Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- nikos_algio
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
χαχαχαχαχαχα ειπα να σπασω λιγο τον παγο γιατι πολυ σφιγμενοι ειμαστε τελευταια. Μεταξυ σοβαρου και αστειο το καλοκαιρι πρεπει να πεσουν πολλα φραγκα στα σεντερ μπακ
Δε θα παιζει, θα ρωταμε αν του γ@μησε καμια γκομενα του προπονητη και παιζει να ειναι και αληθινη κατηγοριαK_geo έγραψε:ασε αυτος ειναι και γαμηκουλας θα εχουμε θεματα μετα...
-
PAOKhead
Γουστάρω Τέρρυ.
Να διαβάζουμε μετά για ξενύχτια παρέα με τους νεαρούς της ομάδας και πως τους έκοψε το Grants και τους έμαθε να πίνουν σκέτο gin και μπύρες στο ενδιάμεσο. Αλλαξοκωλιες, ξενοπηδήματα, τζόγος παρέα με γηραιό παράγοντα.
Ξύλο με τον Μπερμπα στα αποδυτήρια και τον Τζαβέλλα να στέλνει τον Γκαρυ να τους χωρίσει με το χαμόγελο του, ο οποίος όμως παθαίνει άλλη μια θλάση πριν ξεκινήσει την προσπάθεια.
Και κάπου εκεί νέα συνέντευξη Άγγελου:"Έγω τα χα πει στον Φράγκο να τα μεταφέρει στον Ιβάν, ότι ο τύπος είναι αμαρτωλός κι ακόλαστος και θα χαλάσει τα αποδυτήρια"
Να διαβάζουμε μετά για ξενύχτια παρέα με τους νεαρούς της ομάδας και πως τους έκοψε το Grants και τους έμαθε να πίνουν σκέτο gin και μπύρες στο ενδιάμεσο. Αλλαξοκωλιες, ξενοπηδήματα, τζόγος παρέα με γηραιό παράγοντα.
Ξύλο με τον Μπερμπα στα αποδυτήρια και τον Τζαβέλλα να στέλνει τον Γκαρυ να τους χωρίσει με το χαμόγελο του, ο οποίος όμως παθαίνει άλλη μια θλάση πριν ξεκινήσει την προσπάθεια.
Και κάπου εκεί νέα συνέντευξη Άγγελου:"Έγω τα χα πει στον Φράγκο να τα μεταφέρει στον Ιβάν, ότι ο τύπος είναι αμαρτωλός κι ακόλαστος και θα χαλάσει τα αποδυτήρια"
-
Μπαρκαρούτσος
Μεταγραφή για ποιον λόγο; Να τους κοουτσάρει ποιος, ο Ιβάν ή ο Ivic; Απόρροια τίνος μεταγραφικού σχεδιασμού θα είναι;
Καλά ρε γαμώτι μου, άσχετα με το αν κάνουμε ή όχι μεταγραφές αύριο, κανένα παικτάκι από την Κ20 δεν έχουμε να ανεβάσουμε στην πρώτη ομάδα;
Κανένα εξτρεμάκι; Κανένα δεκαράκι; Κανένα ακραίο μπακ;
Ούτε έναν;
Ούτε έναν;
Του Νίκου του Βεζυρτζή γιατί τα ρεπορτάζ λένε ότι είναι ο μόνος υπέρμαχος στο να φύγει ο προπονητής χθες.RoMaN έγραψε:Μεταγραφή για ποιον λόγο; Να τους κοουτσάρει ποιος, ο Ιβάν ή ο Ivic; Απόρροια τίνος μεταγραφικού σχεδιασμού θα είναι;
Στην πραγματικότητα βεβαια θα έπρεπε να ήταν στο σπίτι του και να πίνει το τσαγάκι του βλέποντας τον ΠΑΟΚ από την τηλέοραση.
Αν θέλει σώνει και καλά να τον "αξιοποιήσει" ο Ιβάν ας τον βάλει σε κάποιο άλλο πόστο άσχετο με μεταγραφικά.
"Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρις την αδειά μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας».
Κακό, Δημητριάδης, ΔεληγιάννΊδης .DC έγραψε:Καλά ρε γαμώτι μου, άσχετα με το αν κάνουμε ή όχι μεταγραφές αύριο, κανένα παικτάκι από την Κ20 δεν έχουμε να ανεβάσουμε στην πρώτη ομάδα;
Ούτε έναν;
12 και ουτε ενα τηλεφωνημα,9 μηνες ψαχνουμε δεκαρι,9 μηνες ψαχνουμε τον ηγετη στην αμυνα,εσχατως ψαχναμε και δεξι μπακ κατα δηλωση ΤΔ και καταληγουμε αντικαθιστωντας τον Ολσεν με Βελλιδη,αποκτωντας τον Χατζησαια,με τον οποιο δεν εχω τιποτα ,μακαρι να πετυχει, αλλα δεν μπορει να προσφερει αμεσα αυτο που λειπει απο την αμυνα και φτασαμε να παρακαλαμε να υπογραψει τελευταια μερα ο Τσαβεζ.Την ιδια στιγμη σφαζομαστε στο φορουμ και κατηγορουμε για ολα τον κοσμο και τα μιντια.Καληνυχτα...
ΤΟν χατζη δεν τον ξερω αλλα τε Τζος με αυτα τα χαρακτηριστικά ρε τζος τι δε μπορει ; Ύψος δε θελαμε ;
Δεν μπορει γιατι ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν ειναι υγιης οργανισμος για να ενσωματωσει εναν νεο και απειρο παικτη.
Θα σου απαντουσα για αυτον που υπερασπιζεις αλλα δεν εχω καμια διαθεση να ανοιξω τετοια κουβεντα.
πλέον δεν θέλω καμία μεταγραφή,είτε λέγεται τσάβεζ είτε κριστιάνο ρονάλντο. Όποιος και να έρθει είναι σίγουρο ότι θα καεί και δεν θα βοηθήσει.Τζάμπα λεφτά θα πετάξουμε. Αλλά ξέχασα..λεφτά έχουμε.