Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

moican4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Το ότι θα φύγει τον Μάιο, θα φύγει. Αυτό που όλοι εύχονται στην Π.Α.Ε., αλλά και οι οπαδοί, είναι να φύγει πετυχημένος εντός συνόρων (= κύπελλο και έξοδος στο C.L.).
Το ένα αναιρεί το άλλο σε αυτό που έγραψες..
Είναι δυνατόν να πετύχει Κύπελλο και έξοδο στο C.L και να φύγει?
Το ένα από τα 2 να πετύχει, θα συνεχίσει, αυτή την στιγμή ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά γίνεται βάσει και των δικών του εκτιμήσεων..

Γιατί να μη φύγει αν πετύχει; Εχθρός του καλού, το καλύτερο!
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

angelheart έγραψε:Σωστή η παρατήρηση που (μας) έγινε για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος. Πάμε να δέσουμε λοιπόν τον θεσμό του κυπέλλου με τον ΓΔ.

Όπως είπα αρκετό καιρό πριν, για μένα το κύπελλο είναι θεσμός της πλάκας. Το διεκδικούν 5-6 ομάδες το πολύ (διεκδικώ = έχω έστω κάποιες ελπίδες να το πάρω) ενώ οι κληρώσεις του είναι τέτοιες που ουσιαστικά ΔΕΝ ευνοούν τις εκπλήξεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εμείς. Παίξαμε με την Μποαβίστα, κάναμε ένα ΑΘΛΙΟ παιχνίδι, φάγαμε το 2-0, αλλά είχαμε και επαναληπτικό παιχνίδι, οπότε τον αποκλεισμό τον αποφύγαμε.

Τα παιχνίδια δυσκολεύουν μόλις στα (προ)ημιτελικά, όπου και το ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα το έχει όποιος κληρωθεί με τον ΟΣΦΠ. Όλοι (ΟΛΟΙ) οι άλλοι, έχουν πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες. Απλά, ο ΠΑΟΚ λόγω €€€ που μπήκαν, πήρε κάποιους παίκτες τον Δεκέμβρη, έχει πλέον καλύτερη ομάδα και είναι και αυτός στους αντιπάλους που "δεν θέλεις".

Το να φτάσεις λοιπόν στον τελικό ενός τέτοιου θεσμού (της ΠΛΑΚΑΣ όπως διοργανώνεται, αλλά και λόγω των πολύ αδύνατων ομάδων που συμμετέχουν σε αυτόν) δεν είναι και κάτι το αξιομνημόνευτο. Ο Άρης λόγω κληρώσεων έφτασε τελικό 2 φορές τα τελευταία χρόνια. Έκανε τίποτα ;

ΣΑΦΩΣ και είναι τίτλος. Και τίτλους πολλούς ξέρω και εγώ οτι δεν έχουμε. Επιτυχία όμως ο τελικός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Τώρα αν περάσουμε στον τελικό με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ και το πάρουμε, αυτό είναι ΚΑΠΟΙΑ επιτυχία. Όχι σημαντική, αλλά έστω κάτι. ΦΥΣΙΚΑ ακόμα και με τον ΠΑΟΚ Κ21 να παίξεις στον τελικό, τίτλος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.

Που κολλάει ο ΓΔ με τα παραπάνω ; απλό. Ότι είναι επιτυχία για την ομάδα είναι και για τον προπονητή της. ΑΝ ο ΓΔ πάρει το κύπελλο, θα λέει το βιογραφικό του οτι πήρε τίτλο (και) με τον ΠΑΟΚ. True. Όμως για μένα (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) επιτυχία ή μέτρο σύγκρισης αν θέλετε, είναι το πόσο μεγάλη απόσταση είχε από τον ΟΣΦΠ στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και κατά δεύτερο λόγο και το πόσο ΣΤΡΩΤΟ (και όχι όμορφο) ποδόσφαιρο παίξαμε.

Και επειδή κάποιος θα πει "ρε φίλε αφού το πρωτάθλημα δεν μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε καν" θα πω και εγώ οτι, ναι όντως έτσι είναι, εξ ου και μίλησα για ΔΙΑΦΟΡΑ βαθμών και για ΣΤΡΩΤΟ ποδόσφαιρο.
Αν είναι της πλάκας τότε γιατί έχουμε μόνο 2 τελικούς τα τελευταία 20 χρόνια;Μπακαλίστικες ιδέες είναι αυτές
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

που είδατε το στρωτό ποδόσφαιρο???
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

RoMaN έγραψε:
moican4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Το ότι θα φύγει τον Μάιο, θα φύγει. Αυτό που όλοι εύχονται στην Π.Α.Ε., αλλά και οι οπαδοί, είναι να φύγει πετυχημένος εντός συνόρων (= κύπελλο και έξοδος στο C.L.).
Το ένα αναιρεί το άλλο σε αυτό που έγραψες..
Είναι δυνατόν να πετύχει Κύπελλο και έξοδο στο C.L και να φύγει?
Το ένα από τα 2 να πετύχει, θα συνεχίσει, αυτή την στιγμή ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά γίνεται βάσει και των δικών του εκτιμήσεων..

Γιατί να μη φύγει αν πετύχει; Εχθρός του καλού, το καλύτερο!
Αυτά είναι δικά σου ερώτηματα που δεν εστερνίζεται κάνενας στον ΠΑΟΚ
Στο ξαναγράφω.
Αν πετύχει και τα 2 θα παραμείνει, όπως και πάλι παίζει με μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει αν πετύχει το 1 από τα 2.
Έτσι έχουν τα πράγματα, ευτυχώς η δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν πετύχει ,ένα διαρκείας μείον.Μπάνε(The Tiger) σου φεξε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

καλα το τι γραφεται καποιοι εδω μεσα μονο κ μονο λογω εμπαθειας στον προπονητη του ΠΑΟΚ ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δικό σου το κεφάλι,δικιά μου ειναι η τσέπη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δηλαδη τι εννοεις μ'αυτο που γραφεις?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ξες τι, καλα κανει ο καταραμενος5. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο πρεπει να κανει. Κανενας μας δε μπορει να του πει τι να γουσταρει και ουτε θα τον κρινω εγω ως ΠΑΟΚτση. Αν δε γουσταρει να κατσει σπιτι του και δικαιωμα του. Γιατι ελεος επιτελους με την μιρλα.

@moican4

Εγω ως γνωστον εχω "υπερασπιστει" τον Δωνη, κυριως γιατι κατα εμε, πολυ απο την κιριτικη που δεχετε ειναι φοβερα υποκριτικη.

Αλλα προσωπικα διαφονω στο να μηνει ο Δωνης ακομα και αν παρει κυπελο μεσα στην Αθηνα, αν δε βγει δευτερος. Και δεν ειμαι απο αυτους που λενε βλακειες τυπου "ποιος Αστερας". Το να βγαλει την ομαδα δευτερη ειναι αυτο το οποιο πρεπει να θεωρειτε η δουλεια του. Εαν χασει απο τον Ολυμπιακο μεσα στην Αθηνα δεν ειναι "αποτυχια" (φυσικα δεν ειναι και επιτυχια να παμε τελικο, αν ειναι δυνατον να πει καποιος τεοιο πραγμα). Το να χασεις την δευτερη θεση ομως ειναι. Ακομα και αν ο Αστερας ειναι πολυ καλη ομαδα εκει πρεπει να κανει τη διαφορα ο προπονητης, ειδικα και με μια ομαδα με μεγαλυτερο ειδικο βαρος (για να μη πω οτι μπορει να υπαρχουν και αλλες "βοηθειες"). Ακομα και αν θεωρω πως παντα πρεπει να δυνεται η ευκαιρια στον προπνητη να δουλεψει (δηλ. πανω απο ενα χρονο) θα το σκεφτομουνα παρα πολυ να κρατησω καποιον που δεν θα καταφερει να βγει δευτερος κι ας νικησει τον Ολυμπιακο 10-0.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

kataramenos5 έγραψε:Δικό σου το κεφάλι,δικιά μου ειναι η τσέπη.

Kλαίω από τα γέλια.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

CCCP έγραψε: @moican4

Εγω ως γνωστον εχω "υπερασπιστει" τον Δωνη, κυριως γιατι κατα εμε, πολυ απο την κιριτικη που δεχετε ειναι φοβερα υποκριτικη.

Αλλα προσωπικα διαφονω στο να μηνει ο Δωνης ακομα και αν παρει κυπελο μεσα στην Αθηνα, αν δε βγει δευτερος. Και δεν ειμαι απο αυτους που λενε βλακειες τυπου "ποιος Αστερας". Το να βγαλει την ομαδα δευτερη ειναι αυτο το οποιο πρεπει να θεωρειτε η δουλεια του. Εαν χασει απο τον Ολυμπιακο μεσα στην Αθηνα δεν ειναι "αποτυχια" (φυσικα δεν ειναι και επιτυχια να παμε τελικο, αν ειναι δυνατον να πει καποιος τεοιο πραγμα). Το να χασεις την δευτερη θεση ομως ειναι. Ακομα και αν ο Αστερας ειναι πολυ καλη ομαδα εκει πρεπει να κανει τη διαφορα ο προπονητης, ειδικα και με μια ομαδα με μεγαλυτερο ειδικο βαρος (για να μη πω οτι μπορει να υπαρχουν και αλλες "βοηθειες"). Ακομα και αν θεωρω πως παντα πρεπει να δυνεται η ευκαιρια στον προπνητη να δουλεψει (δηλ. πανω απο ενα χρονο) θα το σκεφτομουνα παρα πολυ να κρατησω καποιον που δεν θα καταφερει να βγει δευτερος κι ας νικησει τον Ολυμπιακο 10-0.
Η άποψη μου για τον Δώνη είναι γνωστή και την έχω εκφράσει τον Μαϊο του 2012, πολύ πριν έρθει γιατί γνώριζα το σκηνικό που έχει στηθεί από τα "παιχνίδια" με Μπόλονι.
Άλλο τι θέλω προσωπικά, και άλλο τι ισχύει αυτή την στιγμή.
Εγώ έγραψα τι ίσχύει.
Όταν μιλάμε για τελικό εννοώ για κατάκτηση έτσι, δεν μιλάμε να πάει απλά..
Το Κύπελλο το θέλει πάρα πολύ ο Σαββίδης και το ξέρουν όλοι στην ομάδα μέσα.
Από εκεί και πέρα αν κατακτήσει Κύπελλο και βγει C.L, εγώ λέω θα συνεχίσει.
Αν πετύχει ένα από τα 2 παίζεται, αλλά εγώ δίνω και πάλι πολλές πιαθανότητες να μείνει, εκτός και γίνει μέχρι τότε κάτι συνταρακτικό.

ΥΓ. Την κρίτικη που έχω ασκήσει στον Δώνη την έχω κάνει με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο.
Έχω παραθέσει φώτος, έχω επισημάνει πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά το παράτησα γιατί άκρη δεν βρέθηκε ποτέ..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

gergeo4 έγραψε:καλα το τι γραφεται καποιοι εδω μεσα μονο κ μονο λογω εμπαθειας στον προπονητη του ΠΑΟΚ ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου πραγματικα.

Eσένα σου ξαναλέω για πολλοστη φορά να ηρεμήσεις......και να μη κριτικάρεις συμφορουμίτες.
Στις προειδοποιήσεις υπάρχει και όριο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Argonaut4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Δικό σου το κεφάλι,δικιά μου ειναι η τσέπη.

Kλαίω από τα γέλια.....

κ γω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

moican4 έγραψε:
CCCP έγραψε: @moican4

Η άποψη μου για τον Δώνη είναι γνωστή και την έχω εκφράσει τον Μαϊο του 2012, πολύ πριν έρθει γιατί γνώριζα το σκηνικό που έχει στηθεί από τα "παιχνίδια" με Μπόλονι.
Άλλο τι θέλω προσωπικά, και άλλο τι ισχύει αυτή την στιγμή.
Εγώ έγραψα τι ίσχύει.
Όταν μιλάμε για τελικό εννοώ για κατάκτηση έτσι, δεν μιλάμε να πάει απλά..
Το Κύπελλο το θέλει πάρα πολύ ο Σαββίδης και το ξέρουν όλοι στην ομάδα μέσα.
Από εκεί και πέρα αν κατακτήσει Κύπελλο και βγει C.L, εγώ λέω θα συνεχίσει.
Αν πετύχει ένα από τα 2 παίζεται, αλλά εγώ δίνω και πάλι πολλές πιαθανότητες να μείνει, εκτός και γίνει μέχρι τότε κάτι συνταρακτικό.

ΥΓ. Την κρίτικη που έχω ασκήσει στον Δώνη την έχω κάνει με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο.
Έχω παραθέσει φώτος, έχω επισημάνει πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά το παράτησα γιατί άκρη δεν βρέθηκε ποτέ..
Καταλαβα τι λες αλλα πιστευω πως και με νικη στο κυπελλο εαν χαθει η δευτερη θεση μετα(το οποιο παρεπιπτοντος δεν το θεωρω "καταστροφη στο συγκεκριμενο σημειο μιας και ο ΠΑΟΚ δεν εχει φτασει σε θεση να βασιζεται το μπατζετ σε εξοδο στο ΤΣ.Λ. κτλ) θα προβληματιστει πολυ ο Σαββιδης ακομα και αν εχει αποφασισει να τον κρατησει.

ΥΓ. Καλα εκανες και το παρατησες και ετσι εκανα κι εγω και αλλοι γιατι εκτος απο το οτι συμφωνουμε οτι διαφωνουμε σε καποια πραγματα, πανω απο ολα παντα ελεγα πως το νουμερα ενα που με λυπει ειναι οτι χωρις λογο φυτιλιαζωμαστε τοσο(βεβαια δυστηχος καποιοι ακομα πανε απο θρεντ σε θρεντ και λενε τι βλακεια τους και την ειρωνια τους για το Δωνη σε καθε ποστ). Ερχωνται ωραιες μερες δεν υπαρχει λογος. Ετσι κι αλλιως εγω εμπιστευομαι τον Σαββιδη και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αφησει κανενα Δωνη να μπει στη μεση. Σε κοντο λουρι θα ειναι του χρονου, ειδικα αν ερθουν οι παικτες που πρεπει να ερθουν, και ετσι θα πρεπει να ειναι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ θεωρώ ότι η 2η θέση δεν έχει πραγματική ουσία στη παρούσα φάση , πέρα από τη ξεκάθαρη αποστολή μηνύματος ότι πλέον παίζουμε οι 2 μας για τη πρωτιά και έχουμε κάνει στην άκρη όλους τους υπόλοιπους ...πράγμα που ως ένα σημείο ήδη αρχίζει και φαίνεται. Ο λόγος για τον οποίο δε θεωρώ ότι έχει ουσία είναι πως ακόμα και 30 μύρια μπατζετ να έχεις το καλοκαίρι , πάλι οι πιθανότητες θα είναι κατά στα παιχνίδια των προκριματικών. Θα χάσεις είτε από έλλειψη ποιότητας είτε από έλλειψη ομοιογένειας καθώς δε γίνεται ταυτόχρονα να αγοράσεις αυτά τα πράγματα.

Αντίθετα το Κύπελλο είναι ένας τίτλος, είναι το αποκορύφωμα μιας χρονιάς που θα σημάνει μια νέα εποχή και θα δυναμώσει το ρεύμα γύρω από την ομάδα. Επίσης είναι η στιγμή που θα πετύχεις μια πρώτη νίκη απέναντι στο βασικό σου αντίπαλο, και θα σε γεμισει πρεστιζ και ψυχολογία.

Ανεξάρτητα το τι θα σηματοδοτήσει κάθε περίπτωση για το μέλλον του Δώνη , εγώ τα θέλω και τα 2 αλλά αν είχα να διαλέξω μόνο ένα θα επέλεγα Κύπελλο με κλειστά τα μάτια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”