Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Eγω βαζω ενα 10ευρω στο οτι θα λεει ειτε για Alessio Cerci ή Guiseppe Rossi
Περα απο την πλακα,μπορει να μου πει καποιος τι ακριβος ειπαν στο ραδιοφωνο ο Γρηγοριαδης και ο Ζαιρης?
Περα απο την πλακα,μπορει να μου πει καποιος τι ακριβος ειπαν στο ραδιοφωνο ο Γρηγοριαδης και ο Ζαιρης?
-
john4serres
Όχι άλλο " ο Ιβάν έδωσε το οκ για την μεταγραφή φορ ".
Πρεπει ναναι μεγάλο ονομα κ προσπαθούν να το χωρεσουνKostas_Peraia4 έγραψε:Για να αργει τοσο το πρωτοσελιδο δεν νομιζω να λεει για τον Ουρουγουανο.
δεν εχει βγει κανενα πρωτοσελιδο γιατι παντου χαμος γθνεται και της αθηνας δεν εβγαλαν γιατι εκτος απο εμας και ο γαυρος εκλεισε παιχτη ελινουσι και μαλλον ναυαγει του νιλμαρ, ο βαζελος κλεινει στοπερ γινεται ενας ψηλο χαμουλης
Πάντως σε συζητήσεις για άνανεωση συμβολαίου κ Σκανδιναβος ειναι ο Μπεργκ
ο ενας κλεινει λατσιο και ο αλλος υπολογιζεται κανονικα απο τον paulo sousaKostas_Peraia4 έγραψε:Eγω βαζω ενα 10ευρω στο οτι θα λεει ειτε για Alessio Cerci ή Guiseppe Rossi
Goal kai Sportday βγαλανε πρωτοσέλιδο εδώ και κανά 10λεπτοpaoktzis έγραψε:δεν εχει βγει κανενα πρωτοσελιδο γιατι παντου χαμος γθνεται και της αθηνας δεν εβγαλαν γιατι εκτος απο εμας και ο γαυρος εκλεισε παιχτη ελινουσι και μαλλον ναυαγει του νιλμαρ, ο βαζελος κλεινει στοπερ γινεται ενας ψηλο χαμουλης
Πάμε όλοι μαζί google: red star transfermarktsic-4 έγραψε:τι καλο εχει? μηπως εκει παει ο Ιβιτς?
Mονο ο Κatai και ο Ηugo Viera αξιζουν,αλλα προφανως και δεν ειναι μπαμ
Πω πω τιποτα ουτε μισο ονομα. Εμεινε η Μετρο.