Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Leonardo10 έγραψε:Ο Κεντζιορα στην Ντιναμο 950κ έπαιρνε όποτε το περιμενα ότι θα ζητούσε 1,2-1,3. Καλός, χρυσός, πρέπει να μείνει αλλά τέτοιο συμβόλαιο αυτό το σεντερ μπακ δεν ξέρω αν αξίζει. Τόσα δεν έπαιρνε ούτε ο Βαρέλα ούτε ο ινγκασο…
Ο Βαρελα τοσα επαιρνε φιλε..1,1Μ νομιζω..
dev

Δημοσίευση από dev »

Leonardo10 έγραψε:
dev έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Ο Κεντζιορα στην Ντιναμο 950κ έπαιρνε όποτε το περιμενα ότι θα ζητούσε 1,2-1,3. Καλός, χρυσός, πρέπει να μείνει αλλά τέτοιο συμβόλαιο αυτό το σεντερ μπακ δεν ξέρω αν αξίζει. Τόσα δεν έπαιρνε ούτε ο Βαρέλα ούτε ο ινγκασο…
ναι βρισκεις καλυτερο στοπερ με λιγοτερα χρηματα ειδαμε και τον εκονγκ. ο καλυτερος και σταθεροτερος αμυντικος μας ειναι πρωτο πρωτο επρεπε να τον κλεισουμε. και αυτη η λογικη ειναι πολλα για αυτον δεν την καταλαβαινω λογιστες της παε ειστε? να δωσει και 200.000 παραπανω τι εγινε δηλαδη. 1,2 περνει ο μαρκος αντονιο και κανει τουρισμο δεν θα παρει ο κεντζιορα με 50 παιχνιδια σε τετοια πορεια της ομαδας?

και ειναι ελευθευρος να συζητησει με οποιονδηποτε. θα παει σε κανα ποκ και θα μεινεις με τον εκονγκ. αλλα τοτε δεν θα σου αρεσει.
Ας αρχίσουμε απο το οτι ο καλύτερος και σταθερότερος αμυντικός σου είναι ο Μπαμπά, μετά ο κουλιερακης και μετά ο κεντζιορα.
Πως δεν κουραστήκατε να λέτε αυτήν την καραμέλα «λογιστές είστε;» όχι δεν είμαι ρε φίλε αλλά καταλαβαίνω και την ΠΑΕ μέχρι ένα σημείο και δεν γκρινιάζω για κάθε διαπραγμάτευση, όταν ένας παίκτης που σε εμάς παίρνει 600-700κ εδώ και δυο χρονιές ζητάει ξαφνικά 1,3Μ τι θες να πω; Το αντίθετο επειδή αρέσει σε εσένα;

Διπλασιασμό ζητάει σου ξαναλέω, δώστου τα και θα εμφανιστεί ο Μειτε θα θέλει και αυτος διπλασιασμό και κανενας μπαμπά άμα του ερθει πρόταση επίσης και όλα καλά μετά ε;

Και τι; απαγορεύεται να μιλάμε για συμβόλαια επειδή δεν είμαστε λογιστές; Ας μην μιλάμε ούτε για το αγωνιστικό αν είναι γιατί ούτε προπονητές είμαστε

Εγω είπα ότι είναι πολλά για ένα σεντερ μπακ σαν τον κεντζιορα να ζητάει 1,2-1,3. 1,3 δεν ζήτησε ο Βαρέλα,ο Κρεσπο και ο ινγκασον με 5 τίτλους στην πλάτη και ζητάει ο κεντζιορα.

δεν απαγορευεται να μιλας για τιποτα αλλα οταν ενας παικτης προσφερει ενας οπαδος ενας φιλαθλος και ενας προπονητης θελει να μεινει και δεν τον ενδιαφερει το συμβολαιο . το συμβολαιο ειναι δουλεια της γκοτσαρεβα. αν ο οπαδος λεει οχι ειναι πολλα να μην τα δωσουμε για εναν παικτης φετος σε μια φοβερη πορεια απαραιτητο ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ τοτε τι θα σου πει και η γκοτσαρεβα? η νοοτροπια μας πρεπει να ειναι να πιεζουμε και για το καλυτερο. και σε παρακαλω αν αρχισουμε τισ συγκρισεις και μαλιστα ατοπες με παικτες που εχουν φυγει ( και χωρις καλη ευρωπαικη πορεια) τοτε ο κεντζιορα μπορει να σου κανει την αμεση τωρινη και αληθινη συγκριση με το τι προσφερε αυτος και το τι προσφερε ο εκονγκ ( ιδια θεση οχι αριστερο μπακ που μου αραδιασες εσυ) με το συμβολαιο 1+ και τι ο κεντζιορα. ας μην ειμαστε μιζεροι ο παικτης πρεπει να μεινει.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Fabiano, κλεισμένος.
Ποιος το είπε αυτό? ο Μετροπολης FM ? Οι ρεπόρτερ του σκουληκιού πάντως μάθανε λένε ότι δεν έκλεισε και έχει μία καλή προσφορά για τις καμήλες. έτσι λένε . θα δούμε αλλά εμένα ηλικιακά δεν μου κολλάει επίσης ο παίχτης από παραστάσεις είναι μηδεν μόνο στην γειτονιά. Με την ίδια λογική πάρε και τον σεντερ φορ της Κηφισιάς.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

dev έγραψε: δεν απαγορευεται να μιλας για τιποτα αλλα οταν ενας παικτης προσφερει ενας οπαδος ενας φιλαθλος και ενας προπονητης θελει να μεινει και δεν τον ενδιαφερει το συμβολαιο . το συμβολαιο ειναι δουλεια της γκοτσαρεβα. αν ο οπαδος λεει οχι ειναι πολλα να μην τα δωσουμε για εναν παικτης φετος σε μια φοβερη πορεια απαραιτητο ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ τοτε τι θα σου πει και η γκοτσαρεβα? η νοοτροπια μας πρεπει να ειναι να πιεζουμε και για το καλυτερο. και σε παρακαλω αν αρχισουμε τισ συγκρισεις και μαλιστα ατοπες με παικτες που εχουν φυγει ( και χωρις καλη ευρωπαικη πορεια) τοτε ο κεντζιορα μπορει να σου κανει την αμεση τωρινη και αληθινη συγκριση με το τι προσφερε αυτος και το τι προσφερε ο εκονγκ ( ιδια θεση οχι αριστερο μπακ που μου αραδιασες εσυ) με το συμβολαιο 1+ και τι ο κεντζιορα. ας μην ειμαστε μιζεροι ο παικτης πρεπει να μεινει.
Ειμαι ο πρώτος που θέλω να μείνει δες και τι γράφω τόσους μήνες στο topic του κεντζιορα. Αλλά τι ακριβώς θες να μου πεις; Ότι ακουνε εμάς ο Ιβαν η γκοντσαρεβα η ο ραζβαν σε τέτοια θέματα; Δεν τους καίγεται καρφί, και καλά κάνουν, αν μας άκουγαν δεν θα υπήρχε μπραντον και κεντζιορα.
Μου λες να σταματήσω με άτοπες συγκρίσεις, άτοπη από που και ως που; Με τον ινγκασον που μέχρι πριν κάτι μήνες ήταν εδώ τον σύγκρινα και ήταν και συμπαίκτες όχι με τον Κοντρέρας. Καθόλου άτοπη δεν είναι ακόμα και η σύγκριση με Κρεσπο, Βαρέλα από την στιγμή που η ΠΑΕ προσφέρει ένα συγκεκριμένο μπατζετ σε κάθε θέση, θα συγκρίνουμε και τι προσφέρει ΑΤΟΜΙΚΑ πρώτα αλλά και ομαδικά ο καθένας βάση αυτού. Προφανώς αξίζει ο κετζιορα ανανέωση με μεγαλύτερο συμβολαιο, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως.
Επίσης ποιοι δεν έχουν ευρωπαϊκή πορεία; Ο ινγκασον και ο Κρεσπο; Μπερδεύεσαι, με αυτούς έφτασες στους 8. Και επειδή ανέφερες και ιστορικά γκολ, ιστορικό ήταν και του Κρεσπο μέσα στην Γάνδη.

Αλλά οι συγκρίσεις μπορει όντως να μην επηρεάζουν πολύ, αλλά δεν μου απάντησες ποτε όμως σε αυτό, διπλασιασμό ο κεντζιορα, ζητάει και ο Μειτε διπλασιασμό και ο μπαμπα που θα έχει προτάσεις. Και όλα καλά μετά; Τόσο απλό είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 17 Απρ 2024, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dev

Δημοσίευση από dev »

για τον βαρελα μιλουσα που ανεφερες. και φυσικα εχουν περασει και χρονια απο τοτε.

οσςο για τον κρεσπο αυτη η κακη λογιστικη νοοτροπια τον εδιωξε απο την ομαδα και αντι να τον ανανεωσουμε φεραμε καργα και ειδαμε την ευρωπαικη του πορεια.

αν ο παικτης προσφερει πρεπει να μενει. ναι φυσικα και αξιζει ο κεντζιορα 1.2

δες το πολυ απλο που θα σου πω εφοσον μιλησες και για συγκεκριμενο μπατζετ σε συγκεκειμρνες θεσεις

η παε ξοδεψε φετος για την θεση του βασικου στοπερ 1.2 συμβολαιο. του εκονγκ. μονο που ο εκονγκ αποδειχθηκε μ...ας

και τελικα πηρε την θεση και αναδειχθηκε βασικος στοπερ αλλος, αξιος, και με φοβερη παρουσια.

ο Κεντζιορα. νομοτελειακα λοιπον αξιζει και ζηταει αυτα που αξιζει. αυτη ειναι η αληθινη ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ συγκριση οχι βαρελα τασιοπουλος και κωλομπουρδΕς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Τετ 17 Απρ 2024, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να τελειώσει με το καλό-ει δυνατόν με άριστα για μας-το πρωτάθλημα, να δούμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά.
Ένα θέμα στο οποίο είναι πιθανό να χρειαστεί να εστιάσει η ομάδα, είναι αυτό του αριστερού στόπερ. Κατά τα λεγόμενα και γραφόμενα από Γερμανία, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Άιντραχτ και το θέμα, όχι βέβαια μικρό που υφίσταται, είναι η διαφορά μεταξύ προσφοράς της γερμανικής ομάδας και απαιτήσεων του ΠΑΟΚ που υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια. Νομίζω ότι κάπου θα τα βρουν σε πάνω από 10 και συνεπώς δεν βλέπω να μένει ο παίκτης μας. Άλλωστε ποδοσφαιριστή που θέλει να φύγει, δύσκολα τον κρατάς. Άρα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και για αριστερό στόπερ στην αγορά, με δεύτερο τον Γιάννη και φυσικά από την άμυνα να ξεφορτωθούμε Νάσμπεργκ και Εκόνγκ.
Για Κεντζιόρα, προσωπικά τα αναγραφόμενα 1,2 εκατομμύρια πολλά μου φαίνονται, αλλά επ' αυτού θα αποφασίσουν διοίκηση και προπονητής, ανάλογα νομίζω και με τις υποχρεώσεις που θα υπάρχουν από το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Δεν ξέρω τι θα γίνει με Κετζιορα αλλά Φαμπιάνο μόνο σαν 5ος στόπερ. Σιγά τον παίχτη. Βαλτον με την άμυνα στη σέντρα να δω κάτι.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK1LIFE έγραψε:
Ποιος το είπε αυτό? ο Μετροπολης FM ? Οι ρεπόρτερ του σκουληκιού πάντως μάθανε λένε ότι δεν έκλεισε και έχει μία καλή προσφορά για τις καμήλες. έτσι λένε . θα δούμε αλλά εμένα ηλικιακά δεν μου κολλάει επίσης ο παίχτης από παραστάσεις είναι μηδεν μόνο στην γειτονιά. Με την ίδια λογική πάρε και τον σεντερ φορ της Κηφισιάς.
Έχω Miritello.
Leonardo10

dev έγραψε:για τον βαρελα μιλουσα που ανεφερες. και φυσικα εχουν περασει και χρονια απο τοτε.

οσςο για τον κρεσπο αυτη η κακη λογιστικη νοοτροπια τον εδιωξε απο την ομαδα και αντι να τον ανανεωσουμε φεραμε καργα και ειδαμε την ευρωπαικη του πορεια.

δες το πολυ απλο που θα σου πω εφοσον μιλησες και για συγκεκριμενο μπατζετ σε συγκεκειμρνες θεσεις

η παε ξοδεψε φετος για την θεση του βασικου στοπερ 1.2 συμβολαιο. του εκονγκ. μονο που ο εκονγκ αποδειχθηκε μ...ας

και τελικα πηρε την θεση και αναδειχθηκε βασικος στοπερ αλλος, αξιος, και με φοβερη παρουσια.

ο Κεντζιορα. νομοτελειακα λοιπον αξιζει και ζηταει αυτα που αξιζει. αυτη ειναι η αληθινη ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΝΑΔΑΣ συγκριση οχι βαρελα τασιοπουλος και κωλομπουρδΕς.
Δεν έχουν συνέχεια αυτά που γράφεις ρε φίλε , πριν έγραφες αξίζει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους προηγούμενους γιατί έκανε ευρωπαϊκή πορεία, γκολ στην Ευρώπη κτλπ. Και μόλις σου θύμισα ότι επίσης ίδια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία έκανες και με τους προηγούμενους ξαφνικά τους έβγαλες από την κουβέντα και κράτησες τον Βαρέλα και θυμήθηκες τον καργα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και άλλοι έκαναν μεγαλες ευρωπαϊκές πορείες, είχαν και καλύτερες εμφανίσεις, ήταν και ποιο ολοκληρωμένοι παικτες αλλά δεν ζήτησαν και διπλασιασμό.
Σου ξαναλέω λοιπόν, αξίζει ανανέωση ο κεντζιορα με μεγαλύτερο συμβόλαιο προφανώς αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια για πολλούς λόγους που ακόμα δεν κατάλαβες και γράφεις τα δικά σου

ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ωστόσο που ακόμα δεν μου απάντησες σε αυτό. Διπλασιασμό ο κεντζιορα, ζητάει και ο Μειτε διπλασιασμό και ο μπαμπα που θα έχει προτάσεις. Μετά δεν μπορει η ΠΑΕ να κρατήσει τον Μειτε και τον μπαμπα και αρχίζει το παραλήρημα. Τόσο απλό πιστεύεις εσυ ότι είναι; Απαντά σε αυτήν ερώτηση γιατί υποτίθεται κανουμε διάλογο. Και το τελειώνουμε εδώ γιατί είναι κουραστική συζήτηση
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Για κλεισμένο Φαμπιάνο και Μιριτέλλο ακούω. Βλέπω το σκάουτινγκ team έκλεισε πάλι υπερατλαντικά εισιτήρια μέχρι την Παπαναστασίου και τας τριπολιτσάς.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:
Έχω Miritello.
Μήπως έχεις και Φιλομένο
dev

Δημοσίευση από dev »

Leonardo10 έγραψε:
dev έγραψε:για τον βαρελα μιλουσα που ανεφερες. και φυσικα εχουν περασει και χρονια απο τοτε.

ο Κεντζιορα. νομοτελειακα λοιπον αξιζει και ζηταει αυτα που αξιζει. αυτη ειναι η αληθινη ΤΩΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΝΑΔΑΣ συγκριση οχι βαρελα τασιοπουλος και κωλομπουρδΕς.
Δεν έχουν συνέχεια αυτά που γράφεις ρε φίλε , πριν έγραφες αξίζει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους προηγούμενους γιατί έκανε ευρωπαϊκή πορεία, γκολ στην Ευρώπη κτλπ. Και μόλις σου θύμισα ότι επίσης ίδια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία έκανες και με τους προηγούμενους ξαφνικά τους έβγαλες από την κουβέντα και κράτησες τον Βαρέλα και θυμήθηκες τον καργα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και άλλοι έκαναν μεγαλες ευρωπαϊκές πορείες, είχαν και καλύτερες εμφανίσεις, ήταν και ποιο ολοκληρωμένοι παικτες αλλά δεν ζήτησαν και διπλασιασμό.
Σου ξαναλέω λοιπόν, αξίζει ανανέωση ο κεντζιορα με μεγαλύτερο συμβόλαιο προφανώς αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια για πολλούς λόγους που ακόμα δεν κατάλαβες και γράφεις τα δικά σου

ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ωστόσο που ακόμα δεν μου απάντησες σε αυτό. Διπλασιασμό ο κεντζιορα, ζητάει και ο Μειτε διπλασιασμό και ο μπαμπα που θα έχει προτάσεις. Μετά δεν μπορει η ΠΑΕ να κρατήσει τον Μειτε και τον μπαμπα και αρχίζει το παραλήρημα. Τόσο απλό πιστεύεις εσυ ότι είναι; Απαντά σε αυτήν ερώτηση γιατί υποτίθεται κανουμε διάλογο. Και το τελειώνουμε εδώ γιατί είναι κουραστική συζήτηση
μια χαρα τον συνεδεσα τον κρεσπο με τον καργα αφου αυτος ηταν ο αντικαταστατης του . εγω σου απανταω συγκεκριμενα ο κενταζιορα αξιζει το συμβαολαιο του βασικου στοπερ 1.2 τελεία. διπλασιασμος? διπλασιασμος δεν με νοιαζει τα αξιζει. δεν δουλευει με ποσοστα η συγκριση. ο καθε παικτης επισης κρινεται ξεχωριστα απο την διοικηση για μενα ο Μειτε πρεπει να μεινει . τι ειναι ο Μειτε ? το καλυτερο μας χαφ και μαλλον και το καλυτερο στο πρωταθλημα. αξιζει να παρει 1.2+ και μπορει η παε να τα δωσει? τα δινει και τελος. αυτα τα παιδιαστικα πηρε διπλασιασμο ο κεντσιορα θελω και εγω διπλασιασμο ειναι για νηπιαγωγειο και συγνωμη κιολας. δεν λειτουργουν ετσι οι εταιριες και οι ομαδες. καθε φορα κρινεις και δινεις.
Leonardo10

Το πιστεύεις ότι δεν λειτουργούν έτσι οι ομάδες φίλε δείχνει ότι δεν ξέρεις τα βασικά. Έχουμε ακούσει τόσες και τόσες περιπτώσεις στο παγκόσμιο στερέωμα να ζητάνε ποδοσφαιριστές αυξήσεις μετά από αναπροσαρμογές που γίνονται σε συμπαίκτες τους και στο τελος να χαλιούνται. Όποτε είναι τελείως άστοχα αυτά που λες για νηπιαγωγια κτλπ κτλπ. Και να σου θυμίσω ότι ο Καργας ήταν ο αντικατάστατης του Κρεσπο γιατί τον ζήτησε ο ραζβαν όποτε δεν έχει να κάνει με το οικονομικό.

Ναι εσένα δεν σε νοιάζει αν είναι διπλασιασμός και δεν μας ενδιαφέρει αλλά νοιάζει αυτόν που πληρώνει. Αλλά ναι προφανώς είναι πολύ εύκολο να λέμε ιβαν διπλασίασε τις απολαβές του Κεντζιορα, δωσε 3-4 χαρτιά για Μειτε και αλλα 1.6Μ συμβόλαιο απο το 1.2 που έχει τώρα, μην πουλήσεις Ντελια, κοταρσκι και κουλιερακη ενώ είδη έχει κάνει αυξήσεις σε Αντιργια, κοταρσκι, Μουργκ και Ραζβαν. Αυξήσεις έχει κάνει ο Ιβαν αλλά όπως πρέπει με μέτρο δεν είναι η ΠΑΕ τσίρκο όσο ζητήσεις θα πάρεις, εταιρεία είναι. Τέλος πάντων
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Ο Βαρελα τοσα επαιρνε φιλε..1,1Μ νομιζω..
Τότε ο Κουλιερακης ποσά πρέπει να ζητήσει; 2εκ ;;
Δεν αξίζει τόσα λεφτά ο Κεντζιορα και το ξέρει
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Leonardo10 έγραψε:Το πιστεύεις ότι δεν λειτουργούν έτσι οι ομάδες φίλε δείχνει ότι δεν ξέρεις τα βασικά. Έχουμε ακούσει τόσες και τόσες περιπτώσεις στο παγκόσμιο στερέωμα να ζητάνε ποδοσφαιριστές αυξήσεις μετά από αναπροσαρμογές που γίνονται σε συμπαίκτες τους και στο τελος να χαλιούνται. Όποτε είναι τελείως άστοχα αυτά που λες για νηπιαγωγια κτλπ κτλπ. Και να σου θυμίσω ότι ο Καργας ήταν ο αντικατάστατης του Κρεσπο γιατί τον ζήτησε ο ραζβαν όποτε δεν έχει να κάνει με το οικονομικό.

Ναι εσένα δεν σε νοιάζει αν είναι διπλασιασμός και δεν μας ενδιαφέρει αλλά νοιάζει αυτόν που πληρώνει. Αλλά ναι προφανώς είναι πολύ εύκολο να λέμε ιβαν διπλασίασε τις απολαβές του Κεντζιορα, δωσε 3-4 χαρτιά για Μειτε και αλλα 1.6Μ συμβόλαιο απο το 1.2 που έχει τώρα, μην πουλήσεις Ντελια, κοταρσκι και κουλιερακη ενώ είδη έχει κάνει αυξήσεις σε Αντιργια, κοταρσκι, Μουργκ και Ραζβαν. Αυξήσεις έχει κάνει ο Ιβαν αλλά όπως πρέπει με μέτρο δεν είναι η ΠΑΕ τσίρκο όσο ζητήσεις θα πάρεις, εταιρεία είναι. Τέλος πάντων
Το θεμα ειναι σαν ομαδα θες ο Κεντζιορα να ειναι το βασικο σου δεξι σεντερ μπακ; αν ναι τα δινεις ,οπως τα εδωσες και στον Εγκονκ.Τα ποσα επαιρνε ο βαρελα και ο κρεσπο ειναι λογια του αερα γιατι μιλαμε για πριν απο 3 χρονια.Οι τιμες ολες πανε προς τα επανω.πριν 3 χρονια εδινες 1 εκ συμβολαιο στον καλυτερο σου παιχτη και τωρα δινεις 1,5.Οπως ανεβηκαν τα παντα ανεβηκαν και οι μισθοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”