ΠΑΟΚ τώρα έχει μία δομημένη ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μπαίνει σε πλειστηριασμό και να δίνει αλόγιστα χρήματα για να ικανοποιήσει το ''εγώ'' του παίκτη. Όπως ο Φορτούνης, του έδινε πολλά χρήματα ο Ολυμπιακός, αλλά το παιδί ήθελε κάτι άλλο, τότε λες... το μοναστήρι να είναι καλά».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον τίτλο του πρωταθλητή, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρσι, καλύπτει τα κενά του σιγά - σιγά και δεν βιάζεται ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή του και βρίσκεται σε καλά χέρια. Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ γκρινιάζει πρέπει να μπει στο τρελάδικο».
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

embuji έγραψε:Ένας δικός μου μέσα στην ΠΑΕ μου είπε ότι με τον Τσαλοφ οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά τα έχουν βρει με τον παίκτη και προσπαθούν να δώσουν λιγότερα από 3.

Το άλλο φορ που λένε είναι σε πρώτο πλάνο αργότερα στο καλοκαίρι να έρθει ο αλκαθερ και σε δεύτερο πλάνο ΙΣΩΣ ο λιβάγια. Θέλουν να κλείσουν σαν δεύτερο στράικερ κάποιον που να μπορεί να παίξει και στα αριστερά και στο φορ.

(δεν έχω κανέναν γνωστό ότι έγραψα είναι κούτρα από το κεφάλι μου.)
μωρα ειστε και θελετε προσοχη με αυτα που γραφετε;;;;θεε μου......
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Στο payroll της ΠΑΕ και ο Κολιτσιδακης; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

φίλε βαν ρόι, ο γερασίμου μέσω του 'ημέηλ' δεν μιλά για ολικό ιν. μάλιστα αναφέρει για τις άμεσες ανάγκες και μετά μια δύο αλλαγές καλύτερων παικτών από την δεύτερη σειρά.
συνεπώς η ομάδα με τους τρεις παίκτες που ζήτησε ο λούτσε και δύο αναβαθμίσεις όπως στα στόπερ κι έναν ακραίο αμυντικό, ναι, είναι στοιχεία που μπορούν να σε πάνε ένα κλίκ παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χάσμα μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών υπάρχει και στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.
Οι περισσότεροι αν μας ρωτούσαν ποιον έχει η Σίτυ αριστερά για αναπληρωματικό του Γκβάρντιολ ή Ρεάλ για αλλαγή του Μεντί, ούτε που θα ξέραμε να απαντήσουμε.

Ούτε εμένα μ' αρέσει ο Ράφα Σοάρες.
Μακάρι να υπήρχε στη θέση του ένα αξιόλογο project από τις ακαδημίες.

Αλλά συγγνώμη, πόσο εύκολο είναι να βρεις καλύτερο από τον Σοάρες που θα έρθει δεδομένα για να είναι η ρεζέρβα του παιχταρά Μπάμπα;

Η περίπτωση Γιαννούλη δεν ξέρω αν ήταν ποτέ υπαρκτή, αλλά μου φαίνεται κουφό να θέλαμε έναν παίκτη με αξιώσεις μεγαλύτερες από το συμβόλαιο του Μπάμπα, για να είναι στον πάγκο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

M'αρεσει που ΑΡΔ και γύρω γύρω προσπαθούν να πουλήσουν ότι είμαστε γκρινιαδηδες και τρελοί κλπ κλπ.

Λες και ο μέσος ΠΑΟΚτσης είπε ΚΑΝΤΕ 7 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Στην ουσία όλοι τι λέμε; ΦΟΡ ΚΑΙ ΧΑΦ. εκεί χρειάζεται ΑΜΕΣΑ η ομάδα παίκτη. Εκεί ζητάει άμεσα παίκτη ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και η ΠΑΕ για άλλη μια φορά αργεί.

Αλλά είμαστε τρελοί, μίζεροι, γκρινιάρηδες κλπ...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μονο -2 παίχτες έιμαστε στις 19.07 . Πραγματικά όποιος γκρινιάζει ειναι για τρελάδικο. Αντε πάλι με τους ίδιους και τους ίδιους στο φόρουμ που δημιουργούν κλίμα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

nunies4 έγραψε:Υπερβαση με βαση το μονοπατι που εχουμε δεν ειναι το τσαμπιολι..
Υπερβαση θα ειναι να κανουμε ομαδα αξιοπρεπη για το τσαμπιολι. Να κανουμε ροστερ δηλαδη που θα μπορεσει να διεκδικησει μια απο τις πρωτες 24 θεσεις που θα δινουν την προκριση.

Θεωρητικά το μονοπάτι είναι βατό.
Πρακτικά, όταν κάτι δεν το έχεις ξανά κάνει στην ιστορία σου, υπέρβαση είναι.

Εντωμεταξύ βλέπω ένα άρθρο των Κροατών για το ενδιαφέρον μας για Λιβάγια πριν μια ώρα, τελικά ήταν αναδημοσίευση από κάποιο αμφιβόλου ποιότητας ελληνικό σάιτ.
Το ενδιαφέρον βέβαια ήταν στα σχόλια, όπου οι Κροάτες γράφανε :
'' As a Dinamo fan, I want Livaja to stay. Because Hajduk is 50% weaker with him.''
''Let him go. How much is a player who is really good, but 0 in his head worth to us. As a captain, he should behave like that on the field, not walk, run with light steps and argue on the field. Thank you Marko for everything, but brother.. . go ca !. HZV''

Παικτής εντελώς εκτός λογικής ΠΑΟΚ, μακάρι μακριά από μας.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Βλέπω από πολλούς να χρησιμοποιείται το επιχείρημα όταν εκφράζουμε τον προβληματισμό για τις κινήσεις που δεν έγιναν ακόμα, ότι " ναι αλλά με αυτούς πήρες πρωτάθλημα".

Δεν αμφιβάλω κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει το σημερινό ρόστερ, ωστόσο νομίζω το πάμε λίγο στο άλλο άκρο.

Είχα αναφέρει εκεί τέλη Μαίου πως ένα κλασικό λάθος που κάνουν οι πρωταθλήτριες ομάδες είναι να υπερεκτιμούν το τωρινό τους ρόστερ.

Κανείς δεν ζήτησε 10 μεταγραφές, αλλά είναι θέσεις που πρέπει να αυξήσεις τον εσωτερικό ανταγωνισμό ή να ανεβάσεις την ποιότητα σου.

Το φετινό ήταν με διαφορά το πιο @ρχιδατο πρωτάθλημα, αλλά αν θέλουμε να εδραιωθούμε κάθε χρόνο στην κορυφή, θα πρέπει να κοιτάμε πάντα προς τα πού μπορούμε να αναβαθμιστούμε.

Είναι κρίμα για τον Λουτσεσκου να χρεωθεί μια πιθανή αποτυχία εισόδου στους ομίλους (γιατί αυτός θα τα ακούσει κλασικά) επειδή έμεινε με φορ τον Σαματα και τον Μπράντον και μόνο αριστερό εξτρέμ τον Τάισον..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Είχα αναφέρει εκεί τέλη Μαίου πως ένα κλασικό λάθος που κάνουν οι πρωταθλήτριες ομάδες είναι να υπερεκτιμούν το τωρινό τους ρόστερ.
Οτι επαθε και το χαρτι την περασμενη σεζον με αποτελεσμα το 0/3 στοχους
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

embuji έγραψε:M'αρεσει που ΑΡΔ και γύρω γύρω προσπαθούν να πουλήσουν ότι είμαστε γκρινιαδηδες και τρελοί κλπ κλπ.

Λες και ο μέσος ΠΑΟΚτσης είπε ΚΑΝΤΕ 7 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Στην ουσία όλοι τι λέμε; ΦΟΡ ΚΑΙ ΧΑΦ. εκεί χρειάζεται ΑΜΕΣΑ η ομάδα παίκτη. Εκεί ζητάει άμεσα παίκτη ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και η ΠΑΕ για άλλη μια φορά αργεί.

Αλλά είμαστε τρελοί, μίζεροι, γκρινιάρηδες κλπ...
Ρε τα βόδια εκεί στην ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ θα πάρω το ρίσκο κ θα ποντάρω σε λιβαγια μειτε να είναι οι πρώτοι 2. Εκτίμηση όχι πληροφορια
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

nunies4 έγραψε:
Οτι επαθε και το χαρτι την περασμενη σεζον με αποτελεσμα το 0/3 στοχους
Ε ναι , να αλλάξουμε την μισή ομάδα, να χαθεί η οποία ομοιογένεια έχει βρεθεί, επειδή το χαρτί, ο βαζελος και ο γαύρος παίρνουν νωρίς παίκτες. Ενώ το αμιγώς ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του ΠΑΟΚ είναι για το ανάθεμα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το όλο κλίμα.

Πρώτα απ’όλα, συζητάμε για το Champions League σαν μια ευκαιρία που παρουσιάζεται σαν παραμύθι που όλα θα φτιάξουν και ζήσανε όλοι καλά…
Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες πρέπει να προγραμματίζουν με βάση τα δεδομένα έσοδα όχι τα πιθανά.

Η συμμετοχή στο CL αν έρθει και φέρει αυτά τα έσοδα την επόμενη χρόνια , θα ξεκινήσουμε με ένα μικρό μαξιλαράκι αλλά ακόμα και αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, η θέση του πρωταθλητή δεν εγγυάται την συμμετοχή την επόμενη χρόνια στο CL.

Επιπρόσθετα, τα έσοδα την ομάδας είναι πενιχρά. Τα τηλεοπτικά είναι πιο μικρά από τους κάτω και τα εισητήρια δεν είναι αρκετά.

Πρέπει να προσγειωθούμε λίγο και να σεβαστούμε και την ομάδα και τον προπονητή και τους παίχτες και τον ιδιοκτήτη.

Το πιο σημαντικό είναι να παρθούνε 1-2 παίχτες πρώτης γραμμής για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας, όχι αυτά που νομίζετε ότι χρειάζεται για το CL. Πραγματικά ξεχάστε το! Αν έρθει ήρθε.

Στήριξη ρε μάγκες.
WestBlock4 έγραψε:Εγώ θα πάρω το ρίσκο κ θα ποντάρω σε λιβαγια μειτε να είναι οι πρώτοι 2. Εκτίμηση όχι πληροφορια
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Σόρυ για την παράθεση λάθος μπρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”