Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Εγώ πιστεύω οτι όντως παίζει το ενδεχόμενο να περιμένουμε παίκτη Ολλανδια με τη μία.. Θα ναι μίχελ εκει και Γιώργης , όπως περυσι με Μακ. Ο φορ πρέπει να ρθει χθες πάντως, όχι σήμερα ούτε αυριο, η ομάδα πονάει αυτή τη στιγμή..
" To «φλερτ» του Ατρόμητου με τον Ευθύμη Κουλούρη «κρατά» από καιρό. Πλέον μπορεί να ειπωθεί πως έχει μπει στην τελική του ευθεία και τα δεδομένα είναι υπέρ ενός ενδεχόμενου deal. Ο 23χρονος φορ δεν θα έχει στον ΠΑΟΚ πολύ χρόνο συμμετοχής, για τους Περιστεριώτες είναι πρώτος στόχος για την κορυφή της επίθεσης και το νερό... μπήκε στο αυλάκι. Χρονικός ορίζοντας ώστε να υπάρχει κάτι επίσημο; Οπως φαίνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ποσοστό ο νεαρός στράικερ να... κατηφορίσει στην Αθήνα; Πάνω από 70% "
Gazzetta
Αν ισχύει προσωπικά πιστεύω είμαστε πολύ κοντά σε φορ και επίσης πάλι πιστεύω όχι πουκι!!!
Gazzetta
Αν ισχύει προσωπικά πιστεύω είμαστε πολύ κοντά σε φορ και επίσης πάλι πιστεύω όχι πουκι!!!
Dani απαντησα αλλα μαλλον δεν το προλαβες με τον χαμο που γινεται. Για τον Ιμπραιμοβιτς πηγε να γινει η ολη κινηση αλλα δεν θελει να ερθει ευρωπη. Μεσολαβησαν πολλοι για αν ερθει ως "δωρο" αλλα δεν εκατσε.danirifle έγραψε:όχι, ούτε ο μουλέν μου κάνει, ούτε ο χαρίσης για το 6άρι εκείjoshua έγραψε:Θεση βασικου στο 6 ο Μουλεν και ο Χαρισης dani και μαλιστα σε προκριματικα ΤσΛ???
αλλά άντε και πήρες τον σουηδό αύριο, εσύ πιστεύεις ότι θα τον πετάξει βασικό με τη βασιλεία?
εγώ πιστεύω ότι με τη βασιλεία, θα δούμε περίπου την περσινή 11άδα με 1-2 διαφορές.
βλέπω κέντρο δηλαδή με κάνιας - μαουρίτσιο
dimg είχες πει για κάποιον επιθετικό ολκής που χες ακούσει. έμαθες κάτι?
- Παλαιολόγος
παιδια συζηταμε χωρις τον ξενοδοχο
οχι τον λουτσε
τις προπονησεις
τις εχουμε δει; ξερουμε ποιοι κουμπωνουν και ποιοι οχι;
το να μου ρθουν ολοι αυτοι παραμονες προκριματικων και μετα την προετοιμασια δεν μου λεει τιποτα
θα μιλαμε για το πρωταθλημα μετα και ποτε θα μπουν
οχι τον λουτσε
τις προπονησεις
τις εχουμε δει; ξερουμε ποιοι κουμπωνουν και ποιοι οχι;
το να μου ρθουν ολοι αυτοι παραμονες προκριματικων και μετα την προετοιμασια δεν μου λεει τιποτα
θα μιλαμε για το πρωταθλημα μετα και ποτε θα μπουν
Συζηταμε χωρις τον ξενοδοχο γιατι θα ηταν προβλημα αν συζητουσε μαζι μας ο ξενοδοχος. Φορουμ ειναι, δεν παμε σπιτι του
ναι, το έχασα λόγω του χαμού
ε τεράστιο κασέ ρε συ..
τώρα πήγε αμέρικα, σιγά μην άφηνε τη χλίδα
υγ. όσο περνάει ο καιρός, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν πηγαίνουμε για πούκι
θα σκάσει το όνομα 1 μέρα πριν υπογράψει, όπως ο ζαμπά
ε τεράστιο κασέ ρε συ..
τώρα πήγε αμέρικα, σιγά μην άφηνε τη χλίδα
υγ. όσο περνάει ο καιρός, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν πηγαίνουμε για πούκι
θα σκάσει το όνομα 1 μέρα πριν υπογράψει, όπως ο ζαμπά
Εχουμε το ροστερ που δε φανταζομασταν ποτε απ περυσι ψαχνουμε 2-3κινησεις να πεταμε στο γηπεδο κι με ειναι το ποιο ξενερωτο Καλοκαιρι που ειχαμε ποτε ο λογος;;; ο σκιας που ακόμα κ οι αρδ ειναι εκτος τοπου κ χρονου επειδη δε γνωριζουν τι να γραψουν. Απολυτη σιγη ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να εχουμε εξελιξης στ μεταγραφικα.
Eγω τη μονη τρυπα που βλεπω ειναι τα μπακ απ για τα μπακ. Χθες ειχε ενοχλησεις ο Βιειρινια. Αν ειχαμε επισημο ματς ποιος θα επαιζε? Μαλλον ο Κρεσπο, που ναι μεν θα κρατουσε επιτυχως τα μποσικα πισω, αλλα δεν θα μπορουσε να δημιουργησει. Θα μου πεις, θα δημιουργησουν αλλοι.
Απο τα 3λεπτα βιντεο των προπονησεων ειδα πολυ βελτιωμενο τον Μιχογιεβιτς.
Επίσης ο Καντουρι θα ειναι αλλος παικτης φετος.
Ο Χατσεριδης δεν μου αρεσε. Δεν εχει ευχαιρια με την μπαλα κατω κ αυτο ειναι σοβαρο προβλημα για ομαδα οπως εμεις που δημιουργουμε. Σε ομαδα που συνεχως αμυνεται ειναι διαφορετικα. Εκει τετοιοι παικτες διακρινονται.
Ο Χατσεριδης δεν μου αρεσε. Δεν εχει ευχαιρια με την μπαλα κατω κ αυτο ειναι σοβαρο προβλημα για ομαδα οπως εμεις που δημιουργουμε. Σε ομαδα που συνεχως αμυνεται ειναι διαφορετικα. Εκει τετοιοι παικτες διακρινονται.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτα τα συμπερασματα βγηκαν απο προπονηση...
Ηρεμηστε λιγο βρε..
Μην τρελαινεστε..
Τεταρτη μερα προετοιμασιας ειναι.μη δουμε και το φιλικο και αρχιζουμε και αφοριζουμε ή αποθεωνουμε παικτες και καταστασεις.
Ηρεμηστε λιγο βρε..
Μην τρελαινεστε..
Τεταρτη μερα προετοιμασιας ειναι.μη δουμε και το φιλικο και αρχιζουμε και αφοριζουμε ή αποθεωνουμε παικτες και καταστασεις.
Απο οσα βγαινουν προς τα εξω κατα την διαρκεια της προετοιμασιας, καποιος καταλαβαινει ευκολα, οχι οτι δεν το ξεραμε ,πως αν οι παικτες που προκειται να ερθουν το κανουν κατα τον αυγουστο θα μας βρουν τα χριστουγεννα για να παρουν χρονο και καπως ετσι καταλαβαινουμε πως για τον Λουτσεσκου ειναι πιο σημαντικο να αποκτηθει παικτης τωρα, παρα να περιμενουμε μην τυχον και βρουμε κατι πιο "εμπορικο" αργοτερα και λεω εμπορικο γιατι επι της ουσιας οι παικτες που απευθηνομαστε λιγο πολυ στο ιδιο επιπεδοο βρισκονται σε καθε χρονικη στιγμη.
- ΑποστόληςΑ
Θα έβαλε φρένο ο Λούτσε όπως με Σρνα.Dimg4 έγραψε: Dani απαντησα αλλα μαλλον δεν το προλαβες με τον χαμο που γινεται. Για τον Ιμπραιμοβιτς πηγε να γινει η ολη κινηση αλλα δεν θελει να ερθει ευρωπη. Μεσολαβησαν πολλοι για αν ερθει ως "δωρο" αλλα δεν εκατσε.
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν πάρουμε ένα καλό αμυντικό χαφ ΤΩΡΑ, που να παίξει κόντρα στη Βασιλεία θα είναι τεράστιο λάθος.
- ΑποστόληςΑ
Άσε μας ρε χαζέτα! Ο παίκτης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1996 κι εσύ τον έβγαλες κιόλας 23χρονο!laska4 έγραψε:" To «φλερτ» του Ατρόμητου με τον Ευθύμη Κουλούρη «κρατά» από καιρό. Πλέον μπορεί να ειπωθεί πως έχει μπει στην τελική του ευθεία και τα δεδομένα είναι υπέρ ενός ενδεχόμενου deal. Ο 23χρονος φορ δεν θα έχει στον ΠΑΟΚ πολύ χρόνο συμμετοχής,
- desperando
- Επικοινωνία:
Κολκα εσύ?mbison έγραψε:Eγω τη μονη τρυπα που βλεπω ειναι τα μπακ απ για τα μπακ. Χθες ειχε ενοχλησεις ο Βιειρινια. Αν ειχαμε επισημο ματς ποιος θα επαιζε? Μαλλον ο Κρεσπο, που ναι μεν θα κρατουσε επιτυχως τα μποσικα πισω, αλλα δεν θα μπορουσε να δημιουργησει. Θα μου πεις, θα δημιουργησουν αλλοι.

E ναι, ο Χατσερίδης έπαιζε σε ομάδα που έπαιζε ταμπούρι και για αυτό δεν έχει ευχέρεια με τη μπάλα...