Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η τελευταία ατάκα του Κύρ πάντως ήτανε: "αφήστε τον γιατί έχει να κάνει μεταγραφές ... εεε για την περίοδο του Δεκέμβρη῾῾. Αρα το τηλεφωνο του Ολαφ ακόμα δουλεύει.

Ο Ρέμπε τα είπε όλα σε μία λέξη (οικονομική) βιωσιμότητα. Αυτός είναι ο ρόλος του.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Όσο και να θέλουμε Κυριάκο να στηρίξουμε καλύτερα πραγματικά να μη γινόταν συνέντευξη τύπου.....
Περιμέναμε,ξαναπεριμεναμε, περιμέναμε κινήσεις και συνέντευξη αλλά...
Με όσο το δυνατόν λιγότερα λόγια:
Α) Ο Κυριάκος καλος, χρυσός ,σοβαρός, αλλά για επικοινωνία δεν... Προφορικά τουλάχιστον δεν το χει. Γραπτά είναι καλύτερος. Μαζεμένος,δύσκολος στον λογο, ουσία μηδέν,δεν....
Β) Ρεμπε. Ουσιαστικά είπε την αλήθεια χωρίς δυόμιση ώρες να θέλει να πει τίποτε.
Γ) Κουμάντο κάνει ο Σαββίδης . Το είπε και ο Ρεμπε. Ο Μαουρίτσιο ήταν εκτός πλάνων αλλά ο πρόεδρος έκανε πρόταση....600 χιλιάδες λέγεται και τελικά δεν πήραμε αμυντικό χαφ γιατί δεν το ήθελε ο Ρεμπε.....ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟ!
Δ) Ο Μάτος γύρισε επειδή το ήθελε ο πρόεδρος
Ε) Πρόταση έγινε σε Βιειρινια, αλλά δεν ξέρουμε αν τον θέλει ο προπονητής.....
ΣΤ) Ο Ακπομ έφυγε χωρίς να υπάρχει έτοιμη λύση αν και το ξέρανε από το καλοκαίρι. Καθαρή ευθύνη του Ρεμπε και γιατί δεν έμεινε αλλά στο ματς και γιατί δεν είχε έτοιμο αντικαταστάτη
Ζ) Ήρθε πρόταση για Σφιντερσκι, αλλά εμείς δώσαμε με 3 εκατομμύρια τον Ακπομ σε λάθος στιγμή
Η) Ο προπονητής ήθελε αμυντικό χαφ αλλά εγώ δεν του πήρα! Παρόλα αυτά θα του φόρτωνα τον Μαουρίτσιο που δεν τον ήθελα ούτε εγώ ούτε αυτός....

Για άλλη μια χρονιά yesman ΤΔ, μέχρι να αποχωρησει ως αναλώσιμος. Κατά τα άλλα κορώνες Κυριάκου πριν τη συνέντευξη που δεν είπε ΤΙΠΟΤΕ!

Εγώ προσωπικά στηρίζω την ομάδα, τα νέα παιδιά, αυτούς που ήλθαν και αυτούς που μείναν και είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως θα στηρίξω και τον προπονητή πιστεύοντας ότι μπορεί να κάνει πράγματα, αν και άλλοι στη θέση του θα είχαν τα κοτσια να παραιτηθουν. Θα τους ευχαριστήσω προκαταβολικά για τη μέχρι τώρα πορεία στην Ευρώπη γιατί υπερέβησαν τους εαυτούς τους.

ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Σαββίδη σε ευχαριστούμε για όλα, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Athens έγραψε:Δηλ ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ και ο διευθυντής του είπε όχι..
Τραγικός ο διευθυντής που το παραδέχεται..
Ίσα ίσα,για αυτό υπάρχει ο τ.δ για να κρίνει και τον προπονητή και τα θέλω του και το ρόστερ.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει 4 χαφ από πολύ καλά έως καλά και είναι υπεύθυνος ο προπονητής να πάρει το μέγιστο από τους παίκτες.
Σε περίπτωση για παράδειγμα που ερχόταν ένα νέο ο χαφ παίκτες όπως ο αγκουστο και ο εσιτι θα έχαναν ακόμα περισσότερο την αξία τους και μέρος του τ.δ είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα δίνει υπεραξία στο ρόστερ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:
Tolaros έγραψε:
Athens έγραψε:Δηλ ο προπονητής ζήτησε αμυντικό χαφ και ο διευθυντής του είπε όχι..
Τραγικός ο διευθυντής που το παραδέχεται..
Ναι αυτή είναι η δουλειά του τδ, άμα δεν υπάρχει αρκετό μπάτζετ για κάτι που να αξίζει λέει όχι.
Βέβαια είναι και δουλειά του ΤΔ να βρίσκει κάτι που αξίζει με το μπατζετ που έχει και οι 500.000 που ήμασταν έτοιμοι να δωσουμε για Μαουριτσιο δεν είναι μικρό ποσο.
Ο Ρέμπε προφανώς δε βρήκε με 500 παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο τωρινό ρόστερ , εσύ άμα βρεις πάνε να του φας τη δουλειά.
Έξω από το χορό όλα εύκολα φαντάζουν.
Και τα 500 (αν είναι τοσα) στο Μάου μάθαμε τα πρότεινε ο Σαββίδης συγκεκριμένα για το Μαουρίσιο , δε σημαίνει ήταν διαθέσιμα για όλους
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ένας προπονητής καλός κακος θα φανεί, σου φέρνει από προκρίσεις περίπου 13 εκατομμύρια κ σε κάθε συνέντευξη λέει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Όπως έχει απαιτήσεις η διοίκηση από μένα, έχω κ εγώ από αυτή.

Σήμερα ο Ρεμπε σου λέει ήταν επιθυμία του κ τη σέβομαι, αλλά πρέπει να σεβαστεί κ τη δικιά μου.

Προσπαθώ να καταλάβω για τι ποσό μιλάμε, κ πόσες επιλογές στα χαφ είχε ο Ρεμπε από Μαΐο που έκανε το σχεδιασμό ώστε να πάρει το Νινουα με 750, να προσφέρει συμβόλαιο χαριστικά στο Μαουρισιο αλλά να πει άλλο χαφ δεν παίρνουμε. Οπότε του έφερες Ρεμπε το Νινουα που δεν τον έβαλε καν στην Ευρώπη και νιώθεις και αισιόδοξος ότι θα επιτύχει ο Φερειρα τους στόχους.
Το βασικό είναι που έχετε καλή επικοινωνία.

Δύσκολο άθλημα στη κατανόηση το ποδόσφαιρο. Για αυτό δεν ασχολούμαστε κ επαγγελματικα βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 14 Οκτ 2020, 16:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε αυτό μαζί σου και νομίζω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το ότι η κάνουλα ανοιγοκλείνει σύμφωνα με τη διάθεση του Σαββιδη.Τωρα τα περί πήγαινε να του πάρεις τη δουλειά...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Υγ. Ο ΤΔ δε ρωτήθηκε για τον προπονητή....Επίσης είπε ότι δεν αποφασίζει αυτός για προπονητή...
Τότε ποιος αποφασίζει, εγώ;
Υγ. 2 Αφήστε τώρα πάλι τους ΑΡΔ να ξεσπαθωνουν. Εσείς τους δώσατε το δικαίωμα....
Υγ.3 Η Συνέντευξη τύπου σας μαρανε...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ξεκαθαρα τα πραματα. Παμε σε σφικτη οικονομικη πολιτικη. Δηλαδη, θα πουλαμε οποιον και οποτε εχουμε καλη προταση. Θα παμε σε μικρα συμβολαια (οσο μικρο κιαν ειναι το 500αρικο). Το ροστερ ειναι πληρης αναφορικα με την γνωμη της ΠΑΕ. Θα εξελίσσουμε νεους παικτες και πολλους ταυτοχρονα. Ναι ναι πρωταθλητισμος αλλα αντικειμενικα 2-3 θεση. Μεταβατικη χρονια. Ο Κρεσπο ειναι ισαξιος και καλυτερος του Ματος επειδη ειναι γρηγορος. Ακουσα οτι εχουμε κανει προταση στον Βιερινια και το σκεφτεται. Ακουσα οτι πηγαμε στον Μαου μετα απο σεβασμο για να μην μεινει ελυθερος και χωρις δουλεια και του προσφεραμε ενα συμβολαιο, που σημαινει οτι αγωνιστικα ουτε τοτε θα υπολογιζοτανε.

Δεν ακουσα και δεν ρωτησε κανεις μεχρι ποτε θα εχουμε θεμα με το φφπ. Κατι για τριετιες ξερω. Δεν ακουσα για πλανο πχ τριετιας που θα εξελισσεται η ομαδα και θα τα σαρωσουμε ολα μετα.

Οκ. Εμενα με καλυπτει. Απλα ηθελα να ξερω τις σκεψεις της διοικησης μεσα σε ολο αυτο τον θορυβο των υποθεσεων.

Τεσπα εμεις εδω ειμαστε να στηριζουμε αλλα δεν θα σπαει και το στομαχι μας. Χ με τον βολο πωπω τι κριμα παμε παρακατω. Ελπιζω αγωνιστικα να δοθει μεγαλη προσοχη στην Ευρωπη γιατι το χρειαζομαστε οχι για τωρα αλλα για τα χρονια που ερχονται.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:Σε αυτό μαζί σου και νομίζω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το ότι η κάνουλα ανοιγοκλείνει σύμφωνα με τη διάθεση του Σαββιδη.Τωρα τα περί πήγαινε να του πάρεις τη δουλειά...
Ε τι να σου ρε φίλε Τζος , εσύ λες να μην προσπάθησε να αναβαθμίσει τη γραμμή των χαφ ? Προφανώς δε βγαίνανε τα λεφτά ή δε βρέθηκαν ικανοποιητικές λύσεις, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αποτυχία χωρίς να ξέρεις τι έψαξε, πού έψαξε, πόσο κόστιζε, τι χυλοπιτα έπεσε ξέρω γω.
Το "δε με νοιάζει πώς δουλειά σου είναι" είναι επιχείρημα από παιδάκια που νομίζουν το ποδόσφαιρο είναι φούτμπολ μάνατζερ ( δε γράφω ότι αυτό λες, για να προλάβω άλλους)

Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή Καντουρι Σβαμπ Εσιτι Αύγουστο Νινουα κ Τσιγγαρα. Καλοί κακοί, είναι μέλη του ρόστερ και κομμάτι συγκεκριμένου μπάτζετ. Αποτυχία θα ήταν άμα μέναμε με 3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τετ 14 Οκτ 2020, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να βγουν να μας πουνε τι κάνουν...

Η συν. Τύπου σας μάρανε..

Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε!!

Εφοσον αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι αυτές τις απαντήσεις θα παίρνετε!!
Επίσης το να ζητάτε εν λευκώ την ομάδα στον τδ, ειναι σχεδόν αδύνατον και νομίζω ότι συμβαίνει σε ελάχιστα κλαμπ!

Αυτός είναι ο Σαββίδης κι αυτά τα κουσούρια του!

Ας είχαμε καλύτερους δημοσιογράφους, καλύτερο κοινό που δε θα τους έκανε μάγκες δημοσιογράφους, να έβγαινε κανένας Σοβαρός!

Επειδή όλοι είναι, κάτι σαν το κοινό τους, μετριο

Μέτριες απαντήσεις θα παίρνετε!

Επίσης σε μια συν. Τύπου δε θα βγούνε να ειπωθούν ανοιχτά κάποια ζητήματα!
Προφανως δίνεται μια εικόνα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η τελευταία ατάκα του Κυριάκου ήταν σποντα για να περιμένουμε μεταγραφή; ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όταν κάποιος έχει στον εγκέφαλο του βάλει ένα πράγμα,τότε ότι και να του πουν,οτι άλλο και να ακούσει,στο τέλος πάντα θα καταλήγει σε αυτό που έχει μέσα στο κεφάλι του.
Κανένας άνθρωπος στον πλανήτη που πληρώνει,δεν αφήνει σε κανέναν άλλο τον τελευταίο λόγο,ΚΑΝΕΝΑΣ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tolaros έγραψε:
joshua έγραψε:Σε αυτό μαζί σου και νομίζω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το ότι η κάνουλα ανοιγοκλείνει σύμφωνα με τη διάθεση του Σαββιδη.Τωρα τα περί πήγαινε να του πάρεις τη δουλειά...
Ε τι να σου ρε φίλε Τζος , εσύ λες να μην προσπάθησε να αναβαθμίσει τη γραμμή των χαφ ? Προφανώς δε βγαίνανε τα λεφτά ή δε βρέθηκαν ικανοποιητικές λύσεις, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αποτυχία χωρίς να ξέρεις τι έψαξε, πού έψαξε, πόσο κόστιζε, τι χυλοπιτα έπεσε ξέρω γω.
Το "δε με νοιάζει πώς δουλειά σου είναι" είναι επιχείρημα από παιδάκια που νομίζουν το ποδόσφαιρο είναι φούτμπολ μάνατζερ ( δε γράφω ότι αυτό λες, για να προλάβω άλλους)

Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή Καντουρι Σβαμπ Εσιτι Αύγουστο Νινουα κ Τσιγγαρα. Καλοί κακοί, είναι μέλη του ρόστερ και κομμάτι συγκεκριμένου μπάτζετ. Αποτυχία θα ήταν άμα μέναμε με 3
Εγώ την άποψη μου για τα χάφ την έχω πει. Όταν χάνεις Μισιτς,αφήνεις Μαουριτσιο,έχεις 2 πρότζεκτ 7 μυρίων και 1-2 παιδιά από τις ακαδημίες δεν παίρνεις τον Νινουα. Βάζεις το μπατζετ της μεταγραφής του μαζί με το συμβόλαιο που μπορούσες να δώσεις στον Μαουριτσιο και φέρνεις 1 και καλό χάφ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

obanebane έγραψε:Όταν κάποιος έχει στον εγκέφαλο του βάλει ένα πράγμα,τότε ότι και να του πουν,οτι άλλο και να ακούσει,στο τέλος πάντα θα καταλήγει σε αυτό που έχει μέσα στο κεφάλι του.
Κανένας άνθρωπος στον πλανήτη που πληρώνει,δεν αφήνει σε κανέναν άλλο τον τελευταίο λόγο,ΚΑΝΕΝΑΣ
Ετσι ειναι. Μιλαμε για την χωρα που ο αλλος παει να βαλει βενζινη και κατεβαινει απο το αμαξι για να δει αν τον κλεβει ο βενζινας :mrgreen: και λενε στον Σαββιδη δινε τα εκατομμυρια σου και μην ασχολεισαι. Επισης λεμε ολοι "μα στην Ευρωπη κανουν το ενα και το αλλο", "ο Αγιαξ ετσι, η Λιβερπουλ αλλιως", ναι αλλα στην Ευρωπη κατα 90% τα λεφτα των ομαδων δεν μπαινουν απο τις τσεπες των ιδιοκτητων. Διαχειριση κανουν απο τα τεραστια εσοδα που εχουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό για μένα joshua,ήταν το μεγαλύτερο λάθος του καλοκαιριού.
Από την άλλη πάντα υπήρχε στο μυαλό τους ο Μίσιτς,αναφέρθηκαν κιόλας.
Θα το δεχόμουν ως δικαιολογία του Μίσιτς,αν δεν έμπαινε ο Καντουρι στο τελευταίο έτος συμβολαίου του.
Αν δηλαδή είχαν στο μυαλό τους ότι ο Μίσιτς θα είναι στην ομάδα τον Γενάρη και θα μπορέσουν να ανανεώσουν τον Καντουρι,τότε ναι καλώς έπραξαν.
Δε νομίζω όμως ότι μπορούν να συμβουν και τα δύο.
Ιδανικό θα ήταν,πολύ δύσκολο όμως.
Θα μου πεις και το ιδανικό να συμβεί,θα μπορούσαν να πάρουν έναν δανεικό,μπορεί και να έγινε προσπάθεια με τον Μπρανταριτς πχ,αλλά δεν καρποφορησε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”