Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- thodoris31
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΟΛΛΑΝΔΑΚΙΑ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ
Παμε να παιξουμε κ οτι γινει ποιος θα μας πει τι αν αποκλειστουμε? δεν τς γαματε ολους τους πουθεναδες τωρα ειτε γαυρους ειτε χαρτινους στο καλο αιντε sourme πως το κοβεις θα τελειωσει σημερα του κροατη κ του πορτογαλου?
Δηλαδη θα πας με γιαννουλη και αουγκουστο -καντουρι στα χαφ?θα κλαψει η μανα του πελε.Βλεπω να χαλανε κοεντραο -μπρανταριτς
Έτσι έμαθαMitsospaoki4 έγραψε:Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα...laska4 έγραψε:Αποκλειστικό είπε ναι ο κοεντραο τον ανακοινώνει σε λίγο ο Γιώργης...δεν είναι παπάς
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσα χρόνια θα μνημονεύεται ο αποκλεισμός της Άρσεναλ; Ή ήμασταν τότε φαβορί;Λεμεσος4 έγραψε:Δεν μου αρεσει η ηττοπάθεια. Φερτε εναν καλο αμυντικο χαφ και παμε να κυνηγησουμε τις πιθανοτητες μας.
Μπαλα ειναι. Πιστη θελει. Ειμαστε πρωταθλητες και αηττητοι. Εχουμε το μέταλλο. Το πιστευουμε το μεταδιδουμε και περναμε. ΠΑΟΚ ειμαστε.
Καιρός να γράψουμε νέα εποποιία.
Το άγχος του φαβορί το έχουν αυτοί και εμείς είμαστε καλύτεροι από την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι ομάδες.
Θα περάσουμε με Τούμπα καζάνι και μια ισοπαλία εκεί. Πίστη και ότι καλύτερο βγει.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως πριν καμία ώρα ανέβασε το σποταιμ ότι έκλεισε ο κοεντραο και το κατέβασε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πιστεύω το αντίθετο... Αν μας έβγαινε ένας εύκολος αντίπαλος θα ειμασταν πιο soft μεταγραφικά τώρα είναι που θα τα σκάσει ο Ιβάν...
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο ειναι κριτικη.Gospi έγραψε:Τωρα λοιπον θα ακουσουμε οτι δεν χρειαζεται να παρουμε χαφ γτ δεν εχουμε ελπιδες κλπ...
Εκανε μπαμ οτι θα πεσουμε με την κωλοομαδα...
Η ομαδα επρεπε να ειναι πληρης εδω και εναν μηνα. Τωρα παμε με την δικαιολογια στο στομα...
Ελπιζω ο Φερειρα να χει άστρο και να γραψει ιστορια με χαφ κατσε μισιτς νταγκλας και καντουρι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ποσοστό λοιπό που ανέφερα σε προηγούμενο πόστ, πέφτει μετά την κλήρωη στο 5%. Θεωρώ προσωπικά ακολουθώντας την ομάδα 40 χρόνια, πως έχουμε καλύτερες πιθανότητες να περάσουμε τον Άγιαξ από το να μην αποκλειστούμε από κάποιον αδύνατο αφού περάσουμε. Είναι η ομάδα τέτοια.
Σε κάθε περίπτωση, αν αποκλειστούμε, η ομάδα πρέπει να σεταριστεί για μια εξαιρετική πορεία στο EUROPA και όπως έχω ξαναπεί, για τον απόλυτο στόχο, που είναι να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και να βυθίσει τον εσωστερικό ανταγωνισμό στην εσωστρέφεια. Rome wasn't build in a day και θα πρέπει επιτέλους να το χωνέψουμε.

Σε κάθε περίπτωση, αν αποκλειστούμε, η ομάδα πρέπει να σεταριστεί για μια εξαιρετική πορεία στο EUROPA και όπως έχω ξαναπεί, για τον απόλυτο στόχο, που είναι να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και να βυθίσει τον εσωστερικό ανταγωνισμό στην εσωστρέφεια. Rome wasn't build in a day και θα πρέπει επιτέλους να το χωνέψουμε.

- sourmenetes
- Moderator
Μαζεψου!ace.79.gr έγραψε:Δηλαδη θα πας με γιαννουλη και αουγκουστο -καντουρι στα χαφ?θα κλαψει η μανα του πελε.Βλεπω να χαλανε κοεντραο -μπρανταριτς
11 αυτοι, 11 εμείς
Στο καζάνι της Τούμπας θα είμαστε μέσα και θα αφήσουμε το λαρύγγι μας.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ και με δίδυμο τσιγγαρα-κατσε.
Στο καζάνι της Τούμπας θα είμαστε μέσα και θα αφήσουμε το λαρύγγι μας.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ και με δίδυμο τσιγγαρα-κατσε.
Οκ θα ζήσουμε...Δεν ξέρω κατά ποσο επηρεάζει η κλήρωση συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους αλλά ξέρω πως πρέπει ακόμα περισσότερο τώρα να κινηθούμε γρήγορα κι όσο το δυνατόν δυνατά γιατί η πρόκριση σε ομίλους Γιουρόπα και στη συνέχεια στους 32 γίνεται σχεδόν αυτοσκοπός αν μας ενδιαφέρει ακόμα η ευρωπαϊκή διάκριση.Ας μην μας ξεγράψουν πάντως κάποιοι τόσο εύκολα.
Έτσι.joshua έγραψε:Οκ θα ζήσουμε...Δεν ξέρω κατά ποσο επηρεάζει η κλήρωση συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους αλλά ξέρω πως πρέπει ακόμα περισσότερο τώρα να κινηθούμε γρήγορα κι όσο το δυνατόν δυνατά γιατί η πρόκριση σε ομίλους Γιουρόπα και στη συνέχεια στους 32 γίνεται σχεδόν αυτοσκοπός αν μας ενδιαφέρει ακόμα η ευρωπαϊκή διάκριση.Ας μην μας ξεγράψουν πάντως κάποιοι τόσο εύκολα.
-
Στην πράξη αυτό θα κάνουμε! Θα πάμε όλοι όταν έρθει η ώρα με ΠΑΟΚ ΟΛΕ και καζάνι ΝΑΟ.. Ρεαλιστικά όμως δεν έχουμε πιθανότητες.. Ο ΑΓΙΑΞ το καλοκαίρι είναι δύο κλάσεις κάτω αλλά και πάλι είναι τρεις κλάσεις καλύτερός μας.. Και είδαμε πέρισυ το ταβάνι τους.. Μία ανάσα από τελικό ChL.. Ας ελπίσουμε φέτος να δούμε το ναδήρ τους και να τους σοκάρουμε στην Τούμπα.. Μακάρι..