Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

mbison

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από mbison »

Πρεπει να συνεχισει το εργου του για αλλη μια χρονια. Ειναι πετυχημενη η 1η του.

Να καταργηθει ο θεσμος των π.ο. ή να τροποποιηθει ως προς τη βαθμολογια. Δεν ειναι δυνατο να παιρνεις μονο 1 βαθμο για καθε 5. Και δεν ειναι δυνατον να μην μεταφερονται τα αποτελεσματα της κανονικης περιοδου.

Για μενα ο Ιβιτς κριθηκε στο τελος της κανονικης περ. και μια χαρα τα πηγε, αφου πηρε και το κυπελλο.

Παντα υπαρχει καλυτερο, ετσι και για τη θεση του προπονητη. Αν ομως ερθει κανενας φτασμενος θα απαιτησει και μεγαλυτερο budget. Αυτη τη στιγμη ομως (λογικα) ο Ιβαν μή εχοντας αναλογα εσοδα, δεν μπορει να διαθεσει περισσοτερα χρηματα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gkaletsi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
gkaletsi έγραψε: Ξεσαλώστε.
Αυτό περιμένατε.
Ούτως ή άλλως τέτοιες ώρες εμφανίζεστε μόνο.

Απλά όταν τελειώσετε, κάντε μας την χάρη και κλείστε την πόρτα πίσω σας.
Μην ξαναγυρίσετε.
Μια χαρά είμαστε και χωρίς εσάς.
Εσύ ως τι μιλάς;
Εσύ αποφασίζεις ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στο φόρουμ; Για συμμαζέψου!
Νομίζω ότι δεν έδιωξα κανέναν ούτε εξέφρασα κάτι τέτοιο. Η αναφορά μου ήταν σε αυτούς που μπαίνουν στο φόρουμ μόνο σε δύσκολες στιγμές για να κράξουν και μετά εξαφανίζονται. Πιστεύω ότι μπορώ να εκφράσω την προσωπική μου άποψη πάνω σε αυτό.

Τέλος πάντων, η πίκρα όλων μας είναι μεγάλη. Αλλά προχωράμε παρακάτω στην επόμενη μέρα.
1. Δεν ήταν καθόλου έτσι. Έκανες μια γενική αναφορά για όλους όσους έγραψαν εναντίον του Ivic. Λες και γράφουμε σε προσωπολατρικό φόρουμ του Σέρβου και δεν πρέπει να πειράξουμε τον ήρωά μας. Λες κι εμείς δεν πονάμε με το χθεσινό ρεζιλίκι. Λες κι εμείς που ζούμε στην Αθήνα δεν τρώμε το bullying, όπως υπέροχα το περιέγραψε ο joshua.
2. Οι κουβέντες του τύπου "τέτοιες ώρες εμφανίζεστε μόνο", "Κάντε μας τη χάρη και κλείστε την πόρτα πίσω σας", "Μην ξαναγυρίσετε" και "μια χαρά είμαστε χωρίς εσάς" είναι απαράδεκτες. Λες και είσαι ο ιδιοκτήτης του φόρουμ.
3. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Κόσμια. Αυτή είναι η αρχή του φόρουμ. Εάν δεν το ανέχεσαι αυτό, μάλλον δεν είμαστε εμείς που πρέπει να κλείσουμε την πόρτα πίσω μας.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

teod1980 έγραψε:Μάλιστα.
Μήπως έσκασε η ομάδα, η οποία δεν είχε πιεστεί για να μην έχει θλάσεις, και μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου;

Δε ξέρω, λέω. Μήπως η ένταση των παιχνιδιών και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τρελή πίεση στην ομάδα κάποιοι δεν την άντεξαν;
Μήπως όλη η φάση Ιούλιο με τον Άγιαξ έκαψε χρονικά την ομάδα;
Μήπως ο κάνιας δε γύρισε ποτέ από τον τραυματισμό του;
Μήπως ο τσίμιροτ λύγισε από τα παιχνίδια;
Μήπως οι εναλλακτικές στο ρόστερ είναι μετριότητες για να παίζουν μαζί;
Μήπως ο Πρίγιοβιτς όσο ήτνα φρέσκος έκανε τη διαφορά αλλά μετά ελλείψη αλλου και τραυματισμού, έσκασε; Χωρίς προετοιμασία;
Δεν είναι περίεργο ότι ο καλύτερος ήταν ο Μπίσε που δε ζορίστηκε ποτέ, αλλά έκανε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για αρκετό καιρό.
Μερικές σκέψεις, όχι σιγουράκια
Ο Μπίσεσβαρ ήταν κουρασμένος από την αρχή , οπότε όταν κουράστηκα οι άλλοι ήρθε στα ίσα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

giapas έγραψε:teod αν η ομάδα δε πιέστηκε για το φόβο θλάσεων , πιστεύω ότι ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από γυμναστές και ειδικούς. Αν ήταν συνειδητή απόφαση να παρθεί το ρίσκο , ότι δε θα έχω θλάσεις αλλά θα ξεφουσκώσω στο τέλος, νομίζω ήταν κακή απόφαση.

Νομίζω ότι ο Ιβαν πληρώνει πολλά λεφτά για να μη μπορείς να τα έχεις και τα 2. Ούτε να σε θερίζουν οι θλάσεις αλλά ούτε και στο τέλος να σέρνεσαι.
Μπορεί να μην υπήρχε επιλογή ρε συ γιάπας. Ξέρουμε προβλήματα από την Μεσημβρία.
Σίγουρα πληρώνει πολλά ο Ιβάν και θέλει αποτελέσματα, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και πρακτικά νεόκοπος σε όλο αυτό το πανηγυράκι του ποδοσφαίρου. Και χωρίς ιδιαίτερα βοηθήματα από πουθενά.
Δοκίμασε διάφορα στυλ ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.
Πήρε μια απόφαση να στηρίξει έναν τεχ. διευθυντή κι ένα προπονητή που του φαίνεται ότι του λέει την αλήθεια και έχουν τίμια σχέση. Εμείς γιατί να σκίζουμε το προπονητή, χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται σε αυτό το ποδόσφαιρο;

Αμφιβάλλεις ότι οποιοσδήποτε και να έρθει, χωρίς να αλλάξουν τα πράγματα, πάλι θα τρέχει και δε θα φτάνει;

Ψυχολογικά, πέρα από τη φυσική κατάσταση, η ομάδα είναι χάλια.
Τρελή πίεση από όλους, τρελό πόλεμο από όλους και οπαδούς ασυγκράτητους και έτοιμους να την καταπιούν.
Για ΑΡΔ δε θα μιλήσω. Τους έκανε πέρα ο Ιβάν και εμείς επιλέγουμε να μας δηλητιριάσουν. Δείτε απόψεις για το ότι η περσινή ομάδα δεν έπρεπε να αλλάξει. Φοβερό!!!!!
Είναι πολλά τα χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πολλά περισσότερα εκτός κέντρων αποφάσεων.
Και δε μιλάω για διαιτησία. Μιλάω για όλα.

Εσύ πραγματικά έχεις χαλάσει το στομάχι σου 38 χρόνια, και εγώ κάθε φορά που παίζει ο ΠΑΟΚ δε γουστάρω να μιλήσω και να δω κανέναν, αλλά μας πετάνε πυρηνικά από παντού και εμείς λέμε γιατί δε πετάει μακρυά η σφεντόνα....

Εκτιμώ την άποψή σου, αλλά πιστεύω ότι τα αίτια είναι πέρα από το αγωνιστικό. όχι διαιτησία μόνο λέω...

Το πλάνο καθορίστηκε, ο πόλεμος υφίσταται, ας επιλέξουμε αν συνεχίσουμε ή αν ξανα -ξεκινήσουμε. Δε ξέρω τι να πω. Προσωπικά ας χαθεί και η επόμενη χρονιά. Το σημαντικό είναι να γίνουμε σοβαροί και όχι πανηγυριτζήδες, γιατί πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα στην ομάδα μετά το 85. Και ναι, οι παθογένειες δεν ξεριζώνονται έτσι εύκολα.
υγ. Τα δάκρυα του Βαρέλα, μετά από σημαντικά ματς που κερδίζαμε, όχι που χάσαμε πρόσεξε, δείχνουν ότι είναι αφόρητη η πίεση...
Άβαταρ μέλους
teod1980

KOSTAS54 έγραψε: Ο Μπίσεσβαρ ήταν κουρασμένος από την αρχή , οπότε όταν κουράστηκα οι άλλοι ήρθε στα ίσα.
Εσύ κουράστηκες ή ο Μπίσε;
:lol: :lol:

Κατάλαβες τι είπα όμως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 01 Ιουν 2017, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

''Εδώ μας ρίχνουν -6 κι εσείς μιλάτε για τα αγωνιστικά'' ποστ
σε 4...3...2...1... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Καποιοι φιλοι μου φαινεται δεν θελουν να καταλαβουν το μεγεθος της φαπας των πλει οφ.Μετα απο χρονια και χρονια στα οποια εχουμε περασει τα μυρια οσα,κατακτησαμε ΔΙΚΑΙΩΣ, εστω και με μετρια αποδοση ενα κυπελο και ξεσηκωθηκε το συμπαν.Κλεφτες,λαμογια,πολιτικαντιδες,γραφικοι της τηλεορασης και του ραδιοφωνου ξεσπαθωσαν κατα της ομαδας,του λαου της,του ιδιοκτητη της, αλλα ΚΑΙ του προπονητη της.Αναυδοι εμεις παρακολουθουσαμε γυρω μας το θεατρο του παραλογου,ειτε σιωπωντας,ειτε αντιδρωντας σοκαρισμενοι απο το πρωταφανως εχθρικο περιβαλλον.Εμεις ειδικα οι Αθηναιοι,λογω του περιβαλλοντος στο οποιο ζουμε,φαγαμε πρωτοφανες μπουλινγκ απο τον καθε γραφικο και φτασαμε να αποφευγουμε κοινωνικες επαφες.Η γυναικα μου, για να το ελαφρυνω, εφτασε να μην με αφηνει να παω στα παιδικα παρτυ των συμμαθητων των παιδιων μου, γιατι λιγο χρειαστηκε να πιαστω στα χερια με τον καθε λαλακα και μεσα σε ολα αυτα, αυτο στο οποιο ελπιζαμε ηταν η απαντηση μεσα στο γηπεδο,να κλεισουμε στοματα,να ριξουμε σφαλιαρες και να τους βουλιαξουμε στον βουρκο μεσα στον οποιο προσπαθουσαν να μας συρουν.Η πρωτη θεση στα φετινα πλει οφ εμοιαζε πιο σημαντικη στα ματια πολλων και απο κατακτηση πρωταθληματος, γιατι θα σηματοδοτουσε μια νεα εποχη και εμεις παρουσιασαμε το χειροτερο προσωπο της ομαδας εδω και πολλα πολλα χρονια.Ολο αυτο δεν γινεται να μην το φορτωθει καποιος,δεν γινεται να αφησουμε να σερνεται πως η ομαδα ειναι μετρια και πως ο καθε μανταλος,χουλτ,κλωναριδης,γιοχανσον ειναι καλυτερος απο παικτες που κοστισαν εκατομμυρια,καποιος πρεπει ΓΕΝΝΑΙΑ να παρει την ευθηνη για την εικονα που παρουσιασαμε και για το τι ακουμε και διαβαζουμε παλυ σημερα αριστερα και δεξια.
Επισήμανα με έντονα κόκκινα γράμματα αυτά που με "εντυπωσίασαν" και στα οποία θέλω να απαντήσω κόσμια, καθώς η ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων θαρρώ ότι είναι το απαύγασμα ενός forum ιδεών, έστω και οπαδικού...Ας τα πάρουμε λοιπόν παράγραφο-παράγραφο συμπληρώνοντας σ αυτές και την δική μου άποψη...

1...Ξεσάλωσαν όμως και τα κοράκια και οι δικαστές σε βάρος της ομάδας μας και υπέρ κάποιων άλλων...Αν λοιπόν δεν ξεσάλωναν κι αυτοί κατ αυτόν τον τρόπο δεν θα παίζαμε καν στα play off γιατί φέτος πολύ εύκολα θα ήμασταν ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ...Άμα θέλεις ρίξε καμιά ματιά στο topic "Σχολιασμός διαιτησίας" και θα δεις...

2...Θα μπορούσατε άνετα εσείς που δέχεστε μπούλινγκ να ισχυριστείτε το παραπάνω επιχείρημα Νο 1 στα χαβουζοβοθρολιμανίσια πιθηκοειδή υπανθρωπάρια που σας την πέφτουν και σας λένε αλήθεια τι ακριβώς? Εξ άλλου οι κοινωνικές επαφές με τέτοιου είδους υβρίδια πιθήκου και υπανθρώπου δεν θα σας βελτίωναν κάπου, σίγουρα...

3...Για όλους μας θα ήταν η απάντηση μέσα στο γήπεδο βάλσαμο στην ψυχούλα μας...Θα ήταν όμως και ένα extra οικονομικό όφελος και για παίχτες και προπονητή της ομάδας, οπότε δεν πιστεύω ότι κάτι έγινε εσκεμμένα...Η ομάδα απλά δεν άντεξε από κούραση και πίεση και δεν ανταπεξήλθε όπως όμως το κανε ολόκληρη την χρονιά, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε...Αυτό πρέπει να διορθωθεί με τρόπους που γνωρίζουν γυμναστές και προπονητές, ώστε του χρόνου να μην επαναληφθεί...Ελπίζω πάντως να μην ακούσω (διαβάσω) ξανά το επιχείρημα για αποτυχίες με αντιπάλους του ΠΟΚ κ.τ.λ., γιατί αυτό δεν έγινε στην κανονική διάρκεια αλλά μόνο στα play off...Όπου

4...Αν διαβάσεις τις χθεσινές δηλώσεις του Ίβιτς θα δεις ότι κατ αρχάς ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη και ότι ερωτώμενος αν θα μείνει και του χρόνου, απάντησε ότι θα συζητήσει με τον κύριο Σαββίδη για να συναποφασίσουν ποιο θα είναι το καλύτερο για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Δέχομαι ειλικρινά ότι εσείς τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια που κατοικείτε στο χαβουζοβοθρολίμανο δέχεστε τις μεγαλύτερες δόσεις δηλητηριώδους προπαγάνδας κατά του Π.Α.Ο.Κ. και πιο πρόσφατα του Προέδρου του Ιβάν Σαββίδη, αλλά απορώ που πολλοί από σας, ειδικότερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, δεν έχουν αναπτύξει τα κατάλληλα φίλτρα εναντίον όλων όσων την παράγουν, επίμονα, καθημερινά και ασταμάτητα με μεγάλη ένταση, ώστε να μην επηρρεάζονται άλλο...

Υ.Γ. Αν θέλεις μπορείς να μας πεις τι ακριβώς ακούτε και διαβάζετε πάλι σήμερα δεξιά κι αριστερά μιας κι εγώ διαβάζω μόνο PAOKmania.gr, forum & chat για να χω το κεφαλάκι μου ήσυχο και την πίεση μου στο 12-7?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:
zissos έγραψε:Πιστεύω ότι αν φέτος πηγαίναμε με Τούντορ θα ήμασταν πρωταθλητές.
Σε θεωρώ μια τρίχα από τα @@ του Τούντορ, αλλά σε στηρίζω μόνο και μόνο για να παραμείνει κάποιος και 2η χρονιά.
.
ΓΟΥΑΤ??? :redcard:
Τωρα δε ξερω αν πρεπει να σιφυλιαστω η οχι

εγω νομιζω οτι τα εννοει και δε τρολαρει, ας μας απαντησει να ξερουμε :evil:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

απο που βγαινει το συμπερασμα οτι τρολλαρει;
Ολο το ποστ στηριζει τη συγκεκριμενη αποψη. Ειναι ξεκαθαρο πως τα εννοει. Εδω εγραψε "ιβαν τραβα πισω στα κολχοζ" σε αλλο τοπικ και καθολου τρολλαρισμα δεν μου φανηκε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
zissos έγραψε:Πιστεύω ότι αν φέτος πηγαίναμε με Τούντορ θα ήμασταν πρωταθλητές.
Σε θεωρώ μια τρίχα από τα @@ του Τούντορ, αλλά σε στηρίζω μόνο και μόνο για να παραμείνει κάποιος και 2η χρονιά.
.
ΓΟΥΑΤ??? :redcard:
Τωρα δε ξερω αν πρεπει να σιφυλιαστω η οχι

εγω νομιζω οτι τα εννοει και δε τρολαρει, ας μας απαντησει να ξερουμε :evil:
Η αληθεια ειναι πως δε μου φανηκε καπου να τρολαρει...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

sic-4 έγραψε:απο που βγαινει το συμπερασμα οτι τρολλαρει;
Ολο το ποστ στηριζει τη συγκεκριμενη αποψη. Ειναι ξεκαθαρο πως τα εννοει. Εδω εγραψε "ιβαν τραβα πισω στα κολχοζ" σε αλλο τοπικ και καθολου τρολλαρισμα δεν μου φανηκε
Α, μάλιστα....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτο δεν το ειχα δει... οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παικτικα απο αποψη καριερας δεν τον βλέπει ο τουντορ. Προπονητικα εχουν απο ενα κυπελλο αν δεν κανω λαθος.

Τελοσπαντων ακυρη η συγκριση του παρελθοντος τους μιας και τους ζησαμε και τους δυο ως προπονητες.

Επι του θέματος. Με αλλαγες προπονητών παικτων παραγοντων κλπ δεν εκανε ομαδα κανείς. Την απειρια του ιβιτς την ξεραμε απο πέρσι. Δε χρειαστηκε μια χρονια να το καταλαβουμε. Τωρα περι αποψεων οτι καποιος πρεπει να πληρωσει το μαρμαρο γιατι χαλαστηκε ο λαος δεν σχολιαζω καν. Λαος ηταν κ χθες στην τουμπα και χειροκρότησε. Αυτοι δε θα χαλαστουν αν πληρωσει το μαρμαρο καποιος;

Όσοι δε, κρινουν εκ του αποτελεσματος και μονο ας δουν οτι και γουαρδιολα με μαν σιτι να ειχαμε 2οι θα βγαιναμε στα πο. Ολιγον τι αφοριστικο αλλα με δοση αληθειας λογω της ποινης. Το λεω κυριως για να μην κρινουμε τα παντα απο αριθμους.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ρε μπιλαρα, σοβαρά τωρα
ασχολεισαι σοβαρα με την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας;

ο τούχελ να έρθει τίποτα δε θα κάνει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πέρυσι όμως ο άπειρος Ivic κατέβασε μια ομάδα απόλυτα σοβαρή στα play-off, που παρ' ό,τι ήταν πίσω βαθμολογικά τους ξεπέρασε όλους αήττητη. Πού πήγε αυτή η ομάδα φέτος; Φέτος που και καλύτερη μπάλα έπαιξε σε σχέση με πέρυσι (τουλάχιστον μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου) και μπήκε στα p.o. προηγούμενη βαθμολογικά και προερχόμενη από κατάκτηση τίτλου μετά από πολλά έτη.
Ποιος μπορεί να εξηγήσει τα φετινά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χάλια;
Ποιος μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι την ομάδα που είχαμε συντρίψει δύο φορές φέτος (3-0 και 4-0) στο ίδιο γήπεδο, και η οποία έπαιζε ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ και η οποία (επιπλέον) έχανε 2-1 στο 69΄και ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, κατάφερε και γύρισε το ματς;
Μπορεί κάποιος να δώσει μία λογική εξήγηση για όλα αυτά; Εμένα η φαντασία μου έχει στερέψει πλέον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”