Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από Parolos »

Δηλαδή υπάρχει σενάριο ο γαύρος να μπει ομίλους ΤσΛ στο μεθεπόμενο?

Δηλαδή Ντουμ θες να μας φρικαρεις?

Δε διάβασα αναλυτικά γιατί δεν έχω χρόνο τώρα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

navigator11 έγραψε:Αν πέσουμε με Μαρσέιγ, λέτε, έχουμε υπαρκτές πιθανότητες; Θέλω 2 ματσάρες με τους Γάλλους.
Τους είδα με βασιλεια εντός και τρόμαξα.
Στο λέω εγώ που λέω στους δικούς μου ότι θα σηκώσουμε κομφερενς μόλις χάσαμε από κοπεγχαγη εντός και στην πορεία με τις κληρώσεις έλεγα ποια λεστερ και ποια ρομα έχω αποκλείσει Άρσεναλ,μπενφικα, τοτεναμ , ο Άγιαξ του ημιτελικού τσουλου με έκλεψε κανονικά και τέτοια .
Δεν ξέρω αν είναι χάλια η βασιλεια φέτος αλλά αυτό το 2-1 είναι ότι πιο πλασματικό έχω δει στην ζωή μου . Για να καταλάβεις η χθεσινή πίεση της Γάνδης ήταν αστεία μπροστά στην πίεση της μαρσειγ…
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Χτες εκτός από όλα τα άλλα προσπεράσαμε στο 10ετες ranking την Ludogorets και την Gent. Τώρα με μια ισοπαλία στα προημιτελικά προσπερναμε και Fiorentina, Racing Genk, Sparta Praha και Alkmaar.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αυτό που έγραψα στη προηγούμενη κλήρωση:
tzelas έγραψε:Κακή η κλήρωση ως προς το Σλάβια-Λασκ λόγω Τσεχίας που παλεύουμε για 14η θέση φέτος
και δευτερευόντος ως προς το Ρείντζερς-Ερυθρός Αστέρας στο Γιουρόπα λόγω Γιουγκοσλαβίας και Σκωτίας που ανέβηκαν πολύ βαθμολογικά και που μπορούσαν να εξουδετερωθούν και οι δύο από μεγαθήρια των μεγάλων πρωταθλημάτων αλλά έπεσαν οι πιο Light μεταξύ τους.

Από την άλλη η επόμενη κλήρωση είναι των προημιτελικών οπότε ας έχουμε τον νικητή του Σλάβια-ΛΑΣΚ επόμενο αντίπαλο μας για να περάσουμε στα ημιτελικά πλησιάζοντας και τα ΤΙΡΑΝΑ :opaokara:
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Τρικυμίας έγραψε: Έτσι, το είδαμε και το 18-19 αυτό, συν ότι η παρουσία τριών αντί για δύο διοργανώσεων μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει "πληθωρισμό" στους βαθμούς και θα είναι σχετικά πιο δύσκολο από εδώ και πέρα να πιάνουμε καλή θέση χωρίς τουλάχιστον 2-3 αξιοπρεπείς πορείες ανεξαρτήτως θεσμού την τελευταία πενταετία. Προς το παρόν, επειδή είμαστε από τους ωφελούμενους της πρώτης χρονιάς με τρεις διοργανώσεις, έχουμε ευκαιρία να τσιμπήσουμε αρκετές θέσεις προς τα πάνω.
Να προσθεσω επισης οτι φετος για την εθνικη βαθμολογια ειχαμε το πλεονεκτημα οτι λογω της χαμηλης θεσης που ξεκινησαμε, συμμετειχαμε μονο με 4 ομαδες, οποτε οι βαθμοι που φεραμε στη χωρα διαιρουνται με το 4 και οχι με το 5 οπως στην περιπτωση της Τσεχιας. Οποτε οσο ανεβαινεις στην καταταξη ειναι πιο δυσκολο να ανεβεις ως χωρα με την πορεια μονο μιας ομαδας. Τουλαχιστον στην βαθμολογια της ομαδας οι βαθμοι ειναι ιδιοι, οποτε οι καλες πορειες μετρανε το ιδιο, και αυτος πρεπει να ειναι ο πρωταρχικος στοχος μας καθε χρονιά.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Mitsospaoki4 έγραψε:Τα φετινά είναι η αρχή

Η ομάδα πλέον βλέπει πολύ πιο σοβαρά την προοπτική Ευρώπη και νομίζω ότι μέσω του Κόνφερενς θα εκτοξευτούμε τα επόμενα χρόνια
Για τα επόμενα χρόνια σκεφτόμαστε με το σύστημα που γνωρίζουμε και είναι λάθος, πρέπει από τώρα να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα στο ευρωπαικό περιβάλλον που γίνεται εξαιρετικά περίπλοκο με το ελβετικό σύστημα κληρώσεων που καθόλου δεν θα μοιάζει με το σήμερα. Το νέο πολύπλοκο σύστημα για τα επόμενα χρόνια το ανέπτυξα σε παγκόσμια πρώτη σε 4 πόστ σε εδώ:
viewtopic.php?f=286&t=5267&sk=a&start=6210#p1868681
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Ουτε Σλαβια και Μποντο παντως προκειται να ειναι ευκολοι αντιπαλοι. Και οι δυο σκοραρουν πολυ και οι πρωτοι εχουν ισως μεγαλυτερη ευρωπαϊκη εμπειρια απο μας τα τελευταια χρονια, που αποτυπωνεται στο ranking τους. Οσο για τους δευτερους, ομαδα που ξεφτιλισε τη Ρομα του Μουρινιο δυο φορες, δεν μπορουμε να την υποτιμησουμε.
Αν ειμαστε σοβαροι ομως μπορουμε να τους περασουμε, οπως και οτι αλλο βγαλει η κληρωτιδα σημερα. Ας ελπισουμε σε μια καλη κληρωση για μας, και για τους αντιπαλους αν ειναι δυνατον να πεσουν τα φαβορι μεταξυ τους και οι ανταγωνιστες μας με ισχυρους.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μόνο PSV δεν θέλω.
Φτάνει, βαρέθηκα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

tzelas έγραψε:

Η ομάδα πλέον βλέπει πολύ πιο σοβαρά την προοπτική Ευρώπη και νομίζω ότι μέσω του Κόνφερενς θα εκτοξευτούμε τα επόμενα χρόνια
Για τα επόμενα χρόνια σκεφτόμαστε με το σύστημα που γνωρίζουμε και είναι λάθος, πρέπει από τώρα να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα στο ευρωπαικό περιβάλλον που γίνεται εξαιρετικά περίπλοκο με το ελβετικό σύστημα κληρώσεων που καθόλου δεν θα μοιάζει με το σήμερα. Το νέο πολύπλοκο σύστημα για τα επόμενα χρόνια το ανέπτυξα σε παγκόσμια πρώτη σε 4 πόστ σε εδώ:
και το συμπέρασμα για την επιβίωση μας αφού το επόμενο champions league από το 2024 και μετά θα αφορά τις 36 ομάδες με υψηλότερο ranking ήταν στο 4ο πόστ:
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΟΥΜΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ 36 ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΡΑΝΚΙΝΓΚ (έχοντας βάλει στο φορμάτ το χεράκι του πιθανότατα και ο υιός) κάνει τους γάβρους να πανηγύριζουν με το τρέχον σύστημα αφού είτε με την τρέχουσα 37η θέση τους - που βαθμολογικά απέχουν ελάχιστα από την 32η που δεν έσπαγε η σειρά- είτε μέσω ευνοικών κληρώσεων με τις εναπομείνουσες ομάδες θα πετυχαίνουν να παίρνουν μία από τις 5 ή μια από τις 2 θέσεις (όταν ανακτήσουμε ξανά σαν χώρα την 2η θέση) στα αντίστοιχα μονοπάτια, και φυσικά ξέρετε ποιο μονοπάτι τους δίνει περισσότερες πιθανότητες για να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα βρούμε λυσσαλέα μπροστά μας :twisted:

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΣΛ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 2024 ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ 30άδας όπως π.χ. Σάλτσμπουργκ, Βασιλεία, Μπεσίκτας.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΑ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ευτυχώς μπήκαμε από φέτος σε ρότα για να ανέβουμε στην 36άδα στα επόμενα χρόνια :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

tzelas ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που δεν είχα προσέξει όταν τις πρωτοέγραψες. Αυτό μου εξηγεί γιατί η ΟΥΕΦΑΜαρία δημιούργησε τρίτη διοργάνωση και θεωρητικά έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να μαζεύουν βαθμούς: το ΤσουΛου, που είναι αυτό που τους ενδιαφέρει, γίνεται ακόμα πιο κλειστό απ' ό,τι ήταν. Οι 12 που έκαναν την κίνηση για ευρωσουπερλίγδα και φάνηκε να τρώνε τα μούτρα τους μάλλον ήξεραν τι έκαναν.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

skalon έγραψε:Αν κληρωθούμε με Σλάβια, υπάρχει η περίπτωση να προκριθούμε εμείς και να τους αφήσουμε πολύ πίσω στη βαθμολογία, αλλά αν αποκλειστούμε τότε θα μας περάσουν.

Μήπως είναι καλύτερα να τους αφήσουμε να πέσουν σε δυνατή ομάδα (Λέστερ, κλπ) να αποκλειστούν, οπότε ακόμα και αν αποκλειστούμε και εμείς να μην μας περάσουν?
Σωστό ειναι αυτό που λες αλλά:

Χωρίς να υπάρχουν εύκολες ομάδες,με αυτούς έχουμε κάποιες πιθανότητες
Αν περασουμε,νικάει και η Ελλάδα την Τσεχία
Αν αποκλειστούμε,θα αποκλειστούμε δηλαδή με 2 ήττες???
Εαν αποκλειστούμε με 1 νίκη 1 ήττα,τότε η διαφορά θα πάει από τους 0,600 στους 0,500!
Οπότε για να καλύψει την διαφορά η Τσεχία θα πρέπει η Σλάβια να αποκλείσει το μεγαθήριο που θα ήθελες (Λεστερ) και να πάει τελικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Παρ 18 Μαρ 2022, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

tzelas έγραψε:
tzelas έγραψε:

και το συμπέρασμα για την επιβίωση μας αφού το επόμενο champions league από το 2024 και μετά θα αφορά τις 36 ομάδες με υψηλότερο ranking ήταν στο 4ο πόστ:
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΟΥΜΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ 36 ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΡΑΝΚΙΝΓΚ (έχοντας βάλει στο φορμάτ το χεράκι του πιθανότατα και ο υιός) κάνει τους γάβρους να πανηγύριζουν με το τρέχον σύστημα αφού είτε με την τρέχουσα 37η θέση τους - που βαθμολογικά απέχουν ελάχιστα από την 32η που δεν έσπαγε η σειρά- είτε μέσω ευνοικών κληρώσεων με τις εναπομείνουσες ομάδες θα πετυχαίνουν να παίρνουν μία από τις 5 ή μια από τις 2 θέσεις (όταν ανακτήσουμε ξανά σαν χώρα την 2η θέση) στα αντίστοιχα μονοπάτια, και φυσικά ξέρετε ποιο μονοπάτι τους δίνει περισσότερες πιθανότητες για να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα βρούμε λυσσαλέα μπροστά μας :twisted:

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΣΛ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 2024 ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ 30άδας όπως π.χ. Σάλτσμπουργκ, Βασιλεία, Μπεσίκτας.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΑ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ευτυχώς μπήκαμε από φέτος σε ρότα για να ανέβουμε στην 36άδα στα επόμενα χρόνια :nairepaok:
Άψογος!!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Parolos έγραψε:Δηλαδή υπάρχει σενάριο ο γαύρος να μπει ομίλους ΤσΛ στο μεθεπόμενο?

Δηλαδή Ντουμ θες να μας φρικαρεις?

Δε διάβασα αναλυτικά γιατί δεν έχω χρόνο τώρα.
Δηλαδή το επόμενο πρωτάθλημα το πήρε ο γάβρος?
Καμία πίστη προς την ομάδα;

Καλησπέρα Πάρολε!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κ γω σας ξαναλέω ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι το πρώτο φαβορί

Μόνο με πραξικόπημα θα το χάσουμε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4