Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

arisk έγραψε:

Όσο για το σέντερ φορ, τα σενάρια περι Τρεζεγκέ και Ιακουίντα είναι εξίσου κωμικά με τις "εκτιμήσεις" ότι πρόκειται για σαπάκια... Στον αντίποδα, ο Μάντζιος είναι ακόμα ελεύθερος και αυτό με κάνει να ανησυχώ... Ξαπλώνω και τον βλέπω στον ύπνο μου, εφιάλτης μου έχει γίνει... Πάρτε κάποιον για να ησυχάσω... Ακόμα και το Μουσλίμοβιτς αν θέλετε...

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι αποκλειστικά και μόνο εκτιμήσεις χωρίς καμία πληροφόρηση μιας και είμαι αραχτός σε μια αιώρα στον Αρμενιστή και κουνιέμαι... :D

Tο κωμικα...στο επιστεφω... αφου μολις διαβασα τα προηγουμενα κειμενα σου.....
....μην χαρακτηριζεις κειμενα αλλων...αλλο δεν συμφωνω και αλλο τα λεω ''κωμικα''.....
Υ.Γ. προσεξε μην πεσεις απο την αιωρα...γιατι μαλλον σε ζαλισε το κουνημα....

Για τρίτη φορά σε μισή ώρα : Χαλαρώστε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Παρ 26 Αύγ 2011, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Quote + επισήμανση
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από eorptol »

geoavr έγραψε:
arisk έγραψε: Στον αντίποδα, ο Μάντζιος είναι ακόμα ελεύθερος και αυτό με κάνει να ανησυχώ... Ξαπλώνω και τον βλέπω στον ύπνο μου, εφιάλτης μου έχει γίνει...
Και συ εφιάλτες arisk με τον Βαγγελάκη ?
Τελικά πρέπει να είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί.Πρέπει να κινηθούμε για μια ομαδική μήνυση κατά της ΠΑΕ για διατάραξη ψυχικής ηρεμίας.Δεν πάει άλλο.Παίζουν με τα νεύρα μας πλέον. :D
Σε 20 μέρες παίζουμε με Τότεναμ και δεν κουνιέται φύλλο.Θα στείλουν τον Μπόλονι και τους υπάρχοντες παίκτες γυμνούς στα αγγούρια και μετά θα λέμε τι έγινε.
Τέλος πάντων πάω σε ένα τσιμπούσι να πλακωθώ στα τσίπουρα να πνίξω τον καημό μου...
Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα σήμερα, μετά έρχεται Σ/Κ γ@μησε τα...
Αυτό το καλοκαίρι του 2011 για μας τους μεταγραφολάγνους θα μείνει σαν ''Μαύρο Καλοκαίρι''. :(

:pano: :pano: :pano:
σωστά δεν κάναμε για μπαλαφα μυνηση να κάνουμε για τον μαντζιο αν έρθει :):):):)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 26 Αύγ 2011, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

[youtube]0kRtTtpG8Ls[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και σημερα με το ποντικι στο χερι θα μεινουμε
kos

Δημοσίευση από kos »

παντως εαν φερουν τον μαντζιο θα πρεπει να εξηγησουν την αδυναμια να επενδυσουν περισσοτερα απο 150 χιλ για να καλυψουν μια θεση στην οποια ο προπονητης εχει δηλωσει ξεκαθαρα οτι θελει παικτη επιπεδου και οχι παικτη που θα δωσει βαθος στον παγκο. ειδικα μετα την προκριση και την εξασφαλιση μερικων εκ. ευρω.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

eorptol έγραψε:σωστά δεν κάναμε για μπαλαφα μυνηση να κάνουμε για τον μαντζιο αν έρθει :):):):)
Ο Μπαλάφας πού κολλάει? :roll:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ο Αναστασακος ειναι ελευθερος ? Γιατι απο τον Βαγγελακη ειναι πιο καλυτερος .. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Καλά πλάκα κάνεις ρε καρχαρία ?
Ο Ηλίας μπροστά στον βαγγελάκη φαντάζει σαν Ντρογκπμά στα νιάτα του :lol: :lol: :lol:

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Sera4 έγραψε:υγ με αρεσε παντως η σιγουρια οτι θα ανακοινωνοταν μεταγραφη σημερα... :lol: :lol: :lol:
Αυτό συνέβη για αρκετούς λόγους... Καταρχήν όσον αφορά τον Σανκαρέ, υποτίθεται ότι μέχρι χθες η Καβάλα και ο Βόλος έπεφταν, ο οσφπ ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τον Αμπντούν, οπότε και εμείς αντίστοιχα αν θέλαμε το Σενεγαλέζο (όπως διέρεαν) θα τον παίρναμε στο ρελαντί... Όσον αφορά το Τζιώλη, ο ΠΑΟΚ του ζήτησε να απαντήσει άμεσα ώστε αν στραβώσει το σκηνικό μα προλάβουμε να πάρουμε άλλον... Οπότε υποτίθεται ότι είναι 50-50 να έρθει ή να μην έρθει και αν τελικά έρθει αυτό θεωρητικά θα γίνει άμεσα... Τέλος πλανάται ότι το θέμα Μάντζιου δεν έχει λήξει οριστικά αρνητικά... Οπότε αν τον ξαναζητήσουμε αυτός θα έρθει τρέχωντας...
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν και τη λογική των άρδ που είναι συνήθως το "και αν σου κάτσει??" ήταν λογικό μα δίνουν σαν δεδομένο ότι θα έβγαινε σήμερα μια μεταγραφή... Και ακόμα βέβαια δεν αποκλείεται... Αλλά δεν ήταν θέμα καλής πληροφόρησης αλλά θέμα εκτίμησης βάση λογικής... Η λογική έλεγε και λέει ακόμα ότι μέσα στο ΠΣΚ, ακόμα και σήμερα θα σκάσει μια τουλάχιστον μεταγραφή... Και δεν χρειάζεται να έχεις πληροφόρηση για να το συμπεράνεις αυτό... Πχ έγραψε στο facebook χθες η προεδρίνα ότι θα σκάσει μεταγραφή μέσα στη βδομάδα... Και της γράφω απο κάτω "Τζιώλης"... Σημαίνει ότι ήξερα κάτι...?? Τι να ξέρω, ούτε τηλέφωνο δεν έχω εδώ στον Αρμενιστή, μου τελείωσε η μπαταρία ( :D )... Κοινή λογική είναι απλά... Έτσι και οι αρδ... Συν το ότι κάποιοι "εξωδιοικητικοι κύκλοι" διέρεαν χθές ότι υπάρχει σχεδόν κλεισμένος παίκτης... Δεν ήθελε και πολύ να φουντώσουν οι φήμες...
Πάντως εγώ επαναλαμβάνω την επιθυμία μου, με Σανκαρέ, Τζιώλη, Νικουλάε είμαι υπερικανοποιημένος, αναλογικά και με τα οικονομικά μεγέθη της ομάδας μας...

Υ.Γ. Ταγματάρχη μπορείς να χαρακτηρίσεις τα κείμενα μου δεν έχω τέτοια προβλήματα... Επίσης επιμένω να χαρακτηρίζω κωμικές τις "διαφωνίες" για την αξία παικτών που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ... Βγάλε τον εαυτό σου απ έξω σε ρόλο παρατηρητή και πές μου ξανα την αποψη σου... Εστω ότι λέει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Ντελ Πιέρο (έλεος...) και ένας άλλος λέει "ποιός Ντελ Πιέρο αυτός είναι 40 χρονών"... Δεν σου φαίνεται καπως όλο αυτό? Και ο ένας που λέει ότι θα πάρουμε τον πανακριβο παικτη ενω δεν έχουμε μαντηλι να κλάψουμε και ο άλλος που παίρνει στα σοβαρα τη μ@λ@κια που ακουγεται και κάνει κριτική για την αξία τους πανάκριβου...
Μιλάω λοιπόν "επι της διαδικασίας" και εξακολουθώ να το θεωρω βλακεία... Αν μπαίναμε στην ουσία μιας τέτοιας μεταγραφής (που δεν θα το έκανα γιατί θα το θεωρούσα βλακεία να συζητάω για την καθε μπούρδα που λέγεται), τοτε θα συμφωνούσα μαζί σου ότι δεν είναι λογικό να δώσεις πχ 3εκ, ευρώ για τον Ιακουίντα όταν δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις... Αλλα δεν θα μπώ στη διαδικασία να κρίνω τον Ιακουιντα ούτε τον Τότι, πρωτον γιατί δεν έχω φραγκο και καμια πιθανότητα να τους παρω και δευτερον γιατί ντρέπομαι να κρινω τον όποιο σέντερ φορ της Γιουβεντους όταν εγώ έχω σεντερ φορ τον Παπαζογλου και παζαρεύω να πάρω και τον Μάντζιο για να κάνουν δίδυμο τα ταγάρια... :D
Αυτά... ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστος για αλλη μια φορα ο αρισκ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Απο την στιγμη που μας απασχολουν τοσο τα φτερα της τοτεναμ για την δεν τους αγοραζουμε πακετο να κανουμε το παταγομπαμ;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ειναι δυσκολο...κανεις τον πετεινο δικεφαλο στην μπλουζα και τσουπ...δικοι μας ειναι... :ugeek: :ugeek:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αrisk..... Eξακολουθεις να χαρακτηριζεις.....
....τι να πω..... να σε χαιρωνται ολοι αυτοι που σε χαρακτηριζουν ''σωστο''....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

χαλαρωστε γαμω το μπελα μου μεσα και ας μην ειμαι μπλε...χαχαχα

αφηστε ρε παιδια τις διαφωνιες και τους χαρακτηρισμους ολοι

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

παμε παλι για μεταγραφες που ειναι ο χαβακης4 με τις πληροφοριες για σημερα...που ειναι η γυναικα του προεδρου....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Διαφωνήστε όσο θέλετε. Απλά σε κόσμια πλαίσια. Κοινώς,μην βρίζεστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”