ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Mε απογοητευεις...obanebane έγραψε:Αφού στην πράξη δε μας βγαίνει ρε συ Sotos.
Τι να τις κάνω τις δικαιολογίες;

nothu έγραψε:Ροντριγκο ελευθερος ηρθε μπανε
Αρχικά αυτό είχε βγει,στην πορεία γράφτηκε ότι δώσαμε λεφτά στην ομάδα του στην Βραζιλία,ήταν μπερδεμένο λίγο.
Θα μας διαφωτίσει ο seaman.
Πιστεύω πολύ στο ρόστερ Μπάνε, κακή διαχείριση, σχήματα περίεργα, έλλειψη πλάνου, έλλειψη φυσικής κατάστασης αυτά βλέπω εγώ. Εννοώ καθαρά μπσλιστικά και προπονητικά. Δέχομαι μια τεράστια τρύπα στα χάφ που την βλέπουν όλοι οκ αλλά φτάσαμε να τους βγάζουμε όλους άχρηστους. Αφού βρήκε τι θέλει να παίξει το αριστερό μπακ μας προβλημάτισε; Ας κλείσουν την τρύπα του όζοντος πρώτα και ας βρει τρόπο να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους παραγκωνισμένους.
- constadine
Δεν ήρθε ελεύθερος , δώσαμε χρήματα.nothu έγραψε:Ροντριγκο ελευθερος ηρθε
Στην αρχή λέγανε ότι ήταν ελεύθερος , όμως δεν ήταν ,δώσαμε χρήματα στην ομάδα του στη Βραζιλία .
Ήταν δανεικός στην Πορτογαλία και είχε δοθεί η εντύπωση ότι έμεινε ελεύθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Παρ 15 Ιαν 2021, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δανεικός ήταν στην Πορτογαλία.nothu έγραψε:Ροντριγκο ελευθερος ηρθε μπανε
Πληρώσαμε 800Κ στην Ομάδα που είχε τα δικαιώματά του στη Βραζιλία.
Α ρε Μπάνε, τώρα το είδα

Aντε να παρουμε τον Φεραρι,να παρουμε και τον Κοτσιρα δεξια,μη ξεχασουμε τον Σασα και τον Μεγιαδο και φυσικα τον Μπαραλες για την επιθεση...Συνδρομο Στοκχολμης οπου Στοκχολμη ο Γουμενος...
Εξαιρετική επιλογή θα ήταν να κάναμε κίνηση για τον Johan Mojica.
Τον Κολομβιανό ντε, που πήρε δανεικό η Αταλάντα από τη Χιρόνα, όταν ναυάγησε του Γιαννούλη.
Ο δανεισμός του διακόπηκε και η Χιρόνα της λίγκας 2 (η πιο ακριβή μεταγραφή της Ιστορίας της), φυσικά δεν τον σηκώνει και ψάχνει για νέο δανεισμό ή πώληση.
Ο ποδοσφαιριστής μιλάει με την Έλτσε.
Πολύ γρήγορος, σατανάς.
Τον Κολομβιανό ντε, που πήρε δανεικό η Αταλάντα από τη Χιρόνα, όταν ναυάγησε του Γιαννούλη.
Ο δανεισμός του διακόπηκε και η Χιρόνα της λίγκας 2 (η πιο ακριβή μεταγραφή της Ιστορίας της), φυσικά δεν τον σηκώνει και ψάχνει για νέο δανεισμό ή πώληση.
Πολύ γρήγορος, σατανάς.
- Περιπτερος
Κάπου γράφτηκε για μεταγραφή - έκπληξη λατινο-αμερικάνου που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εσύ είσαι ο συντάκτης ;seaman έγραψε:Εξαιρετική επιλογή θα ήταν να κάναμε κίνηση για τον Johan Mojica.
Πολύ γρήγορος, σατανάς.
- john4serres
Tα λέγαμε το καλοκαίρι, αλλα με Γιαννουλη στο ρόστερ ηταν ανέφικτο.seaman έγραψε:Εξαιρετική επιλογή θα ήταν να κάναμε κίνηση για τον Johan Mojica..
ΤΩΡΑ ΝΑΙ!
Παιδιά ο παίχτης που δεν κάνει σε εμάς για κάποιον άλλο είναι θησαυρός και αντίθετο αλλιώς δεν θα υπήρχαν μεταγραφές.
Πολλά μπορούμε να γράψουμε.
Αυτές οι συνεχείς αλλαγές προπονητών δε βοηθάνε καθόλου να αποκτήσει κορμό,αυτό το ξέρουμε όλοι.
Το θέμα είναι να αποφασίσει η ΠΑΕ ότι ο Γκαρσία της κάνει και αν ναι,να τον στηρίξει με όλες της,τις δυνάμεις.
Να ακούσει τα θέλω του και να του φέρει παίχτες με τα χαρακτηριστικά που θέλει για να κάνει πάλι την ομάδα αντάξια διεκδικήτρια του τίτλου.
Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει ή πάει πάσο ή θέλει να ρίξει το οικονομικό βάρος στο γήπεδο,να βρει ένα τρόπο να το επικοινωνήσει στον κόσμο.
Το ξέρω ότι αυτά δεν λέγονται ή τέλος πάντων δε λέγονται εύκολα.
Τουλάχιστον όμως να σταματήσουν τα ψέματα.
Αυτό το πράγμα θα φέρει μεγάλη φθορά,όσο συνεχίζεται.
Πολλά μπορούμε να γράψουμε.
Αυτές οι συνεχείς αλλαγές προπονητών δε βοηθάνε καθόλου να αποκτήσει κορμό,αυτό το ξέρουμε όλοι.
Το θέμα είναι να αποφασίσει η ΠΑΕ ότι ο Γκαρσία της κάνει και αν ναι,να τον στηρίξει με όλες της,τις δυνάμεις.
Να ακούσει τα θέλω του και να του φέρει παίχτες με τα χαρακτηριστικά που θέλει για να κάνει πάλι την ομάδα αντάξια διεκδικήτρια του τίτλου.
Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει ή πάει πάσο ή θέλει να ρίξει το οικονομικό βάρος στο γήπεδο,να βρει ένα τρόπο να το επικοινωνήσει στον κόσμο.
Το ξέρω ότι αυτά δεν λέγονται ή τέλος πάντων δε λέγονται εύκολα.
Τουλάχιστον όμως να σταματήσουν τα ψέματα.
Αυτό το πράγμα θα φέρει μεγάλη φθορά,όσο συνεχίζεται.
- Sick Bastard
Ferrari tú; ?AbdelSattarSabry έγραψε:Παιδιά συνερθετε. Έχω παρακολουθήσει τον Φεραρι σχεδόν σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Ακούραστος, τσαμπουκάς, τη γραμμή πάνω κάτω συνέχεια σε πολύ γρήγορο τέμπο. Για μένα με διαφορά το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, αν θέλουμε να μιλήσουμε συνολικά, άμυνα-επίθεση και διάρκεια. Παίζει τρεις θέσεις, αριστερό-δεξί μπακ και περισυ πολλά ματς σαν αμυντικό χαφ. Σκυλί του πολέμου.

joshua έγραψε:Aντε να παρουμε τον Φεραρι,να παρουμε και τον Κοτσιρα δεξια,μη ξεχασουμε τον Σασα και τον Μεγιαδο και φυσικα τον Μπαραλες για την επιθεση...Συνδρομο Στοκχολμης οπου Στοκχολμη ο Γουμενος...

Τον Σάσα πάντως τον ήθελα, Βιτόλο και έτσι φάση.

- Sick Bastard
ω θα εκπλαγείς πόσοι!prax έγραψε:Αλήθεια, ποιος παίρνει στα σοβαρά τον κολ(α)κα;;Sick Bastard έγραψε:Η ΑΕΚοποίηση συνεχίζεται.obanebane έγραψε:Κροβινοβιτς στην Χαιντουκ.
Ή δεν διαθέτουμε φράγκο ή δε τον θέλαμε ποτέ ή μας έπαιξε μπινια η Ε.Ο της Πορτογαλίας σε συνεργασία με την εγχώρια.
Ήδη μου έστειλαν άρθρο του Κόλ(α)κα πόσο γαμάτος είναι ο Φερράρι.
Σε λίγο λογικά θα αρχίσουν και τα ρεπορταζ για τη νέα Τούμπα.
(γι αυτό λέω μου το έστειλαν, δεν τον διαβάζω)
θα συμφωνήσω με bane. Προφανώς το ξόδεμα σε ομάδες δε μας βγήκε σε καλό.
Από την άλλη πρέπει να βγεις στην αγορά, να ξοδέψεις για να εισπράξεις. Δε γνωρίζω να υπάρχει ομάδα που να αγοράζει μόνο ελεύθερους, αλλά να πουλάει σε ομάδες.
Καταλήγω ότι οι αγορές χρειάζονται, αλλά πάντα με σύνεση και προσοχή. Το πραγματικά περίεργο είναι ότι υπήρξαν περιπτώσεις δανεικών, τους οποίους η ομάδα είδε και δοκίμασε, αλλά δεν αγόρασε. Θα μου πεις, κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο, αλλά εδώ δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά στη γενική εικόνα.
Μακροχρόνιο πλάνο και σταθερότητα στη στελέχωση είναι το κλειδί πιστεύω.
Από την άλλη πρέπει να βγεις στην αγορά, να ξοδέψεις για να εισπράξεις. Δε γνωρίζω να υπάρχει ομάδα που να αγοράζει μόνο ελεύθερους, αλλά να πουλάει σε ομάδες.
Καταλήγω ότι οι αγορές χρειάζονται, αλλά πάντα με σύνεση και προσοχή. Το πραγματικά περίεργο είναι ότι υπήρξαν περιπτώσεις δανεικών, τους οποίους η ομάδα είδε και δοκίμασε, αλλά δεν αγόρασε. Θα μου πεις, κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο, αλλά εδώ δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά στη γενική εικόνα.
Μακροχρόνιο πλάνο και σταθερότητα στη στελέχωση είναι το κλειδί πιστεύω.