Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από che4 »

ξεκιναω

ο λουκας περεθ εχει κακωση εσω πλαγιου συνδεσμου στο δεξι γονατο μετα απο συγκρουση στην προπονηση

δε θα ακολουθησει τη λα κορουνια στο βασικο σταδιο προετοιμασιας στην κολομβια

οι γιατροι υπολογιζουν 2 με 3 βδομαδες αποθεραπεια και μετα σιγα σιγα ξανα ρυθμο προπονησεων

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μπαλα ειναι καντε την πλακα σας

ουτε αναθεμα αλλα ουτε και μπραβο ιβαν εκανες οικονομια και δεν πηρες το ταγαρι κτλ

ολα με μετρο

η αληθεια ειναι οτι μας κανει πλακα ο φαταουλ και θα δουμε και χειροτερα αλλα εμεις αρχισαμε τον πολεμο εμεις θα τον τελειωσουμε μην περιμενετε απο ιβαν και ανθρωπακια αυτοι κοιταν μονο το συμφερον τους

μετα απ τον πτσο που εφαγε ο χοντρος στην τουμπα μετα απο πικρες με ελικοπτερα χτυπαει εκει που ποναμε στην αφραγκια μας αλλα με τιποτα δε θα χτυπησει αυτο που ειμαστε και τις πιπες που ερχονται γιαυτον απ το λαο και μονο το λαο

και οποιος θελει ας ξαναπει μιζερο το λαο του ΠΑΟΚ εδω μεσα βλεπετε οτι μονο εμας φοβαται ο νταβας της ελληνικης δημοκρατιας και γιαυτο βγαζει τα κομπλεξ του σε μας

οσο για το χαζο τον κωστακη ας παει δανεικος στον πλατανια ολοι καποια στιγμη πληρωνουν για τις επιλογες τους

ετοιμαστειτε για τα χειροτερα και συγκεντρωθειτε στο μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις......

για τα παπαγαλακια του φορουμ μιζερος δεν ηταν δεν ειναι και δε θα ειναι ποτε ο λαος του ΠΑΟΚ μιζερη ειναι και ηταν παντα αυτοι που φυτευονταν να μας διοικουν και οποιος καταλαβε καταλαβε οι αλλοι συνεχιστε να βριζετε το λαο μας

δεν κατηγορω τον ιβαν γατα επιχειρηματιας ειναι και τα κονομησε απο γυρω γυρω καποιους συνοπαδους δε μπορω ομως με τιποτα να τους καταλαβω
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

che4 έγραψε: μιζεροι ειναι και ηταν παντα αυτοι που φυτευονταν να μας διοικουν και οποιος καταλαβε καταλαβε
Αυτό το πράγμα 6 χρόνια εκτός του ότι δεν το κατάλαβα ποτέ, δεν μου το εξηγεί και κανένας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

οτι εχει προταση εχει ο βιερινια.στο θεμα μας τωρα.τι καθεστε και σκατε με τον φουρτουνακο?ας ακολουθησει τα χναρια του πελε.τετοιες μεταγραφικες ηττες ας κανουμε οσες θελουμε.ξεκαθαρα τον πηρε για να μην τον παρουμε εμεις,ομως απαξ και ερθει ο νατχο θα ανεβουμε 2 επιπεδα.και νομιζα εκλεισε κιαλλη μεταγραφη και βλεπω ολο να κραζετε.σταματηστε πια ρε,ελεος!
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Τσακαλια, ηρεμιστε λιγο

Το εχω γραψει ξανα

Παιρνουμε παιχτες που δεν εχουν ιδεα οι αθλητικογραφοι (δεν ειναι δημοσιογραφοι)

Για αυτο αραξτε και δροσιστειτε με τον καιρο της μελαγχολικης, αυτες τις μερες, Θεσσαλονικης μας

Οσο για τον Φορτουνη??

Καμια ηττα για μενα, καθως ο μονος που βγαινει χαμενος ειναι ο ιδιος ο παιχτης
Ας παει εκει που τον αγαπανε (αγαπημενη εκφραση φιλου για μαγαζια που κερνας ποτο-χορο)

Αφηστε τους εκει κατω να μας κανουν "πλακα" απο τον Ιουλιο (εννοω τα αρθρα που γραφτηκαν και θα γραφουν)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Asimos έγραψε:
che4 έγραψε: μιζεροι ειναι και ηταν παντα αυτοι που φυτευονταν να μας διοικουν και οποιος καταλαβε καταλαβε
Αυτό το πράγμα 6 χρόνια εκτός του ότι δεν το κατάλαβα ποτέ, δεν μου το εξηγεί και κανένας...
asimos αστο αυτο εγω το εγραψα για καποιον που θα το πω χιλιες φορες μεχρι να το παρουν χαμπαρι οι μοντς ειπε δυο φορες σε αντιπαραθεση μαζι μου μιζερο το λαο του ΠΑΟΚ

εγω παντως σαν λαος βγαινω καθε χρονο στα τοπ ουλτρας κερδιζω οποιον θελω οταν η τουμπα ειναι τουμπα

οι διοικησεις μας που παιρνουν πρωτιες

ολοι βλεπουμε που πχ φορτουνης ασχετα με το αν ειναι καλος η οχι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

buffos έγραψε:
Odi έγραψε: Υ.Γ : Δάκρυσα με το σχόλιο που εκθείαζε τον αόρατο Λουκας..Μέχρι στιγμής οι απώλειες που πονάνε ειναι του Στόχ,του Βουκιτς,του Ινσα και του Λινο.Στη θέση του Λινο ήρθε ο Ρατς,στην θέση του Βουκιτς ήρθε ο Αργεντίνος,στην θέση του Στόχ ο Μακ και θα ακολουθήσουν κ άλλες κινήσεις.Εχετε λίγη υπομονή και λίγη πίστη.
Εγώ πάλι δάκρυσα με την σύγκριση του Βούκιτς με τον Αργεντίνο που δεν τον έχεις δει ποτέ, με τη σύγκριση του Στοχ και το Μακ (ούτε ο ίδιος στην συνέντευξη δεν το ήθελε αυτό).

Οσο για την επίκληση στην υπομονή μας... σε ένα μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα και έχεις και επίσημα ματς στην Ευρώπη. Ποτε θεωρείς λογικό χρονικό όριο να ολοκληρωθεί το 80% του ρόστερ? Δυο μέρες πριν?

Να έχω πίστη που? Σε ποιόν? Τα γράφεις αυτά για να δώσεις ελπίδα στον εαυτό σου?
Καλός,χρυσός ο Βουκιτς αλλα για 30 λεπτά το πολύ και ήθελε πολύ χρήμα.Εσυ έχεις δει τον Αργεντίνο και τον έβγαλες κιολας παλτό;Να φανταστώ δεν χάνεις ματς του Αργεντινικου πρωταθλήματος ε;Όσο για τον Στόχ ήταν πολύ καλός το 20% της χρονιάς και το υπόλοιπο 80% σερνόταν.Αυτο το ξεχάσεις;Επισης ο ένας έπαιζελίγο στην Τουρκία και τώρα ειναι στα Εμιρατα και ο άλλος έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα,αν σου διέφυγε.

Το 80% του κορμού πως το υπολόγισες ακριβώς;Και γιατί πρέπει να είμαι απαισιόδοξος;Αυτο το αφήνω σε όλους εσάς που η Αγαπημενη σας ασχολία ειναι "τι αρνητικό θα γράψουμε για τον ΠΑΟΚ σήμερα".

Ο Μακ των 19 συμμετοχών στην Μπουντεσλίγκα δεν ειναι λόγος να χαρώ,αλλα ο παγκιτης της Β Γερμανίας Φορτουνης ειναι λόγος να στεναχωρηθω;;Η πλήρης παράνοια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Mία ανάσα από το να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού είναι ο πρώην στόχος του ΠΑΟΚ, Κώστας Φορτούνης…

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, καθώς οι ιθύνοντες του Δικέφαλου κατάλαβαν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν…. «χαμένος».

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο Έλληνας επιθετικός από τους Πειραιώτες και να αποτελέσει τη νέα τους μεταγραφή.

απο ινπαοκ

τι λεει το αρθρο οτι δε φτοραει ο ιβανακος μπροστα στο βαγγελα

αρα ας βγει να πει μπορω να σας εχω τριτοτεταρτους να τελειωνουμε με τον τσαρο της πλακας

ποτε μα ποτε δε θα δεις τετοιο αρθρο συγκρινωντας λαο ΠΑΟΚ με οποιονδηποτε αλλον

ποιος ειναι μιζερος ξξαναρωταω εγω
buffos

Δημοσίευση από buffos »

che4 . Πόσο χρονών είσαι?

Για ποιο ακριβώς λαό μιλάς. Αυτόν που έρχεται στο γήπεδο μόνο στα ντέρμπι και σε μερικά ματς στην Ευρώπη ή οταν μυρίζεται μανούρα? Γιατί εγώ στα περισσότερα ματς βλέπω το γήπεδο να έχει 10-12χιλ κόσμο , και στα κρύα ακόμη λιγότερους.

Τώρα αν στα μάτς πανηγύρια γίνετε το έλα να δεις και ο κάθε πικραμένος θέλει να το παίξει Παοκάρχης, αυτό με ξεπερνά.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε: Ο Μακ των 19 συμμετοχών στην Μπουντεσλίγκα δεν ειναι λόγος να χαρώ,αλλα ο παγκιτης της Β Γερμανίας Φορτουνης ειναι λόγος να στεναχωρηθω;;Η πλήρης παράνοια.

Η δεν μπορείς ή δεν θες να καταλάβεις.

α) Ο Φορτούνης είναι του ιδίου μικρού επιπέδου με τους Μακ , Ντακ, Φακ
β) Το ότι το περιμένεις σαν την απελπισμένη χήρα 2 μήνες και τελικά στον παίρνει ο Γαύρος επειδή έτσι γουστάρει, είναι λόγος τουλάχιστον να στεναχωρηθείς.

Αν δεν το καταλαβαίνεις, σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Αυτό είναι η πλήρης παράνοια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κατσε σουρμε ακομα στην αρχη ειμαστε. Μεχρι σεπτεμβρη τουλαχιστον..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

sourmenetes έγραψε:Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;
Μέχρι να αρχίσουν τα μπάνια του λαού...
black death

Δημοσίευση από black death »

buffos έγραψε:
Odi έγραψε: Ο Μακ των 19 συμμετοχών στην Μπουντεσλίγκα δεν ειναι λόγος να χαρώ,αλλα ο παγκιτης της Β Γερμανίας Φορτουνης ειναι λόγος να στεναχωρηθω;;Η πλήρης παράνοια.

β) Το ότι το περιμένεις σαν την απελπισμένη χήρα 2 μήνες και τελικά στον παίρνει ο Γαύρος επειδή έτσι γουστάρει, είναι λόγος τουλάχιστον να στεναχωρηθείς.

Αν δεν το καταλαβαίνεις, σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Αυτό είναι η πλήρης παράνοια.
α) Αυτό με τα επίπεδα θα το αφήσω. Αμφιβάλλω αν έχεις εικόνα για οποιονδήποτε απ' τους 3 παίχτες. Εγώ προσωπικά δεν έχω, αν εξαιρέσεις 2-3 ματς του Φορτούνη πριν χρόνια.
β) Λόγος να στεναχωρηθείς υπάρχει αν πραγματικά εκτιμάς τον παίχτη Φορτούνη. Διαφορετικά γιατί να σε ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτή η "επικοινωνιακή ήττα"; Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει το φαίνεσθαι;

Κι αν αυτό είναι επικοινωνιακή ήττα, η διαρροή των συνομιλιών του φαταούλ τι είναι;
Τελικά ποια είναι τα πρόβατα και ποιοι οι λύκοι;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

sourmenetes έγραψε:Πόση ώρα θα ασχολούμαστε με τον φόρτουνη;;;
Στα πόσα ποστς ξεκλειδώνει η λακαμία?
Ίδια σειρά με τον nothu είμαι και πάνω-κάτω τα ίδια ποστς έχουμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

buffos έγραψε:

Γελάει ο κόσμος με την σύγκριση Φορτουνη-Μακ.Ο ένας εχει κάνει καριέρα στην Γερμανία και ήταν στις ακαδημίες της Σιτι και ο άλλος ήταν μόνιμος παγκιτης στην Β Γερμανίας.

Τώρα τι να σου πω,εσύ κάτσε και ασχολησου με τον Φορτουνη (που σε κανα μήνα θα δωθει δανεικός σε καμία Λειβαδια.Επισης εγω διάβαζα παντού ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση στον Φορτουνη.Εσυ από που συμπεραίνεις το παρακαλητο;Να υπόθεση εκραζες και για τους παικταράδες Πελέ,Ολαιταν και Ντε Βινσεντι;Μιλαμε για τρελές κλοπές παικτών..Τεράστια πορεία είχαν όλοι.

Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 20 Ιούλ 2014, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”