Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Την πράκτορα από τη Θεσσαλία να την αφήσεις έξω από τις αντιπαραθέσεις μας γιατί μετά πρέπει να διαλέξω νούμερο παντόφλας.....................
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Χμμμμμμμμμμ ........ Βρήκα τί δώρο θα την κάνω!!!!!!! Τί νούμερο παντόφλα φοράει η αγαπητή????!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

dreamwarrior έγραψε:Βασικά ο μόνος οτινανιστής που σχολίασε είναι ο κύριος διευθυντής.......
Αυτό δεν θα περάσει έτσι οκ;;;;
Να σσκηθούν πιέσεις να σβήσει το ποστάρισμά του γιατί θα κατεβώ σε απεργία πείνας!!!!!
Τέσταρα τα ανταναλκαστικά τους ντε! Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι για τα μπάζα... :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

aspromauri έγραψε:Σσσσσσσσσσσ ..... σε εντεταλμένη υπηρεσία είναι ο Dimiskίδης ...... συλλέγει χρήσιμες πληροφορίες για τον αφανισμό των αντιπάλων!!!!!!!

Είδες που οι γυναίκες με καταλαβαίνουν καλύτερα; Έχω...αύρα ο μπαγάσας... :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

aspromauri έγραψε:το ΨΩΜΙ το βάζω εγώ .... την ΠΑΙΔΕΙΑ την βάζει ο Dimiskίδης .... την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την έχει ο Novitoulis !!!!!!!
Κανονικά το..ψωμί έπρεπε να το βάλω εγώ. Ψωμι στο κάρβουνο, με λαδολέμονο, που θα συνοδεύει 4 λαχταριστές χοιρινές και 2,5 κιλά αρνίσια παϊδάκια. Άντε και 2 κιλά προβατίνα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: Ντριμίδη πόσταρα κι άλλο ένα στο ακατανόμαστο τόπικ. Λέει επι λέξη:"Χάος....Ούτε αρχή....ούτε τέλος". ΄Οπως βλέπεις τους τα χώνω κανονικά. Και τους έκανα....τα μούτρα κρέας.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΗΛΩΣΗ: ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.....

ΖΗΤΩ Ο ΟΤΙΝΑΝΙΣΜΟΣ!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Αγαπητέ Σωτομητσίδη θα γίνεις ο σούπερ oti na nai agent 000000000000+ που θα είσαι σε αποστολή : "Το γουρουνόπουλο και το μοσχαρι δεν είναι αρκετά" !!!!!!!
Θα συλλέξεις πληροφορίες για αυτά τα γατάκια και τις σκέψεις τους οκ;;;;;;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

My name is Dimis.....

Dimis K!!!!

Μωρέ θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: Ελπίζω μόνο να μην παρακολουθούν τι λέμε...
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Και να παρακολουθούνε τι θα γίνει δηλαδή;;;;
Το πολύ-πολύ να μας προκαλέσουν σε κανέναν διπλό αγώνα μπάντμινγκτον ή κανά τσάϊ για 4 ............
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τους προκαλώ να συναγωνιστούμε σε φαγοπότι....

Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Βασικά σε αυτό δεν μας έχουν σε καμία περίπτωση (ούτε και στο πιώμα νομίζω...... )
Αδερφέ Σωτομητσίδη ενημέρωσε και τον πρόεδρο να κυρήξει την ότι να 'ναι land σε κατάσταση off topic ανάγκης και να ετοιμάσει αποθέματα να πλέξει πουλόβερ και να αναχαιτήσει δυνάμεις Τούληδων οκ;;;;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ελήφθη όβερ. Θα πέσει σύρμα.... ;)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Θα γίνει επανάσταση revolution και βάλε και λίγο αλατοπίπερο να γουστάρουμε οκ;;;;;;
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

Σημερα τα ξημερωματα αι εχθρικαι ξενες δυναμεις ετολμησαν να παραβιασουν,να καπιλευτουν και να υποκλεψουν την ονομασια της ολοσυμπαντικης ολοτητας του διακυβερνητικου ιστοχωρου του οτιναναι που εβρισκομαστε υπο την καθοδηγηση του εναρετου και πυγμαλιωνα οδηγητη και κυβερνητη του οτιναναι κυβερνοχωρου ντριμιδοσουτζουκιδι.

Οι δυναμεις απανταχου του οτιναναι καλουνται σε επαγρυπνηση και ανασυνταξις δια του λογου της απειλης που εδεχομαστε.

Το ΟΤΙΝΑΝΑΙ ητο,ειναι και θα ειναι εις το πανδαματωρ χρονο ΟΤΙΝΑΝΙΚΟ.

Αναμενεται αι νεωτερας ανακοινωση απο το φως το λαμπροτερο και απο τα δοντια του αλεξανδρου πετριδη,τον πρωθυπουργο μας,τον τιτανα και παιανα,ντριμιδοσουτζουκιδι.

Στις επαλξεις αδερφια
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

dreamwarrior έγραψε:Ο μόνος που λείπει είναι ο υπουργός μπλακτερορρίδης τεμέτερον ο παιδάς για να κάνουμε τρελό πάρτυ με λαγουδάκια πλέϊμπόϊ και ποτό μέχρι τελικής πτώσεως!!!!
Για ποτο ναι μεσα ειμαι και για παρτακια,αλλα για τα λαγουδακια οχι,γιατι αμα μαθει κατι η δικια μου,δλδ η μονικα η μπελουτσιδη, αντε μετα της εξηγησεις οτι ηταν ενα στιγμιαιο λαθος,αρα παλι παντοφλα θα πεσει,
τα λαγουδακια παρτα μονο εσυ,θα αρκεστω με τα κουνελακια.αχ κουνελακι κουνελακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Παρ 15 Ιαν 2010, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eva

Δημοσίευση από Eva »

Γεια Χαράααααααααα!!!!!! Δεν μας έφταναν τα εσωτερικά μας... ηρθαν κ εξωτερικές προκλήσεις... για όλα φταίει η δήθεν κυβέρνηση σας!!!!!!!!!!! :nairepaok:

(Αλλαγές εδώ μέσα... Πού πήγε το αγαπημένο μου emoticon?... Τέλοσπάντων)

:pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”