Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
O Pouggouras περασε επιτυχως τις εξετασεις με Ντορτμουντ. Ειναι νεος και εξελιξιμος, πρεπει να ειναι ο 1 απο τοθς 4 στοπερς.
Για τον Μαλεζα δεν ξερω. Νομιζω ειναι για χαμηλοτερου επιπεδου ομαδα πλεον. Περιεργο που δεν προτιμηθηκε ο Χησαιας.
Για τον Μαλεζα δεν ξερω. Νομιζω ειναι για χαμηλοτερου επιπεδου ομαδα πλεον. Περιεργο που δεν προτιμηθηκε ο Χησαιας.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα έχει κενά στους αναπληρωματικούς:joshua έγραψε:bane εγω θα κανω υπομονη και θα σιωπησω για 2 μερες και θα τα πουμε την Πεμπτη τι κενα θα εχει η ομαδα.
Στο δεξιό μπακ, πρώτα δώσαμε δανεικό τον αξιοπρεπή Κίτσιου γιατί κάποιος πίστεψε ότι ο γυάλινος Κων/νιδης θα μας έλυνε το θέμα. Μακάρι να γίνει! Πάντως και οι δύο προπονητές δεν τον εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα.
Αριστερό μπακ πάλι εμπιστευτήκαμε τον γυάλινο Λεβέκ. Μέχρι τώρα, σε 6 επίσημους αγώνες ήταν ετοιμοπόλεμος μόνο στον ένα.
Τον Δεληγιαννίδη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον δίνουν δανεικό, αν τον δώσουν τελικά.
Στα στόπερ έχουμε σοβαρή έλλειψη διαγνωσμένη από πέρυσι.
Στα χαφ πήραμε δύο πολύ καλούς παίκτες, έστω και πολύ αργά.
Στα εξτρέμ είμαστε σχετικά καλά.
Στα φορ αν δεν υπολογίζουν τον Κουλούρη για αλλαγή σημαίνει ότι είναι πραγματικά άχρηστος. Αντί να βελτιώνεται χρονιά με χρονιά μάλλον χειροτερεύει (δεν τον είδα φέτος, σχολιάζω τις επιλογές των προπονητών). Οπότε στη θέση αυτή θα έχουμε θέμα μέχρι να επανέλθει ο Μυστα που τον θεωρώ καλό παίκτη και περιμένω φέτος το ξεπέταγμα.
- Petros1988
Ignacio Fiedelef αργεντινός στόπερ έπαιζε Ιταλία Ναπολι και Ισραήλ και Εργοτελη δανεικός.Καλος φενετε. Πάντως υπάρχουν καλά ελεύθερα στόπερ.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Στόπερ, Vieirinha και Σάκη ως αλλαγή του Prijo.Dinos_Liverpool έγραψε: Πες κι εσύ, ρε γέρο, τι μεταγραφές θέλεις τώρα στο φινάλε; Πες δύο, γιατί παραπάνω δεν... Μετά μόνο οι ελεύθεροι για 10-15 μέρες.
Εγώ, Αντελίνο και cb.
Καλά, έτσι και με πεις τίποτα Παπάζογλου, θα σε κάνω μοντ για να σου τη ρίξεις από μόνος σου!
Όταν λέω στόπερ δεν εννοώ οποιοδήποτε στόπερ, απλά για να έχουμε έναν παραπάνω. Θέλω έναν που θα είναι το καλύτερο στόπερ της SL.
- Dinos_Liverpool
Μμμμ... Πάνε κάτι χρόνια που είχα να ακούσω αυτή τη λέξη: λίμπερο!
Που σε, ρε Γιώργαρε; Καλά, λίμπερο στο τέλος! Και που δεν έπαιξε ο παλίκαρος!
Που σε, ρε Γιώργαρε; Καλά, λίμπερο στο τέλος! Και που δεν έπαιξε ο παλίκαρος!
- Dinos_Liverpool
Πέτρο, κάντονα μοντ, τον ασχετόσαυρο... γμ το φελέκι μου και το Σάκη του μαζί!
- Petros1988
- ΑποστόληςΑ
Από την στιγμή που θα υπάρχει "συνοστισμός" από καλά εξτρέμ, εμένα δε με χαλάει καθόλου η ιδέα του Μακ σαν σέντερ φορ. Θα τον προτιμούσα μάλιστα και στον αγώνα μέσα στην Σουηδία εφόσον ο Πρίγιο είναι περισσότερο για κλειστές άμυνες. Το έχει το γκολ ο Μακ άλλωστε. Δε αισθάνομαι πως η μεταγραφή του σέντερ φόρ μας καίει τόσο...
Το ότι δεν αποκτήσαμε σέντερ μπακ με ξενέρωσε πάρα πολύ. Μου θυμίζει την περίπτωση του Πρίγιο.... όταν ξεκίνησε η χρονιά.... Ιβιτς και Μίχελ ήτανε ΣΙΓΟΥΡΟΙ (θυμάμαι την ΣΤ) πως δεν χρειαζόμαστε 9άρι.... στην τελική, αν τον είχαμε από την αρχή της σεζόν.... τι να πει κανείς.... και πάλι όμως.... έπαθε και ΔΕΝ έμαθε...
Η αξία της μεταγραφής Βιερίνια, πέρα από τις θέσεις, που είμαστε κομπλέ στα εξτρέμ κλπ. (αν και εγώ επιμένω, πως ενδοχομένως να παίζει και για φουλ μπακ ο Αντελίνιο) θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί πάνω μόνος του!
Θυμηθείτε μόνο πόσες φορές αναρωτιόμασταν τα τελευταία χρόνια (και πρόσφατα την περασμένη εβδομάδα), ΠΟΙΟΣ θα πάρει την ομάδα, ποιος θα βγάλει λίγο τσαγανό.... ποιος θα κάνει την ένεργεια όταν η μπάλα καίει στα δύσκολα ματς.... στις δύσκολες στιγμές..... ΠΟΙΟΣ θα νιώθει λίγο. Και έβλεπες ποιους έχεις και έλεγες, άστο γάμ@ το.....
Μακάρι να μας βγούνε Ελ Καντούρι και ο Μαουρίτσιο τέτοιοι ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες, αυτό δεν το ξέρουμε, μακάρι να έχουμε πάλι δύο και τρεις τέτοιες μορφές με τις μεταγραφές που έγιναν, έστω και τώρα με την καθυστέρηση που μας κόστισε την Ευρώπη.....
Το ότι δεν αποκτήσαμε σέντερ μπακ με ξενέρωσε πάρα πολύ. Μου θυμίζει την περίπτωση του Πρίγιο.... όταν ξεκίνησε η χρονιά.... Ιβιτς και Μίχελ ήτανε ΣΙΓΟΥΡΟΙ (θυμάμαι την ΣΤ) πως δεν χρειαζόμαστε 9άρι.... στην τελική, αν τον είχαμε από την αρχή της σεζόν.... τι να πει κανείς.... και πάλι όμως.... έπαθε και ΔΕΝ έμαθε...
Η αξία της μεταγραφής Βιερίνια, πέρα από τις θέσεις, που είμαστε κομπλέ στα εξτρέμ κλπ. (αν και εγώ επιμένω, πως ενδοχομένως να παίζει και για φουλ μπακ ο Αντελίνιο) θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί πάνω μόνος του!
Θυμηθείτε μόνο πόσες φορές αναρωτιόμασταν τα τελευταία χρόνια (και πρόσφατα την περασμένη εβδομάδα), ΠΟΙΟΣ θα πάρει την ομάδα, ποιος θα βγάλει λίγο τσαγανό.... ποιος θα κάνει την ένεργεια όταν η μπάλα καίει στα δύσκολα ματς.... στις δύσκολες στιγμές..... ΠΟΙΟΣ θα νιώθει λίγο. Και έβλεπες ποιους έχεις και έλεγες, άστο γάμ@ το.....
Μακάρι να μας βγούνε Ελ Καντούρι και ο Μαουρίτσιο τέτοιοι ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες, αυτό δεν το ξέρουμε, μακάρι να έχουμε πάλι δύο και τρεις τέτοιες μορφές με τις μεταγραφές που έγιναν, έστω και τώρα με την καθυστέρηση που μας κόστισε την Ευρώπη.....
- Dinos_Liverpool
αυτος ειναι μια καλη λυση για την αμυνα μας
https://www.transfermarkt.co.uk/david-l ... eler/63723

- alex ntepo
Ίσως ο Σάκης μας καλύπτει ως ρεζέρβα και για φορ και για στόπερ!
Εμ σαμπού, εμ κοντισιονέρ!

- Dinos_Liverpool
Paokpool, όταν λες φουλ μπακ ο Αντελίνο, ο Μάτος που; Παίζει και αριστερά, αλλά από ανάγκη!
Δεν νομίζω φουλ μπακ ο Πορτογάλος!
Όπως και ο Μακ κορυφή! Λύση ανάγκης κι αυτή. Ο καλός Μακ για θεση 11.
Δεν νομίζω φουλ μπακ ο Πορτογάλος!
Όπως και ο Μακ κορυφή! Λύση ανάγκης κι αυτή. Ο καλός Μακ για θεση 11.
- ΑποστόληςΑ
Πεσ' τα!alex ntepo έγραψε:Ίσως ο Σάκης μας καλύπτει ως ρεζέρβα και για φορ και για στόπερ!![]()
Εμ σαμπού, εμ κοντισιονέρ!