Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από pagotatzis »

Καλά βρε είστε σοβαροί ?
10 σελίδες μόνο μαλακίες 11
για σοβαρευτείτε να μην σάς πετάξω κανένα παγωτό στην μούρη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

:lol:

υ.γ. Σοβαρευτείτε ρε! Αλήτες.. 8-)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

felipe14 έγραψε:παιδια η μεταγραφη εγινε...το ονομα του mirco savini....για αυτον πηγε στην ιταλια ο βρυζας...την προηγουμενη βδομαδα τον εδιωξαν αλλα επειδη δεν βρηκαν κατι καλυτερο στην αγορα τον ξαναεφεραν....μαλιστα παρουσιαζετε σαν μεταγραφικη επιτυχια καθως ακουγετε οτι ο σαβινι συμφωνησε με μειωμενες αποδοχες!!!!!
ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ !!!!!!!!
ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έλα σοβαρά τώρα.. Χαλαρώστε λίγο, αφήστε τα οφ τοπικ και σταματήστε να βγάζετε νεύρα στα καλά καθούμενα.
Άβαταρ μέλους
dizar

Δημοσίευση από dizar »

Oσο δε σκαει μεταγραφη...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αν οι μεταγραφές μας είναι οι Μάντζιος, Καρντόσο θα χεστούμε στο γέλιο με το τι έχει να γίνει εδω μέσα...!! Χαχαχα... Άλλους τους κακοπέφτουν ο Τρεζεγκέ (...) και ο Ιακουίντα (...) και την ίδια στιγμή το φάντασμα του Βαγγελάκη πλανάται απειλητικά στον ουρανό της Τούμπας... Έ ρε γλέντια...!! Κάνε ένα αστείο ρε Ζήση να χεστούμε στο γέλιο... :lol:

Btw, νομίζω πως οι παίκτες της Καβάλας και του Βόλου δεν μπορούν να μεταγραφούν πριν καταλήξει οριστικά η υπόθεση των ομάδων τους... Φανταστείτε να πάρουν μεταγραφή όλοι οι παίκτες και μετά να δικαιωθούν οι ομάδες... Θα γίνει της εκδιδομένης γυναικώς το σιδηρούν κιγκλίδωμα... Οπότε μάλλον πάει ο Σανκαρέ, γιατί ποιός περιμένει μέχρι τότε...
Ο Τζιώλης απο την άλλη, λόγω του ότι είναι μαλακάκος, πιστεύω ότι αν έχει πρόταση απο τη Σαντατέρ σίγουρα θα πάει εκεί και όχι στη Θεσσαλονίκη, εκτός αν του δίνουμε πολύ περισσότερα λεφτά... Έχει και το στομάχι του το παιδί, που να αγχώνεται κάθε βδομάδα στην Τούμπα... Εγώ πάντως θα τον ήθελα να μοιραστεί το χρόνο με τον Παυλάρα...
Όσο για το σέντερ φορ, τα σενάρια περι Τρεζεγκέ και Ιακουίντα είναι εξίσου κωμικά με τις "εκτιμήσεις" ότι πρόκειται για σαπάκια... Στον αντίποδα, ο Μάντζιος είναι ακόμα ελεύθερος και αυτό με κάνει να ανησυχώ... Ξαπλώνω και τον βλέπω στον ύπνο μου, εφιάλτης μου έχει γίνει... Πάρτε κάποιον για να ησυχάσω... Ακόμα και το Μουσλίμοβιτς αν θέλετε...

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι αποκλειστικά και μόνο εκτιμήσεις χωρίς καμία πληροφόρηση μιας και είμαι αραχτός σε μια αιώρα στον Αρμενιστή και κουνιέμαι... :D
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

black death έγραψε:Δεν μας κάνει ο Ιακουίντα. Έχουμε να του δώσουμε 3 το χρόνο αλλά είναι άμπαλος. :)
Αυτο ακριβος....ειναι εγκλημα, ασχετα ποιος θα τα δωσει,...να πληρωσεις 2-3εκ για τον Μαντζιο της Ιταλιας......
και στο ξαναλεω....μιλα με καποιον που παρακολουθει το καμπιονατο να σου πει για τον Ιακουιντα......
...και κατι αλλο ...τα τελευταια 10 χρονια λογω ελειψης πραγματικων ταλεντων στην Ιταλια εχουν υπερτιμηθει παρα πολυ παικτες, που δεν εχουν τιποτα το εξαιρετικο...ενας απο αυτους ειναι και ο Ιακουιντα....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

arisk έγραψε:Αν οι μεταγραφές μας είναι οι Μάντζιος, Καρντόσο θα χεστούμε στο γέλιο με το τι έχει να γίνει εδω μέσα...!! Χαχαχα... Άλλους τους κακοπέφτουν ο Τρεζεγκέ (...) και ο Ιακουίντα (...) και την ίδια στιγμή το φάντασμα του Βαγγελάκη πλανάται απειλητικά στον ουρανό της Τούμπας... Έ ρε γλέντια...!! Κάνε ένα αστείο ρε Ζήση να χεστούμε στο γέλιο... :lol:

Btw, νομίζω πως οι παίκτες της Καβάλας και του Βόλου δεν μπορούν να μεταγραφούν πριν καταλήξει οριστικά η υπόθεση των ομάδων τους... Φανταστείτε να πάρουν μεταγραφή όλοι οι παίκτες και μετά να δικαιωθούν οι ομάδες... Θα γίνει της εκδιδομένης γυναικώς το σιδηρούν κιγκλίδωμα... Οπότε μάλλον πάει ο Σανκαρέ, γιατί ποιός περιμένει μέχρι τότε...
Ο Τζιώλης απο την άλλη, λόγω του ότι είναι μαλακάκος, πιστεύω ότι αν έχει πρόταση απο τη Σαντατέρ σίγουρα θα πάει εκεί και όχι στη Θεσσαλονίκη, εκτός αν του δίνουμε πολύ περισσότερα λεφτά... Έχει και το στομάχι του το παιδί, που να αγχώνεται κάθε βδομάδα στην Τούμπα... Εγώ πάντως θα τον ήθελα να μοιραστεί το χρόνο με τον Παυλάρα...
Όσο για το σέντερ φορ, τα σενάρια περι Τρεζεγκέ και Ιακουίντα είναι εξίσου κωμικά με τις "εκτιμήσεις" ότι πρόκειται για σαπάκια... Στον αντίποδα, ο Μάντζιος είναι ακόμα ελεύθερος και αυτό με κάνει να ανησυχώ... Ξαπλώνω και τον βλέπω στον ύπνο μου, εφιάλτης μου έχει γίνει... Πάρτε κάποιον για να ησυχάσω... Ακόμα και το Μουσλίμοβιτς αν θέλετε...

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι αποκλειστικά και μόνο εκτιμήσεις χωρίς καμία πληροφόρηση μιας και είμαι αραχτός σε μια αιώρα στον Αρμενιστή και κουνιέμαι... :D
++++++++++

μοιραζομαστε και τους ιδιους εφιαλτες παναθεμα σε...

υγ με αρεσε παντως η σιγουρια οτι θα ανακοινωνοταν μεταγραφη σημερα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά ρε...σοβαρά μιλάτε???Πέρυσι παίξαμε με τη Βιλιαρεάλ και μου μιλάτε για τη Τόττεναμ???Πλάκα κάνατε????Ποια Τόττεναμ???Μια χαρά τους κερδάμε άμμα παίξουμε μπάλα...
:pano:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Αν ξαναακούσω/διαβάσω ατάκα του τύπου "ανακοινώνεται μεταγραφή μέχρι την τάδε ώρα/μέρα" θα παραβώ όσους κανόνες δεν έχω παραβεί τόσα χρόνια στο φόρουμ... Παίζουν με τα νεύρα μας οι ΑΡΔ έχουμε και τους μυρουδιάδες ανιψιους της ξαδελφης του μπατζανάκη της θειας του συμπεθέρου του ξαδέρφου που αγόρασε αμάξι απο τον ξάδερφο του θείου της ανιψιάς του γιου του Σαχπατζίδη που έχει μάντρα αυτοκινήτων με τις ημερομηνίες και τα ονόματα που θα κλείσουμε...

Λυπηθείτε μας... Σας παρακαλώ...

ΥΓ: +Οσα θες arisk

ΥΓ2: photis θεωρείς οτι Βιγιαρεαλ > Τοτεναμ;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εύκολα...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τα οφ τοπικ μεταφερθηκαν...συνεχιζουμε με μεταγραφες...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ow-what-to

ιδου η αποψη της αγγλικης σελιδας γκολ.κωμ για το καμπιονατο που ερχεται με μια σατυρικη ματια.περιγραφει εν ειδει προβλεψης μηνα προς μην το καμπιονατο 2011-2012.με λιγα λογια ο μονος παικτης που επιλεγει να ειρωνευτει σε καθε μηνα ειναι ο ιακιντα.αρδ και εκει θα μου πεις.αλλα απο ολους τους παικτες του καμπιονατο μονο αυτον?
δεν μου πεφτει λιγος κανενας ιακιντα(το θεωρω γελοιο και που συζηταμε μονο για τοσο γνωστα ονοματα-αν εδω μιλαμε χαμηλοφωνα για πτωχευση σε ολοι την ευρωπη λενε ανεκδοτα με τη φαση μας.κανενας γνωστος παικτης που μπορει να βρει ομαδα εστω και μικρου βεληνεκους που παιζει σε ανταγωνιστικο ασφαλες πρωταθλημα δεν θα ερθει εδω.μονο τυχοδιωκτες μπορει να μας κανουν την τιμη και οχι εγνωσμενης αξιας επαγγελματιες.το μονο γνωστο κοροιδο που φετος τιμησε τη χωρα μας ηταν ο γκουντγιονσεν αντε και με τα 1000 ζορια ο γιεστε(που δεν τον λες και τεραστιο παικτη-απλα γνωστο, και παραφουσκωμενο απο τα γαβροαρδς).
μην τρελαινεστε.στην παρουσα φαση ο τζιωλης πολυτελεια ειναι.και ο μαντζιος με ενα χαμηλο συμβολαιο θα δωσει βαθος στο ροστερ.και εγω δεν τρελαινομαι με την προοπτικη αλλα με αυτα τα δεδομενα ειναι χρησιμη προσθηκη.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

arisk έγραψε: Στον αντίποδα, ο Μάντζιος είναι ακόμα ελεύθερος και αυτό με κάνει να ανησυχώ... Ξαπλώνω και τον βλέπω στον ύπνο μου, εφιάλτης μου έχει γίνει...
Και συ εφιάλτες arisk με τον Βαγγελάκη ?
Τελικά πρέπει να είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί.Πρέπει να κινηθούμε για μια ομαδική μήνυση κατά της ΠΑΕ για διατάραξη ψυχικής ηρεμίας.Δεν πάει άλλο.Παίζουν με τα νεύρα μας πλέον. :D
Σε 20 μέρες παίζουμε με Τότεναμ και δεν κουνιέται φύλλο.Θα στείλουν τον Μπόλονι και τους υπάρχοντες παίκτες γυμνούς στα αγγούρια και μετά θα λέμε τι έγινε.
Τέλος πάντων πάω σε ένα τσιμπούσι να πλακωθώ στα τσίπουρα να πνίξω τον καημό μου...
Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα σήμερα, μετά έρχεται Σ/Κ γ@μησε τα...
Αυτό το καλοκαίρι του 2011 για μας τους μεταγραφολάγνους θα μείνει σαν ''Μαύρο Καλοκαίρι''. :(

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε: μην τρελαινεστε.στην παρουσα φαση ο τζιωλης πολυτελεια ειναι.και ο μαντζιος με ενα χαμηλο συμβολαιο θα δωσει βαθος στο ροστερ.και εγω δεν τρελαινομαι με την προοπτικη αλλα με αυτα τα δεδομενα ειναι χρησιμη προσθηκη.
στο μονο πραγμα που θα δωσει βαθος ο μαντζιος ειναι στη λιστα αυτων που περασαν και δεν ακουμπησαν... 8-) 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”