ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
obanebane έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση γιατί εγώ μεγάλωσα και δεν θυμάμαι καλά.
Πείτε μεταγραφή που στοίχισε από 2 μύρια και πάνω και έκανε διαφορά στην ομάδα,έγινε σημείο αναφοράς αυτής.
Πριγιοβιτς

Ο Πριγιοβιτς αγοράστηκε με 1,5
2,5 νομιζω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

obanebane έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Πείτε μεταγραφή που στοίχισε από 2 μύρια και πάνω και έκανε διαφορά στην ομάδα,έγινε σημείο αναφοράς αυτής.
Πριγιοβιτς

Ο Πριγιοβιτς αγοράστηκε με 1,5
Κοντά στα 2 θυμάμαι εγώ .
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρίγιοβιτς, υπέγραψε στον ΠΑΟΚ!
15-01-2017 18:06

Παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το 2021, με την μεταγραφή του να ανακοινώνεται την Δευτέρα το πρωί!
Την δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Σέρβος με Εβλετικό διαβατήριο επιθετικός, από χθες είχε έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου και σήμερα ταξίδεψε στην Ελλάδα για τις σχετικές υπογραφές.

Οπως έγινε γνωστό, η Λέγκια θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 1,9 εκ. ευρώ, ενώ θα διατηρεί και 10% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ χρήματα θα εισπράξει και η Μπολούσπορ που είχε επίσης ποσοστό μεταπώλησης.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πρίγιοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο που έχει ισχύ για 4,5 χρόνια
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ron-swanson έγραψε:
Εχεις δικιο. Με εξαιρεση τον Πριγιοβιτς που εγω θυμομουν οτι τον πηραμε 1,9 εκ. αλλα το τρανσφερμαρκτ τον εχει 2,9, κανεις δεν μας βγηκε. Γενικα ουτε τα μεγαλα ποσα για μεταγραφες μας βγηκαν, ουτε τα μεγαλα συμβολαια. Εκει την πατησαμε. Καθε φορα που παμε να κανουμε το επομενο βημα, να παρουμε απο το πιο πανω ραφι, συνηθως κανουμε λαθος. Και αποδεικνυεται οτι μαλλον δεν εχουμε καλα μανατζεροκονε και καλο σκαουτινγκ

Το 1 εκατομμυριάκι που προστέθηκε σε δεύτερη φάση μετά είναι από την μεταπώληση στην Ιττιχάντ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 15 Ιαν 2021, 18:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Το transfermarkt για τον Πρίγιοβιτς έχει 2.9 , νομίζω είναι λάθος και είναι 1,9 ευρώ .

Υ.Γ:Σωστά το 1 επιπλέον είναι από την μεταπώληση .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Παρ 15 Ιαν 2021, 18:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Το αυτονόητο για μένα το είχα αναφέρει κ εχθές για την επέκταση. Ουτως ώστε δεν μπορείς να επενδύσεις σε πιο ακριβό μπάκ γιατί το καλοκαίρι παίζει γυρίσει ο Γιαννούλης οπότε τον πινεις . Έτσι η λυση ειναι κάποιος σαν τον Φεράρι η δεξί μπάκ για να παει αριστερά ο βιερινια μαζί με περειρα κ το καλοκαίρι η παίρνεις κάτι καλυτερο η έχεις γιαννουλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 15 Ιαν 2021, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

constadine έγραψε:Το transfermarkt για τον Πρίγιοβιτς έχει 2.9 , νομίζω είναι λάθος και 1,9 ευρώ .
Κ εγώ θυμαμαι 1,9 + 1 από μεταπωληση
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έτσι, 1.9 + 1 από τους Άραβες και έγραψε συνολικά 2.9
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μικρή σημασία έχει, αυτό που θέλω να αναδείξω είναι ότι από παίχτες που στοίχισαν ακριβά(6 είναι για μένα,αυτοί που έγραψα πιο πάνω) η ομάδα όχι μόνο δεν έχει πάρει κάτι αγωνιστικά άλλα δεν έχει βγάλει και φράγκο.
Οκ,υπάρχει μια ελπίδα από Αγκουστο και Μουργκ να ανακάμψουν,αλλά και η σταθερά του Ινγκασον.
Δε νομίζω όμως ότι είναι αρκετό αυτό για να μας κάνει να επιμείνουμε,στο ίδιο έργο.
Κάτι πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως λέω εγώ.
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Μπορεί να διαψευσθώ αλλά πιστεύω ότι ο Φεράρι είναι όντως καλός παίκτης, και τον εντάσσω σε μία κατηγορία ποδοσφαιριστών όπως οι Τζεμπουρ-Ανσαριφάρντ-Λεονάρντο-Ζαϊρί και ναι ναι Ουάρντα. Πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει το ποιοτικό ξεπέταγμα σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ στην ελλάδα που θα τον εμπιστευτεί. Δεν λέω ότι θα φύγει από τον Παοκ για να πάει να παίξει Πρέμιερ Λιγκ αλλά μπορεί στον Παοκ να κάνει καλά νούμερα. Και κάτι ακόμη... κάποιοι γράφαμε για Ουάρντα και οι περισσότεροι εδώ μέσα σφυρίζανε κλέφτικα, ακόμα είναι νωρίς αλλά ήδη φαίνεται ότι οι περισσότεροι αρχίζουν πάλι να επιδεικνύουν την υψηλή κατάρτιση τους στις ασκήσεις εδάφους με προτίμηση την κυβίστηση. Το μεγάλο φαουλ είναι που ενώσω δοκιμών δεν δίνεται ευκαιρία στο ζαμπά που την αξίζει όχι γιατί είναι σταθερός εξωαγωνιστικά ή ενδοαγωνιστικά αλλά γιατί κάποιοι φρενοβλαβείς εκεί μέσα του κατέστρεψαν το γόνατο χωρίς να πάρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αλλά όποιος γνωρίζει από πρώτο χέρι πως λειτουργεί η διαδικασία αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας στην ΠΑΕ κάνει το σταυρό του και μπορεί να καταλάβει. Αν έδινες στον Ζαμπά τη φανέλα με τον αριθμό 11 να την πάρει στο σπίτι του σε 6μηνες θα τρίβαμε τα μάτια μας...αλλά δεν πειράζει, τι κακό έχει με το να πουλάς τσαμπουκά σε έναν πιτσιρικά 21 χρονών επειδή η καρέκλα σου έχει τόσο βαθιές ρίζες στον ερασιτέχνη που και το γήπεδο να ξεριζωθεί εσύ θα μείνεις ακίνητος...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

obanebane έγραψε:Αφήστε θυμήθηκα.
Ζαμπα
Εσιτι
Ινγκασον
Τσολακ
Μουργκ
Αγκουστο

Έχουμε άλλες;
Δε νομίζω.
Ποσοστό 1 προς 6
17%
Γιατί λοιπόν να συνεχίσουμε αυτού του είδους τις αγορές και να μην πάμε σε παίχτες έμπειρους που μένουν ελεύθεροι,δίνοντας τα λεφτά στους ίδιους και όχι στις ομάδες τούς;
Αυτό είναι εύλογο ερώτημα;
Το θέμα είναι η ΠΑΕ δεν το βλέπει;
Γιατί συνεχίζει να το κάνει 2 χρόνια σερί;
Να μην γράψω για τις πιο φτηνές αγορές που δεν έχουν ακουμπήσει καν.
Τι στο πούτσο γίνεται,μπορείτε να μου απαντήσετε;
Νομίζω Μπάνε πάνε για παίχτες με μεταπωλητική αξία Ινγκι καλός είναι ρε και ο Μουργκ παίζει κανονικά. Ζαμπά είχε παίξει και είχε τραυματισμούς ο Αογκούστο τον φταίει το κεφάλι του, τα στοιχεία τα έχει. Τσόλακ θα ήθελα να τον δω με ένα σωστό άξονα να τον τροφοδοτεί, φορ περιοχής είναι. Τώρα Εσιτι τι να πω; Δε μοιάζει με τον παίκτη που περιμέναμε. Οι ελεύθεροι παίκτες καλοί μεν αλλά αν είναι σε καλό επίπεδο μπαίνεις σε φάση περίμενε να δούμε και πληστηριασμού.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι της ενδεχόμενης απόκτησης Φεραρι.
Ο τύπος θα στοιχίσει στην ομάδα στην χειρότερη 200 χιλιάρικα αγορά και 100 συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Ροντριγκο στοίχισε 1 μυριο αγορά και 250 ετησίως και είναι σίγουρα χειρότερος.
Είναι ποσό τώρα αυτό για να λέμε αν κάνει η όχι ο παίχτης;
Τι είχαμε τι χάσαμε, πιο τσάμπα μεταγραφή δε πρέπει να εχει υπάρξει,επί Ιβάν.
Ας βγει η χρονιά,που είναι χαμένη,με έναν παίχτη που μπορεί να σταθεί και μετά βλέπουμε.
Κουλοποιηση δε πιστεύω ότι έρχεται στην ομάδα.
Αν το έχουν δρομολογήσει και αρχίζει να συμβαίνει,καλό είναι να το επικοινωνήσουν έστω και έμμεσα στον κόσμο.
Για μένα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο,πρέπει να ο Ίδιος ο Ιβάν να βγει και να πει κάποια πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 15 Ιαν 2021, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αφού στην πράξη δε μας βγαίνει ρε συ Sotos.
Τι να τις κάνω τις δικαιολογίες;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

obanebane έγραψε:Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι της ενδεχόμενης απόκτησης Φεραρι.
Ο τύπος θα στοιχίσει στην ομάδα στην χειρότερη 200 χιλιάρικα αγορά και 100 συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Ροντριγκο στοίχισε 1 μυριο αγορά και 250 ετησίως και είναι σίγουρα χειρότερος.
Είσαι σίγουρος για το 250? Εγώ κάτι για 600 ξέρω
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ροντριγκο ελευθερος ηρθε μπανε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”