Μπράβο τσακαλάκο.gika έγραψε:Δεν πρόκειται να ξανά σχολιάσω τίποτα για σένα.
Ελπίζω το καλοκαίρι να φέρεις χρήματα στην ομάδα.
Τίποτα άλλο.
Παίκτες που δεν πανηγυρίζουν τα γκολ εγώ δεν θέλω.
Τέλος.
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησε.
Μπράβο τσακαλάκο.gika έγραψε:Δεν πρόκειται να ξανά σχολιάσω τίποτα για σένα.
Τίποτα άλλο.
Τέλος.
Φιλε κανει πλακα ετσι??δεν εξηγειτε διαφορετικα...Εχει και η εμπαθεια τα ορια της. Ελπιζω να εισαι εσυ και καποιοι με τη δικη σου αποψη αρκετα ωριμοι ηλικιακα και διανοητικα ωστε να ξερετε ποτε πρεπει να σταματατε να μιλατε.gika έγραψε:Δεν πρόκειται να ξανά σχολιάσω τίποτα για σένα.
Τίποτα άλλο.
Τέλος.
Καμία πλάκα.gpaok έγραψε:Φιλε κανει πλακα ετσι??δεν εξηγειτε διαφορετικα...
Το λέω για να δικαιολογήσω τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή φίλε μου.Εγώ οπαδός είμαι που απλά μεγάλωσα και το αίμα δε βράζει πλέον.Kranatos έγραψε:Και γι'αυτό δεν θεωρείσαι οπαδός αλλά φίλαθλος ρε Φώτη.
Αν ισχύει αυτό που λες και δεν το λες στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τον δ.σ.
ας τα βαζει τα γκολακια και να ριχνει μετα μαυρο δακρυ καθολου δεν με νοιαζει ....οπως και αν το κανει οποιοσδηποτε αλλος παικτης .......VagosPaok έγραψε:Πρώτα συγχαρητήρια και στην ομάδα και στον σάλπι...Είστε απλά ντροπή όσοι βρίζετε τον σάλπι γιατί δεν το πανηγύρισε το παστελωμα.Τάχα μου δήθεν εσείς ζητούσατε σεβασμό από τον κούτσια.![]()
![]()
Πολλά καράβια δίκιο.Vonapartis έγραψε:Μην ασχολείστε με έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Μακάρι να βάζει τέτοια γκολ και ας μην πανηγυρίσει ποτέ. Ο σαλπιγγίδης άνηκε κάποτε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κάποτε. Οχι πια. Πληρώνεται για να τρέχει και να βάζει γκολ, τίποτα περισσότερο. Δεν χρειάζεται να την ψάχνουμε πολύ.
Αμήν...και ένας λογικός άνθρωποςDC έγραψε:Γίνεται να παστελώνει και ας να μην πανηγυρίζει; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Το αν και πόσο ΠΑΟΚι είναι ο Σάλπι το έχει αποδείξει.
Για μένα η αντίδρασή του ήταν φυσιολογικότατη. Στον βάζελο έφαγε γλυκό ψωμί. Εμάς πως θα μας φαινόταν αν μας εβαζε γκολ ο Βιτόλο και πανηγύριζε σαν τρελλός; Που δεν έχει δηλώσει και βάζελος.