Αυτό συνέβη για αρκετούς λόγους... Καταρχήν όσον αφορά τον Σανκαρέ, υποτίθεται ότι μέχρι χθες η Καβάλα και ο Βόλος έπεφταν, ο οσφπ ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τον Αμπντούν, οπότε και εμείς αντίστοιχα αν θέλαμε το Σενεγαλέζο (όπως διέρεαν) θα τον παίρναμε στο ρελαντί... Όσον αφορά το Τζιώλη, ο ΠΑΟΚ του ζήτησε να απαντήσει άμεσα ώστε αν στραβώσει το σκηνικό μα προλάβουμε να πάρουμε άλλον... Οπότε υποτίθεται ότι είναι 50-50 να έρθει ή να μην έρθει και αν τελικά έρθει αυτό θεωρητικά θα γίνει άμεσα... Τέλος πλανάται ότι το θέμα Μάντζιου δεν έχει λήξει οριστικά αρνητικά... Οπότε αν τον ξαναζητήσουμε αυτός θα έρθει τρέχωντας...
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν και τη λογική των άρδ που είναι συνήθως το "
και αν σου κάτσει??" ήταν λογικό μα δίνουν σαν δεδομένο ότι θα έβγαινε σήμερα μια μεταγραφή... Και ακόμα βέβαια δεν αποκλείεται... Αλλά δεν ήταν θέμα καλής πληροφόρησης αλλά θέμα εκτίμησης βάση λογικής... Η λογική έλεγε και λέει ακόμα ότι μέσα στο ΠΣΚ, ακόμα και σήμερα θα σκάσει μια τουλάχιστον μεταγραφή... Και δεν χρειάζεται να έχεις πληροφόρηση για να το συμπεράνεις αυτό... Πχ έγραψε στο facebook χθες η προεδρίνα ότι θα σκάσει μεταγραφή μέσα στη βδομάδα... Και της γράφω απο κάτω "Τζιώλης"... Σημαίνει ότι ήξερα κάτι...?? Τι να ξέρω, ούτε τηλέφωνο δεν έχω εδώ στον Αρμενιστή, μου τελείωσε η μπαταρία (

)... Κοινή λογική είναι απλά... Έτσι και οι αρδ... Συν το ότι κάποιοι "εξωδιοικητικοι κύκλοι" διέρεαν χθές ότι υπάρχει σχεδόν κλεισμένος παίκτης... Δεν ήθελε και πολύ να φουντώσουν οι φήμες...
Πάντως εγώ επαναλαμβάνω την επιθυμία μου, με Σανκαρέ, Τζιώλη, Νικουλάε είμαι υπερικανοποιημένος, αναλογικά και με τα οικονομικά μεγέθη της ομάδας μας...
Υ.Γ. Ταγματάρχη μπορείς να χαρακτηρίσεις τα κείμενα μου δεν έχω τέτοια προβλήματα... Επίσης επιμένω να χαρακτηρίζω κωμικές τις "διαφωνίες" για την αξία παικτών που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ... Βγάλε τον εαυτό σου απ έξω σε ρόλο παρατηρητή και πές μου ξανα την αποψη σου... Εστω ότι λέει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Ντελ Πιέρο (έλεος...) και ένας άλλος λέει "ποιός Ντελ Πιέρο αυτός είναι 40 χρονών"... Δεν σου φαίνεται καπως όλο αυτό? Και ο ένας που λέει ότι θα πάρουμε τον πανακριβο παικτη ενω δεν έχουμε μαντηλι να κλάψουμε και ο άλλος που παίρνει στα σοβαρα τη μ@λ@κια που ακουγεται και κάνει κριτική για την αξία τους πανάκριβου...
Μιλάω λοιπόν "επι της διαδικασίας" και εξακολουθώ να το θεωρω βλακεία... Αν μπαίναμε στην ουσία μιας τέτοιας μεταγραφής (που δεν θα το έκανα γιατί θα το θεωρούσα βλακεία να συζητάω για την καθε μπούρδα που λέγεται), τοτε θα συμφωνούσα μαζί σου ότι δεν είναι λογικό να δώσεις πχ 3εκ, ευρώ για τον Ιακουίντα όταν δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις... Αλλα δεν θα μπώ στη διαδικασία να κρίνω τον Ιακουιντα ούτε τον Τότι, πρωτον γιατί δεν έχω φραγκο και καμια πιθανότητα να τους παρω και δευτερον γιατί ντρέπομαι να κρινω τον όποιο σέντερ φορ της Γιουβεντους όταν εγώ έχω σεντερ φορ τον Παπαζογλου και παζαρεύω να πάρω και τον Μάντζιο για να κάνουν δίδυμο τα ταγάρια...
Αυτά...