Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δεν ξερω αν ηταν συμπτωση αλλα το εγραψε αμεσως μετα τις πληροφορες (;) για Γιαννουλη.
Ο Τ Τ είναι επιθετικός, νομίζω δηλαδή και τον βρήκαμε.
Για μέσο έχει δώσει Πραετ σίγουρα.
Νταξ δεν έπαιζε Ιταλία πέρυσι, αλλά έχει παιξει παλιότερα, όπως και CHL.
Ε αυτά κάνει και εξαφανίζεται μετά ο πάτερ.
Τον Πιοτρόφσκι τον είχα ανεβάσει εγώ στο ¨Ποιον παίκτη θέλετε να αποκτησει η ΠΑΟΚΑΡΑ¨ κάπου τον Ιανουάριο, ίσως αυτο ήταν το έναυσμα και άρχισε να συζητείται εδώ μέσα. Δεν νομίζω να έχει υπάρξει δημοσίευμα ωστόσο.chri5ti9 έγραψε:Δεν ξέρω από που προέκυψε και μιλάμε εδώ μέσα για Πιοτροφσκι .
Αν υποθέσω πως έχασα επεισόδια έχω να πω , ότι αν ο Πιοτροφσκι της Λούντο είναι αυτός που έπαιζε προχθές με την εθνική του , τότε μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη .
Γομάρι με όλη την σημασία της λέξεως , ντριμπλα και κράτημα μπάλας που θα ζήλευαν εξτρέμ . Μποξ του μποξ πολύ περισσότερο από Μειτε . Μάλλον για αντι Καμαρα και όχι τόσο για αντι Μειτε αλλά εμένα μου κάνει .
Αν ξαναλέω ΑΝ υπάρχει έστω ένα δημοσίευμα που μας εμπλέκει τότε είμαι πολύ χαρούμενος.
Hayate έγραψε:Είπε καλησπέρα και καλή βράδυα...>βιογραφία Βασίλη Καρρά..>Πόρτο Καρρά...>Πόρτο...
Ε κοιτάμε από Πορτο μάλλον αφού πήγε και Γκοτζαρεβα...
https://www.transfermarkt.de/marko-gruj ... ler/222813 ?
Μια πολύ αποδοτική λύση έχει στη λίστα του ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του, καθώς οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Κιρίλ Ντέσερς - 29χρονος Βελγο-Νιγηριανό επιθετικό, που φέτος τα πήγε εξαιρετικα με τη φανέλα της Ρέιντζερς.
Σε 54 εμφανίσεις με την ομάδα του πιστώθηκε 22 γκολ και 9 ασίστ (συνολικά, δηλαδή, συμμετείχε σε 30+ γκολ της Ρέιντζερς), έχει market value στα 4,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2027.
Σε 54 εμφανίσεις με την ομάδα του πιστώθηκε 22 γκολ και 9 ασίστ (συνολικά, δηλαδή, συμμετείχε σε 30+ γκολ της Ρέιντζερς), έχει market value στα 4,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2027.
Ο Πραετ είναι αναγραμματισμος του ΠατερMinority4 έγραψε:Ο Τ Τ είναι επιθετικός, νομίζω δηλαδή και τον βρήκαμε.
H μηπως ηρθε ο Μειτε στο Πορτο Καρρας για τα τελευταια μπανια πριν την 1η;Hayate έγραψε:Είπε καλησπέρα και καλή βράδυα...>βιογραφία Βασίλη Καρρά..>Πόρτο Καρρά...>Πόρτο...
Ε κοιτάμε από Πορτο μάλλον αφού πήγε και Γκοτζαρεβα...
- pagotatzis
Λοιπόν Μειτε κόψε της μαλακιες και βάλε την υπογραφή σου !
Έχω πάρει την φανελα σου, matchworn του ματς στο Βικελιδης που μας χάρισε τον τίτλο !
Κανόνισε να πας σε καμία χάρτινη να τρέχω να την πουλάω !
Αιντε μαλακα sign να ουμε
Έχω πάρει την φανελα σου, matchworn του ματς στο Βικελιδης που μας χάρισε τον τίτλο !
Επαυξανωpagotatzis έγραψε:Λοιπόν Μειτε κόψε της μαλακιες και βάλε την υπογραφή σου !

Τελειωνε παικταρα,παμε για τρελο ριπιτ.
Αν οχι,τα λεμε,ευχαριστουμε -μπ@νεδες δεν ειμαστε- στο καλο.Θα παρουμε αλλον..
αυτός αποεπένδυσε αδερφέ, δεν έχει μονάδεςdragon έγραψε:Ιβάν πάρε τηλέφωνο να τελειώνουμε
ας πάρει έστω ο τέλης
Έχουν πλάκα πάντως οι προθεσμίες που βγάζουμε προς τα έξω...Τι τη διαρρέεις αυτή τη χαζομάρα; Κάνε τη προεργασία σου και όταν κρίνεις η ανακοινώνεις άλλον η την ανανέωση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νομίζω ότι έτσι πάντως έφερες και τον Καμαρά.
Καμιά φορά χρειάζεται να μπλοφαρεις σε μια διαπραγμάτευση.
Καμιά φορά χρειάζεται να μπλοφαρεις σε μια διαπραγμάτευση.