Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εμπορικό δίκαιο γενικο μερος όνομα καθηγητριας αμα θες στο λεω
τι να σου πω.παει κ καμια δεκαετια κ βαλε που τα ειχα διαβασει εγω αυτα.καταναλωτικα ουτε καν.απο τοτε βεβαια εσκασε κ η κριση κ παιζουν πολυ τα υπερχρεωμενα.καμια δεσποτιδου το κανει?υπαρχει ακομα αυτη?
Μαλιστα....αρα θα δωσω σημασια και στις τραπεζες. Η δεσποτιδου νομιζω οτι εχει αλλο τμημα υπάρχει ακομα αν δε κανω λαθος. Κατι μ θυμιζει το ονομα. Εγω Παπαδοπούλου ειχα
Εντιτ- η δεσποτιδου υπαρχει κανει εμπορικο ανταγωνισμού
Εντιτ- η δεσποτιδου υπαρχει κανει εμπορικο ανταγωνισμού
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
σνουφελ
απο τοτε θα εχουν αλλαξει κ οι καθηγητες κ το προγραμμα σπουδων.
σε αμας καταναλωτικα δανεια παιζει καν να μην υηρχαν στην υλη.προσανατολισου στην επικαιροτητα.αν σας βαζουν πρακτικα κ εχουν προσαρτησει κ υπερχρεωμενα(αν κ αυτο λογικα δεν ειναι στο γενικο εμπορικο-σκεψου στην εποχη μου ουτε σαν εννοια δεν υπηρχε το υπερχρεωμενο) τοτε διαβασε το καλα.αν οχι ριχτο μια ματια πανω πανω.
εκτος αν εισαι βαθμοθηρας.οποτε διαβασε κ τα περιεχομενα.
απο τοτε θα εχουν αλλαξει κ οι καθηγητες κ το προγραμμα σπουδων.
σε αμας καταναλωτικα δανεια παιζει καν να μην υηρχαν στην υλη.προσανατολισου στην επικαιροτητα.αν σας βαζουν πρακτικα κ εχουν προσαρτησει κ υπερχρεωμενα(αν κ αυτο λογικα δεν ειναι στο γενικο εμπορικο-σκεψου στην εποχη μου ουτε σαν εννοια δεν υπηρχε το υπερχρεωμενο) τοτε διαβασε το καλα.αν οχι ριχτο μια ματια πανω πανω.
εκτος αν εισαι βαθμοθηρας.οποτε διαβασε κ τα περιεχομενα.
- kataramenos5
Αυτα στο Προβληματα(του σνουφελ) και Λυσεις (Κεν) εδω μονο καφε ποτο αντε και καμια τσορβα.
Τιποτα δε σεβεστε γομαρια.
Μπααα πρακτικα σε αυτο δε μας δινει. Κατάλαβα τι εννοείς ευχαριστώ! Και όχι εννοείται δεν είμαι βαθμοθηρας αλλιώς δε θ το ξαναδιαβαζα τωρα 
Στο έγραψα και στο άλλο θρεντ αλλά είδα πως έπαιξε μεταφορά. Οπότε είπα να σας κρυώσω κ εδω
@Κατ... Αν δεν μπορείς να το ανα-κλήσεις, ανα-άνοιξέ το* :ugeek:
*Το χορατό ανήκει στη μεγάλης του Ρομαν σχολής
@Κατ... Αν δεν μπορείς να το ανα-κλήσεις, ανα-άνοιξέ το* :ugeek:
*Το χορατό ανήκει στη μεγάλης του Ρομαν σχολής
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Τετοια λεγε του κιθαριστα να παρει αερα .Παγος και αερας ,φονικος συνδιασμος.
ναι για ρωτα κ κανενα στρουμφkataramenos5 έγραψε:Αυτα στο Προβληματα(του σνουφελ) και Λυσεις (Κεν) εδω μονο καφε ποτο αντε και καμια τσορβα.
kataramenos5 έγραψε:Τετοια λεγε του κιθαριστα να παρει αερα .Παγος και αερας ,φονικος συνδιασμος.
"Η λάμψη" του Κάρπεντερ...
Την τελευταία της σκηνή-φωτό πριν το "the end" της ταινίας, εκείνη με κοκαλωμένα μέχρι και τα δόντια του Τζακ Νίκολσον θαμένου στα χιόνια, με θύμησες νυχτιάτικα βρε σατανά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Αύγ 2016, 23:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΎ
Πήγα για καφέ χθες 3:10, σήμερα θα πάω 3:15 και αύριο 3:08. Απλά θέλω να πηγαίνω κάθε 3 και λίγο.
ΤΕΛΟΣ
Πήγα για καφέ χθες 3:10, σήμερα θα πάω 3:15 και αύριο 3:08. Απλά θέλω να πηγαίνω κάθε 3 και λίγο.
ΤΕΛΟΣ