Ξερω γω, ο,τιδήποτε, πως ηταν το φαι που φαγανε, αν κ γτ ναυαγησε, πως του φανηκε η πολη, κατι..
Α οκ, thanx man! Αν μαθεις, do tell..
Τι έγινε ρε παιδιά;Dimg4 έγραψε:Λοιπον απο μια σχετικα καλη πηγη μολις εμαθα οτι ο ιρανος ειναι κλεισμενος κ ισως ανεβει σημερα.
έχεις χάσει επεισόδια, λογικό...ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά;Dimg4 έγραψε:Λοιπον απο μια σχετικα καλη πηγη μολις εμαθα οτι ο ιρανος ειναι κλεισμενος κ ισως ανεβει σημερα.
Του πάνε κι αυτουνού του Μπόλι πια Ρωσία τώρα στους -10, έλα Ελλάδα που δεν κάνει κρύο ποτε που λέει και το τραγούδι και τον έφεραν στη πιο κρύα βδομάδα των τελευταίων 10 ετών. Τι κάνουμε δεν μας θέλει και ο καιρόςMANIAKOS έγραψε:Αν ζει μετα το κρύο που έφαγε ερχόμενος ;
τώρα δείξαμε πυγμή, δεν τον θέλουμε εμείς ξέρω γω, πάμε για άλλους κλεισμένουςΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχω χάσει, αλλά πριν από ώρες ήταν κλεισμένος.
agios έγραψε:pilotos έγραψε:agios έγραψε:Cursed εκτιμώ τις πηγές σου,θα πω κι εγώ αυτό που έμαθα (το είπα σε κάποιον από εδώ μέσα αλλά φοβόμουν να το γράψω εδώ μην γίνουμε κώλος,εφόσον όμως άρχισε να γράφετε μπορώ να το πω) ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον νιονιο εδώ και μέρες αλλά δεν υπογράφει ο Ιρανός...δεν πείθεται για τον ΠΑΟΚ γενικότερα..για το αν έχει μέλλον εδώ και τέτοια...Ότι και να γίνει από εδώ και πέρα έρθει δεν έρθει,αυτό παίχτηκε...
Ευχαριστω για την επιβεβαίωση φιλε..εγω το ειχα γραψει..Erebus έγραψε:Η πληροφορία που έχω για τον Μιχελ-Ταξίδι Κύπρο για να καθησυχάσω μερικούς μου λένε πάει να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ για τον Τζαβέλλα να δοθεί δανεικός με όψιον να γλιτώσουμε ένα μέρος του συμβολαίου του.
ΔΕΝ πάει για τον Σωτηρίου είναι παιχνίδια των αρδ. επειδή φεύγει κύπρο για αντι 2η επιλογή αν δεν κάτσει ο Ανσαριφαρντ.
*Οσο αφορά ένας φίλος δεν θυμάμαι nickname εδω, που έγραψε ενημερώνω κ τους mods λέει αλήθεια την ίδιο με είπε κ μένα "φίλος" ήταν Θεσσ/νικη ο manager toy Boli με τον Βοli μαζι.
Αρα πόρισμα: Aν δεν κάτσει του Ansarifard(που τον πιστεύει ο Ιβιτς) πάνε για Boli απο αυτά που διακρίνω.
Τώρα όσο αφορά στο instagram για τον Σαββίδη-junior για τον αντι-garry:
Πιστεύω πως θα φέρουν τον Maicon - http://www.transfermarkt.com.br/maicon/ ... eler/70484
Για Wilson Eduardo μπορεί να γίναν κινήσεις-ίσως όμως να έρθει με δανεισμό.
Για Στοχ δεν το βλέπω με την καμία το είπαν κ reporter του ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης(γιος).