Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Να ρωτησω κάτι ασχετο...
Ισχυει οτι ειπε στα αποδυτήρια πως αν πάρουμε το κυπελο θα μιλαμε για την 4η πιο πετυχημένη σεζον στην ιστορια του ΠΑΟΚ?
Ή εμενα πηρε λαθος το ματι μου?
Αν ισχύει τοτε ειμαι πεπεισμενος πως δεν εχει παρει χαμπαρι ουτε τα προβληματα της ομαδας ουτε τις αναγκες της.
Ενας τιτλος και ολα κατω απο το χαλακι...
Και δεν στεκομαι καν στο αναληθες του πραγματος...
Ακου εκει η φετινη σεζον η 4η καλυτερη της ιστοριας μας... ας του διδαξει λιγο την ιστορια του ΠΑΟΚ για να μην λεει ανακριβειες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκτός των τριών πρωταθλημάτων, δεν έχουμε ποτέ ταυτόχρονα πάρει κύπελλο και 8 Ευρώπης την ίδια σεζόν.
Οπότε λογικά αν πάρουμε το κύπελλο την βάζει πίσω μόνο από της χρονιές των Πρωταθλημάτων.
Ποιά δηλαδή είναι τα κριτήρια εκτός από τα ίδια τα αποτελέσματα;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Οχι ακριβώς.

Και το 1973-74 πήραμε κύπελο και πήγαμε στους 8 της ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Συμφωνω με Μπανε, ειναι τοπ χρονια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε καλά μαλακίες είναι αυτά

Είναι η γνωστή πρακτική του Ραζβαν να μιλάει βάσει τυπικών στοιχείων.

Δις ιζ ε φακτ

Τι θέλετε να τους πει δηλαδή; Παιδιά εντάξει οι μισοί είστε για τον πουτσο τζάμπα ασχολούμαι;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ε ναι προφανώς το κάνει για να τονώσει το ηθικό των παικτών και ίσως καλά κάνει.

Απλά όμως λέμε ότι αυτό ιστορικά δεν είναι απόλυτα αληθές.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εντάξει ισοφάριση της τέταρτης επίδοσης,μέσα είναι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

paok düsseldorf έγραψε:
rainmaker έγραψε:Σόρρυ ρε παιδιά αλλά, κουβέντα να γίνεται, ο Βαλβέρδε τι υποτίθεται ότι έχει παρουσιάσει ως προπονητής και θεωρείται τόσο καλός;

Εντάξει πήρε τίτλους με το γαύρο. Προφανώς αυτό δε λέει απολύτως τίποτα.

Στην Ισπανία έχει ένα σχετικά καλο όνομα αλλά τίποτα ιδιαίτερο.

Στην Ελλάδα θυμάμαι ότι ήταν λουζερ στα ντέρμπι και δεν είδαμε ποτέ κάποιου είδους φοβερό ποδόσφαιρο να παίζει η ομάδα του

ΟΚ,τωρα εξηγουνται πολλα.
Τι εξηγείται δηλαδή;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Oτι ο δικος μας ειναι σαν τον ΚΛΟΠ-ΒΑΛΒΕΡΔΕ-ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ,ισως και καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο δικος σου ειναι ο Μαρτινς αφου απεδειξες οτι εισαι γαυρακος οποτε μην σκας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

paok düsseldorf έγραψε:Oτι ο δικος μας ειναι σαν τον ΚΛΟΠ-ΒΑΛΒΕΡΔΕ-ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ,ισως και καλυτερος.
Ούτε καν, αλλά εντάξει γουατεβερ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:Να ρωτησω κάτι ασχετο...
Ισχυει οτι ειπε στα αποδυτήρια πως αν πάρουμε το κυπελο θα μιλαμε για την 4η πιο πετυχημένη σεζον στην ιστορια του ΠΑΟΚ?
Ή εμενα πηρε λαθος το ματι μου?
Αν ισχύει τοτε ειμαι πεπεισμενος πως δεν εχει παρει χαμπαρι ουτε τα προβληματα της ομαδας ουτε τις αναγκες της.
Ενας τιτλος και ολα κατω απο το χαλακι...
Και δεν στεκομαι καν στο αναληθες του πραγματος...
Ακου εκει η φετινη σεζον η 4η καλυτερη της ιστοριας μας... ας του διδαξει λιγο την ιστορια του ΠΑΟΚ για να μην λεει ανακριβειες.

Εκτός των τριών πρωταθλημάτων, δεν έχουμε ποτέ ταυτόχρονα πάρει κύπελλο και 8 Ευρώπης την ίδια σεζόν.
Οπότε λογικά αν πάρουμε το κύπελλο την βάζει πίσω μόνο από της χρονιές των Πρωταθλημάτων.
Ποιά δηλαδή είναι τα κριτήρια εκτός από τα ίδια τα αποτελέσματα;
η τεραστια διαφορα σε βαθμους απο τον γαυρο και οι ηττες απο το σκουλικι δεν ειναι αποτελεσματα? Δηλαδη επειδη πηγε στους 8 μιας ευκολης διοργανωσης και εφτασε τελικο, μπορει να αναγορευσει την χρονια την 4η καλυτερη?
Παιξαμε μπαλα που να δικαιολογει τετοια καταταξη?
Εγω προσωπικα δεν το βλεπω ετσι.
Ασε που η χρονια με το κλεμμένο νταμπλ ειναι πολυ πολυ καλυτερη απο την φετινη.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ Gospi,σου εξήγησα τι θεωρώ ότι εννοεί και γιατί το είπε.
Προφανώς υπήρξαν χρονιές στα 96 χρόνια ιστορίας καλύτερες από την φετινή,δεν είναι πολλές όμως φίλε.
Τι 4η ,τι 7η;
Υποκειμενικά είναι όλα.
Και κάτι που βλέπω στα γραπτά σου ότι δεν κατάλαβες,δε μίλησε για την μέχρι τώρα φετινή πορεία,είπε αν κατακτήσουμε το Κύπελλο.
Επίσης, δεν ειναι η πρώτη χρονιά που η ουεφα έχει τρεις διοργανώσεις.
Εγώ μεγάλωσα με Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων και ΟΥΕΦΑ.
Το να υποτιμάμε συνεχώς μια διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, στην οποία μάλιστα πήγε καλά η ομάδα μας,δε νομίζω ότι μας τιμά ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Μόλις και όχι αν πάρουμε το κύπελλο αυτομάτως η χρονιά κρίνεται σούπερ πετυχημένη με όλα τα πρόβληματα και τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν. Κανένας δεν θα θυμάται κάτι κακό. Από κει και πέρα πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ να γίνει σύγχρονος και ας χαθεί στον προγραμματισμό η επόμενη χρονιά. Εδώ αλλάζουν ριζικα τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες μετά από κατάκτηση τσου λου και μεις είμαστε ικανοί να ξαναφερουμε την ομάδα του νταμπλ.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Tolaros έγραψε:
15_50 έγραψε:Ο Βαλβέρδε απέναντι στον Λουτσέσκου κερδίζει αποτέλεσμα, ενώ ο Λουτσέσκου απέναντι στον Βαλβέρδε κλέβει αποτέλεσμα.

Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο που περιγράφω είναι χαοτική και δεν έχει σχέση με ρόστερ, αλλά με τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού.
Κλέβει αποτέλεσμα ο Λουτσεσκου? Που θέλει μονίμως την μπάλα στα πόδια του?
Που και στη Μασσαλία ακόμα πήγε η ομάδα να κάνει το παιχνίδι της?
Έγινε.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την προέλευση της γκρίνιας.
Κάποιοι είναι κολλημένοι, ακόμη, επειδή από την αρχή δεν γούσταραν τον μετέπειτα πιο πετυχημενο προπονητή στην ιστορία της ομάδας (ακόμη και τον κλεμμένο νταμπλ με αυτόν ήταν), κάποιοι λόγω Γκαρσία, κάποιοι ενδεχομένως δεν είναι καν παοκ και είναι βαλτοι για να προκαλούν εσωστρέφεια, κάποιοι τσιμπάνε από τους τελευταίους.
Προχτές ραδιοφωνατζης έλεγε δεν το θέλω το κύπελλο σε χρονιά που δεν κέρδισα τον Άρη, θα τρελαθούμε, ήδη απέκλεισε τα 2/3 του ποκ και παίζεις με το το τρίτο. .
Προφανώς το σερί είναι κακό, προφανώς ο λουτσεσκου έχει εμμονές, αυτό όμως δεν αναιρεί ούτε τι πέτυχε με την ομάδα (και τι θα πετύχει αν πάρουμε το πιο δύσκολο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας), ούτε τις αντιξοοτητες που αντιμετώπισε φέτος. (πράγματικα ποιος έφερε αυτόν τον Τέιλορ και τον μουργκ πρέπει να μην περάσει ξανά ούτε έξω από τα γραφεία)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Ρε συ Gospi,σου εξήγησα τι θεωρώ ότι εννοεί και γιατί το είπε.
Προφανώς υπήρξαν χρονιές στα 96 χρόνια ιστορίας καλύτερες από την φετινή,δεν είναι πολλές όμως φίλε.
Τι 4η ,τι 7η;
Υποκειμενικά είναι όλα.
Και κάτι που βλέπω στα γραπτά σου ότι δεν κατάλαβες,δε μίλησε για την μέχρι τώρα φετινή πορεία,είπε αν κατακτήσουμε το Κύπελλο.
Επίσης, δεν ειναι η πρώτη χρονιά που η ουεφα έχει τρεις διοργανώσεις.
Εγώ μεγάλωσα με Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων και ΟΥΕΦΑ.
Το να υποτιμάμε συνεχώς μια διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, στην οποία μάλιστα πήγε καλά η ομάδα μας,δε νομίζω ότι μας τιμά ιδιαίτερα.
Δεν εχω προθεση να μειωσω το κονφερενς, αλλα κακα τα ψεματα μεχρι την Μαρσειγ, οι ομαδες που αντιμετωπισαμε ηταν μετριες. Οκ αν το παμε μονο με βαση την θεση π κατακτησαμε σε καθε θεσμο τοτε ναι.
Κατακτηση κυπελου, 2η θεση πρωταθλημα και στους 8 στο κονφερενς ειναι τρομερο, αλλα εγω δεν μενω μονο στις θεσεις αλλα και στην ουσία και στα επι μερους αποτελεσματα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”