Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Επειδη μας πηρε και πολυ απο κατω κι εγω πιστευω οτι δεν εχει τελειωσει τπτ ακομη αρκει να γινουν αποφασίστηκες κινησεις παικτών μετα την Ριεκα και δεν μιλαω για δανεισμούς Αντε εκτος του φορ που ειναι λογικο….η ελευθερη αγορα εχει αξιόλογους παικτες και παίκτες που ειναι ελεύθεροι το 22 και ερχονται με λογικα λεφτα επισης….δεν θελουμε ονοματα θελουμε παίκτες με συγκεκριμενα στοιχεία να ερθουν και να προσφέρουν στην ομαδα….
Ακριβώς. Με την ίδια λογική, αν αποκλειστεί η ομαδα, να λέμε ότι φταίει ο Κυριάκος και η Μαρία....
Ευτυχώς πάντως που όντως μένουν ελάχιστες ημέρες....
- stravostomis
Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε κάθε φορά υπεύθυνους; Ποιος μας έφερε το νταμπλ και τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια; Ο Ιβάν Σαββίδης. Ε αυτός θα είναι ο υπεύθυνος αν αποκλειστούμε. Μην ψάχνετε άλλον.tzo_1926 έγραψε:Ακριβώς. Με την ίδια λογική, αν αποκλειστεί η ομαδα, να λέμε ότι φταίει ο Κυριάκος και η Μαρία....
Όχι. Μην το υποτιμάς Jibbie αυτό που έρχεται, ακόμα και αν είναι ντυμένο σαν κουρελής πιερότος.jibbie έγραψε:ευκολο,cellophan έγραψε:Νομίζω πως σε αυτό το thread φέτος, έχει δοθεί ένας πολύ παραπλανητικός τίτλος. Το 'Μεταγραφές Καλοκαιριού' θαρρώ δεν αντιπροσωπεύει την ουσία του περιεχομένου του.
Προσπαθώ με το φτωχό μου το μυαλό να βρω έναν κατάλληλο τίτλο, κάποια παιδιά ίσως έχουν προσπαθήσει πριν από μένα προτάσσοντας keywords, όπως μίρλα, μιζέρια, ξερολία, προπονητηλίκι εσωτερικού χώρου (δικό μου) και πάει λέγοντας, αλλά τουλάχιστον για φέτος, νομίζω πως δεν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο κάτω-κάτω όλα τα παραπάνω είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές που κανείς μπορεί να βρει και στα υπόλοιπα (αν όχι σε όλα) threads του φόρουμ και κατά την άποψη μου είναι αναπόφευκτα, χαριτωμένα και πολλές φορές χρήσιμα, όταν βέβαια διατυπώνονται με όμορφο και έξυπνο τρόπο, που στόχο έχει να πάει το πράγμα μπροστά όσο πάει, και όταν βρει τοίχο να σταματήσει, να γυρίσει πίσω και να ξεκινήσει με ένα καινούριο θέμα ή μια καινούρια οπτική του ίδιου θέματος και όχι να σπάσει τον τοίχο χτυπώντας τον μονότονα, δυνατά και στην τελική άχαρα και άκομψα με το κεφάλι του.
Μπήκα στον πειρασμό με βάση αυτή την παρατήρηση να δώσω έναν τίτλο στο νήμα, του τύπου 'Headbanger's Loop' ή 'Tilting at Windmills' αλλά πάλι κατέληξα πως δεν έχει και πολύ νόημα - κάθε χρόνο μία από τα ίδια είναι. Δεν είναι αυτό το βασικό χαρακτηριστικό του φετινού νήματος. Όταν κλείσεις τα μάτια δηλαδή και σκεφτείς τι διαβάζεις, δεν είναι η μιζέρια, η ξερολία, το badmouthing και τίποτα από όλα αυτά που σου ανεβάζει τους σφυγμούς -παιδικές ασθένειες δηλαδή που όλοι μας, ιδιαίτερα όσοι είναι εδώ μέσα 12-13 χρόνια, τις έχουμε περάσει σπάζοντας τα σπυράκια με το πύον ένα-ένα σε πολύ πιο δύσκολες για την ομάδα συνθήκες και δεν πάθαμε και τίποτα. Να μη σου πω-πως γίναμε και καλύτεροι στην πορεία.
Όχι λοιπόν, άλλο είναι το καινό δαιμόνιο. Καινούριο 'φρούτο', σαρκοβόρο, εμφυλιακό και αυτοάνοσο, με ρίζες βαθιές που ζέχνει και σαν ζιζάνιο έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε πολλές από τις εγγραφές αυτού του νήματος. Πολλές; Ναι, αρκετές. Πόσες; Τόσες, ώστε να πρέπει να μπει στον τίτλο.
Για στάσου - κάτι σκέφτηκα. Γιατί όχι, ναι. 'The Celestial Durian'. Ας το πούμε έτσι.
Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα.
Η λογική λέει και δε νομίζω να έχει χαθεί, ότι και η Ομάδα δεν βοήθησε ώστε καθαρίσει η υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Εικασίες ότι οι μεταγραφικές μας κινήσεις δεν εξαρτώνται από την πρόκρισή μας είναι πέραν οποιασδήποτε ορθολογικής αποτύπωσης της διαμορφωμένης κατάστασης. Και για λόγους οικονομικούς, αλλά και για λόγους διαφορετικών αναγκών, τουλάχιστον ποσοτικών, ως προς το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να κινηθείς πληρώνοντας υπεραξίες. Μπορείς όμως να διαμορφώσεις προσυμφωνίες ή και να προχωρήσεις και σε υπογραφές με ποδοσφαιριστές με βατά συμβόλαια και σε καλή ηλικία, που αν δεν σου βγουν, να υπάρχει η προοπτική με μικρή χασούρα να βρουν εκ νέου Ομάδα.
Για να μην πολυλογώ, εκτιμώ ότι το 50% των κινήσεων θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Πέμπτης. Φυσικά και εγώ είμαι της άποψης ότι οι κατάλληλες κινήσεις πρέπει να γίνονται πριν, για να διασφαλίσεις το μετά, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα, όπως κανένας μας, να αλλάξει τη διαμορφωμένη (και εκ των πραγμάτων μάλλον αποτυχημένη) και χρόνια πρακτική της εταιρίας σε αυτόν τον τομέα.
Για να μην πολυλογώ, εκτιμώ ότι το 50% των κινήσεων θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Πέμπτης. Φυσικά και εγώ είμαι της άποψης ότι οι κατάλληλες κινήσεις πρέπει να γίνονται πριν, για να διασφαλίσεις το μετά, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα, όπως κανένας μας, να αλλάξει τη διαμορφωμένη (και εκ των πραγμάτων μάλλον αποτυχημένη) και χρόνια πρακτική της εταιρίας σε αυτόν τον τομέα.
Όταν στόχοι είναι ο Σιντκλει και ο Μιτριτα και εχεις ήδη έσοδα 20 μυρίων δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να επηρεάζονται αυτές οι κινήσεις από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δηλαδή αν αποκλειστούμε τι θα κάνουμε,θα φέρουμε τον Κατρανη; Η μήπως αυτοί πι παίκτες έρχονται μόνο με το κίνητρο των 6 αγώνων στο κονφερανς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 22 Αύγ 2021, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές εξαρτουνται
από τα 3 εκατομμύρια που θα πάρουμε αν
μπούμε στους ομίλους;
μπούμε στους ομίλους;
Παιδια, να ρωτησω κατι? ποιος παικτης μας εχει το ηψηλοτερο συμβολαιο, και ποσο ειναι?
Θελω να πω, εαν εχουμε το top συμβολαιο , 1εκ. ή 1.3, πψς θα φερεις παιχταραδες, οταν θα θελουν παραπανω χρηματα, που δεν θελεις να υπερβείς?
Θελω να πω, εαν εχουμε το top συμβολαιο , 1εκ. ή 1.3, πψς θα φερεις παιχταραδες, οταν θα θελουν παραπανω χρηματα, που δεν θελεις να υπερβείς?
- paok_athens_g4
Μακάρι να αξιωθουμε να κερδίσουμε το τσ.λ. μπας κ αγοράσουμε κάναν τζοβινκο... μάλιστα..
- Darklord67
Νομίζω και απ' αυτό αλλά επίσης νομίζω ο κάθε ποδοσφαιριστής θα προτιμούσε να παίζει και Ευρώπη,όχι μόνο superleague.Επίσης αν δεν περάσεις ομίλους που θα δώσεις χρόνο συμμετοχής στους παίχτες σου αν έχεις ήδη πολλούς και πάρεις και άλλους με μεταγραφές;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές εξαρτουνται
μπούμε στους ομίλους;
- paok_athens_g4
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα στον πλανήτη που πρώτα περιμένει αποτελέσματα κ μετά παίρνει παίκτες...δηλαδή πχ εγώ θέλω να πλακωθω με τον Τάισον?πρώτα θα πάω στο ρινγκ να τις παίξω μαζί του κ μετά ,αν ζήσω, γράφομαι κ σε σχολή μποξ....ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ....ΕΥΓΕΕΕΕ
Συνειδητοποιείτε οι περισσότεροι ότι τα σχόλιά σας είναι επί υποθέσεων;
Πιστευω δεν υπάρχει ιδια απάντηση για όλες τις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Δηλαδή αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές εξαρτουνται
μπούμε στους ομίλους;
Πχ Φορ ήταν εκτος προγραμματος και τον Ατκοπ που ρώτησαν η Μπορο σημερα θέλει να του δώσεις όλο το συμβόλαιο και ενοικιο.
30/8 θα συμβιβάζεται με πολύ λιγότερα αν δεν βρεθει ομάδα από Championship να τον παρει.
Οποτε ειναι λογικο να στηριχθουμε στον Σβι μόνο του, για ενα παιχνιδι αλλά οχι μεχρι τα χριστούγεννα.
Στα χαφ αν αποκλειστουμε θα γινουν αρκετες πωλησεις ή δανεισμοι παικτων μας.
επίσης δεν πρόκειται να χτυπήσουμε τέρμα
Εξτρεμ και αριστερο μπακ ανεξαρτητα προκρισης επισης θα αποκτηθουν παικτες αλλά σιγουρα θα επιρρεασει τυχον αποκλεισμος το ποσα θα προσφέρουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk