Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Θα συμφωνήσω με τον joshua
Δεν θυμάμαι μεγαλύτερη απογοήτευση από την χθεσινή, ίσως μόνο στην κατραπακιά από την Μακκάμπι στο CL που έψαχνα από την θολούρα μου 2 ώρες το αυτοκίνητο μου έξω από το γήπεδο.
Η ομάδα ήταν απογοητευτική στα playoff όπου έπρεπε να παίξουμε για να αποδείξουμε τα αντίθετα από ότι λέγαν οι χαμουτζήδες για εμάς. Αντί να αποδείξουμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ από αυτούς, έβλεπες ότι η κούλα με Γκάλο, οικοδόμο, σπυριάρη και κάτι άλλα τρεχαντήρια παίζει καλύτερα από εμάς. Ότι ο βάζελος με Μίσπα,Πίσπα και το κακό συναπάντημα ήρθε και σε νίκησε χθες στην Τούμπα.
Για απουσίες και βλακείες δεν θα μιλήσω γιατι εμείς λέγαμε ότι είχαμε το πιο γεμάτο ρόστερ.
ΑΡΑ:
Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι και ο προπονητής μας να απαντήσει σε κάποια θεωρητικά ερωτήματα.
Γιατί δεν έπαιξαν παραπάνω παίχτες που μπορούσαν να βοηθήσουν (Κάτσε, Χαρίσης, Χατζηισαίας);
Γιατί κάποιοι παίχτες έπαιζαν συνέχεια με αποτέλεσμα να σκάσουν (Τσίμιροτ,Κρέσπο,Μάτος);
Γιατί η ομάδα εμφανιζόταν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια ανέτοιμη κυρίως ψυχολογικά;
Γιατί εμφάνισε τόσο κακό πρόσωπο στα playoff, για να μην πω από το παιχνίδι με την Ξάνθη στο κύπελλο και μετά;
Για τις ελλείψεις θα τα πω στο ρόστερ, αλλά είναι αστείο να μιλάμε για Πρωτάθλημα αν δεν ενισχυθούμε!
Υ.Γ. Το ότι λέμε κάποια πράγματα, δεν σημαίνει ότι κράζουμε ή ότι ντε και καλά κάποιοι είναι ανίκανοι. Αλλά εγώ θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να πάει με νέο προπονητή για πολλούς λόγους!
Δεν θυμάμαι μεγαλύτερη απογοήτευση από την χθεσινή, ίσως μόνο στην κατραπακιά από την Μακκάμπι στο CL που έψαχνα από την θολούρα μου 2 ώρες το αυτοκίνητο μου έξω από το γήπεδο.
Η ομάδα ήταν απογοητευτική στα playoff όπου έπρεπε να παίξουμε για να αποδείξουμε τα αντίθετα από ότι λέγαν οι χαμουτζήδες για εμάς. Αντί να αποδείξουμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ από αυτούς, έβλεπες ότι η κούλα με Γκάλο, οικοδόμο, σπυριάρη και κάτι άλλα τρεχαντήρια παίζει καλύτερα από εμάς. Ότι ο βάζελος με Μίσπα,Πίσπα και το κακό συναπάντημα ήρθε και σε νίκησε χθες στην Τούμπα.
Για απουσίες και βλακείες δεν θα μιλήσω γιατι εμείς λέγαμε ότι είχαμε το πιο γεμάτο ρόστερ.
ΑΡΑ:
Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι και ο προπονητής μας να απαντήσει σε κάποια θεωρητικά ερωτήματα.
Γιατί δεν έπαιξαν παραπάνω παίχτες που μπορούσαν να βοηθήσουν (Κάτσε, Χαρίσης, Χατζηισαίας);
Γιατί κάποιοι παίχτες έπαιζαν συνέχεια με αποτέλεσμα να σκάσουν (Τσίμιροτ,Κρέσπο,Μάτος);
Γιατί η ομάδα εμφανιζόταν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια ανέτοιμη κυρίως ψυχολογικά;
Γιατί εμφάνισε τόσο κακό πρόσωπο στα playoff, για να μην πω από το παιχνίδι με την Ξάνθη στο κύπελλο και μετά;
Για τις ελλείψεις θα τα πω στο ρόστερ, αλλά είναι αστείο να μιλάμε για Πρωτάθλημα αν δεν ενισχυθούμε!
Υ.Γ. Το ότι λέμε κάποια πράγματα, δεν σημαίνει ότι κράζουμε ή ότι ντε και καλά κάποιοι είναι ανίκανοι. Αλλά εγώ θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να πάει με νέο προπονητή για πολλούς λόγους!
- alex ntepo
Έρχεται πέρσι εσπευσμένα στο τέλος της σεζόν ο Ίβιτς, ένας προπονητής με ΜΗΔΕΝΙΚΗ προπονητική εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ κυριολεκτικά μια ξεκούρδιστη ομάδα και σαρώνει στα πλέι-οφ.
Στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά φτιάχνει μια ομάδα που κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς παίζει κατά κοινή ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, τερματίζει δεύτερος με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο (παρά την αρχική τιμωρία των -3 βαθμών), και παίρνει το Κύπελλο κόντρα σε θεούς και δαίμονες, πρώτο τίτλο μετά από 14 χρόνια για την ομάδα, τίτλο με το καλημέρα σας για τον ίδιο και την καριέρα του.
Ωραία, η ομάδα ξεφούσκωσε στα πλέι οφ, και δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτη. Στεκόμαστε βέβαια όλοι στις απουσίες του βάζελου, αλλά δεν κοιτάμε καθόλου τις δικές μας. Ούτε ότι ακόμα και έτσι όπως πήγε το ματς, αν μας καθόταν καλύτερα μια-δυο φάσεις θα το είχαμε πάρει. Εντάξει, δε το πήραμε. Λοιπόν; Ακυρώνονται όλα όσα πέτυχε αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής σε τόσο μικρό διάστημα;
Για μένα όχι. Ιβιτς σε ευχαριστώ και περιμένω ακόμα περισσότερα του χρόνου! Κάνε τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητή!
Στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά φτιάχνει μια ομάδα που κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς παίζει κατά κοινή ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, τερματίζει δεύτερος με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο (παρά την αρχική τιμωρία των -3 βαθμών), και παίρνει το Κύπελλο κόντρα σε θεούς και δαίμονες, πρώτο τίτλο μετά από 14 χρόνια για την ομάδα, τίτλο με το καλημέρα σας για τον ίδιο και την καριέρα του.
Ωραία, η ομάδα ξεφούσκωσε στα πλέι οφ, και δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτη. Στεκόμαστε βέβαια όλοι στις απουσίες του βάζελου, αλλά δεν κοιτάμε καθόλου τις δικές μας. Ούτε ότι ακόμα και έτσι όπως πήγε το ματς, αν μας καθόταν καλύτερα μια-δυο φάσεις θα το είχαμε πάρει. Εντάξει, δε το πήραμε. Λοιπόν; Ακυρώνονται όλα όσα πέτυχε αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής σε τόσο μικρό διάστημα;
Για μένα όχι. Ιβιτς σε ευχαριστώ και περιμένω ακόμα περισσότερα του χρόνου! Κάνε τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητή!
φίλε alex ntepo , αυτό το "κατά κοινή ομολογία καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα" συγγνώμη κιόλας αλλά είναι ανέκδοτο.
Δε το λέει κανείς μη-ΠΑΟΚτσης και πολλοί μέσα στην ομάδα έχουν πολλές ενστάσεις. Κι ο βάζελος έπαιξε πολύ καλή μπάλα και η κούλα. Ελάχιστοι έχουν την εικόνα που περιγράφεις , ιδίως όταν εδώ και 2 μήνες σχεδόν είμαστε κατά μέσο όρο πολύ κακοί
Δε το λέει κανείς μη-ΠΑΟΚτσης και πολλοί μέσα στην ομάδα έχουν πολλές ενστάσεις. Κι ο βάζελος έπαιξε πολύ καλή μπάλα και η κούλα. Ελάχιστοι έχουν την εικόνα που περιγράφεις , ιδίως όταν εδώ και 2 μήνες σχεδόν είμαστε κατά μέσο όρο πολύ κακοί
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστώ αδερφέ. Αλλά να συμπληρώσω ότι άμα μείνει σε καθεστώς αμφισβήτησης από μεγάλη μερίδα του κόσμου μας θα είναι ευάλωτος στο τρύπημα των <αντικειμενικων > ΜΜΕ που θα μας ρίξουν σε νέα περίοδο εσωστρέφειας.tsou έγραψε:ακριβώς αδερφέ, το πιο σωστό είπες σε 2 γραμμές.Dimpatra έγραψε:Αν έρθει τώρα ένας άλλος προπονητής μέχρι να μάθει τις συνθήκες που επικρατούν στα ελληνικά γήπεδα, να αξιολογήσει το υπάρχον ροστερ,να βρει κώδικες επικοινωνίας με Ιβάν -Μιχελ θα περάσει η μισή χρόνια.
Προτείνω να ολοκληρώσει το έργο του και αν του χρόνου δεν πάρουμε πρωτάθλημα να φύγει.
Προσπάθησαν να το κάνουν με τον Τζαβέλα και απέτυχαν εξαιτίας της ασπίδας προστασίας που ύψωσε ο κόσμος μας. Μετά δοκίμασαν να τρυπήσουν τον Μιχελ απέτυχαν και εκεί. Μας φοβούνται είναι δεδομένο. Αν δεν υπάρξει απόλυτη στήριξη από τον Ιβάν και τον κόσμο ίσως να είναι καλύτερα να γίνει αλλαγή άμεσα όμως προπονητή.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά το κύπελο η ομάδα έκανε απίστευτη κοιλιάKOSTAS54 έγραψε:Αποστόλη κ joshua
Συνέβαινε αυτό όλη τη χρονιά?
Αν όχι, τι συνέβη και άλλαξε η ομάδα στα PO?
Έδωσε άλλες εντολές ο προπονητής?
Ξέχασαν το σύστημα και την μπάλα οι παίχτες?
+1926alex ntepo έγραψε:Έρχεται πέρσι εσπευσμένα στο τέλος της σεζόν ο Ίβιτς, ένας προπονητής με ΜΗΔΕΝΙΚΗ προπονητική εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ κυριολεκτικά μια ξεκούρδιστη ομάδα και σαρώνει στα πλέι-οφ.
- buffalobill4
Αν αλλαξουμε προπονητη με τι αποτελεσματα θα είμαστε ευχαριστημενοι του χρονου; Λογικά καπως καλυτερα του ιβιτς. Ε οποτε ο καινουριος πρεπει να τερματισει με λιγοτερους απο 6 πόντους διαφορά απ τον πρωτο, να παρει το κύπελλο και να παει στους 16 του ουεφα. Οτι λιγοτερο παταγωδης αποτυχια και πισωγυρισμα.
- paoki_sweden
Congratulations to the team! Four losses of four possible against two teams like vazelos and koula.
I am very disappointed with the team. Hope that the president retrieves a large number of professional players who will cause us to be insufficient if 3-4 players are injured or suspended.
I am very disappointed with the team. Hope that the president retrieves a large number of professional players who will cause us to be insufficient if 3-4 players are injured or suspended.
- ΑποστόληςΑ
Το πρώτο δείγμα ήταν στις 5 Φεβρουαρίου ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-2. Ένας αγώνας όμως ήταν που τελικα΄τον κερδίσαμε. Ο Αστέρας όμως έμοιαζε με μια κορυφαία ομάδα της SL.teod1980 έγραψε:Μπορεί κάποιος να προσδιορίσει χρονικά, πότε άρχισε η συνεχόμενη πτώση της ομάδας;
Από τις 26 Φεβρουαρίου (ΗΡΑ - ΠΑΟΚ 1-1), άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Ακολούθησε, μετά από 4 ημέρες, το χειρότερο μέχρι τότε παιχνίδι μας, ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-1 για το κύπελλο. Διάλειμμα ήταν η νίκη μας επί του Ολυμπιακού με 2-0 (5 Μαρτίου), όπου χρειαστήκαμε την τύχη στα πρώτα 30 λεπτά και μετά (12 Μαρτίου) ήρθε η κατάρρευση στο ΟΑΚΑ με ήττα 3-0 από την ΑΕΚ.
Στη συνέχεια η ομάδα σοβαρεύτηκε κάπως και κέρδιζε, χωρίς όμως να παίζει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, εκτός από την ήττα μας στη Λεωφόρο για το κύπελλο (12 Απριλίου).
Στον τελικό του κυπέλλου (12 Μαΐου) κάναμε καλούτσικη εμφάνιση και μετά το χάος.
Νομίζω από το 1ο ματς μέσα στη Ξάνθη.teod1980 έγραψε:Μπορεί κάποιος να προσδιορίσει χρονικά, πότε άρχισε η συνεχόμενη πτώση της ομάδας;
Από εκεί και πέρα τα καλά μας παιχνίδια ήταν πολύ λίγα και τα άσχημα πάρα πολλά.
Μάλιστα.
Μήπως έσκασε η ομάδα, η οποία δεν είχε πιεστεί για να μην έχει θλάσεις, και μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου;
Δε ξέρω, λέω. Μήπως η ένταση των παιχνιδιών και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τρελή πίεση στην ομάδα κάποιοι δεν την άντεξαν;
Μήπως όλη η φάση Ιούλιο με τον Άγιαξ έκαψε χρονικά την ομάδα;
Μήπως ο κάνιας δε γύρισε ποτέ από τον τραυματισμό του;
Μήπως ο τσίμιροτ λύγισε από τα παιχνίδια;
Μήπως οι εναλλακτικές στο ρόστερ είναι μετριότητες για να παίζουν μαζί;
Μήπως ο Πρίγιοβιτς όσο ήτνα φρέσκος έκανε τη διαφορά αλλά μετά ελλείψη αλλου και τραυματισμού, έσκασε; Χωρίς προετοιμασία;
Δεν είναι περίεργο ότι ο καλύτερος ήταν ο Μπίσε που δε ζορίστηκε ποτέ, αλλά έκανε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για αρκετό καιρό.
Μερικές σκέψεις, όχι σιγουράκια
Μήπως έσκασε η ομάδα, η οποία δεν είχε πιεστεί για να μην έχει θλάσεις, και μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου;
Δε ξέρω, λέω. Μήπως η ένταση των παιχνιδιών και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τρελή πίεση στην ομάδα κάποιοι δεν την άντεξαν;
Μήπως όλη η φάση Ιούλιο με τον Άγιαξ έκαψε χρονικά την ομάδα;
Μήπως ο κάνιας δε γύρισε ποτέ από τον τραυματισμό του;
Μήπως ο τσίμιροτ λύγισε από τα παιχνίδια;
Μήπως οι εναλλακτικές στο ρόστερ είναι μετριότητες για να παίζουν μαζί;
Μήπως ο Πρίγιοβιτς όσο ήτνα φρέσκος έκανε τη διαφορά αλλά μετά ελλείψη αλλου και τραυματισμού, έσκασε; Χωρίς προετοιμασία;
Δεν είναι περίεργο ότι ο καλύτερος ήταν ο Μπίσε που δε ζορίστηκε ποτέ, αλλά έκανε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για αρκετό καιρό.
Μερικές σκέψεις, όχι σιγουράκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 01 Ιουν 2017, 08:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Νομίζω ότι δεν έδιωξα κανέναν ούτε εξέφρασα κάτι τέτοιο. Η αναφορά μου ήταν σε αυτούς που μπαίνουν στο φόρουμ μόνο σε δύσκολες στιγμές για να κράξουν και μετά εξαφανίζονται. Πιστεύω ότι μπορώ να εκφράσω την προσωπική μου άποψη πάνω σε αυτό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εσύ ως τι μιλάς;gkaletsi έγραψε:Απλά όταν τελειώσετε, κάντε μας την χάρη και κλείστε την πόρτα πίσω σας.
Μην ξαναγυρίσετε.
Μια χαρά είμαστε και χωρίς εσάς.
Εσύ αποφασίζεις ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στο φόρουμ; Για συμμαζέψου!
Τέλος πάντων, η πίκρα όλων μας είναι μεγάλη. Αλλά προχωράμε παρακάτω στην επόμενη μέρα.
teod αν η ομάδα δε πιέστηκε για το φόβο θλάσεων , πιστεύω ότι ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από γυμναστές και ειδικούς. Αν ήταν συνειδητή απόφαση να παρθεί το ρίσκο , ότι δε θα έχω θλάσεις αλλά θα ξεφουσκώσω στο τέλος, νομίζω ήταν κακή απόφαση.
Νομίζω ότι ο Ιβαν πληρώνει πολλά λεφτά για να μη μπορείς να τα έχεις και τα 2. Ούτε να σε θερίζουν οι θλάσεις αλλά ούτε και στο τέλος να σέρνεσαι.
Νομίζω ότι ο Ιβαν πληρώνει πολλά λεφτά για να μη μπορείς να τα έχεις και τα 2. Ούτε να σε θερίζουν οι θλάσεις αλλά ούτε και στο τέλος να σέρνεσαι.