Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Snouf εντάξει ρε 'σύ, έληξε το θέμα, κανείς προς το παρόν δεν έχει θέμα με την ηλικία, πάμε παρακάτω...μη δίνεις συνέχεια.
Postαρε εσύ τα ξυλάγγουρα που βρίσκεις για "*ουνάρες" να χαρεί ο κόσμος και μη φοβάσαι για ηλικιακό ρατσισμό...
Postαρε εσύ τα ξυλάγγουρα που βρίσκεις για "*ουνάρες" να χαρεί ο κόσμος και μη φοβάσαι για ηλικιακό ρατσισμό...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
@Χιόνι δεν μπορω να γράφω πολλά ποστ ρε.. θα ανέβει ο μέσος όρος μου!
Η υπογραφή είναι: 0.11 δημοσιεύσεις ανά ημέρα / 0.03% επί συνόλου
@sn0ufel4 Δεν δέχομαι υποδείξεις από πιτσιρίκια
@Ρομαν Κάτω τα χέρια από το sn0ufel4. Οι αδύνατες έχουν μερικά πολύ καλά πλεονκτήματα... αλλά ας μην επεκταθούμε εδώ
@Γκοραν Το κατά δύναμην Γρηγόρη

Η υπογραφή είναι: 0.11 δημοσιεύσεις ανά ημέρα / 0.03% επί συνόλου
@sn0ufel4 Δεν δέχομαι υποδείξεις από πιτσιρίκια

@Ρομαν Κάτω τα χέρια από το sn0ufel4. Οι αδύνατες έχουν μερικά πολύ καλά πλεονκτήματα... αλλά ας μην επεκταθούμε εδώ

@Γκοραν Το κατά δύναμην Γρηγόρη
RoMaN έγραψε:Snouf εντάξει ρε 'σύ, έληξε το θέμα, κανείς προς το παρόν δεν έχει θέμα με την ηλικία, πάμε παρακάτω...μη δίνεις συνέχεια.
Ξυλαγγουρα......Μάλιστα.....Ενα μπαν αυτος ο αγουστος θα πάρει ποτε? Εκτος αν σαρεσουν οι αλλες οι πλαστικές που βαζει ο πονοκτονος (no offense bro

Γιατι δεν ανεβαζετε εσεις να δουμε ρε? Τις θυμάμαι και τις δικες σου κατι ηθοποιούς 

Μολις 50ρισεις θα τα ξερεις ολα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ωραίος Σπαρτιάτη, είδες που και στα σαράντα μας μαθαίνουμε και κάτι!

- Μπαρκαρούτσος
Όχι ρε, τι πλαστικές.. Μέχρι ένα σημείο ναι, αλλά όχι πάνω από 30% πλαστικό..sn0ufel4 έγραψε:RoMaN έγραψε:Snouf εντάξει ρε 'σύ, έληξε το θέμα, κανείς προς το παρόν δεν έχει θέμα με την ηλικία, πάμε παρακάτω...μη δίνεις συνέχεια.
Ξυλαγγουρα......Μάλιστα.....Ενα μπαν αυτος ο αγουστος θα πάρει ποτε? Εκτος αν σαρεσουν οι αλλες οι πλαστικές που βαζει ο πονοκτονος (no offense bro)

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- painkiller4
Βινσάντο σαντορινιό, δικέ μου. Ναι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Όχι, είναι μια συνταγή παξιμαδιων που σερβίρονται με τον καφέ ή με vin santo. Μη με ρωτάς τι είναι αυτό,δε ξέρω. Αυτό στον κάπελα εκ Αλβιωνας. Πάντως από γεύση είναι γαμαουα. Τα έχω λιώσει, λαιμαι!
Ή ιταλικό από την Τοσκάνη;