Razvan Lucescu II
- kataramenos5
Re: Razvan Lucescu II
Λογικα ειναι αυτα.Το παραλογο ειναι ν αλλαζουμε αποψη για το ιδιο προσωπο ανα 6 μηνες.Αλλα...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ (κι Έλληνας)
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Για μένα είναι παράλογο, να γίνεται όλο αυτό που γίνεται την περίοδο, που δεν πηγαίνουμε καλά.
Όταν δεν υπάρχει υπομονη(σε ένα πλάνο που το έχουμε ξαναδεί, του Λουτσε εννοώ),
Ναι είναι παράλογο για μένα και ξεφεύγουμε.
Και το έχω ξαναπεί, όλοι θερμοαιμοι είμαστε, πλην εγώ όμως έπαψα να γράφω, ακριβώς αμέσως μετά από ανεπιτυχη αποτελέσματα.
Την επόμενη με πιο καθαρό μυαλό, γράφεις πολυ πιο ηρεμα.
Έτσι αποφεύγεις λοιπές αντιπαραθεσεις κλπ...και κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο σας ως Μοντ.
Όταν δεν υπάρχει υπομονη(σε ένα πλάνο που το έχουμε ξαναδεί, του Λουτσε εννοώ),
Ναι είναι παράλογο για μένα και ξεφεύγουμε.
Και το έχω ξαναπεί, όλοι θερμοαιμοι είμαστε, πλην εγώ όμως έπαψα να γράφω, ακριβώς αμέσως μετά από ανεπιτυχη αποτελέσματα.
Την επόμενη με πιο καθαρό μυαλό, γράφεις πολυ πιο ηρεμα.
Έτσι αποφεύγεις λοιπές αντιπαραθεσεις κλπ...και κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο σας ως Μοντ.
Σόρρυ Τζος αλλά απόψεις τύπου
" Τον ξεπέρασε το ποδόσφαιρο "
" Δεν έχει την ικανότητα να αξιολογεί τους παίκτες"
" ξέρει να παίζει μόνο ένα σύστημα "
κτλ κτλ κτλ δεν είναι απλά προβληματισμοί.
Μέχρι τον Νοέμβριο γράφονταν αίσχη .
Μέχρι προχθές καποιοι τολμούσαν να γράφουν ότι παίρνει μερίδιο από το πριμ συμμετοχων του μπίσεσβαρ.
Είναι όλα αυτά προβληματισμοί?
Και δεν μιλάμε για κάποιον ξένο που ήρθε και δεν το ξέρουμε. Μιλάμε για αυτόν που έδωσε την μεγαλύτερη χαρά σε μια γενιά ΠΑΟΚτσιδων που δεν είχαν γευτεί ποτέ την χαρά της επιτυχίας.
Πώς να μιλήσει κανείς για ποδόσφαιρο μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα παραληρηματων
" Τον ξεπέρασε το ποδόσφαιρο "
" Δεν έχει την ικανότητα να αξιολογεί τους παίκτες"
" ξέρει να παίζει μόνο ένα σύστημα "
κτλ κτλ κτλ δεν είναι απλά προβληματισμοί.
Μέχρι τον Νοέμβριο γράφονταν αίσχη .
Μέχρι προχθές καποιοι τολμούσαν να γράφουν ότι παίρνει μερίδιο από το πριμ συμμετοχων του μπίσεσβαρ.
Είναι όλα αυτά προβληματισμοί?
Και δεν μιλάμε για κάποιον ξένο που ήρθε και δεν το ξέρουμε. Μιλάμε για αυτόν που έδωσε την μεγαλύτερη χαρά σε μια γενιά ΠΑΟΚτσιδων που δεν είχαν γευτεί ποτέ την χαρά της επιτυχίας.
Πώς να μιλήσει κανείς για ποδόσφαιρο μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα παραληρηματων
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
kataramenos5 έγραψε:Λογικα ειναι αυτα.Το παραλογο ειναι ν αλλαζουμε αποψη για το ιδιο προσωπο ανα 6 μηνες.Αλλα...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ (κι Έλληνας)
Ακριβως
Και 'η να μην το πηγαινουμε, αυτό το άτομο με την καμία.
Στο χορό της προπαγάνδας κατά του και ο δήθεν αμερόληπτος Ντέμης, ξεκινάνε τα πλέι οφ και τους πονάει
καποιοι μίλησαν τίμια όταν άρχισε να πηγαίνει καλά η ομάδα. πχ ντιμrenegade έγραψε:...
Ένας...ένας όχι δύο δεν βγήκε να γράψει πόσο άδικος κ πόσο άστοχος ήταν σε αυτά που έλεγε.
Αντίθετα ακόμα πιστεύουν κάποιοι ότι πάλι καλά που η θεά τύχη τα έφερε έτσι ώστε να μπουν αυτοί που έπρεπε στις θέσεις που έπρεπε.....
βέβαια υπάρχουν κι άλλοι που καταλαβαίνεις ότι γενικά δε το πολυέχουν. ευτυχως αραίωσαν.
Βρε ρενε και εσυ εχεις περασει τον Μποτο γεννεες δεκατεσσερις.τον χαρακτηρισες ως τον χειροτερο ΤΔ που εχει περασει απο την ομαδα.Βγηκες τωρα να πεις οτι οκ τελικα ισως δεν ηταν και τοσο χαλια οι επιλογες του?
Συγκεκριμενα για τον Λουτσεσκου εγραψες οτι μετα τον Νοεμβριο ρολαρουν οι ομαδες του.Αυτο δεν ειναι θεμα αξιο προβληματισμου? Δεν πρεπει να το δει και ο ιδιος? Δεν ειναι γεγονος οτι αργει να ενσωματωσει παικτες? Ολα δηλαδη τα εχει κανει καλα? Δεν ειχε ευθυνη για τον αποκλεισμο απο τη Λεφσκι?
Στο ειπα και το πρωι. Θες να πουμε οτι υπηρξε ελλειψη σεβασμου στο προσωπο του? Οτι γραφτηκαν υπερβολες? Οτι τον αδικησαμε σε ενα βαθμο? Μαζι σου.Αλλα να παρουσιαζουμε τη τοτε κριτικη συνολικα ως κατι το εντελως παραλογο και ανευ λογου δεν ειναι και αυτο λιγο υπερβολικο? Εγω πχ δευτερη φορα σημερα αυτποσαρκαστηκα στο τοπικ του Ναρει.Θες να σου πω και για τον Λουτσεσκου? Υπαρχουν πολλα που εξακολουθουν να με ενοχλουν πανω του,αλλα σε γενικες γραμμες,καλυτερο προπονητη και πιο ταιριαστο στα θελω και τη νοοτροπια του ΠΑΟΚ ειναι σχεδον απιθανο να βρουμε.
Συγκεκριμενα για τον Λουτσεσκου εγραψες οτι μετα τον Νοεμβριο ρολαρουν οι ομαδες του.Αυτο δεν ειναι θεμα αξιο προβληματισμου? Δεν πρεπει να το δει και ο ιδιος? Δεν ειναι γεγονος οτι αργει να ενσωματωσει παικτες? Ολα δηλαδη τα εχει κανει καλα? Δεν ειχε ευθυνη για τον αποκλεισμο απο τη Λεφσκι?
Στο ειπα και το πρωι. Θες να πουμε οτι υπηρξε ελλειψη σεβασμου στο προσωπο του? Οτι γραφτηκαν υπερβολες? Οτι τον αδικησαμε σε ενα βαθμο? Μαζι σου.Αλλα να παρουσιαζουμε τη τοτε κριτικη συνολικα ως κατι το εντελως παραλογο και ανευ λογου δεν ειναι και αυτο λιγο υπερβολικο? Εγω πχ δευτερη φορα σημερα αυτποσαρκαστηκα στο τοπικ του Ναρει.Θες να σου πω και για τον Λουτσεσκου? Υπαρχουν πολλα που εξακολουθουν να με ενοχλουν πανω του,αλλα σε γενικες γραμμες,καλυτερο προπονητη και πιο ταιριαστο στα θελω και τη νοοτροπια του ΠΑΟΚ ειναι σχεδον απιθανο να βρουμε.
Θέλετε να μιλήσω και ως μοντ αν και πραγματικά χεστηκα για το αν είμαι μπλε,κοκκινος η μαύρος; Μπήκα σε αυτό ρόλο γιατί πιστεύω ότι έχω τη κουλτούρα να προσπαθήσω να φέρω κοντά τις οποίες πλευρές υπάρχουν. Έκανα μια παράκληση για ηρεμια τώρα που η ομαδα ειναι στα πάνω της. Αν στο μέλλον αυτό αλλάξει και δω τον εαυτό μου να δρα μεροληπτικα υπέρ καποιων η αντίστοιχα μεροληπτικα κατά καποιων πρώτος θα ρίξω μια ροχαλα στη μάπα μου.
Μα το θέμα σου ξαναγράφω δεν είναι αν πιστεύεις ότι αργεί να ενσωματώσει παίκτες, αν αργεί να κάνει τις αλλαγές και άλλα τέτοια παρόμοια.
Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε αυτά και πιστεύω ότι και όλα αυτά τα παιδιά τα οποία βγάζουν τώρα μία αντίδραση δεν βγάζουμε απέναντι σε άτομα που απλά έκαναν κάποια ποδοσφαιρική κριτική.
Και εγώ έχω γράψει σε αρκετά παιχνίδια ότι έχει κάνει λάθη.
Εγώ τον έχω πρώτο αποκαλέσει βραδυκαυστο
Αλλά υπάρχει ένα κλίμα εδώ μέσα για τον λουτσέσκου όπου και να θες να κάνεις κάποιας μορφή κριτική, το αποφεύγεις γιατί γνωρίζεις απλά ότι δίνεις ένα πάτημα σε κάποιους να αρχίσουν την απαξίωση, τον μηδενισμό και γενικά να μιλήσω λες και αναφέρονται στον καράπαπα.
Υγ πες μου τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχεις δει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα σου βρω τουλάχιστον 10 στοιχεία του παιχνιδιού του στο οποίο δεν ήταν και τόσο καλός.
Υγ2 ακόμα πιστεύω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που είμαστε επτά βαθμούς από την κορυφή είναι η μη έλευση ενός μεσοεπιθετικού που ζητούσε ο Λουτσέσκου για δύο μεταγραφικές περιόδους.
Υγ3 Γιαπας η στάση των Ντιμ και Γκόμπι δείχνει ότι μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και θερμόαιμος αλλά και δίκαιος
Υγ4 ένας από τους λόγους που χάρηκα ότι θα γίνεις μοντ είναι αυτό που γράφει στο τέλος.
Προσωπικά είμαι σίγουρος για αυτό
Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε αυτά και πιστεύω ότι και όλα αυτά τα παιδιά τα οποία βγάζουν τώρα μία αντίδραση δεν βγάζουμε απέναντι σε άτομα που απλά έκαναν κάποια ποδοσφαιρική κριτική.
Και εγώ έχω γράψει σε αρκετά παιχνίδια ότι έχει κάνει λάθη.
Εγώ τον έχω πρώτο αποκαλέσει βραδυκαυστο
Αλλά υπάρχει ένα κλίμα εδώ μέσα για τον λουτσέσκου όπου και να θες να κάνεις κάποιας μορφή κριτική, το αποφεύγεις γιατί γνωρίζεις απλά ότι δίνεις ένα πάτημα σε κάποιους να αρχίσουν την απαξίωση, τον μηδενισμό και γενικά να μιλήσω λες και αναφέρονται στον καράπαπα.
Υγ πες μου τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχεις δει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα σου βρω τουλάχιστον 10 στοιχεία του παιχνιδιού του στο οποίο δεν ήταν και τόσο καλός.
Υγ2 ακόμα πιστεύω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που είμαστε επτά βαθμούς από την κορυφή είναι η μη έλευση ενός μεσοεπιθετικού που ζητούσε ο Λουτσέσκου για δύο μεταγραφικές περιόδους.
Υγ3 Γιαπας η στάση των Ντιμ και Γκόμπι δείχνει ότι μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και θερμόαιμος αλλά και δίκαιος
Υγ4 ένας από τους λόγους που χάρηκα ότι θα γίνεις μοντ είναι αυτό που γράφει στο τέλος.
Προσωπικά είμαι σίγουρος για αυτό
Επειδή από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήγουμε πάντα, το πρόβλημα δεν είναι με όσους κάνουν κριτική ή απλά είναι του αποτελέσματος και στις ήττες τα ρίχνουν στον προπονητή, το πιο εύκολο θύμα, κατανοητά και τα δυο. Το πρόβλημα είναι οι εμπαθείς και ο τρόπος που το βγάζουν εδώ. Ο ένας (που ήταν δύο) εξαφανίστηκε, κάποιοι άλλοι αραίωσαν, ενώ ελάχιστοι επιμένουν ακόμα και τώρα, όπως ο γνωστός φίλος Λουτσέσκου που νομίζει ότι με τις δήθεν ψαγμένες σπόντες είναι εντός ορίων.
joshua έγραψε:Σε μενα το λες μωρε κατ? Μετα απο καιρο περναμε ωραιες μερες,εχω τρελαθει στα μηνυματα για καζουρα μετα τη νικη στο μπασκετ και ο καημος καποιων ειναι να ψαχνουν αλλοθρησκους στο φορουμ...
Πέστα ρε φίλε...ειλικρινά σιχάθηκα αυτήν την καχυποψία...και αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα είναι για ποιο λόγο οι mods έκαναν τα στραβά μάτια σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Δεν μας αρέσουν οι απόψεις κάποιου... και αμέσως οι Σερλοκ Χολμς πιάνουν δουλειά .... αλλόθρησκος ο ένας, σαλιγκάρι ο άλλος, στημένος ο παράλλος...ε κάπου φτάνει δηλαδή...νισάφι...
Μπορεί ο μέσος ΠΑΟΚτσης να δει και να αντιληφθεί την δουλειά που έγινε φέτος και τις βάσεις που μπήκαν για τα επόμενα χρόνια; Εμένα αυτό με καίει..
Γιατί φοβάμαι ότι με δύο ανάποδα αποτελέσματα στα πλευ οφ και με απώλεια του κυπέλλου θα τον ξαναβγάλουν στην σέντρα.
Γιατί φοβάμαι ότι με δύο ανάποδα αποτελέσματα στα πλευ οφ και με απώλεια του κυπέλλου θα τον ξαναβγάλουν στην σέντρα.
-
Asimos
Ας πει κάποιους του Βάζελου Μπισμπίκη να βάλει στον χάρτινο Ντρέμη τις δηλώσεις ενός παλαιού παράγοντα του Ολυμπιακού με μπόλικα σερτίφικα, ο οποίος έφερε και το Γιούρο στην Ελλάδα, για να κατανοήσει στα 50 του τι σημαίνει ΧΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ.
Γεγονός: Ο Λουτσέσκου είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.
Γεγονός: Ο Λουτσέσκου είναι αυτός που έχει καταφέρει να κάνει ένα τέτοιο ανισόρροπο ρόστερ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Γεγονός: Ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή είναι προπονητής και ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη διοικητικού παράγοντα στην ομάδα επειδή έτσι νιώθει.
Άποψη: Ο Λουτσέσκου είναι ο πιο "κατάλληλος" προπονητής που θα μπορούσε να έχει τώρα η ομάδα.
Συνεχίστε τώρα να ψειρίζετε την μαϊμού.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Γεγονός: Ο Λουτσέσκου είναι αυτός που έχει καταφέρει να κάνει ένα τέτοιο ανισόρροπο ρόστερ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Γεγονός: Ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή είναι προπονητής και ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη διοικητικού παράγοντα στην ομάδα επειδή έτσι νιώθει.
Άποψη: Ο Λουτσέσκου είναι ο πιο "κατάλληλος" προπονητής που θα μπορούσε να έχει τώρα η ομάδα.
Συνεχίστε τώρα να ψειρίζετε την μαϊμού.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όσα χρόνια είμαι εδώ μέσα, ποτέ δεν θυμάμαι να κατηγορεί κάποιος για αλλόθρησκο κάποιον άλλο με αφορμή μια διαφωνία ή ένα ποστ, παρά μόνο σε περιπτώσεις account που σε κάθε ποστ , ζήτημα να είχαν μισό καλό λόγο.Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Σε μενα το λες μωρε κατ? Μετα απο καιρο περναμε ωραιες μερες,εχω τρελαθει στα μηνυματα για καζουρα μετα τη νικη στο μπασκετ και ο καημος καποιων ειναι να ψαχνουν αλλοθρησκους στο φορουμ...
Πέστα ρε φίλε...ειλικρινά σιχάθηκα αυτήν την καχυποψία...και αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα είναι για ποιο λόγο οι mods έκαναν τα στραβά μάτια σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Δεν μας αρέσουν οι απόψεις κάποιου... και αμέσως οι Σερλοκ Χολμς πιάνουν δουλειά .... αλλόθρησκος ο ένας, σαλιγκάρι ο άλλος, στημένος ο παράλλος...ε κάπου φτάνει δηλαδή...νισάφι...
Σε μια περίοδο προπαγάνδας όπου η ομάδα έχει γίνει εφιάλτης του κάθε ποκιτη, είναι εντελώς λογικό να υπάρχει αυτή η καχυποψία και ειδικά σε ένα χώρο με την δημοσιότητα του paokmania.
Επίσης απόψεις που ακούστηκαν πρόσφατα εδω όπως ότι ο προπονητής τα παίρνει από μάνατζερ ή οτι ο ιβαν στηνει παιχνίδια, σου φαίνονται απόψεις υγιούς οπαδού;;
Δέχομαι κάποιος να έχει αρνητική άποψη για Λουτσεσκου, δέχομαι να κάνει κριτική για παίχτες που βάζει κλπ, αλλά να περιμένει στην γωνία κάθε φορά για στραβό αποτέλεσμα της ομάδας και να κράξει, τι σου δειχνει εσένα;