Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Rexaris »

Εκεί που είναι η ομάδα, με ένα στόπερ από το πάνω ράφι έχεις τα υλικά να φτιάξεις όχι ομάδα αλλά ομαδάρα.

Σαφώς προτιμώ να γίνει αυτή η κίνηση, παρά να έρθει ο καθ'όλα συμπαθέστατος Αντελίνο αν υποάρχει οικονομική στενότης.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τα μπουμπουνητα των αμυντικων ειναι απoρροια τοσο του μηδενικου πλανου αναπτυξης της ομαδας, οσο και της αδυναμιας των υπαρχοντων χαφ να παρουν την πρωτη πασα και να ανοιξουν το παιχνιδι...

και ο κοντρερας διαφορετικος ηταν με παμπλο γκαρσια και σορλεν και διαφορετικος ηταν με μπαλαφα και φωτακη...

η ομαδα χρειαζεται οντως ενα σεντερ μπακ αξιοπιστο για το ροτεσιον...το θεμα ειναι οτι αυτο το σεντερ μπακ το ειχε και το εδωσε στον ατρομητο...
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

σέντερ μπακ ενδεκάδας έχουμε 2. Το πρόβλημα είναι οι άλλοι 2 που είναι για τα μπετά. Ο Μαλεζάς λόγω ηλικίας και ο Πούγγουρας λόγω δεν ξέρει κανείς. Εγώ θα ήθελα να πάρουμε έναν για τρίτο και από αυτούς να μείνει ο Μαλεζάς επειδή είναι αρχηγός και Έλληνας.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο αλλος λογω δεν ξερει κανεις. Οκ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

SplashBro22 έγραψε:σέντερ μπακ ενδεκάδας έχουμε 2. Το πρόβλημα είναι οι άλλοι 2 που είναι για τα μπετά. Ο Μαλεζάς λόγω ηλικίας και ο Πούγγουρας λόγω δεν ξέρει κανείς. Εγώ θα ήθελα να πάρουμε έναν για τρίτο και από αυτούς να μείνει ο Μαλεζάς επειδή είναι αρχηγός και Έλληνας.
Ο Στέλιος τα έδινε πάντα όλα για τον ΠΑΟΚ, με βάση τις δυνατότητές του. Συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sera4 έγραψε:τα μπουμπουνητα των αμυντικων ειναι απoρροια τοσο του μηδενικου πλανου αναπτυξης της ομαδας, οσο και της αδυναμιας των υπαρχοντων χαφ να παρουν την πρωτη πασα και να ανοιξουν το παιχνιδι...

και ο κοντρερας διαφορετικος ηταν με παμπλο γκαρσια και σορλεν και διαφορετικος ηταν με μπαλαφα και φωτακη...

η ομαδα χρειαζεται οντως ενα σεντερ μπακ αξιοπιστο για το ροτεσιον...το θεμα ειναι οτι αυτο το σεντερ μπακ το ειχε και το εδωσε στον ατρομητο...
ρε συ Σέρα, μ αρέσει που αρχίζεις το ποστ με τα μπουμπουνητα των αμυντικων
και το τελειώνεις με τον Χατζη, τον ορισμό του άμπαλου αμυντικού :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

agios έγραψε:
Tolaros έγραψε:Τριάδα κέντρο Μάου-Τσίμι-Καγκουρί
Ένα στόπερ έστω επιπέδου Κρέσπο για να τη βγάλουμε ποσοτικά που λέτε, γιατί παίκτης Μαλεζάς δεν υπάρχει δυστυχώς, ούτε ποσοτικά βγαίνουμε όπως είμαστε σε θέση που μαζεύει κάρτες.
Ένα επαρκές μπακ απ του Πρίγιο
Και άμα δεν πιστεύουν Κώνστα-Δέλη, προφανώς και ένα μπακ απ του Μάτος που έχει τις κάρτες για στραγάλια
Έτοιμοι
Τόλη
Το κεντρο θα ναι Κανιας-Μαου-Καντουρις αλλαγη στο 6αρι Κατσε.Μπισε αν φυγει μπορει να ειναι για μακρινη χωρα ισως και Γεναρη.Τσιμι φευγατος.Σεντερ μπακ δεν ηθελε να τα δωσει ο Ιβαν,δεν ηρθε τελος,ο παικτης παντως ερχοταν,καλυψη του φορ δυσκολα θα καλυφθει με Κουλουρη κι εκ των εσω,Λεοβατς αμα ανεβασει την προσφορα ο κολλητος του ο μβπ να παει να τον βρει να κανουν τα δικα τους θα παρεις απο Πορτογαλια αντικαστατη.Ενρικε φευγατος τελευταια μερα ανακοινωση τον κοντο να παρουσιαστει καλα το κλεισιμο των μεταγραφων κι ετσι..αυτα..
Μάλιστα. Όπως μου τ λες άγιε μου βλέπω μια παααρα πολύ δυνατή εντεκάδα και μετά ψιλοσφίξαμε. Άρα μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μην η αστεία προετοιμασία προκαλέσει τραυματισμούς
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Όχι δε μίλησα με κάποιον. Ακολούθησα τις συμβουλές του ατζέντη μου και το τι ήθελα να κάνω εγώ. Και αυτό ήταν να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ".

Περίεργο που 2 μήνες πριν με τον Μακ ήταν στην ίδια ομάδα και δεν τον ρώτησε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:
gergeo4 έγραψε:η 6αδα μπροστα με τσιμιροτ-μαουρισιο-καντουρι-μακ-βιερινια-πριγιοβιτς τα σαρωνει ολα με 1 ματς την εβδομαδα κ χωρις τραυματισμους.
Για να χαζεύει όλη η Ελλάδα
Μια φορά μια φορά την εβδομάδα
:opaokara:
:mrgreen:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν αυτός που λες είναι ο Χατζηισαίας, εε τότε έχει και παραέχει.Τον Πούγγουρα που είναι πολύ καλύτερός του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, ρε συ Σέρα, είναι δυνατόν να θέλεις να τον κάνει πουλέν του ο Μαθουσαλίξ;

Αυτός ακόμα, κάθε φορά που βρισκόμαστε, για τον Sakis μιλάει.
Θα σε διαψεύσω μόλις ανοίξει το τόπικ του poulain μου.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Λοιπον, ψυχραιμα και λογικα.
Το μεγαλυτερο κενο που θα πρεπει να καλυφθει αυτη την στιγμη οπως το βλεπω και εγω ειναι του στοπερ σε πρωτη φαση και του εναλλακτικου σεντερ φορ σε δευτερη φαση.
Χρειαζεται εκει πισω πραγματικα να παρουμε εναν μυαλομενο εγκεφαλικο στοπερ ο οποιος σε συνδυασμο με τον Ρευ στο τερμα τον Κανιας Τον Μαουριτσιο τον Ελ Καντουρι Και τον Πριγιοβιτς στον αξονα θα κατηστησουν την πμαδα μας πανισχυρη (Για το Ελληνικο πρωταθλημα) , και απο κει και περα ναι σαφως χρειαζεται μια αξιοπιστη αλλαγη του Πριγιοβιτς, πανε χτυπα αυτον απο την ξανθη πως το λενε το παλικαρι ξεχασα.Αν αποκτηθουν αυτοι οι 2 ανεξαρτητα απο την ελευση η οχι του βιερινια , μπορω να πω οτι Ναι εχω ομαδα που ειναι φαβορι για το πρωταθλημα (με 50-50 ε).
Εαν δεν αποκτηθουν τοτε θα προσευχομαστε συνεχεια να μην εχουμε απουσιες σε εκεινες τις 2 θεσεις.
Η εστω θα χρειαστει μια σουπερ διαχειριση ωστε να τους εχουμε καλα στα 8-10 δυσκολα παιχνιδια της σαιζον.

Και επειδη εγω θα λειπω αυριο παρακαλω οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη με την ανακοινωση να ριξει κανενα πυρομαχικο και για μενα (Σιμπα πλιζζζζ)
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ρε είναι κρίμα κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα πάρτε ένα Στόπερ και έναν φορ! Ας μην είναι ονόματαρες. Έστω απτους Ελεύθερους με ένα χρόνο συμβόλαιο στον στόπερ δε θα βγει η χρονιά πίσω με αυτούς που έχουμε! Φωνάζουμε από την αρχή του καλοκαιριού πάρτε ΣΤΟΠΕΡ!
Άβαταρ μέλους
paokagrinio

Δημοσίευση από paokagrinio »

SplashBro22 έγραψε:Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Όχι δε μίλησα με κάποιον. Ακολούθησα τις συμβουλές του ατζέντη μου και το τι ήθελα να κάνω εγώ. Και αυτό ήταν να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ".

Περίεργο που 2 μήνες πριν με τον Μακ ήταν στην ίδια ομάδα και δεν τον ρώτησε
δεν θυμαμαι ποσες μερες πριν..αλλα οι αρδ δεν ειχαν βγαλει ρεπορταζ οτι μιλησε με λοντιγκιν? τους διαψευδει και ο ιδιος ο παικτης τωρα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κωλόγερε, ο Πάνος με είπε να σε ρίξω ένα μπαν, αλλά εγώ κρατάω βράχος! Τι; Τον φίλο μου; Του είπα αμέσως!

Πες κι εσύ, ρε γέρο, τι μεταγραφές θέλεις τώρα στο φινάλε; Πες δύο, γιατί παραπάνω δεν... Μετά μόνο οι ελεύθεροι για 10-15 μέρες.

Εγώ, Αντελίνο και cb.

Καλά, έτσι και με πεις τίποτα Παπάζογλου, θα σε κάνω μοντ για να σου τη ρίξεις από μόνος σου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”