Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Παιδιά ωραία επιλογή ο Στοχ. Μακαρι να τελειώσει το θέμα. Αντε για δύο παικταράδες στα χαφ τωρα, έναν 3ο επιθετικό και ίσως έναν παίκτη στα αριστερα της άμυνας τύπου Τόσκα και κλείσαμε λέμε.
Τώρα που τον είδα στα βιντεάκια, σαν να πήρε και λίγους πόντους στο ύψος

- Kostas_Peraia4
joshua έγραψε:Περιεργο παντως να μην εχει σχολιασει τιποτα ο Γιωργης για Στοχ...

Γκολ για Όσκαρ με Σαλκε. Μισό εκατοστό ευκαιρία για πρόκριση σε ομίλους. Άδικη κόκκινη στο τηγάνι γιατί δεν μάσησε και ο μοναδικός επιζών στον τελικό με τον βαζελο. Αν αυτός είναι ο μεθυσμένος χωρίς γκαβλα Στοχ θα ήθελα να τον δω υπό τις οδηγίες του General και με γκαβλωμενη ομάδα. Μη το ματιάσουμε φτου φτου
Εξαιρετική επιλογή. Εξαιρετική.
Καταρχήν μιλάμε για ποιότητα που δύσκολα βρίσκεις στην αγορά.
Έκατσα και είδα τα φετινά του γκολ. Ο τρόπος που ακουμπάει την μπάλα και μόνο όταν σουτάρει είναι αρκετός για να καταλάβει ακόμα και ανιωθος από μπάλα.
Προέρχεται απο εξαιρετικές χρονιές με Σλαβια, είναι ακόμα σε καλή ηλικία, νιώθει από ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου η προσαρμογή θα είναι άμεση.
Κι όλα αυτά με 1.5Μ; Μιλάμε για την "ληστεία του αιώνα".
Μου είχε μείνει ένα τεράστιο αν για αυτόν τον παίχτη, ήρθε η ώρα να μου φύγει κι αυτό το απωθημένο.
Άντε και τον Λούκας τώρα και γιναμε...(επιθυμία δεν ξέρω κάτι).
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχήν μιλάμε για ποιότητα που δύσκολα βρίσκεις στην αγορά.
Έκατσα και είδα τα φετινά του γκολ. Ο τρόπος που ακουμπάει την μπάλα και μόνο όταν σουτάρει είναι αρκετός για να καταλάβει ακόμα και ανιωθος από μπάλα.
Προέρχεται απο εξαιρετικές χρονιές με Σλαβια, είναι ακόμα σε καλή ηλικία, νιώθει από ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου η προσαρμογή θα είναι άμεση.
Κι όλα αυτά με 1.5Μ; Μιλάμε για την "ληστεία του αιώνα".
Μου είχε μείνει ένα τεράστιο αν για αυτόν τον παίχτη, ήρθε η ώρα να μου φύγει κι αυτό το απωθημένο.
Άντε και τον Λούκας τώρα και γιναμε...(επιθυμία δεν ξέρω κάτι).
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤαμάμGawain1978 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/nemanja-g ... eler/74294MANIAKOS έγραψε:Κ έναν χαφ τώρα 183-7
Με δύναμη κ γκολ
Μας κάνει;
Most Viewed Player στο transfermarkt ο Douglas. Είσαι αρρώστια ρε Π.Α.Ο.Κ.αρα
https://www.transfermarkt.com/

https://www.transfermarkt.com/
ΓεςGawain1978 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/nemanja-g ... eler/74294MANIAKOS έγραψε:Κ έναν χαφ τώρα 183-7
Με δύναμη κ γκολ
Μας κάνει;
- pisakaipoupoula
Σε κάπως προχωρημένη ηλικία ο Στοχ οκ, αλλά μ αρέσει πολύ σαν επιλογή!
Μας ξέρει, τον ξέρουμε, έχει τρέλα έχει τσαγανό έχει τσαμπουκά, έχει πολλά απωθημένα απ' το 2015 ειδικά με τους κόκκινους, θα έχουμε άλλο ένα βρωμόσουτο που θα έχουν να υπολογίζουν οι αντίπαλοι, και το κυριότερο, έχει σοβαρευτεί τακτικά, για όσους είδατε Σλάβια Πράγας στο Γιουρόπα πέρσι ήταν πάρα πάρα πολύ καλός σε μια πολύ καλή ομάδα, δεν ξέρω πόσα γκολ κ ασίστ είχε στο πρωτάθλημα αλλά στα παιχνίδια που είδα ήταν εξαιρετικός
Μας ξέρει, τον ξέρουμε, έχει τρέλα έχει τσαγανό έχει τσαμπουκά, έχει πολλά απωθημένα απ' το 2015 ειδικά με τους κόκκινους, θα έχουμε άλλο ένα βρωμόσουτο που θα έχουν να υπολογίζουν οι αντίπαλοι, και το κυριότερο, έχει σοβαρευτεί τακτικά, για όσους είδατε Σλάβια Πράγας στο Γιουρόπα πέρσι ήταν πάρα πάρα πολύ καλός σε μια πολύ καλή ομάδα, δεν ξέρω πόσα γκολ κ ασίστ είχε στο πρωτάθλημα αλλά στα παιχνίδια που είδα ήταν εξαιρετικός
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο Στοχ μάς προτίμησε από ένα παρόμοιο πρότζεκτ στο οποίο είχε ήδη επιτυχία, αυτό της Σλάβια.
Η Σλάβια, αντιμετωπίζοντας πολλά οικονομικά προβλήματα την 5ετία 10-15, άλλαξε διοίκηση, ξεχρέωσε και πλέον αποτελεί το πιο ελκυστικό πρότζεκτ στην Τσεχία.
Πήρε πρωταθλήματα το 16-17 και φέτος, ενώ φέτος τα πήγε εξαιρετικά και στο Γιουρόπα φτάνοντας στους 8. Ειδικά για έναν Σλοβάκο, η Τσεχία είναι σα να ζει στη χώρα του και η επιλογή του να φύγει για ξανάρθει εδώ δείχνει τη δύναμη της ομάδας μας. Να θυμίσω πως και η Σλάβια θα διεκδικήσει την συμμετοχή στους ομίλους του τσου λου μέσω του δρόμου των πρωταθλητών, οπότε θεωρητικά είναι και "τρύπημα" στον αντίπαλο.
Η Σλάβια, αντιμετωπίζοντας πολλά οικονομικά προβλήματα την 5ετία 10-15, άλλαξε διοίκηση, ξεχρέωσε και πλέον αποτελεί το πιο ελκυστικό πρότζεκτ στην Τσεχία.
Πήρε πρωταθλήματα το 16-17 και φέτος, ενώ φέτος τα πήγε εξαιρετικά και στο Γιουρόπα φτάνοντας στους 8. Ειδικά για έναν Σλοβάκο, η Τσεχία είναι σα να ζει στη χώρα του και η επιλογή του να φύγει για ξανάρθει εδώ δείχνει τη δύναμη της ομάδας μας. Να θυμίσω πως και η Σλάβια θα διεκδικήσει την συμμετοχή στους ομίλους του τσου λου μέσω του δρόμου των πρωταθλητών, οπότε θεωρητικά είναι και "τρύπημα" στον αντίπαλο.
- Sick Bastard
Ειναι δυνατον να εχει κλεισει ο Σλοβακος και ο Γιωργης να λεει δεν ξερω τιποτα?