Parolos έγραψε:Πολύ καλό αποτέλεσμα ρε σεις...
Βγήκε σχεδόν εκτός η Ατλέτικο... ένας δύσκολος αντίπαλος έφυγε... ποιο εύκολος ο δρόμος μας πλέον προς το Δουβλίνο..!!
Ευχαριστούμε συμπολίτη..!!![]()
![]()
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- navigator11
Ομαδαρα-ξεομαδαρα...για να κερδισεις θες κ τυχη...κ αυτοι ειχαν μεν απιστευτη σημερα (δεν ξαναγινεται με 2 κορνερ σ'ενα ματς 3 γκολ) αλλα το παλεψαν παντως, αυτο τους το αναγνωριζεις. Ο Κουπερ για τετοια ματς ειναι μανουλα...μεθαυριο μπορει να μην κερδισουν τη λειβαδια η με οποιον παιζουν αλλα για να κλειστει πισω και μπροστα οτι κατεβασει ειναι πρωτος!
Με την νοοτροπια μας παντως το βλεπω αυριο "ξενερωμενο" το γηπεδο λογω των σκουλικιων! Ικανους μας εχω....εκει εφτασαν τον κοσμο μας.......ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΥ-ΧΑΝΤΜΠΟΛ...ενδιαφερον στην μπαλα μονο αν παμε μαμιοντας για πρωταθλημα σα βαζελογαυροι, αλλα γεμματο τοπικ απο κοσμο (εκατσα εσκεμμενα και μετρουσα παρουσιες κ εφτασα στο 36 καποια στιγμη) περιμενοντας τη ληξη του...συμπολιτη!!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
Εγω παντως θα την κανω κουτρα την εκδρομουλα μου αυριο λογω ...Κοκε και λαζαριδη!!!! ποιος θα το λεγε!

Φιλε που ξενερωσες..............με τετοιο νικ σε φορουμ ΠΑΟΚ δεν περιμενα καλυτερο. Εισαι ικανος να δεχοσουν να χαναμε αυριο αρκει να χαναν κι αυτοι! Κοιτα την ομαδα σου ρε κ μην ασχολεισαι με ομαδες που περα απο τα Μαλγαρα δεν ενδιαφερουν ΚΑΝΕΝΑΝ!
Με την νοοτροπια μας παντως το βλεπω αυριο "ξενερωμενο" το γηπεδο λογω των σκουλικιων! Ικανους μας εχω....εκει εφτασαν τον κοσμο μας.......ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΥ-ΧΑΝΤΜΠΟΛ...ενδιαφερον στην μπαλα μονο αν παμε μαμιοντας για πρωταθλημα σα βαζελογαυροι, αλλα γεμματο τοπικ απο κοσμο (εκατσα εσκεμμενα και μετρουσα παρουσιες κ εφτασα στο 36 καποια στιγμη) περιμενοντας τη ληξη του...συμπολιτη!!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
Εγω παντως θα την κανω κουτρα την εκδρομουλα μου αυριο λογω ...Κοκε και λαζαριδη!!!! ποιος θα το λεγε!
Φιλε που ξενερωσες..............με τετοιο νικ σε φορουμ ΠΑΟΚ δεν περιμενα καλυτερο. Εισαι ικανος να δεχοσουν να χαναμε αυριο αρκει να χαναν κι αυτοι! Κοιτα την ομαδα σου ρε κ μην ασχολεισαι με ομαδες που περα απο τα Μαλγαρα δεν ενδιαφερουν ΚΑΝΕΝΑΝ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Πέμ 02 Δεκ 2010, 00:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
φιλε εσυ εισαι πρωτα αντι-σκουληκι και μετα ΠΑΟΚ...συγνωμη αλλα εγω λυπαμαι εσενα και τους ομοιους σου... :ugeek: :ugeek:ariskatiforos έγραψε:καλα μαγκες κοροιδευετε,να δω που θα ψαχνουμε να κρυφτουμε...
την επομενη αγωνιστικη η αεκ με ποντο περναει και ο ρουλης με νικη επι της ροζεμποργκ περναει...
απο της μεγαλυτερες νικες ελληνικων ομαδων και πλεον κινδυνευουμε να γινουμε γραφικοι...
ταχα θα ειμασταν οι μονοι στην ευρωπη την ανοιξη..
μην τελικως ειμαστε οι μονοι που θα μεινουμε εξω ....και δε μας ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας,,
εχω ξενερωσει,,,
και να περασουμε πλεον δε μου λεει κατι τη στιγμη που περναει ο ρουλης απο τετοιο ομιλο...
κανενα προβλημα,ας προχωρησουν ολες οι ελληνικες ομαδες στο θεσμο.....με ουδετερη διαιτησια απλα δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα με οποια και αν κληρωθουμε,αν κληρωθουμε....ακομα καλυτερα που θα βγουν στο θεσμο πιθανον ατλετικο και αντερλεχτ

Ακριβως!zoomgr έγραψε:Συγχαρητήρια στην ομαδούλα του άρη.
Έτσι για να βλέπουμε ότι στην Ευρώπη με σωστούς διαιτητές
οι μεγάλες ομάδες κάνουν και γκέλες...
Παντως μπραβο τους,τι να πεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpm4_neo την Πέμ 02 Δεκ 2010, 00:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
καλά τι νοοτροπία είναι αυτή θα κλάψω επειδή νίκησαν οι εβραοι ; δεν πα να κάνουν ότι θέλουνariskatiforos έγραψε:καλα μαγκες κοροιδευετε,να δω που θα ψαχνουμε να κρυφτουμε...
την επομενη αγωνιστικη η αεκ με ποντο περναει και ο ρουλης με νικη επι της ροζεμποργκ περναει...
απο της μεγαλυτερες νικες ελληνικων ομαδων και πλεον κινδυνευουμε να γινουμε γραφικοι...
μην τελικως ειμαστε οι μονοι που θα μεινουμε εξω ....και δε μας ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας,,
εχω ξενερωσει,,,
και να περασουμε πλεον δε μου λεει κατι τη στιγμη που περναει ο ρουλης απο τετοιο ομιλο...
Την ομάδα μας α κοιτάμε εμείς πολυ μιζερο και ηττοπαθες σχόλιο....
Αυτο ακριβως......60 μελη στη συζητηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να ναι κ 10 σκουλικια...απο τους λοιπους 50 αναθεμα κ αν εχουν οι μισοι πατησει στα τοπικ του μπασκετικου ΠΑΟΚ τελευταια!!
Έπαιξες μπαλάρα τον Άγιαξ που σε πέρασε από λωκοφαρδία..ariskatiforos έγραψε:καλα μαγκες κοροιδευετε,να δω που θα ψαχνουμε να κρυφτουμε...
εχω ξενερωσει,,,
Για την Φενέρ δεν μιλάω,τα λόγια είναι περιττά..
Έπαιξες μπαλάρα την Βιγιαρεάλ,σου έκανε πρώτη τελική στο 2ο ημίχρονο στο 90φεύγα..
Και εσύ μου λες για τους άλλους που κάναν 4 ευκαιρίες και βάλαν 3 γκολ..
Μπράβο τους που έδωσαν και βαθμούς στην Ελλάδα(και εμμέσως σε εμάς).
Τώρα συγκέντρωση στο ματς με τους Βέλγους και ΠΑΟΚ είσαι..
Μην μιζεριάζετε λέμε..
-
ariskatiforos
κανεις λαθος φιλε ειμαι ΠΑΟΚ αλλα φοβαμαι οτι θα γινουμε γραφικοι στο τελος....
αυτη η νικη ηταν κακη για τον ΠΑΟΚ απ ολές τις πλευρες και να το δεις..
αυτη τη στιγμη πιο πολλες πιθανοτητες εχει η κουλα και ο ρουλης παρα εμεις που κομπαζουμε τοσο καιρο για τα ευρωπαικα μας κατορθωματα
αυτη τη στιγμη πιο πολλες πιθανοτητες εχει η κουλα και ο ρουλης παρα εμεις που κομπαζουμε τοσο καιρο για τα ευρωπαικα μας κατορθωματα
Σιγά το μπασκετάκι ρε αδερφέ..Besuch έγραψε:Αυτο ακριβως......60 μελη στη συζητηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να ναι κ 10 σκουλικια...απο τους λοιπους 50 αναθεμα κ αν εχουν οι μισοι πατησει στα τοπικ του μπασκετικου ΠΑΟΚ τελευταια!!
Με την ανίκανη τη διοίκηση,με τον Γκρέυ που δεν ξέρει να κατεβάζει μπάλα,με,με,με..
ariskatiforos ο μονος γραφικος εδω μεσα εισαι εσυ...τετοια ατομα και νοοτροπιες ειναι ''λιγα'' για τον ΠΑΟΚ...το κακο ειναι οτι σοβαρολογεις...τεσπα την κανω για μπυριτσα κερδισαν τα σκουληκια ξενερωσα αυριο λεω να μην παω τουμπα....
αν ειναι δυνατον...
Κ τα λικια εχουν ανυπαρκτη διοικηση στη μπαλα, τον Κοντη να ραβει κ τον Κοκε στα πιτογυρα.......τι σημαινει αυτο? Ευρωπαικο παιζαν κ αυτοι σημερα κ ηταν εκει, ευρωπαικο κ εμεις χθες στο μπασκετ κ ειμασταν ...για ποτο!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Σιγά το μπασκετάκι ρε αδερφέ..Besuch έγραψε:Αυτο ακριβως......60 μελη στη συζητηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να ναι κ 10 σκουλικια...απο τους λοιπους 50 αναθεμα κ αν εχουν οι μισοι πατησει στα τοπικ του μπασκετικου ΠΑΟΚ τελευταια!!
Με την ανίκανη τη διοίκηση,με τον Γκρέυ που δεν ξέρει να κατεβάζει μπάλα,με,με,με..![]()
- Federacion
ψιτ μη μασας η αδιαφορη θα κάνει τη κηδεία στη γειτονιάariskatiforos έγραψε:κανεις λαθος φιλε ειμαι ΠΑΟΚ αλλα φοβαμαι οτι θα γινουμε γραφικοι στο τελος....
Ειρωνικά μιλάω αδερφέ.. :ugeek:Besuch έγραψε:Κ τα λικια εχουν ανυπαρκτη διοικηση στη μπαλα, τον Κοντη να ραβει κ τον Κοκε στα πιτογυρα.......τι σημαινει αυτο? Ευρωπαικο παιζαν κ αυτοι σημερα κ ηταν εκει, ευρωπαικο κ εμεις χθες στο μπασκετ κ ειμασταν ...για ποτο!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Σιγά το μπασκετάκι ρε αδερφέ..Besuch έγραψε:Αυτο ακριβως......60 μελη στη συζητηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να ναι κ 10 σκουλικια...απο τους λοιπους 50 αναθεμα κ αν εχουν οι μισοι πατησει στα τοπικ του μπασκετικου ΠΑΟΚ τελευταια!!
Με την ανίκανη τη διοίκηση,με τον Γκρέυ που δεν ξέρει να κατεβάζει μπάλα,με,με,με..![]()