Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Μπράβο ρε ναβι που αυτό κατάλαβες και ένιωσες και την ανάγκη να υπερασπιστείς. Λες και είπε κανείς κάτι άλλο ή ότι το ποιντ ήταν αυτό. Ή λες και γενικότερα δε με ξέρεις πως γράφω. Είναι δυνατόν να μου κάνεις ντιφεντ ότι μας έκλεψαν; Εδώ δεν ήμουν ; Σε ποιον μιλάς σε κανέναν στημένο ή σε κάποιον που γουστάρει το αυτομαστίγωμα; Αυτό είναι το νόημα αυτού που έγραψα , σε σχέση και με το συσχετισμό δυνάμεων απέναντι στο γαυρο;
Κι όλο αυτό με ειρωνεία, δυστυχώς ρε φίλε δε σε αναγνωρίζω .
Κι όλο αυτό με ειρωνεία, δυστυχώς ρε φίλε δε σε αναγνωρίζω .
πατησαν οι απογονοι το κρασνοβο και χεστηκαμε ομαδικως.συγχρητηρια.
- john4serres
Εχει καλες μοναδες ο γαυρος, να μην λεμε μαλακιες.
Ειδικα αν πάρει κεντρικο μεσο (έχει μονο τρεις) και ενα δεκαρι (γιατι ο Βαλμπουενα ειναι 35 και ο Φορτουνης γυρναει Ιανουαριο) θα ειναι πληρης.
Εχουν φρεσκα ποδια μπροστα, με Μασούρα 25 - Ποντένσε 24 - Ραντζέλοβιτς 22
Και αναμενουν για χρονο συμμετοχης οι γέροι Ελ Αραμπι 32, Σουντάνι 32, Λάζαρος 33.
Ειδικα αν πάρει κεντρικο μεσο (έχει μονο τρεις) και ενα δεκαρι (γιατι ο Βαλμπουενα ειναι 35 και ο Φορτουνης γυρναει Ιανουαριο) θα ειναι πληρης.
Εχουν φρεσκα ποδια μπροστα, με Μασούρα 25 - Ποντένσε 24 - Ραντζέλοβιτς 22
Και αναμενουν για χρονο συμμετοχης οι γέροι Ελ Αραμπι 32, Σουντάνι 32, Λάζαρος 33.
Βarlow απο που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Θέλω να πω ένα γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς και θα τους γαμήσουμε όλους , θα βοηθούσε σε κάθε ποστάρισμα ώστε να μετριαστεί η ανησυχία σου;
Θέλω να πω ένα γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς και θα τους γαμήσουμε όλους , θα βοηθούσε σε κάθε ποστάρισμα ώστε να μετριαστεί η ανησυχία σου;
Και πέρσι ρίξανε τρία στην Μίλαν....barlow4 έγραψε:πατησαν οι απογονοι το κρασνοβο και χεστηκαμε ομαδικως.συγχρητηρια.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Η "συμμαχία" των Πόντιων χάλασε ήδη, όταν μέσα σε 10 λεπτά στο τηγάνι, με Γιακουμάκη, έκανε ... επική ανατροπή ο Νικαιώτης. Και μετά από λίγες μέρες έδινε για χάρη του ο θίασος του γαύρου παράσταση στο Διαβαλκανικό. Δεν είδα ποτέ πραγματική θέληση του χαρτιού να στριμωχθεί στα σκοινιά ο κλαρινάκης. Ανίερα κολλητιλίκια, παραγοντομμεδικά, εδώ και 2 χρόνια πάλι μια χαρά βλέπω. Εσύ, Γιάννη, είχες εντοπίσει κάτι άλλο;
- sourmenetes
- Moderator
Eσυ ανησυχησες με το χθεσινο γαυρο;;giapas έγραψε:Βarlow απο που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Έχουν ξεκωλιαστεί στα πανηγύρια οι ΑΡΔ των τσοντοκάναλων, κατεύθυνσης και εποπτείας του χοντρέμπορα...
Πουστόγαυροι αλλά και μη, είδαν χθες ότι βρέθηκε το λάδι, για να ξαναλιγδώσει για τα καλά το αντεράκι τους...
Ο εμετός βγήκε αυθόρμητα απ τα μάτια και τα αυτιά μου, βλέποντας κι ακούγοντας τους, αλλά μετά σκέφτηκα...
"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"...Ρε δε γαμιούνται?
Πουστόγαυροι αλλά και μη, είδαν χθες ότι βρέθηκε το λάδι, για να ξαναλιγδώσει για τα καλά το αντεράκι τους...
Ο εμετός βγήκε αυθόρμητα απ τα μάτια και τα αυτιά μου, βλέποντας κι ακούγοντας τους, αλλά μετά σκέφτηκα...
"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"...Ρε δε γαμιούνται?
τα πιο εμετικα ειναι τα ερπετα εδω στην συμπρωτευουσα που εχουν παρει σβαρνα τα ραδια και εκθειαζουν την ομαδα του χοντρου για το ποσο καλη ειναι και ποσο καταπληκτικη μπαλα επαιξε και ποσο δεν θα εχει αντιπαλο φετος...
Ξεφτιλισμενοι μεχρι το κοκκαλο!
αλλα ετσι ειναι... αν μαθεις να σαι στα 4 γινεται σταση ζωης...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεφτιλισμενοι μεχρι το κοκκαλο!
αλλα ετσι ειναι... αν μαθεις να σαι στα 4 γινεται σταση ζωης...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Τα σκουλήκια μην έχουν τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις για πολλοστή φορά φέτος. Προβλέπονται αυξημένα κρούσματα ... κλοπών τους επόμενους μήνες πέριξ χαρικλάνου
Μακροπρόθεσμα ναι για τους λόγους που εξήγησα.sourmenetes έγραψε:Eσυ ανησυχησες με το χθεσινο γαυρο;;giapas έγραψε:Βarlow απο που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Βραχυπρόθεσμα όχι για τους λόγους που πάλι εξήγησα.
Απλά έχω την απαίτηση να μη μου φέρονται και να μου γράφουν λες και είμαι αυτιστικός. Εκτός κι αν νομίζεις ότι μιλάς με καμιά υστερική κυράτζα ή κανέναν κλαψομούνη που θα ψαρώσει στο 4-0. Τη μεγάλη εικόνα προσπαθώ να δω , μπορεί να κάνω λάθος μπορεί και όχι. Όταν έχεις υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ του Κουτσόπουλου και του Ανδράλα , είναι αστείο να θεωρείσαι ότι ψαρώνεις τώρα. Βασικά είναι προσβλητικό. Αν δεν έχετε διάθεση για τέτοιου είδους κουβέντα , το σέβομαι αλλά δε γίνεται να γελοιοποιείτε αυτόν που το κάνει.
Ρε συ δεν εξετάζω τους -προφανείς- λόγους που έσπασε η συμμαχία ή συμπόρευση όπως θες πες την. Εννοείται ότι ισχύουν αυτά που λες , τι να λέμε τώρα τα αυταπόδεικτα; Απλά λέω ότι διαχρονικά ο γαύρος είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τη χάρτινη άρα και πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Δλδ μπιζνες κάνει ο Ιβαν , θεωρείς ότι κρατάει προσωπικά ή ότι δε ξέρει να ελίσσεται σε πρόσκαιρες συμμαχίες/παύσεις πυρός προσδοκώντας το μέγιστο συμφέρον κάθε φορά; Δεν είναι οπαδός όπως εμείς να κρατάει μανιάτικα. Δηλαδή κάποτε είχε πει ότι ο κούλης δε θα βγει ποτέ πρωθυπουργός κι ο αλεξης του θυμίζει το πούτιν. Αν σε κάποια φάση βρει άκρη με το κούλη και φτιάξουν οι σχέσεις πάρει και καμιά μπιζνα, τι θα του σούρουμε ότι κακώς κάνει ; Δηλαδη αν αύριο τα βρει με κούλη και πάρει καλό συμβόλαιο στη νοβα ή στην ερτ τι κωλοτούμπα έχει να γίνει εδώ; Σκακιέρα είναι όλα και αυτός παίρνει τις αποφάσεις σύμφωνα με οτιδήποτε θεωρεί ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας μας. Σε ένα χρόνο έχει πάλι εκλογές για επο , εμείς τους λέμε χαρτινους κι αυτοί μαο μαο. Οι αρδ και των 2 πλακώνονται παντού. Αν μια στις χιλιες τα βρούνε οι ποντιοι για να αφήσουν έξω το φαταουλ εμείς θα πρέπει να κάνουμε επανάσταση και να σκίσουμε τα διαρκείας ;navigator11 έγραψε:Η "συμμαχία" των Πόντιων χάλασε ήδη, όταν μέσα σε 10 λεπτά στο τηγάνι, με Γιακουμάκη, έκανε ... επική ανατροπή ο Νικαιώτης. Και μετά από λίγες μέρες έδινε για χάρη του ο θίασος του γαύρου παράσταση στο Διαβαλκανικό. Δεν είδα ποτέ πραγματική θέληση του χαρτιού να στριμωχθεί στα σκοινιά ο κλαρινάκης. Ανίερα κολλητιλίκια, παραγοντομμεδικά, εδώ και 2 χρόνια πάλι μια χαρά βλέπω. Εσύ, Γιάννη, είχες εντοπίσει κάτι άλλο;
Μπιζνες είναι για αυτούς . Έτσι νομίζω .
- sourmenetes
- Moderator
Ρε γιαννη λεμε τα ιδια πραγματα με αλλα λογια.
Ακομα ο γαβρος παιχτικα δεν ειναι στο επιπεδο μας.
Αμα δουλεψει ολο το παρασκηνιο του τι κι αν μπηκαν βαρ τι κι αν φερεις ξενους διαιτητες,χαμενος εισαι.
Εδω με τον περσινο θιασο και τους σπρωχνανε με το ζορι.
Καλως ή κακως ο Ιβαν δεν το παιζει γκανκστερικα το παιχνιδι.
Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο,ειναι πολυ πιο πανω απο τα ελ.δεδομενα, απλα δεν παιζει πολυ στο παρασκηνιο γιατι δε λειτουργει ετσι.
Τι αλλο να κατσω ν αναλυσω;;;
Τον αλλον τον αφησανε σχεδον νεκρο και κανεκς δεν ξερει τι γινεται και ποιος το εκανε.τι να κατσω να πω για αυτους;;
Το "θα τους φυστικωσω" ειναι οτι πιο ταιριαστο!
Ακομα ο γαβρος παιχτικα δεν ειναι στο επιπεδο μας.
Αμα δουλεψει ολο το παρασκηνιο του τι κι αν μπηκαν βαρ τι κι αν φερεις ξενους διαιτητες,χαμενος εισαι.
Εδω με τον περσινο θιασο και τους σπρωχνανε με το ζορι.
Καλως ή κακως ο Ιβαν δεν το παιζει γκανκστερικα το παιχνιδι.
Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο,ειναι πολυ πιο πανω απο τα ελ.δεδομενα, απλα δεν παιζει πολυ στο παρασκηνιο γιατι δε λειτουργει ετσι.
Τι αλλο να κατσω ν αναλυσω;;;
Τον αλλον τον αφησανε σχεδον νεκρο και κανεκς δεν ξερει τι γινεται και ποιος το εκανε.τι να κατσω να πω για αυτους;;
Το "θα τους φυστικωσω" ειναι οτι πιο ταιριαστο!
- thanos-xanthi
εντάξει τζάμπα τσακωνόμαστε απο χτες
σιγά το πράγμα, ήρθε το ταιμινγκ απλά καλό, ήρθε μια χύμα ομάδα που απέκλεισε την αποδυναμωμένη Πορτο και πέρασε ο γκευ
θα τα βάψουμε μαύρα?
το πρωτάθλημα είναι 50-50, όπως το δίνουν και οι στοιχηματικές
αν οι κινήσεις που κάνουμε απο δω και πέρα ενισχύσουν επιτέλους την ομάδα, θα φανεί αν μπορούμε (θεωρητικά πάντα) να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας
σιγά το πράγμα, ήρθε το ταιμινγκ απλά καλό, ήρθε μια χύμα ομάδα που απέκλεισε την αποδυναμωμένη Πορτο και πέρασε ο γκευ
θα τα βάψουμε μαύρα?
το πρωτάθλημα είναι 50-50, όπως το δίνουν και οι στοιχηματικές
αν οι κινήσεις που κάνουμε απο δω και πέρα ενισχύσουν επιτέλους την ομάδα, θα φανεί αν μπορούμε (θεωρητικά πάντα) να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας
- Maximus
Τρομαξανε από πέρσι και μεγάλο λάθος τους, που έβαλαν πλέι οφ. Μην κουράζεστε τσάμπα με τα short και τα long term. Ένα είναι το ζητούμενο. Είτε η μία, είτε η άλλη ομάδα να είναι κοντά στις πρώτες δύο θέσεις, και το πρωτάθλημα θα παιχτεί στα ντέρμπι των πλέι οφ, όπου εκεί πρέπει να τους ξεσκισουμε όλους, γαυρο και παραρτήματα και τελείωσε το παραμύθι...