Συναγωνιζεται τη χρονιά με Ανδραλα, Σκαρμουτσοron-swanson έγραψε:Ειναι ο φετινος ο χειροτερος μεταγραφικος Ιουνιος εβερ; Θυμαμαι και με Αρνεσεν ηταν χαλια η φαση αλλα ηταν και τα καπιταλ κοντρολ τοτε και ηταν λιγο περιεργα. Και με Αγγελο το 2014 θυμαμαι ηταν δυσκολο καλοκαιρι.
Μας εκαναν και ντριμπλα απο την ΠΑΕ. Ανακοινωσαν Λουτσεσκου 2 μερες μετα τον τελικο και ψαρωσαμε. Νομιζαμε οτι ειχαν οργανωθει.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Εγω θεωρω πως περα απο ολα τα αλλα η ανοργανωσια οφειλεται και στην ενασχοληση του υιου στα της ΠΑΕ.
Ακομη και τωρα που δεν δειχνει να ασχολειται, πιστευω πως σε θεματα μεταγραφων κλπ θελει να εχει τον τελευταιο λογο και πολυ συχνα να κανει παιχνιδι με δικους του μανατζαραιους...
Εκει τα σπαει και με τον καθε ΤΔ εκει κολλανε και τα περισσοτερα ζητηματα.
Δεν μπορω να το βγαλω αυτο απο το μυαλο μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομη και τωρα που δεν δειχνει να ασχολειται, πιστευω πως σε θεματα μεταγραφων κλπ θελει να εχει τον τελευταιο λογο και πολυ συχνα να κανει παιχνιδι με δικους του μανατζαραιους...
Εκει τα σπαει και με τον καθε ΤΔ εκει κολλανε και τα περισσοτερα ζητηματα.
Δεν μπορω να το βγαλω αυτο απο το μυαλο μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως είναι η πρώτη φορά που τα Μέσα που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν παντελή άγνοια. Ο καθένας λέει το δικό του. Ο,τι βγαίνει, προέρχεται από ξένα σάιτ και δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα.
Τώρα ο Ιβάν να έχει παρατήσει την ομάδα δύσκολο το κόβω. Ειδικά εχοντας κάνει τεράστια επενδυση σε προπονητή και έχοντας μπει στη διαδικασία να βγάλει και ανακοίνωση προς τον κόσμο.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα ο Ιβάν να έχει παρατήσει την ομάδα δύσκολο το κόβω. Ειδικά εχοντας κάνει τεράστια επενδυση σε προπονητή και έχοντας μπει στη διαδικασία να βγάλει και ανακοίνωση προς τον κόσμο.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έχει ρίξει καμιά 300+ στο Πόρτο Καράς, άλλα ένας Θεός ξέρει στο Λιμάνι, έχει αγοράσει καμιά 50.000 στρέμματα στη Β. Ελλάδα, έχει έναν τηλεοπτικό σταθμό, ετοιμάζεται να χτίσει γήπεδο (που δεν θα είναι σαν το τζαμπέ προκάτ έκτρωμα με τις πολεμίστρες της ΝΦ) και ντρέπεται να έρθει στην Ελλάδα επειδή δεν έκλεισε ΤΔ, χαφ και φορ.barlow4 έγραψε:Δεν εχει μονο τον ΠΑΟΚ στην ελλαδα.Εχει 1002.Για να μην ερχεται, καποιος αλλος λογος υπαρχει κ ευχομαι να μην ειναι σοβαρος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται στην Ελλάδα, δεν έχει φέρει ΤΔ, ούτε κάνει μεταγραφές.
Έριξε λευκή (ασπρόμαυρη για την ακρίβεια) πετσέτα.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μέλλον του ΠΑΟΚ, απλά δεν υφίσταται.
Ζέστη, πολλή ζέστη.
ΥΓ: Αν τον άκουγες να λέει μια χαρά είναι η Τούμπα με δυο γυψοσανίδες, και η Κ19 του Πάμπλο πρέπει να πάρει ευκαιρίες τότε να σε έζωναν τα φίδια. Τώρα υπομονή. Ο Λούτσος δεν πρόκειται να κάνει το μαλάκα για 1,8. Έχει να φάνε και οι κότες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Πέμ 24 Ιουν 2021, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες οτι όντως θέλει να απεμπλακεί. Που ακριβώς οφελεί να έχει την ομάδα οργανωτικά σε κατάσταση αυτοδιαχειριζόμενης αναρχικής κατάληψης, αντί να προσπαθήσει να βγάλει προς τα έξω μια εικόνα που να αποπνέει σχετική υγεία, αρα και να προσελκύσει επίδοξους αγοραστές? Εκτός των 13 μυρρίων που έδωσε μπραφ για την ρύθμιση, έχει ρίξει κοντά μια κατοστάρα όλα αυτά τα χρόνια. Και έχει βάλει μπροστά και το ζήτημα του γηπέδου.Επομένως δεν βγάζει νόημα το σενάριο της εγκατάλειψης-παραίτησηςΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν έχει παρατήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται στην Ελλάδα, δεν έχει φέρει ΤΔ, ούτε κάνει μεταγραφές.
Έριξε λευκή (ασπρόμαυρη για την ακρίβεια) πετσέτα.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το μέλλον του ΠΑΟΚ, απλά δεν υφίσταται.
-
Η ομάδα μπορεί να έχει και 40 παίκτες.Αντε οι μικροί θα πάνε Β οι άλλοι? .Τον Λουτσεσκου πάντως τον είδα χαρούμενο με τον Γκομίς.
Δεν ανησυχώ με τίποτα η ομάδα θα πετάει...
Δεν ανησυχώ με τίποτα η ομάδα θα πετάει...
Τι περιμενει?Να τον παρακαλεσουμε?prist64 έγραψε:ο γιωργηςς δεν εχει ασχοληθει με τα μεταγραφικα......ακομη
Ετοιμες οι μεταγραφεςDoomlord4 έγραψε:Τζακ ο Τίγρης / Τζίμμυ ο Κεραυνός
Και ο κανονιέρης Γκρεγκ, με τα ραδιενεργά δημητριακά!
Τελειώσαμε!![]()
Υγ._Μπεν Λήπερ-->τερματοφυλακας γιατρός

-
- Επικοινωνία:
Βάλε μεσα και τον αγαπημένο μου Έρικ (the legend) Καστέλ και είμαστε έτοιμοι!Γκουερινο έγραψε:Ετοιμες οι μεταγραφεςDoomlord4 έγραψε:Τζακ ο Τίγρης / Τζίμμυ ο Κεραυνός
Και ο κανονιέρης Γκρεγκ, με τα ραδιενεργά δημητριακά!
Τελειώσαμε!![]()
Υγ._Μπεν Λήπερ-->τερματοφυλακας γιατρός![]()
![]()
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κάποιοι αναρωτιούνται αν ο Ιβάν παράτησε την ομάδα... αυτός που πριν ένα μήνα έδωσε στον Λουτσέσκου και το τιμ του 1,7 εκατ. συμβόλαιο. Πουθενά δεν θα βρω γιατρειά που λέει και το σύνθημα..
- Montrealiotis
Βρε δεν την παράτησε την ομάδα, αλλά πόσο θέλει να μας τρελάνει με αυτές τις (μη) κινήσεις?
- Shivaspace
-