Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ανεβηκε ενα αρθρο στο χαζετα για το θεμα Τζιοβινκο με υπογραφη απο Σουντουλιδη με αρκετες λεπτομερειες στο θεμα, που δεν ειναι δυνατον να τις εχει βγαλει απο το μυαλο του ο ανθρωπος.
Ο παικτης εχει συμφωνησει και θελει να ερθει, απλα θελει να βρει και την καλυτερη λυση για τον ιδιο στο θεμα αποδεσμευσης και αποζημειωσης του απο την Αλ Χιλαλ. Αυτο ειναι το ζητημα.
Οποτε περιμενουμε και θα περιμενουμε οσο χρειαστει.
Οταν εχει βουιξει εδω και μερες, ειδικα στην Ιταλια, οτι ο παικτης ουσιαστικα εχει συμφωνησει μαζι μας και δεν υπαρχει καμια διαψευση πανω σε αυτο απο την ΠΑΕ εμενα μου δειχνει οτι υπαρχει βαση στο ρεπορταζ απο εκει.
Συνεπως, λιγη υπομονη να βρεθει η χρυση τομη μεταξυ παικτη και Αλ Χιλαλ και ο παικτης θα ερθει να κ@υλωσουμε ολοι μαζι.
Ο παικτης εχει συμφωνησει και θελει να ερθει, απλα θελει να βρει και την καλυτερη λυση για τον ιδιο στο θεμα αποδεσμευσης και αποζημειωσης του απο την Αλ Χιλαλ. Αυτο ειναι το ζητημα.
Οποτε περιμενουμε και θα περιμενουμε οσο χρειαστει.
Οταν εχει βουιξει εδω και μερες, ειδικα στην Ιταλια, οτι ο παικτης ουσιαστικα εχει συμφωνησει μαζι μας και δεν υπαρχει καμια διαψευση πανω σε αυτο απο την ΠΑΕ εμενα μου δειχνει οτι υπαρχει βαση στο ρεπορταζ απο εκει.
Συνεπως, λιγη υπομονη να βρεθει η χρυση τομη μεταξυ παικτη και Αλ Χιλαλ και ο παικτης θα ερθει να κ@υλωσουμε ολοι μαζι.
- ΑποστόληςΑ
obanebane έγραψε:Νομίζω ότι δεν είναι καλό αυτό για εμάς.jibbie έγραψε:27.06.2021 με 18.09.2021 μπανε. απο FIFA TMS αυτο.
Από την άλλη θέλουν να αδειάσουν θέση ξένου,σιγά να μην τους περιμένουν παίχτες καλοί που παίζουν στην Ευρώπη μέχρι τελευταία στιγμή.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο ακόμα και για τις δύο πλευρές και αν όπως είπε ο Δημήτρης για 31 Αυγούστου, μπορεί να μη φτάσει,αλλά μέχρι της 10,εύκολα μπορεί να πάει.
Σφιξαμε, δε πιστεύω όμως ότι θα χαλάσει η μεταγραφή.
Κατά τη γνώμη μου,αν έχουμε "διαβάσει" σωστά τα σημάδια,μόνο από τον ΠΑΟΚ μπορεί να χαλάσει.
Άντε να δούμε.
απο μονο του δε λεει κατι το date γιατι αν θελουν να κλεισουν τον αντικαταστατη του απο Αγγλια, τοτε η Αγγλια εχει τα ιδια dates μ εμας και τελη αυγουστου ζουμπαδιαζονται. απ τη στιγμη που ο παικτης κανει προετοιμασια, αν ερθει, μικρο το κακο.
Με μία βασική διαφορά. Ο Βέρνμπλουμ είχε ξεκινήσει διακοπές από τον Μάιο και έκανε διαπραγματεύσεις από την παραλία. Ήρθε μέσα Αυγούστου και χρειαζόταν ένα μήνα για να ακολουθήσει σε φυσική κατάσταση την ομάδα.fotis έγραψε:Περίπου σήριαλ Βερνπλουμ βλέπω πάλι ...
Ο Ιταλός προπονείτε κανονικά στην Αραβία. Δεν θα χρειαστεί καθόλου ειδικό πρόγραμμα. Εφόσον μιλάμε για τοπ κλάση ποδοσφαιριστή, θεωρητικά θα μπορούσε να έρθει Δευτέρα και να παίξει Τρίτη.
- Dark Knight
Αντε με τον Ιταλό να περιμένουμε. Το αριστερό μπακ όμως που είναι;
Εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.
Σήμερα είχε πάει στην Αυστρία και ο Πρόεδρος του ΔΣ της Χιλάλ και παρακολούθησε και την προπόνηση. Στον επίσημο λογαριασμό της Al Hilal ένα σωρό φωτογραφίες από την προπόνηση, σε καμία ο Ιταλός. Ένα σωρό φωτογραφίες από το ξενοδοχείο και από την υποδοχή των Cuellar και Carrillo, πουθενά ο Ιταλός.
Χτες κάποιοι λογαριασμοί τον είχαν βιντεάκι να χαλαρώνει είτε ψαρεύοντας στη λίμνη, είτε πίνοντας φραπεδούμπα με καλαμάκι.
Από το πολύ αραβικό σε λίγο δεν θα χρειάζομαι καν google translate.
Γύρω στα 3 εκ. γράφουν ότι θα κάτσει η μπίλια της αποζημίωσης
Σήμερα είχε πάει στην Αυστρία και ο Πρόεδρος του ΔΣ της Χιλάλ και παρακολούθησε και την προπόνηση. Στον επίσημο λογαριασμό της Al Hilal ένα σωρό φωτογραφίες από την προπόνηση, σε καμία ο Ιταλός. Ένα σωρό φωτογραφίες από το ξενοδοχείο και από την υποδοχή των Cuellar και Carrillo, πουθενά ο Ιταλός.
Χτες κάποιοι λογαριασμοί τον είχαν βιντεάκι να χαλαρώνει είτε ψαρεύοντας στη λίμνη, είτε πίνοντας φραπεδούμπα με καλαμάκι.
Από το πολύ αραβικό σε λίγο δεν θα χρειάζομαι καν google translate.
Γύρω στα 3 εκ. γράφουν ότι θα κάτσει η μπίλια της αποζημίωσης
Κάπου διάβασα και για μεταγραφή έκπληξη Αλλά δεν λέω από που το διάβασα γιατί θα με πάρετε με τις πέτρες και με το δίκιο σας 
- WestBlock4
Στο twitter παντως ένας που θέλει να λέγεται: freelancer journalist, transfer news κ tagarei συνέχεια το
Bbcworldservice & talksport
Έγραψε πριν μια ώρα:
#Giovinco set to join Greek club #PAOK.
Done deal, official soon.
Τυχαία το βρήκα το έβαλα εδώ ετσι για το χουλιαμα
Bbcworldservice & talksport
Έγραψε πριν μια ώρα:
#Giovinco set to join Greek club #PAOK.
Done deal, official soon.
Τυχαία το βρήκα το έβαλα εδώ ετσι για το χουλιαμα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
με αυτό που γράφεις υιοθετείς αυτά που λέει. Με συγχωρείς για την ειρωνεία, αλλά δυστυχώς εσύ και άλλοι πολλοί τους δίνετε βήμα για να γράφουν τις αερολογίες τους.laska4 έγραψε:Δεν υιοθετώ τι λέει απλά μετέφερα τι είπε!!! Ειρωνείες καλύτερα να μην υπάρχουνΜαυρο Χιονι έγραψε:Εύγε παιδί μου! Πετρωτος και ξερό ψωμί!laska4 έγραψε:Ο πετρωτος είπε τέλος ο Τζιοβινκο ζητάει 1,8 και δινουμε 1,2...εκτος αν ειναι και αυτο θεμα τακτικής το λέω εγώ αυτό
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γεια σου Dimg4Dimg4 έγραψε:Δικαιωση. Μπλε και ξερο ψωμιΜαυρο Χιονι έγραψε:Εύγε παιδί μου! Πετρωτος και ξερό ψωμί!laska4 έγραψε:Ο πετρωτος είπε τέλος ο Τζιοβινκο ζητάει 1,8 και δινουμε 1,2...εκτος αν ειναι και αυτο θεμα τακτικής το λέω εγώ αυτό
Εγω παντως μαλλον θα εδινα μια ευκαιρια στον Βιλεμς. Ο Μπαμπα και ο Βιερινια παιζει να εχουν χειροτερο ιστορικο τραυματισμων και το παλικαρι ειναι παικτουρα που υπο αλλες συνθηκες δεν θα σκεφτοταν το ελληνικο πρωταθλημα.
Υ.Γ Αν το απογευμα ημουν απαισιοδοξος για Τζιοβινκο,πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ναυαγησε.Ελπιζω να δουλευουν αλλη περιπτωση παραλληλα.
Υ.Γ Αν το απογευμα ημουν απαισιοδοξος για Τζιοβινκο,πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ναυαγησε.Ελπιζω να δουλευουν αλλη περιπτωση παραλληλα.
@ΜαύροΧιόνι Δεν σημαίνει ότι όταν ανεβάζω μια πληροφορία ότι πιστεύω ότι ισχύει κιόλας...Εμείς για τον ΠΑΟΚ θέλουμε να μάθουμε νέα και μας νοιάζει...κάνουμε search παντού για να βρούμε εστω μια πληροφορια ...το δεδομενο τώρα είναι ότι χαλάει αν ισχύει το αντίθετο να το διαψεύσει η παε....Όπως επιβεβαίωσε ότι μιλάμε μαζί του...Τώρα ποιος το έβγαλε το θέμα δεν με αφορά