Razvan Lucescu V
- kataramenos5
Re: Razvan Lucescu V
aivas θέλεις να κάνουμε μια καταμέτρηση έτσι για την πλάκα να δούμε πόσα ποστ σου είναι παραθέσεις ή απαντήσεις σε άλλα μέλη και να δεις και τα δικά μου;
Σπαμάρεις το φόρουμ τόσο καιρό και ακόμη δικές σου απόψεις δεν έχω δει. Δικές σου. να πεις τη γνώμη σου ρε αδερφέ. Όχι να πεις ότι ο άλλος έχει άδικο ή δίκιο σε αυτό που λέει (99% των ποστ σου).

Σπαμάρεις το φόρουμ τόσο καιρό και ακόμη δικές σου απόψεις δεν έχω δει. Δικές σου. να πεις τη γνώμη σου ρε αδερφέ. Όχι να πεις ότι ο άλλος έχει άδικο ή δίκιο σε αυτό που λέει (99% των ποστ σου).
Ουτε εγω πιστευω οτι συνειδητα βαζει παιχτες εις βαρος της ομαδας, αλλα θεωρω πως ευκολα θολωνει η κριση του απο παραγοντες που ειναι μη ποδοσφαιρικοι και στηριζει παιχτες παρα την κακη τους αποδοση. Επισης θεωρω πως εχει μετρια ικανοτητα αξιολογησης παιχτων και λειτουργει εντονα με βαση το θυμικο με αποτέλεσμα να χαλαει ευκολα το μυαλο του και να καταληγει να επιμενει σε παιχτες με κακη αποδοση λογω εκνευρισμου με σκοπο να δειξει στην διοικηση οτι δεν του κανουν. Θελει το καλο της ομαδας αλλα τον κυριευουν ευκολα ο εκνευρισμος και η απογοητευση του. Οταν του περναει κανει σχετικα πιο ορθολογικες επιλογες.psykoman έγραψε:Δεν ειπα αυτο...
Λαθη εννοειται οτι κανει...
Αλλα δεν πιστευω οτι βαζει επιτηδες καποιους παικτες εις βαρος της ομαδος...
Τελος δινει πολλη μεγαλυτερη σημασια απ οσο πρεπει στην εμπειρία και στο τι καναν στο παρελθον καποιοι παιχτες την ωρα π στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο βλεπουμε ομαδες να διαπρεπουν με νεανικα ροστερ στηριζομενες στη αθλητικοτητα και τα νιατα παραδτην εμπειρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 17 Δεκ 2024, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΚ, με έπεισες...
Παρά αυτή την κόντρα της στιγμής, πραγματικά ανυπομονώ να διαβάσω μια ποδοσφαιρική σκέψη δική σου. Μια σκέψη που να ξεκινά από εσένα, δίχως κάποιο ερέθισμα από άλλο μέλος.
Παρά αυτή την κόντρα της στιγμής, πραγματικά ανυπομονώ να διαβάσω μια ποδοσφαιρική σκέψη δική σου. Μια σκέψη που να ξεκινά από εσένα, δίχως κάποιο ερέθισμα από άλλο μέλος.
aivas19 έγραψε:Κανε οτι θες και γραψε οτι θες, εγω δε φιμώνω κοσμο οπως εσυ [WINKING FACE]

-
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε Ραζβαν λάθος κάνεις με Μιχαηλίδη, τι δεν καταλαβαίνεις.
Χάνουμε πόντους λέει.
Αιντε άκου κ εμάς.
Βάλε αυτόν που σου λέμε.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ.
Χάνουμε πόντους λέει.
Αιντε άκου κ εμάς.
Βάλε αυτόν που σου λέμε.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ.
Στα 10 "φιμωνεις" μπαινει μπονουςaivas19 έγραψε:«Κανεις παραθεσεις σε ολους»
Οταν εσυ απαντας σε σχολιο αλλου χρηστη «Μη γραφεις οτι ναναι» και μετα μας λες για γαλονια στο φορουμ, δικαιολογημένα θιχτηκες αστυνομε, μπορεις να συνεχισεις να προσπαθεις να φιμωσεις τους αλλους. Ευχαριστω

- Μπαρκαρούτσος
"Ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, ωχ..."
(α λα Ραπ μετα απο το "παρε ενα σουπερα να σε μιλησει")
(α λα Ραπ μετα απο το "παρε ενα σουπερα να σε μιλησει")

VS40
Ετσι απο περιεργεια μπες και δες τα διδυμα στοπερ με καλλιθεα...γαυρο...οφη...κουλα..πλζεν...μαντσεστερ...γαλατα...ο κολλευ ειναι σε ολες τις ντουντουκες...ειτε με λοβρεν ειτε με κετζιορα..
Ο Μιχα ειναι με τους ρουμανους και τον ρουλη στα στοπερ...
Μπορει να λεει πολλα...μπορει και τιποτα...
Εχει παντως ενα ενδιαφερον
Ετσι απο περιεργεια μπες και δες τα διδυμα στοπερ με καλλιθεα...γαυρο...οφη...κουλα..πλζεν...μαντσεστερ...γαλατα...ο κολλευ ειναι σε ολες τις ντουντουκες...ειτε με λοβρεν ειτε με κετζιορα..
Ο Μιχα ειναι με τους ρουμανους και τον ρουλη στα στοπερ...
Μπορει να λεει πολλα...μπορει και τιποτα...
Εχει παντως ενα ενδιαφερον
Μπάρκα αναφέρομαι στη φάση που μπαναρεται ένας λογαριασμός κ εμφανίζεται στα καπάκια η μετεμψυχωση τουΜπαρκαρούτσος έγραψε:Σε 'μένα αναφέρεσαι φίλε;
Δυστυχώς φίλοι το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρσι είχαμε ένα απόλυτα λειτουργικό δίδυμο στα κεντρικά Μπακ. Κι πέρσι είχαμε τις παλινωδίες με την αποχώρηση ιγκι κι τον ερχομό εκονγκ αλλά μετά έδεσε το πράγμα. Φέτος υπάρχει και η ιδιαιτερότητα να μην υπάρχει κοινή βάση επιλογής σε Ελλάδα κι Ευρώπη ενώ εγώ αδυνατω να πάρω θέση για τις δύο μεταγραφές λοβρεν , κολει. Είχαμε από εντυπωσιακό ματς και για τους δύο κι από εκεί κι μετά πτώση
- figurehead4
Δεν θυμάμαι, πρέπει να βρω χρόνο να ξαναδώ το ματς και μου είναι λίγο δύσκολο αυτές τις μέρες. Αν προλάβω θα σου πω. Είναι μια επαναλαμβανόμενη φάση γυρίσματος του φορ στο ασχετο προς τα πίσω σαν να έχασε το δρόμο ή να ξέχασε τι πρέπει να κάνει εκεί, με επικινδυνο γύρισμα περίπου σαν του Καμαρά. Είναι κάτι που κάνουμε συνέχεια σε πολλές περιπτώσεις σε διάφορα σημεία του γηπέδου.marsantos έγραψε:Δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τη φάση με τον Τισουντάλι. Μου έλεγε κι ο πατέρας μου εχθές, τι έκανε αυτός ο Τισουντάλι ρε παιδί μου. Δεν μπορώ με τίποτα να τη φέρω στο μυαλό μου. Θύμισε μου σε ποιο λεπτό ήταν περίπου για να το ξαναδώ.
Για Μιχα ως... κολώνα (τρομάρα του). Έγραψα την αίσθηση μου έχοντας παρατηρήσει τόσα χρόνια το πώς δουλεύει ο Λουτσέσκου. Όταν αλλάζει προσωρινά παίχτη, τότε η ομάδα λειτουργεί σαν να παίζει ο... βασικός. Πρέπει να προσαρμοστεί ο παίχτης για ένα δύο ματς στο παιχνίδι του αλλου. Όταν καθιερώνει ένα παίχτη χτίζει γύρω του και πάνω στις ικανότητες του υποστηρικτικα πράγματα.
Παράδειγμα στην αρχή της σεζόν ο Σβαμπ ήταν ο βασικός και ο Καμαρά έπρεπε να παίξει όπως ο Σβαμπ (η ορθότερα και ο Σβαμπ όπως ο Μεϊτέ). Τώρα ο Σβαμπ πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Καμαρά (αδύνατο) , το οποίο υποστηρίζει πλέον όλη η λειτουργία της ομάδας και παίρνοντας ο έτερος χαφ Οζντόεφ την εγκεφαλική δουλειά. Μικρή παρένθεση, γι αυτό πιστεύω ότι έχουμε ήδη κλείσει χαφ, είτε τον ίδιο τον Μεϊτέ ή κάποιον με ίδια χαρακτηριστικά τύπου Ταχιροβιτς. Έγινε το πάντρεμα χαρακτηριστικών, χωρίς τον γαμπρό, γιατί ό Οζντόεφ είναι κομπιούτερ.
Άλλο παράδειγμα οι φορ. Ο Τσάλοφ πρέπει να παίζει ως Μπράντον. Ίσως αργότερα η ομάδα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Ρώσου και δυσκολεύεται ο Μπράντον να ανταποκριθεί. Θα έχει αλλάξει η ιεραρχία. Τώρα όχι. Τα ίδια με Ντεσπότοφ, Ζίλε, αν κι εκεί είχαμε από πέρυσι την πατεντα έτοιμη. Απλώς δεν είχε βρει πατήματα ο Όττο κι έτσι οι συχνές συμμετοχές του Σάστρε μείωσαν το χρόνο του Ντεσπότοφ.
Στην άμυνα λοιπόν βλεπω τώρα τελευταία πως το παιχνίδι της ομάδας προσαρμόζεται στα υπέρ και τα κατά του Μιχαηλίδη, όπως κι εσύ έγραψες αναλυτικά για τις καλύψεις. Σε ομάδα Λουτσέσκου αυτό δεν γίνεται για παγκίτες.
@AndrewR
Παντα "ρουφαω" όσα γράφει ο Αφανας μετά τα ματς και τα στοιχεία που δίνει. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κυριαρχησαμε, ούτε έχω αντίρρηση σε όσα γράφεις. Παρά τα όσα γράφεις όμως και ισχύουν οντως, θεωρώ πως εύκολα μπορούσαμε να είμαστε δύο γκολ πίσω στο ημίχρονο. Λίγο πιο μέσα το πέναλτι, λίγο πιο πάνω το σουτ στην ασίστ του Μιχα... Τότε το περίφημο σχέδιο "βάζω στο τέλος τους καλούς" θα πήγαινε περίπατο. Άσε που έτσι τελικά πιο πολύ κουράζονται σε ένα μισάωρο που πρέπει να γυρίζουν ματς, πάρα αν ξεκινούσαν, προηγούνταν και μετά κρατούσαν το σκορ μέχρι το 60-65. Πιστεύω το κάνουμε ανάποδα το ροτεϊσον δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 18 Δεκ 2024, 02:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.