Abel Fernando Moreira Ferreira
- kataramenos5
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Τον ειδαμε ποσο τη γουσταρε τον ΙουνιοPanagos612 έγραψε:δεν θελει αλλες αλχημιες και στοιχηματα προπονητικα ,μπουχτισαμε τοσα χρονια μ πλανα τριετιας και μαλακιες , πρεπει να φερουμε αυτον που εκανε 2 νταμπλ για πλακα και γουσταρει την ομαδα
-
ξερεις τι εγινε μην κανεις οτι δεν ξερεις... ακομα για τον ΠΑΟΚ μιλαει οτι ειναι τα καλυτερα χρονια της ζωης του , βλεπει τα ματς κτλ , ετοιμος ειναι...Dimg4 έγραψε:Τον ειδαμε ποσο τη γουσταρε τον ΙουνιοPanagos612 έγραψε:δεν θελει αλλες αλχημιες και στοιχηματα προπονητικα ,μπουχτισαμε τοσα χρονια μ πλανα τριετιας και μαλακιες , πρεπει να φερουμε αυτον που εκανε 2 νταμπλ για πλακα και γουσταρει την ομαδα
-
Αν υπάρχει μία ερώτηση που γίνεται καθημερινά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι το γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου από την ομάδα του. Αλήθεια, γιατί έφυγες;Dimg4 έγραψε:Γιατι εφυγε τοτε?
«Η θητεία μου στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Στον ΠΑΟΚ ένιωσα πραγματικά ευτυχισμένος, αλλά υπήρξαν και σκληρές και δύσκολες στιγμές. Στο τέλος της περασμένης σεζόν δεν είχα στο μυαλό μου να φύγω. Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και ήθελα να το τιμήσω. Μετά τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και τη νίκη που μας έδωσε το νταμπλ, η Αλ Χιλάλ, μου έκανε πρόταση. Όταν μου τη μετέφεραν οι μάνατζερ μου, Γιώργος και Δημήτρης τους είπα, ότι δεν θέλω να φύγω από την ομάδα και πως είχα ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την ομάδα. Όταν τελείωσε η σεζόν όλοι... πετούσαν από τη χαρά τους και μιλούσαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στον Γιώργο, όμως πρέπει να σημειώσω πως εκείνη η περίοδος δεν πήγε, όπως θα ήθελα εγώ! Υπήρχαν αρκετές κουβέντες για τις ανανεώσεις παικτών και δεν βρήκα κανένα τρόπο για να τους πείσω να μείνουν οι Σάκχοφ και Κάνιας. Βέβαια, υπήρχε και η ιστορία με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά κατανοώ πως η ρήτρα που είχε στην Πόρτο ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και δεν ήταν στο χέρι μας να τον κρατήσουμε».
-Γιατί επέμενες τόσο με τον Κάνιας και τον Σάκχοφ;
«Ήθελα να κρατήσω έστω έναν εκ των Κάνιας και Σάκχοφ. Εξήγησα σε όλους, πως ακόμα και νέους μέσους να φέρουμε το να έχουν δίπλα τους κάποιον από την περσινή ομάδα θα ήταν καλό και για αυτούς. Οι καινούργιοι θα καταλάβαιναν τη φιλοσοφία και την τακτική, που είχε το γκρουπ. Ο Μαουρίσιο, ήταν τραυματίας, ο Μίσιτς είχε μόλις 4 μήνες στην ομάδα και δεν είχε εγκλιματιστεί τελείως. Η σύνδεση μεταξύ άμυνας και επίθεση είχε χαθεί. Οι παίκτες που θα έρχονταν θα έπρεπε να εγκλιματιστούν αμέσως και να είναι έτοιμοι να παίξουν σε αγώνες... φωτιά για τo Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δούμε τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και τη Σλόβαν, ίσως τελικά και να είχα δίκιο... Όταν μου είπαν ότι δεν θα μείνει ούτε ο Σάκχοφ, ούτε ο Κάνιας, τότε ήταν η στιγμή που αποφάσισα πως δεν μπορώ να μείνω στο ΠΑΟΚ. Βέβαια, καταλαβαίνω πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
-
σωστή η παρατήρηση μου με την επισήμανση βέβαια ότι μιλάς υποθετικά για τον Αμπέλ εάν ήταν στη θέση του Λουτσέσκου. Κρίνεις κάτι που έγινε ως γεγονός και κάτι που είναι υπόθεση εργασίας. Συμφωνώ όμως ότι ο Λουτσέσκου είχε στοιχεία χαρακτήρα (το αχώνευτος που δεν γουστάραμε όταν ήταν αντίπαλος) που ήταν πολύ χρήσιμα για την ομάδα και κάλυπταν αδυναμίες της διοίκησης στην επικοινωνιακή πολιτική και τη διαχείριση των παικτών. Άρα πιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Ότι απαγορεύεται να προσληφθεί ξανά προπονητής που δεν γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ, Ελλάδα (πουστιά της χαβούζας) και δεν έχει χαρακτήρα-προσωπικότητα που να εμπνέει για μάχη. Τι να τον κάνω τον προπονητή με το καλό βιογραφικό που όμως έχει μάθει σε νορμάλ ποδοσφαιρικό περιβάλλον και είναι "κυριλέ". Αδιάβαστος θα πάει όπως πχ ο Στέφενς. Για μένα με δεδομένο ότι το να πάρουμε πάλι προπονητή που δεν έχει ιδέα από ΠΑΟΚ και Ελλάδα και θα θέλει χρόνο να μάθει πρόσωπα και καταστάσεις, είναι μεγάλο ρίσκο και σίγουρη αποτυχία, οπότε δύο είναι οι επιλογές. Ή παίρνεις πάλι τον Ίβιτς, που έδειξε προσωπικότητα και καλή δουλειά σε μας αλλά και στην επόμενη δουλειά του πήγε πολύ καλά ή ανεβάζεις τον Πάμπλο.BlackFriday έγραψε:Ο Λουτσεσκου ήταν αυτός που κράτησε ενωμένη την ομάδα και συγκεντρωμένη στον στόχο της το 2018 μετά τα γεγονότα με το κλεμμένο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι κρατώντας ενωμένη και παθιασμένη την ομάδα κάλυψε κάπως όλη την προχειρότητα και τις ελλείψεις της διοίκησης. Και φυσικά πέρσι η αγωνιστική υπεροχή δεν άφηνε περιθώρια για άλλους σχολιασμούς.
Αν είχαμε τότε το 2018 τον Αμπελ αντί για τον Λουτσεσκου, η ομάδα μετά τον αγώνα με ΑΕΚ θα είχε διαλυθεί.
Σε κάποιον που παίρνει 2 double μετά από 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα του δίνεις τα κλείδια. Ανταυτου δεν του κάναν βασικά χατίρια και πέταξαν ένα σωρό εκατομμύρια, μια γεμάτη σεζόν και ποιος ξέρει πόσες ακόμα στα σκουπίδια (η φετινή θα έχει επίπτωση). Ελπίζω πως το πάθημα να έγινε μάθημα και στον επόμενο σωστό προπονητή -ο οποιος θα κάνει prove himself- να υπάρχει καθολική στήριξη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Αχ του στέρησαν τον κανιας και τον σακχοφ οπότε αναγκάστηκε να πάρει έναν σκασμο εκατομμύρια ο καημένος, δύο μέρες πριν την προετοιμασία
Μην σου τύχει αυτό που του'τυχε
Ούτε στον εχθρό μου να τον λούζουν με εκατομμύρια

Μην σου τύχει αυτό που του'τυχε

Ε ναι ρε συ!ron-swanson έγραψε:Παίδες στο ποδόσφαιρο οποίος θέλει να βρει δικαιολογίες πάντα θα βρει. Και ο Λουτσεσκου έχασε τον καλύτερο παίχτη του στα μισά της σεζόν (Πριγιοβιτς). Τον παίχτη που στον πρώτο γύρο τραβούσε την ομαδα σχεδόν μόνος του. Και για αντικαταστάτη του έφεραν έναν 22χρονο. Τι έκανε ; Έπαιξε καλύτερη μπάλα.
Στον τελικό κατέβηκε χωρίς Βιερίνια, Μαουρίσιο και πάλι κέρδισε. Ο καλός προπονητής θα βρει τρόπο. Ο κακος προπονητής πάντα θα έχει μια δικαιολογία.
Η χθεσινη εντεκάδα με εναν κανονικο προπονητη θα το σήκωνε και φετος!
Σιγα τον ανταγωνισμο που υπαρχει στο πρωτάθλημα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι λες ρε παιδι μου? Εφυγαν 2 παικτες και δεχτηκε με μεγαλο στεναγμο το τσουβαλι με τα μυρια της αραβιας
Και καποιοι τα πιστευετε

Και καποιοι τα πιστευετε

-
και ο ιβιτς για τα τσουβαλια εφυγε ... τουλαχιστον ανεκδοτο αυτα που λετε μαγκες , ολοι ξερουμε τι παιζει
Και εγω τρελαθηκα που εφυγε, αλλα η αληθεια ειναι πως το θεμα δεν ηταν ο Σακχωφ και ο Κανιας, αλλα οτι διαπιστωσε πως η ιδιοκτησια και η διοικηση δεν ειχαν σκοπο να τον στηριξουν ουσιαστικα, αλλα σκοπευαν να κανουν του κεφαλιου τους παραβλεποντας το γεγονος πως χαρη σ αυτον καναμε 2 νταμπλ...PAOK_Antarctica έγραψε:Αχ του στέρησαν τον κανιας και τον σακχοφ οπότε αναγκάστηκε να πάρει έναν σκασμο εκατομμύρια ο καημένος, δύο μέρες πριν την προετοιμασία![]()
Μην σου τύχει αυτό που του'τυχε![]()
![]()
![]()
Και εγω θα έφευγα αν με γραφαν στα @@ τους και αντι να μ φερουν αυτους π θελω μου φερναν αουγκουστους και Στοχ...
Καποτε πρέπει να αναρωτηθουμε σοβαρα γτ οποιος προπονητης τα πήγε καλα εφυγε μονος του αντι να μείνει?
Γιατι δεν καταφεραμε να κρατησουμε ουτε εναν προπονητη που εκανε δουλεια και εφερε τιτλους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Όσους πήρε μαζί του ο Λούτσος , πχ σβούρας και γυμναστής , παίρνουν τα δεκαπλάσια απ' ότι έπαιρναν στον ΠΑΟΚ.
Είναι τελείως άνανδρο εκ μέρους του λουτσεσκου να λέει ότι έφυγε επειδή δεν έμειναν ο σαχοφ και ο κανιας.
Διαφωνώ επίσης πλήρως στο ότι κατατάσσεται στους προπονητές που πρόσφεραν ο ιβιτς
Διαφωνώ επίσης πλήρως στο ότι κατατάσσεται στους προπονητές που πρόσφεραν ο ιβιτς
Ακριβως, δηλαδη το αποφασισε και κατα συμπτωση εσκασε η αραβια...