Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Να πάρει πρώτα εναν κανονικό προπονητή και ύστερα μιλάμε...
- Μπαρκαρούτσος
Είχαν 2-3, τους έδιωξαν επειδή δεν έπαιρναν χαρτάκι.
Του Santos δεν του πλήρωσαν ούτε τα αεροπορικά.
Του Santos δεν του πλήρωσαν ούτε τα αεροπορικά.
-
van rooy έγραψε:Η εκάστοτε Εθνική ομάδα εκπροσωπεί ένα κράτος. Πολλές φορές μέσα απο μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπορείς να ανακαλύψεις ή να κατανοήσεις την κουλτούρα ενός λαού.
Έτσι και η δική μας ,αντιπροσωπεύει την κουλτούρα μας , την νοοτροπία μας.
Βλέποντας τη θλίβεσαι , προσωπικά στεναχωριέμαι γιατί ήθελα να είμαι περήφανος για αυτή.
Να μην μιλήσω καν για την εθνική ομάδα του μπάσκετ...
Δυστυχώς πληρώνουμε σε κάθε έκφανση της ζωής μας το έλλειμα παιδείας , εκπαίδευσης , των αξιών και αρχών που διέπουν το ελληνικό κατεστημένο.
Νιώθεις παντού την αναξιοκρατία, την αδικία , τη ζήλια , το φθόνο , το μίσος , την απαξίωση , την έλλειψη ηθικής , ντροπής , σεβασμού.
Βλέποντας χθες τον αγώνα , μέσα μου πλημμύρισαν συναισθήματα αγανάκτησης, ταπείνωσης και στεναχώριας.
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην παρακολουθήσω τον αγώνα για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά δυστυχώς η αγάπη μου για την πατρίδα με λύγισε. Το μετάνιωσα .
Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μου φταίει!!!
Εύχομαι να βρεθεί ένας Ιβαν Σαββίδης να αλλάξει την κατάσταση και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου όπως έκανε με το ελληνικό πρωτάθλημα.
Εκφραζεις οτι νιωθω, πολυ καλυτερα απ'οτι θα το εξεφραζα εγω...
- kataramenos5
Και ο Ρότα την είδε Ρομπέρτο Κάρλος αντί να πασάρει στο ύψος του πέναλτι στον ντελια που ήταν αμαρκαριστος,πόσες φορές ζητούσε ο ντελιας μπάλα που είχε χώρο στην πλευρά του και προτιμούσαν να την γυρίσουν στα σέντερ Μπακnunies4 έγραψε:Απο την μια πλευρα μετα το 60 εχεις Ροτα-Μασουρα και απο την αλλη εχεις Τσιμικα-Ντελια.
Η εντολη που δινεις (απο οτι φανηκε) ηταν το 80% των επιθεσεων να γινει απο την πλευρα Ροτα-Μασουρα. Λογικο μοιαζει ε;
Αν δεν ηταν εντολη και ηταν επιλογη του....10αριου μας να παιζει ολο απο δεξια, μην φοβασαι ρε αχωνευτε Βλακασετα. Δεν θα παθεις τιποτα αν δωσεις την μπαλα και στον μικρο. Δεν θα σε ξεφτιλισει περισοτερο απο οτι ηδη το εχει κανει στις αναμετρησεις των ομαδων σας.
- Μπαρκαρούτσος
Ρε, διαβάζω αριστερά και δεξιά ότι έπρεπε να πάρει Φορτούνη και τι λακαμάς είναι ο Poyet κτλ.
Αυτό το ξέχασαν;
«Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη τιμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα για τη γαλανόλευκη και την Εθνική Ομάδα όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Ελπίζω η απόφασή μου να αποχωρήσω από την Εθνική Ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας Ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα»!
Αυτό το ξέχασαν;
«Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη τιμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα για τη γαλανόλευκη και την Εθνική Ομάδα όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Ελπίζω η απόφασή μου να αποχωρήσω από την Εθνική Ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας Ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα»!
Ρε τον Κάργα. Αγανάκτησε με το κράξιμο που τρώνε οι διεθνείς και έβαλε στην κουβέντα και την κόκκινη που έφαγε αυτός. Δεν μπορεί να αλλάξει η καριέρα σου από μια κόκκινη ή ένα πέναλτι. Αυτό που δεν αλλάζει σίγουρα πάντως Κάργα είναι η τεσσάρα που φάγαμε παίζοντας με 10 παίχτες σε όλο το ματς.
Εντελως ακαταλληλος για εθνικη ομαδα οπου συγκεντρώνονται ολοι μαζι 2-3 φορες το χρονο για λιγες μερες. Εκει θελει προπονητη που να ξερει να κοουτσαρει, να βρισκει λυσεις γρηγορα και αμεσα χωρις πολυ διαθεσιμο χρονο. Ο Γκανταλφ δεν κανει γι αυτο. Ειναι αλλης φιλοσοφιας. Θελει να εχει μια ομαδα που να περναει πολυ χρονο μαζι της, που να την δουλευει καθημερινα και να τους περναει την φιλοσοφια του σιγα σιγα. Σε ολα τα ματς του βαζελου ειχε πολυ αργες αντιδρασεις απο τον παγκο, οι δραστικες επεμβασεις του ηταν μηδαμινες, και ολες οι αλλαγες που εκανε ηταν ιδιες σε καθε ματς και στο ιδιο λεπτο, σαν να ηταν αποφασισμενες απο πριν.
Μακρυα. Θα αποδειχτει χειροτερος και απο Πογιετ.
Μακρυα. Θα αποδειχτει χειροτερος και απο Πογιετ.
Μια χαρά είναι ο Γιοβάνοβιτς αν δεν έχουν σκοπό να δώσουν τρέλα λεφτά για προπονητή.
Βέβαια έχει κ αυτός τα κολλήματα του με τους νέους τους οποίους δεν τους εμπιστεύεται εύκολα, αλλά πλέον δεν μιλάμε για αμουστακα παιδάκια που δεν έχουν παραστάσεις αλλά για πρωταγωνιστές στις ομάδες τους
Βέβαια έχει κ αυτός τα κολλήματα του με τους νέους τους οποίους δεν τους εμπιστεύεται εύκολα, αλλά πλέον δεν μιλάμε για αμουστακα παιδάκια που δεν έχουν παραστάσεις αλλά για πρωταγωνιστές στις ομάδες τους
Ο Γιοβάνοβιτς κάτι καλύτερο θα κάνει αν δεν παίρνει χαρτάκι, όπως ο Πογιέτ. Όχι σπουδαία πράγματα αλλά σίγουρα ένα κατιτίς καλύτερο.
Αλλά το σημαντικότερο είναι να την αγκαλιάσει όλη η χώρα, απ’άκρη σ’άκρη όχι μόνο το λεκανοπέδιο. Δεν είναι εθνική Αθηνών - Πειραιώς - περιχώρων.
Αλλά το σημαντικότερο είναι να την αγκαλιάσει όλη η χώρα, απ’άκρη σ’άκρη όχι μόνο το λεκανοπέδιο. Δεν είναι εθνική Αθηνών - Πειραιώς - περιχώρων.
Το αντίθετο συνέβαινε. Επειδή δεν έπαιρνε χαρτάκι γι' αυτό τα σπασανε με την ΕΠΟ. Ο μπαλτακος του έδινε χαρτάκι με ονόματα Κωνσταντελια, Φορτουνη, Τζολη, Κυριακόπουλο, Δουβικα, αλλά αυτός δεν το παιρνε και επέμενε σε χατζηγιοβαννη Τζαβέλλα Γιακουμάκη και ζεκα. Συμπέρασμα: δεν είναι πάντα καλό να μην παίρνεις χαρτακι
Ο Γκάνταλφ δεν ξέρει να κοουτσάρει, όπως δεν ήξερε και ο φαν τ σιπ. Καλοι κοουτς ήταν οι Ρεχάγκελ Σάντος. Τέτοιο χρειάζεται η Εθνική. Ακόμα και ο Ίβιτς που είναι ελεύθερος
Πάμπλο Γκαρσία για να αξιοποιηθεί η " δουλειά" του Πογετ. Συνεχίζεις με Ουρουγουανό προπονητή ώστε να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια...