Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Να διαβαζουμε καλυτερα ε ( και εσυ και ο paokpantou)
Ειδάλλως διάβασε κανα στατιστικο απο το fifa16 (Σκόνδρας 71
),
ξανακοιταξε το avatar που εχεις και ασε το πνεύμα..
Μη βγαζεις μαχαιρια ακομα κ αν ερθει ο Σκαρμουτσος ή ο ινιγο λοπεθ π μαρκαρε το μεσι ή ο κουμαλο π ηταν στην πρεμιερ..
Εγραψα μια ειρωνεια για κάποια παιχνιδια ενος παικτη της Εσπανιολ γτ ελαβα μια που περιειχε και το ονομα Πιρλο..
Κατα τ'αλλα, απαξίωση ή οχι, την εικονα του έκρινα σε αλλη ομαδα, ευχομενος σε καθε γνωστη κ αγνωστη δύναμη να μην εχει την ιδια εικονα κ χαρακτηριστικα στον ΠΑΟΚ μας..
Τπτ περισσότερο, τπτ λιγότερο! Θα τον στηριξω οπως ολους, θα τον επευφημισω στα καλα του κ θα τον κριτικαρω στα κακα του, χωρις χαιδεματα, οπως ολους.
Υ.Γ. ταξιτζης ειμαι
(το πιασες?)
Υ.Γ. Αντε bane, ανέλαβε τον προσωπικά! Δεν ξες πόσο εύχομαι ναχεις δικιο.
Καλη τυχη ναχει και σιδερενιος!
Δες 2-3 παιχνίδια, τα highlights των περσινών αγωνων και πες τη δικια σου αποψη (ή κρατα την για σενα)..Σε bold ειναι τα καλα που αποκομισα και εγω απ'το συγκεκριμενο που ζητησα την αποψη σας, αλλα κ απο αλλα 3 που ειδα. Τα highlights που παρεθεσα εδω μαμηστε τα, αν και δε μπορουν να περασουν απαρατηρητα.
Στα αρνητικα (ειδικα απ'το παιχνιδι με γραναδα) ειδα.....
Ειδάλλως διάβασε κανα στατιστικο απο το fifa16 (Σκόνδρας 71

ξανακοιταξε το avatar που εχεις και ασε το πνεύμα..

Μη βγαζεις μαχαιρια ακομα κ αν ερθει ο Σκαρμουτσος ή ο ινιγο λοπεθ π μαρκαρε το μεσι ή ο κουμαλο π ηταν στην πρεμιερ..
Εγραψα μια ειρωνεια για κάποια παιχνιδια ενος παικτη της Εσπανιολ γτ ελαβα μια που περιειχε και το ονομα Πιρλο..
Κατα τ'αλλα, απαξίωση ή οχι, την εικονα του έκρινα σε αλλη ομαδα, ευχομενος σε καθε γνωστη κ αγνωστη δύναμη να μην εχει την ιδια εικονα κ χαρακτηριστικα στον ΠΑΟΚ μας..
Τπτ περισσότερο, τπτ λιγότερο! Θα τον στηριξω οπως ολους, θα τον επευφημισω στα καλα του κ θα τον κριτικαρω στα κακα του, χωρις χαιδεματα, οπως ολους.
Υ.Γ. ταξιτζης ειμαι

Υ.Γ. Αντε bane, ανέλαβε τον προσωπικά! Δεν ξες πόσο εύχομαι ναχεις δικιο.
Καλη τυχη ναχει και σιδερενιος!
Ωχ sorry, τωρα το είδα!!!obanebane έγραψε:Αφηστε το τοπικ σε εμενα.
Σεντονατη απαξίωση με ειρωνικά σχόλια για νεοφερμένο παικτη , φυσικά ειρωνας είμαι εγώ και όχι ο Σεντονατος
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλώς τον, άντε και ενα cb να γουστάρουμε
πραγματικά τόσο στοχευμένο κλείσιμο θέσεων σε ομάδα γενικά (βγούν δεν βγούν ΔΕΝ έχει σημασία)
δεν θυμάμαι παρόμοιο ,
βέβαιως, οι τόσες πολλές κινήσεις δείχνουν πως τόσα χρόνια, ουσιαστικά στρουθοκαμηλίζαμε ,
ευτυχώς, νομίζω απο πέρυσι ,έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε μια σειρά
υ.γ. αυτή η αέναη κονταρομαχία μεταξύ μελών (ειδικά οταν υπάρζει πρόιστορία) , ειναι πάντα κουραστική
edit θυμήθηκα την Τottenham όταν πουλησε Bale
γέμισε παντου,όλοι λέγανε πόσο έξυπνες κινήσεις κάνανε, αλλά για 2 χρόνια κατα διαόλου πήγε ,οι μισοι και παραπάνω φύγανε και ευτυχώς ήρθε Ποτσετίνο εκανε ξεσκάρτ τρελό ,μπολιασε ομάδα με νέους και κάποιους καλά ονόματα
,γιατί ακόμη κ σ΄αυτούς που έχουν άααααπειρα φράγκα,δεν τους προτιμούν οι τοπ παίκτες,απλά γιατί δεν έχουν σταθερή παρουσία στο τσου λου
πραγματικά τόσο στοχευμένο κλείσιμο θέσεων σε ομάδα γενικά (βγούν δεν βγούν ΔΕΝ έχει σημασία)
δεν θυμάμαι παρόμοιο ,
βέβαιως, οι τόσες πολλές κινήσεις δείχνουν πως τόσα χρόνια, ουσιαστικά στρουθοκαμηλίζαμε ,
ευτυχώς, νομίζω απο πέρυσι ,έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε μια σειρά

υ.γ. αυτή η αέναη κονταρομαχία μεταξύ μελών (ειδικά οταν υπάρζει πρόιστορία) , ειναι πάντα κουραστική
edit θυμήθηκα την Τottenham όταν πουλησε Bale

,γιατί ακόμη κ σ΄αυτούς που έχουν άααααπειρα φράγκα,δεν τους προτιμούν οι τοπ παίκτες,απλά γιατί δεν έχουν σταθερή παρουσία στο τσου λου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STRAFNIK την Δευ 11 Ιούλ 2016, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για να δουμε αν υπαρξει κανα ντομινο μεταγραφων
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... an-8398865
Ignore να γλυτωσεις απο πανωσεντονα-κατωσεντονα.eorptol έγραψε:Σεντονατη απαξίωση με ειρωνικά σχόλια για νεοφερμένο παικτη , φυσικά ειρωνας είμαι εγώ και όχι ο Σεντονατος:)
Καλως ηρθε ο Ισπανος,νομιζω ειναι αυτο που ψαχναμε.Και φυσικα αν κανει στον προπονητη,σε εμας περισσευει.Εχει παιξει και Πρεμιερ Λιγκ,οποτε τυχαιος δεν ειναι..
Για τον Λούκας το λες; Στην Βιγιαρεαλ θα κλείσει στο τέλος αυτόςMarianov6 έγραψε:για να δουμε αν υπαρξει κανα ντομινο μεταγραφων
Παιχτης ο οποιος εχει τοσες συμμετοχες στα 2 κορυφαια πρωταθληματα του κοσμου,στην ελλαδα θα κανει τη διαφορα.
Φετος ο αγωνιστικος σχεδιασμος δουλευει ρολόι.7 προσθηκες ηδη τη στιγμη που περυσι ειχαμε παρει μονο τον Ολσεν.
Φετος ο αγωνιστικος σχεδιασμος δουλευει ρολόι.7 προσθηκες ηδη τη στιγμη που περυσι ειχαμε παρει μονο τον Ολσεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Δευ 11 Ιούλ 2016, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυο απο Ουκρανία
Δυο απο Ισπανία
Δυο απο τουρκια
Ένας Απο Ιταλία
Άρα ο φορ η ο σεντερμπακ απο Ιταλία
Δυο απο Ισπανία
Δυο απο τουρκια
Ένας Απο Ιταλία
Άρα ο φορ η ο σεντερμπακ απο Ιταλία