CCCP έγραψε:
@moican4
Εγω ως γνωστον εχω "υπερασπιστει" τον Δωνη, κυριως γιατι κατα εμε, πολυ απο την κιριτικη που δεχετε ειναι φοβερα υποκριτικη.
Αλλα προσωπικα διαφονω στο να μηνει ο Δωνης ακομα και αν παρει κυπελο μεσα στην Αθηνα, αν δε βγει δευτερος. Και δεν ειμαι απο αυτους που λενε βλακειες τυπου "ποιος Αστερας". Το να βγαλει την ομαδα δευτερη ειναι αυτο το οποιο πρεπει να θεωρειτε η δουλεια του. Εαν χασει απο τον Ολυμπιακο μεσα στην Αθηνα δεν ειναι "αποτυχια" (φυσικα δεν ειναι και επιτυχια να παμε τελικο, αν ειναι δυνατον να πει καποιος τεοιο πραγμα). Το να χασεις την δευτερη θεση ομως ειναι. Ακομα και αν ο Αστερας ειναι πολυ καλη ομαδα εκει πρεπει να κανει τη διαφορα ο προπονητης, ειδικα και με μια ομαδα με μεγαλυτερο ειδικο βαρος (για να μη πω οτι μπορει να υπαρχουν και αλλες "βοηθειες"). Ακομα και αν θεωρω πως παντα πρεπει να δυνεται η ευκαιρια στον προπνητη να δουλεψει (δηλ. πανω απο ενα χρονο) θα το σκεφτομουνα παρα πολυ να κρατησω καποιον που δεν θα καταφερει να βγει δευτερος κι ας νικησει τον Ολυμπιακο 10-0.
Η άποψη μου για τον Δώνη είναι γνωστή και την έχω εκφράσει τον Μαϊο του 2012, πολύ πριν έρθει γιατί γνώριζα το σκηνικό που έχει στηθεί από τα "παιχνίδια" με Μπόλονι.
Άλλο τι θέλω προσωπικά, και άλλο τι ισχύει αυτή την στιγμή.
Εγώ έγραψα τι ίσχύει.
Όταν μιλάμε για τελικό εννοώ για κατάκτηση έτσι, δεν μιλάμε να πάει απλά..
Το Κύπελλο το θέλει πάρα πολύ ο Σαββίδης και το ξέρουν όλοι στην ομάδα μέσα.
Από εκεί και πέρα αν κατακτήσει Κύπελλο και βγει C.L, εγώ λέω θα συνεχίσει.
Αν πετύχει ένα από τα 2 παίζεται, αλλά εγώ δίνω και πάλι πολλές πιαθανότητες να μείνει, εκτός και γίνει μέχρι τότε κάτι συνταρακτικό.
ΥΓ. Την κρίτικη που έχω ασκήσει στον Δώνη την έχω κάνει με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο.
Έχω παραθέσει φώτος, έχω επισημάνει πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά το παράτησα γιατί άκρη δεν βρέθηκε ποτέ..