Το θέμα είναι τι δήλωσε στο δικαστήριο ο Λασκαρακης η ΔΕΑΒ και άλλοι. Στο δικαστήριο ξαναλέω. Αυτά μετράνε. Όταν ανοίξει κ η υπόθεση για τον πλατανια και προσκληθούν οι παίκτες να καταθέσουν τότε τα ξαναλέμε.kataramenos5 έγραψε:sic-4 έγραψε:Το θεμα με τις καμερες ειναι καθαρα αποπροσανατολιστικο υπερ του gay. Πρεπει να σταματησουμε καθε κουβεντα για καμερες και να εστιασουμε στις μαρτυριες των ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Σε δευτερο επιπεδο να αναζητηθουν και οι ευθυνες απο την αστυνομια γιατι παρατυπει προς οφελος του γαυρου. Να μαθουν και ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν κανει την απατη επιστημη, οτι δεν επιτρεπεται να παιζουν τα παιχνιδια τους εις βαρος του ΠΑΟΚ.
Απο τη δηλωση Γιαγια Μπανανά, παικτη του Πλατανια.
Μπορείς να μας πεις τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί γίνεται μεγάλος θόρυβος για επεισόδια εις βάρος σας;
"Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση".
Απο contra.gr
Αντικρουομενες δηλωσεις αρα...αλλαξτε πλευρο.Οι ανθρωποι ειναι επιστημονες τι να λεμε.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ρε φίλε Sick, σοβαρά τώρα, γράφουμε για να γράφουμε;
Σαφώς και είχε δόση υπερβολής αυτό που έγραψα.
Ήθελα να καταδείξω ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, όπως τον αντιλαμβάνομαι γύρω μου για το θέμα.
Τέλος πάντων. Πίστευα θα γινόμουν αντιληπτός.
Εγώ είχα όνειρα ακόμα κι έξω από το σύνδεσμο της Τούμπας που είμασταν 50 άτομα κατά του Γούμενου, σκαστός από στρατόπεδο. Και όχι δε θέλω βραβεία και μαλακίες, απλά τσάμπα αναλύουμε μία φράση υπερβολής.
Σαφώς και είχε δόση υπερβολής αυτό που έγραψα.
Ήθελα να καταδείξω ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, όπως τον αντιλαμβάνομαι γύρω μου για το θέμα.
Τέλος πάντων. Πίστευα θα γινόμουν αντιληπτός.
Εγώ είχα όνειρα ακόμα κι έξω από το σύνδεσμο της Τούμπας που είμασταν 50 άτομα κατά του Γούμενου, σκαστός από στρατόπεδο. Και όχι δε θέλω βραβεία και μαλακίες, απλά τσάμπα αναλύουμε μία φράση υπερβολής.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
4 αγωνιστικες κλειστο το καραισκακη και 150.000 προστιμο είπαν στον σπορ φμ
- GiorgosAtha
Επίσης σε ένα σοβαρό κράτος θα λάμβαναν υπόψιν την ΕΜΕΣΗ σχέση του Banana με τον κατηγορούμενο gay μέσω του νυν manager του.
Οπότε το τι θα δήλωνε ο συγκεκριμένος παίχτης θα ήταν ελάσσονος σημασίας και δεν θα λαμβανοταν σοβαρά.
Edit: το σπορ φμ που το ξέρει? αφού δεν υπάρχει απόφαση ακόμα. Αυτή θα βγει θεωρητικά αύριο ή Πέμπτη στην καλύτερη... αλλά μπορεί και αργότερα.
Οπότε το τι θα δήλωνε ο συγκεκριμένος παίχτης θα ήταν ελάσσονος σημασίας και δεν θα λαμβανοταν σοβαρά.
Edit: το σπορ φμ που το ξέρει? αφού δεν υπάρχει απόφαση ακόμα. Αυτή θα βγει θεωρητικά αύριο ή Πέμπτη στην καλύτερη... αλλά μπορεί και αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 25 Απρ 2017, 09:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν δεν υπαρχει καμερα που να ειναι συνδεδεμενη με την αστυνομια, τοτε στην ουσια δεν υπαρχει καμερα. Στο χωρο μπορει να υπαρχει και η καμερα του κινητου του καραπαπαρα, παει να πει οτι υπαρχει καμερα;georgedoulk2008 έγραψε:Στον χώρο υπάρχει κάμερα, ασχέτως με το ποιος την χειρίζεται και γιατί.
.................................
Ακόμα και αν το υλικό έχει διαγραφεί υπάρχουν τα τεχνικά μέσα για να αποκατασταθεί.
Υπαρχουν τεχνικα μεσα το υλικο να διαγραφει χωρις να ειναι ανακτησιμο.
- navigator11
Γελάνε και οι φλούδες των μπανανάδων ...
Βέβαια, ουδέποτε εξέθρεψα σοβαρές ελπίδες για την υπόθεση αυτή!
Βέβαια, ουδέποτε εξέθρεψα σοβαρές ελπίδες για την υπόθεση αυτή!
Ενταξει τους εκαναν τη μουρη κρεας τωρα.4 ολοκληρες αγωνιστικες! Γρηγορα εφεση να μεινει μονο το προστιμο!
άντε τώρα να πέσουμε όλοι μαζί από τα σύννεφα μετά την ποινή χάδι στο γαυρο
Δημοσίευσηαπό teod1980 » 24 Απρ 2017 20:35
teod1980 έγραψε:Επιστήμονες είναι, θα τη βρουν την άκρη. Δε τους φοβάμαι.
Φοβάμαι εμάς, σε περίπτωση μη τιμωρίας του γαύρου, που θα φτάσουμε την Πέμπτη.
Π - Ρ - Ο - Σ - Ο - Χ - Η
- navigator11
Αυτό που λέει ο Χάρης! Από εδώ και πέρα κομμένες οι αβροφροσύνες! Ξύλο σε κάθε μπασταρδ@κι, όποτε κρίνεται ... αναγκαίο, και μετά όλα μέλι γάλα!
Οι ... ευχές του giapas για αυτό το βοθροσύλλογο και τα πουτ@ν@κια του πάντα επίκαιρες! Ψόφος ...
Οι ... ευχές του giapas για αυτό το βοθροσύλλογο και τα πουτ@ν@κια του πάντα επίκαιρες! Ψόφος ...
Ναι ξύλο, αίμα, ιδρώτας και μετά εσύ θα φας -105 βαθμους
Ρε ποιο κράτος τώρα
Ρε ποιο κράτος τώρα
Με την υπόθεση πλατάνια δεν βγαίνει υποτροπος; να μην υπογράψουμε την βαθμολογία μέχρι να τελεσιδικησει και αυτή η υπόθεση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1 κιλο γαυροι στον παγκο > ξυλο με αστυνομια και διαιτητες